Knowledge is everything

Carti

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. POVESTEA VIEŢII MELE

  POVESTEA VIEŢII MELE

  de Lisa Niemi, Patrick Swayze

  Preţ normal: 28,00 RON

  Preţ special: 7,50 RON

  Intr-o cariera care a durat peste 30 de ani, Patrick Swaye a devenit o personalitate pe scena,pe marele ecran si in televiziune.

  Cunoscut pentru talentul, pasiunea si indrazneala lui, a devenit unul dintre cei mai iubiti actori. In februarie 2008 Patrick Swayze a anuntat ca a fost diagnosticat cu un cancer pancreatic in stadiul IV.

  Intotdeauna luptator, el a refuzat sa lase boala sa-l ingenunchieze, iar curajul sau a inspirat atat multimea de admiratori cat si pe bolnavii de cancer de pretutindeni.

  In afara de aceasta, memoriile sale, scrise din inima si cu intelepciune relateaza mult mai mult decat lupta sa cu cancerul.

  In detalii pline de viata, bogat ilustrata cu imagini inedite, din arhiva sa personala, Patrick Swayze descrie educatia texana pe care a primit-o, luptele sale personale, nasterea succesului odata cu filmul "North and South", realizarile epocale din "Dirty Dancing" si "Ghost", cat si relatia deosebita cu sufletul sau pereche, care i-a stat alaturi toata viata: sotia sa, scenarista si regizoarea Lisa Niemi.

  Aceasta carte arunca o privire in spatele scenei, a vietii de la Hollywood si vorbeste despre o mare iubire si este atat un spectacol cat si o lectie de viata. Casatoria lui Patrick Swayze cu Lisa Niemi este o calatorie a doua vieti care s-au impletit si au trait ca una singura - de-a lungul anilor, la Hollywood si acasa, la ferma lor din afara Los Angeles-ului, culminand intr-o speranta si intelepciune pe care au impartasit-o cu toti cei cunoscuti lor.

  Aceasta carte va deschide o usa familiilor, oamenilor, sotilor si sotiilor care doresc sase maturizeze, sa-si intareasca legatura si sa descopere noi trepte ale iubirii si impartasirii ei, demonstrand ca viata nu trebuie traita ca pe un sfarsit, ci mai degraba ca pe un inceput, cu o mare forta si dragoste.

  Vezi mai mult
 2. Prabusirea spiritelo intunericului

  PRĂBUŞIREA SPIRITELOR ÎNTUNERICULUI

  de Rudolf Steiner

  Preţ normal: 17,00 RON

  Preţ special: 13,50 RON

  In lumea spirituala a avut loc un razboi, decenii de-a randul. Acest razboi, care si-a avut inceputul in anii patruzeci, s-a incheiat prin aceea ca anumite entitati, care s-au comportat ca "rebeli" in lumea spirituala, au fost invinse si impinse, ca spirite ale intunericului, in domeniul evolutiei oamenilor. Ele traiesc acum printre noi, si trimit impulsurile in conceptia noastra despre lume, in sentimentele noastre, chiar si in temperamentele noastre. Vezi mai mult
 3. epopeea-getica-taina-ascunsa-a-stramosilor-omenirii

  EPOPEEA GETICĂ - Taina ascunsă a strămoşilor omenirii

  de Sebastian Stănculescu

  Preţ normal: 23,00 RON

  Preţ special: 7,50 RON

  Volumul reprezintă a sinteză a învățăturilor culese în perioada de retragere la o mânăstire de pustnici din Oltenia, redată sunt forma tradițională a unui cântec inițiatic în versuri. Epopeea getică nu constituie un studiu științific și nici o lucrare de cercetare etnologică sau antropologică, ci un imn sufletesc închinat credințelor strămoșești ale călugărilor carpatini iconari și pustnicilor care considerau că, în Carpați, creștinismul a reprezentat doar o continuare a vechii religii a Dumnezeului Tată, reprezentat prin preotul său Zalmoxes, Moșul Timp. Lucrarea este un dar primit de mine din partea unor Oameni deosebiți, care au avut harul și cunoașterea de a mă conduce spre o lume complet nouă, amintindu-mi și reamintindu-mi lucruri importante din istoria spirituală a omenirii. Cititorul va avea ocazia să descopere curgerea, confluența și asemănările din fondul străvechi al mai multor religii, care toate converg spre universalitate și același Bine primordial, figurat în epoci diferite prin Chipuri diferite. Vezi mai mult
 4. Fiintele elementale

  FIINŢELE ELEMENTALE. Cercetare şi experienţă în natură şi în lumea astrală

  de Sebastian Stănculescu

  Preţ normal: 17,00 RON

  Preţ special: 15,00 RON

  Cine nu a auzit povestiri cu pitici şi zâne?

  Dar câţi ştiu că aceştia există cu adevărat, sunt fiinţe ale naturii şi fac parte din viaţa noastră de zi cu zi?

  Ele sunt regăsite în această carte sub numele de ''fiinţe elementale'', iar autorul ne invită să vedem lumea lor cu alţi ochi şi să învăţăm să interacţionăm cu aceasta. Vezi mai mult

 5. Universul Sufletului

  UNIVERSUL SUFLETULUI

  de Patricia Cori

  Preţ normal: 15,00 RON

  Preţ special: 13,50 RON

          În timp ce intrăm in Mileniul al III-lea, ne confruntăm cu un viitor proorocit să se încheie cu apocalipsa în care Pământul va fi distrus, clima se va schimba şi ordinea mondială actuală va intra în colaps.

          Potrivit clarvăzătoarei Patricia Cori, acest prim volum al trilogiei "Dezvăluirile Siriene” are rolul de a ne trezi capacitatea de-a influenţa destinul rasei umane şi a planetei, învăţându-ne să ne transformăm propriile temeri în acţiuni benefice.

          Suntem apăraţi, asistaţi şi învăţaţi de fiinţe care se află dincolo de realitatea noastră tridimensională – de gardieni dedicaţi transformării conştiinţei umane.

          În acest volum sunt prezentaţi aceşti gardieni, fiinţele de pe Sirius, precum şi mesajul lor uluitor de speranţă şi schimbare pozitivă.

  Vezi mai mult
 6. Omul-trup,suflet si spirit

  OMUL-TRUP, SUFLET ŞI SPIRIT

  de Rudolf Steiner

  Preţ normal: 19,00 RON

  Preţ special: 15,50 RON

  Cunoasterea fiintei omenesti dupa trup, suflet si spirit. Despre starile anterioare ale pamantului. "Omul nu poate fi sanatos numai datorita educatiei materiale si prin ceea ce i se ofera de mancare, ci trebuie tinut cont si de sufletul sau. Incepem sa simtim treptat ca acest suflet este important, ca omul nu are numai un corp fizic, iar acest corp al sau se poate ruina datorita sufletului." Vezi mai mult

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină