Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 17

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Izvorul luminos al iubirii

  IZVORUL LUMINOS AL IUBIRII Învaţă să te ierţi, vol. 5

  de Luule Viilma

  Preţ normal: 33,00 RON

  Preţ special: 29,70 RON

  Nevoile omului nu sunt niciodată foarte mari. Dorinţele lui sunt foarte mari...

  Noi toţi ne-am învăţat să lăsăm pe ultimul plan ce ar trebui să facem şi ne conducem în viaţă după ce suntem obligaţi să facem. Cu alte cuvinte, sacrificăm necesităţile în numele obligaţiilor deoarece nu ştim ce înseamnă nevoia personală de libertate şi ce înseamnă sclavia impusă.

  Este foarte greu să ierţi pe cineva când simţi că este vinovat. Î

  n realitate, cu astfel de gânduri iertarea nu este posibilă.

  A ierta din politeţe înseamnă ipocrizie – o ocupaţie superficială şi inutilă.

  Înainte de a ierta pe cineva, eliberaţi-vă de frici şi se va elibera şi răutatea. Veţi înţelege că dumneavoastră aţi fost provocatorul, dumneavoastră aţi fost cel care a întins undiţa, el a muşcat şi a devenit vinovat.

  Cel mai greu este să-ţi recunoşti cu inima fricile pe care le ai.

  E uşor să ierţi cu mintea, dar dacă nu ierţi cu inima, nu scapi de frici.

  Dacă te agăţi de pozitivismul tău, este exclusă posibilitatea să te înveţi să gândeşti cu inima. Dacă nu o faci, este exclus să-ţi vezi propriile greşeli şi să vrei să recunoşti că în ceilalţi te vezi pe tine. În orice om există nevoia de a ierta, nevoia de a se elibera de rău. Această nevoie e la fel de veche ca şi omenirea.

  „Te iert pentru răul pe care mi l-ai făcut” – de obicei aşa se înţelege esenţa iertării. O astfel de iertare uşurează inima copilului şi inima omului primitiv căci, subconştient, ei iartă din tot sufletul. Dar, omenirea „evoluează.” Omul inteligent spune: „Da, ştiu că trebuie să iert şi iert, dar cu ce mă aleg?

  Oricum, oamenii nu pot fi schimbaţi”. Iertând, şi-ar face lui un bine, dar nu ştie acest lucru, deoarece nu s-a demonstrat ştiinţific.

  A nu face nimic este unul dintre cele mai istovitoare lucruri din lume. Nu-ţi aduce satisfacţii.

  Vezi mai mult
 2. Dezintoxicarea fizica si psihica

  DEZINTOXICAREA FIZICĂ ŞI PSIHICĂ Tehnici şi produse. Pentru vindecare e necesar să ne curăţim trupul, sufletul şi spiritul

  de Mihaiţă Toma

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 27,50 RON

  • Sistemul Imunitar revine la o funcţionare normală şi eficientă pentru că terenul a fost curăţat, şi orice agresiune a microbilor sau viruşilor va fi mult mai uşor şi mai repede rezolvată;
  • Toate substanţele folosite pentru terapii (medicamente, suplimente alimentare, remedii, etc.) vor fi asimilate într-un procent mult mai mare (chiar până la 100%) efectul lor fiind astfel mult mai rapid şi puternic;
  • Mintea noastră va fi mai limpede, creierul va funcţiona mai eficient pentru că sângele nu mai aduce toxine la el şi viaţa va fi mai frumoasă. Însă după dezintoxicarea fizică, un proces care durează 1 - 3 luni sau chiar mai mult trebuie să nu mai revenim la alimentaţia greşită de dinainte, să folosim cât mai multe alimente vii în stare naturală, neprelucrate, să încercăm să menţinem proporţia 80% alimente alcaline, 20% alimente acide şi să repetăm o cură de dezintoxicare de 1-2 ori pe an pentru a nu se mai strânge depozite mari de toxine în organism. În plus, trebuie să facem şi dezintoxicarea psihică, ale cărei avantaje sunt:
  • eliminarea toxinelor mentale (gânduri negative griji, stres, enervări,idei fixe, etc.) şi emoţionale( certuri, şocuri emoţionale, răutate, invidie ură, lăcomie, stres, etc.)
  • armonizarea corpurilor emoţional şi mental şi ridicarea vibraţiilor acestora, lucru ce conduce la efecte benefice şi asupra corpului fizic;
  • schimbarea modului de gândire şi trăire, adică a modului de A FI, ceea ce ne dă mai multe şanse de a primi energia divină, vindecătoare şi ziditoare;
  • dobândim VOINŢĂ, CLARITATE, PUTERE DE ÎNŢELEGERE, LINIŞTE şi PUTEREA DE A IUBI ŞI DE A NE IUBI;
  • prin acestea ne apropiem de starea noastră naturală de A FI care este: SĂNĂTATE, FERICIRE şi BUCURIE.

  Este foarte important să facem concomitent ambele faze ale dezintoxicării, pentru ca rezultatele să fie mai relevante şi mai persistente, ducând în ultimă instanţă la vindecarea noastră şi chiar la regăsirea SINELUI.

  Lucrarea de faţă poate fi socotită şi un Program de Instruire. Pentru că oferă 3 lucruri principale:

  a) Informaţia , aşa numitul „ CE SĂ FAC” şi „DE CE SĂ FAC”

  b) Metodele şi tehnicile „AŞA NUMITUL CUM SĂ FAC”

  c) Testul cu acid, adică producerea rezultatelor. Pentru asta trebuie să puneţi singuri informaţia „CE SĂ FAC” prin metoda „CUM SĂ FAC” în practică. Adică să acţionaţi şi să verificaţi personal.

  Oricum, toate metodele prezentate au fost verificate în practică, individual sau în clinici de sănătate, sub supraveghere, de mii şi sute de mii de oameni (dacă luăm în considerare şi postul religios atunci numărul este mult mai mare!) cu rezultate, de cele mai multe ori, extraordinare.

  Vezi mai mult
 3. Miracolul din fiecare

  MIRACOLUL DIN FIECARE Vindecări posibile prin cunoaştere, credinţă şi post

  de Ovidiu Harbădă

  Preţ normal: 18,00 RON

  Preţ special: 16,50 RON

  O mare parte din viaţa autorului acestei cărţi a fost o căutare continuă pentru găsirea răspunsurilor la întrebările pe care existenţa le pune sufletelor răscolitoare.

  Multe lucruri din lumea care îl înconjura şi din viaţa sa nu aveau niciun sens pentru el până când l-a întâlnit pe Valeriu Popa, cel care a reuşit să-i ofere o claritate mai mare, o semnificaţie profundă şi o înţelegere mai completă a tainelor spirituale ale vieţii.

  Un al doilea învăţător spiritual pentru el este nea Ion de la Ioneşti - cum i se spune - un om modest şi de o credinţă neclintită în Dumnezeu, probată ani de-a rândul prin faptele sale şi mulţimea de oameni care îl caută neîncetat.

  Aparent, cartea este structurată sub forma unor povestiri, însă ele sunt reale şi pline de învăţături din care trebuie să înţelegem că pentru noi toţi, Pământul este o şcoală unde putem dobândi experienţă pentru o transformare majoră în ceea ce priveşte cunoaşterea.

  Dacă aţi ales această carte, fie l-aţi cunoscut pe Valeriu Popa sau ştiţi ceva despre activitatea lui de vindecare a omului, fie l-aţi cunoscut pe Ion Marin şi faptele sale de credinţă, ori îl cunoaşteţi pe autor sau pur şi simplu vă aflaţi deja pe calea cunoaşterii, a descoperirii şi vindecării sinelui.

  Citind această carte îţi vei schimba ideile preconcepute despre cum se poate sta nemâncat 21 de zile - astfel câştigând nu numai vindecarea fizică, ci şi transformarea mentală şi spirituală. Veţi găsi din învăţăturile lui Valeriu Popa precum şi din cuvintele şi parabolele lui Iisus redate cu simplitate de nea Ion de la Ioneşti, dincolo de omul simplu ascunzându-se o comoară spirituală pe care numai despietrirea inimii o poate descoperi. Vă las să trăiţi ceea ce este scris în carte şi să redescoperiţi forme vechi de învăţătură spirituală.

  Primiţi viaţa ca pe o experienţă creatoare şi nu uitaţi rostul ei. Dacă încă nu îl ştiţi, aflaţi-l degrabă, căci timpul e puţin. Trăiţi în bucurie prin puterea creatoare a vieţii care e spiritul. Autorul nu vă oferă sfaturi medicale şi nici tehnici ca formă de tratament, ci doar informaţii de natură generală şi din practica altor persoane care să vă ajute pe drumul de căutare a stării de bine.

                                                     Sanda Ştefan

  Vezi mai mult
 4. Alunga raul din tine

  ALUNGĂ RĂUL DIN TINE Învaţă să te ierţi, vol. 3

  de Luule Viilma

  Preţ normal: 24,96 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  Este o carte despre posibilităţile nelimitate de a ierta şi despre neîngrădirea iubirii, despre căldura sufletească, lumina sufletească, puritatea sufletească şi binecuvântarea sufletească.

  Seria "Învaţă să te ierţi" se bucură de un veritabil succes în Rusia, Ucraina şi ţările baltice, aflându-se pe primele locuri în topul cărţilor ce ne ajută să evoluăm spiritual şi în iniile cititorilor.

  Cărţile doamnei Luule Viilma au creat un adevărat curent de gândire şi au ajutat foarte multă lume să se vindece fizic şi spiritual.

  Vezi mai mult
 5. Sistemul imunitar-cheia sanatatii

  SISTEMUL IMUNITAR - CHEIA SĂNĂTĂŢII O abordare holistică

  de Mihaiţă Toma

  Preţ normal: 20,00 RON

  Preţ special: 18,00 RON

  Suntem creaţi după Chipul şi Asemănarea lui Dumnezeu.

  De aceea suntem dotaţi dintru început cu o Putere Vindecătoare Interioară, care se manifestă prin Sistemul Imunitar Psihic şi Fizic.

  Stă în puterea noastră să conştientizăm această Putere Vindecătoare din interior, şi să lucrăm pentru ca ea să funcţioneze optim, ferindu-ne de boli şi de suferinţe. Pentru aceasta, trebuie să practicăm IUBIREA DE SINE, IERTAREA, RUGĂCIUNEA şi MEDITAŢIA. menţinându-ne în starea de ARMONIE, pentru care am fost hărăziţi.

  Şi să ne amintim mereu că oricine se întoarce spre SINE, se întoarce către Dumnezeu şi obţine de la ACESTA tot ce-şi doreşte şi este benefic pentru propria fiinţă.

  Vezi mai mult
 6. Medicina corpului energetic

  MEDICINA CORPULUI ENERGETIC O revoluţie terapeutică

  de Janine Fontaine

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 27,50 RON

  Avem în noi înşine înţelepciune şi pace, dar noi trăim în exteriorul nostru, în umbra noastră şi refuzăm să le recunoaştem în noi.

  Trăim alături de acest ocean de frumuseţe, fiind mereu alăturea de noi înşine. Este inutil să mergeţi în India sau în Filipine ca să le găsiţi.

  Totul este în noi.

  Devenind conştientă de cele Trei Corpuri ale noastre – fizic, energetic și spiritual – corpuri aparţinând a Trei Lumi, ale căror legi fizice diferă, autoarea ne descrie ceea ce putem numi anatomia, fiziologia dar şi bolile acestor corpuri energetice.

  Avem în faţa noastră unele din motivele anumitor eşecuri ale medicinii clasice precum şi soluţiile lor.

  Vezi mai mult
 7. Vindecare prin iubire si iertare

  VINDECARE PRIN IUBIRE ȘI IERTARE

  de Mihaiţă Toma

  Preţ normal: 24,97 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  Ne aflăm pe Pământ pentru a evolua, adică pentru a ne ajuta sufletul să se purifice şi să crească. Iar a creşte înseamnă a  te iubi şi a-i iubi pe ceilalți.

  Pământul este o mare şcoală de iubire.

  A fi viu este un privilegiu, de aceea trebuie să folosim fiecare moment din viaţa noastră pentru a iubi tot mai mult. Tot ceea ce avem de făcut sunt acte de iubire, adică să-L vedem pe Dumnezeu peste tot, în noi şi în jurul nostru.

  Cu cât ne exprimăm mai mult Dumnezeul Interior, iubindu-ne şi iubindu-i pe ceilalţi, cu atât va străluci mai mult Soarele nostru interior, şi va lumina în jurul nostru.

  Vezi mai mult
 8. Durerea este in sufletul tau

  DUREREA ESTE ÎN SUFLETUL TĂU Manual pentru învăţarea limbajului stresurilor – Învaţă să te ierţi, vol. 6

  de Luule Viilma

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,00 RON

  Cartea "Durerea este în sufletul tău. Manual pentru învăţarea limbajului stresurilor" lămureşte care sunt problemele cel mai greu de înţeles şi care sunt bolile cele mai grave legate de aceste probleme.

  Ea vă învaţă cum să preveniţi bolile care ar putea să apară „din senin” peste un număr de ani.

  Ştim cu toţii din proprie experienţă că pentru a învăţa o limbă străină ne trebuie ceva timp. Acelaşi lucru se poate spune şi despre limbajul stresurilor.

  Învăţăm repede cuvinte şi expresii simple care ne sunt necesare pentru rezolvarea unor probleme „urgente” şi începem să le folosim în mod atât de firesc, încât nu mai băgăm de seamă că vorbim într-o limbă străină. Ea nici nu mai e străină din moment ce tot ce am învăţat devine al nostru.

  A-ţi însuşi cunoştinţele, înseamnă a le putea folosi pentru a obţine un rezultat dorit. Altfel, cunoştinţele nu au nicio valoare. Pentru ca ele să nu devină un bagaj mort, trebuie să le dăm libertate.

  Aceasta este forţa miraculoasă care transformă bogăţia în valoare.

  Înţelepciunea pe care n-o folosim este acelaşi lucru cu bogăţia care se devalorizează în timp şi care, deşi nu creşte, prin greutatea ei ne apleacă din ce în ce mai mult în jos, spre pământ.

  A învăţa limbajul stresurilor este mai important decât a învăţa o limbă străină, deoarece VIAŢA NOASTRĂ VORBEŞTE CU NOI PE LIMBA STRESURILOR.

  Vezi mai mult
 9. Vindeca-te singur cu sarurile vietii

  VINDECĂ-TE SINGUR CU SĂRURILE VIEŢII Ghid practic şi informativ. Sărurile minerale Schuessler şi multe alte secrete

  de Gerhild Baloşan

  Preţ normal: 20,00 RON

  Preţ special: 19,00 RON

  Cartea prezintă într-un mod simplu şi pe înţelesul tuturor un sistem de vindecare cunoscut şi folosit cu succes încă din timpul primului război mondial.

  Rezultatele sunt bine cunoscute şi pot fi atinse uşor şi de oameni fără studii specializate.

  Remediile sunt homeopate, naturale şi se pot administra uşor.

  Sărurile fac parte din structura biochimică naturală a organismului. Nu sunt cunoscute reacţii adverse şi nici reacţii cu alte tratamente.

  Schuessler susţine că „Ţesuturile se îmbolnăvesc pentru că celulele din care sunt alcătuite nu mai conţin în proporţii necesare sărurile minerale de care au nevoie“

  Vezi mai mult
 10. Iertarea adevarata si iertarea mimata

  IERTARE ADEVĂRATĂ ŞI IERTARE MIMATĂ Învaţă să te ierţi. Vol. 8

  de Luule Viilma

  Preţ normal: 31,78 RON

  Preţ special: 30,00 RON

  Toată negativitatea care se află în om, şi pe care el n-a ştiut s-o elibereze cu inteligenţă – cu ajutorul iertării, este o lecţie de viaţă care a rămas neînvăţată.

  Prin urmare, ea va trebui învăţată prin suferinţe.

  Pentru aceasta, trebuie să apară persoana sau situaţia care să-i provoace suferinţe. Iertarea este însoţită de conştientizare.

  Conştientizarea înseamnă înţelepciune.

  Omul rămâne un ignorant atâta timp cât vede cauza răului în alţii.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 17

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină