Knowledge is everything

Carti

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Medicina corpului energetic

  MEDICINA CORPULUI ENERGETIC O revoluţie terapeutică

  de Janine Fontaine

  27,93 RON

  Avem în noi înşine înţelepciune şi pace, dar noi trăim în exteriorul nostru, în umbra noastră şi refuzăm să le recunoaştem în noi.

  Trăim alături de acest ocean de frumuseţe, fiind mereu alăturea de noi înşine. Este inutil să mergeţi în India sau în Filipine ca să le găsiţi.

  Totul este în noi.

  Devenind conştientă de cele Trei Corpuri ale noastre – fizic, energetic și spiritual – corpuri aparţinând a Trei Lumi, ale căror legi fizice diferă, autoarea ne descrie ceea ce putem numi anatomia, fiziologia dar şi bolile acestor corpuri energetice.

  Avem în faţa noastră unele din motivele anumitor eşecuri ale medicinii clasice precum şi soluţiile lor.

  Vezi mai mult
 2. Suferinte dispretuite

  SUFERINŢE DISPREŢUITE Despre alimentaţie, regimuri, alergii, intoleranţe şi multe altele

  de Janine Fontaine

  33,72 RON

  Ştim cu toţii că dieteticienii au păreri total diferite. Unii recomandă regimul lactovegetarian, alţii îl resping, unii ne sfătuiesc să nu mâncăm carne, alţii resping cerealele, care pentru unii sunt singura cale de salvare, alţii nu acceptă decât alimentele crude...

  În faţa acestei lipse de unanimitate, doctorul Fontaine propune o metodă eficientă, plecând de la principiile de bază, cele ale medicinii energetice. Pentru ea, cel mai important lucru este detectarea intoleranţelor individuale.

  O constatare: dacă fiecare fiinţă omenească posedă un corp vibrator caracteristic şi fiecare categorie de alimente posedă propriile vibraţii.

  Deci, trebuie să existe o anumită armonie între ele pentru ca să se accepte reciproc.

  Această armonizare între vibraţiile subiectului şi alimente este cheia unei digestii reuşite. Eşecul ei conduce la apariţia intoleranţelor şi a alergiilor alimentare.

  Alergiile digestive produc o deteriorare ascunsă a imunităţii, care se află la originea nenumăratelor boli a căror adevărată provenienţă şi al căror tratament nu au fost cunoscute până acum.

  Aici alimentele sunt clasificate pe categorii, fiecare fiind purtătoarea unor vibraţii diferite şi care pot să fie sau să nu fie în acord vibrator cu subiectul.

  Cititorii fideli ai doctorului Fontaine (sunt cu sutele de mii) vor găsi în a cincea sa lucrare marea experienţă a unuia dintre cei mai renumiţi autori din domeniul medicinii neconvenţionale.

  Vezi mai mult
 3. Valeriu Popa indrumator al cunoasterii prin stiinta si credinta

  VALERIU POPA ÎNDRUMĂTOR AL CUNOAŞTERII PRIN ŞTIINŢĂ ŞI CREDINŢĂ Relatări documentate din spusele celui care a fost Valeriu Popa, Comparaţii

  de Ovidiu Harbădă

  Preţ normal: 26,01 RON

  Preţ special: 23,40 RON

  "Cum fac? Eu nu fac nimic.

  Sunt un semen și un contemporan de-al vostru care a învățat de la Natură și de la Divinitate niște lucruri pe care vi le transmit, mai departe, vouă.

  Sunt doar un constatator, un inițiator și un îndrumător. Mi-am pus mâna pe tine și tu îți spui prin mine ce afecțiuni ai, de ce le ai și ce poți face ca să te însănătoșești. Unele lucruri pe care ți le spun nici nu le cunoști despre tine, dar acea parte din tine care te conduce, îngerul tău păzitor, știe despre afecțiunea pe care o ai. Iar el mi-a spus mie, pe o cale încă necunoscută, și eu ți-am transmis ție. Eu nu ghicesc nimic.

  La fel se întâmplă când am în fața ochilor fotografia celui pe care îl diagnostichez. Este o legătură între mine și cel din poză. Cum fac? Se va explica științific în anii care urmează"

                                                   Valeriu Popa

  „În momentele cele mai grele, Valeriu Popa a fost prezent în viața mea cu sfaturi, cu susținere, cu încurajări. (…) În asemenea situații, cuvântul unui Maestru e mai puternic decât lumea toată. (…) Trăiam, respiram, gândeam prin Valeriu Popa. (…) Intrasem în intimitatea vieții celui care, pentru mine, devenise modelul de viață real, palpabil, viu. Mă învățasem să trăiesc lângă el, fără să realizez imensitatea spirituală a acestui om. Alături de dânsul, minunea era modul meu de viață.”

                                                 Ovidiu Harbădă

  „Căutați ca prin viața pe care o duceți să trăiți cât mai aproape de perfecțiune, folosindu-vă de ambele căi de cunoaștere: știința și credința.”

                                                  Valeriu Popa Vezi mai mult

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină