Knowledge is everything

Carti

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Orice poate fi vindecat

  ORICE POATE FI VINDECAT

  de Martin Brofman

  Preţ normal: 40,00 RON

  Preţ special: 35,50 RON

  "M-am eliberat din ghearele unei boli terminale pe care medicina tradiţională o considera fără speranţă, de netratat, şi am revenit la starea de sănătate perfectă. Cred că noi toţi suntem vindecători şi că undeva, în adâncul nostru ştim că orice poate fi vindecat."

  Scopul acestei cărţi este de a prezenta vindecarea ca o tehnologie a conştiinţei, cum de altfel şi este, un set de instrumente accesibile oricărei persoane ce doreşte să înveţe acest proces.

  Este un manual tehnic al procesului vindecării, combinând concepte din tradiţia orientală cu psihologia occidentală.

  Cititorii care sunt familiarizaţi cu filozofiile ezoterice vor găsi o clarificare a conceptelor, iar cei care nu au avut contact cu aceste filozofii şi nu au deloc informaţii în acest domeniu vor găsi ideile şi tehnicile atât de simplu prezentat, încât vor fi capabili să le asimileze şi să le aplice cu uşurinţă.

  Sunteţi capabili să vă amintiţi gradul în care vă creaţi realitatea.

  Puteţi să vă mai amintiţi şi de capacităţile voastre nelimitate, de instrumentele naturale din interiorul vostru pe care le aveţi oricând la îndemână pentru vindecare, amintindu-vă şi modul în care să le folosiţi.

  Puteţi să vă amintiţi că puteţi să alegeţi să răspundeţi mediului înconjurător într-un mod diferit, acela care vă este cel mai convenabil vouă înşivă.

  Vezi mai mult
 2. Viata dintre vieti

  VIAŢA DINTRE VIEŢI Hipnoterapie pentru regresie spirituală

  de Michael Newton

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 41,00 RON

  „ Viata dintre vieti - hipnoterapie pentru regresie spirituala", reprezinta rodul a peste trei decenii de cercetari îndreptate în directia dezvoltarii metodei clinice de hipnoza si menite ajutorarii clientilor sa ajunga la amintirile din viata lor ca suflete.

  Un element-cheie al cartii de fata consta în modalitatea de atingere a starii de transa supraconstienta pentru reamintirea existentei nemuritoare. 

  Gratiei unei perceptii înalte, oamenii obisnuiti pot gasi propriile raspunsuri la întrebarile imemoriale „Cine sunt?”, „De ce sunt aici?”, „De unde vin?”

  Aceasta carte este în primul rând un „ghid practic”, în care am reunit si explicat pas cu pas procedurile pe care le-am considerat a fi cele mai utile pentru atingerea amintirilor clientilor din viata lor din lumea spiritelor.

  Iar daca prezentul volum se doreste a fi un text metodologic util, ce se adreseaza profesionistilor cu experienta în domeniul hipnozei, el contine si noi studii de caz, ce nu au fost cuprinse în precedentele mele lucrari "Calatoria Sufletelor" si "Destinul Sufletelor". 

  Aceste noi studii de caz, precum si întrebarile pe care le-am folosit pentru a impulsiona procesul vizualizarilor spirituale, vor fi, poate, pe placul cititorilor care au apreciat celelalte doua carti amintite.

  Cele trei volume laolalta reprezinta o trilogie dedicata cercetarii vietii dintre vieti.        - AUTORUL -

  Vezi mai mult
 3. Calatoria sufletelor

  CĂLĂTORIA SUFLETELOR Studii de caz asupra vieţii dintre vieţi

  de Michael Newton

  Preţ normal: 52,00 RON

  Preţ special: 48,00 RON

  Aceasta carte remarcabila reveleaza pentru întâia oara misterul vietii de dupa moartea pamânteasca, ceea ce se întâmpla cu sufletul în lumea spiritelor.

  Dr. Michael Newton, hipnoterapeut cu o experienta de peste 30 de ani, a dezvoltat o tehnica proprie de hipnoza pentru a ajunge la amintirile ascunse ale subiectilor sai despre viata de dincolo de moarte.

  Aproape ca un jurnal de calatorie, relatarile a 29 de persoane care au fost aduse în stare de supraconstienta, ne dezvaluie uimitoare amanunte despre lumea spiritelor. Aflati sub hipnoza profunda acesti subiecti descriu ce li s-a întâmplat între reîncarnarile trecute.

  Ei reveleaza detalii plastice despre ce simtim când murim, pe cine întâlnim imediat dupa moarte, ce este lumea spiritelor cu adevarat, unde mergem si ce facem ca suflete si de ce alegem sa ne întoarcem în anumite trupuri.

  Dupa ce veti citi "Calatoria Sufletelor" veti capata o mai buna întelegere asupra nemuririi sufletului omenesc... si va veti întâlni, de la o zi la alta, cu încercarile personale având o mai mare întelegere asupra scopurilor dumneavoastra, astfel încât sa începeti sa patrundeti ratiunile ce se ascund în spatele evenimentelor din propria dumneavoastra viata.

  În starea de hipnoza profunda, 29 de oameni si-au amintit experientele dintre vieti ca spirite eterne.

  Prin povestirile lor extraordinare veti afla amanunte despre:

  Cum te simti când mori;

  Ce vezi si ce simti imediat dupa moarte;

  Ghizi spirituali;

  Ce se întâmpla cu sufletele „tulburate”;

  De ce esti parte a unui anume grup de suflete în lumea spiritelor si ce faci acolo;

  Cum alegi un alt trup pentru a reveni pe pamânt;

  Diferitele nivele ale sufletului: începator, intermediar si avansat;

  Când si unde înveti pentru prima oara sa recunosti sufletele tale „pereche” pe pamânt;

  Scopul vietii si al manifestarilor unui „creator”.

  Vezi mai mult

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină