Knowledge is everything

Carti

9 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. POSTUL CU SUCURI NATURALE SI DETOXIFIEREA

  POSTUL CU SUCURI NATURALE ŞI DETOXIFIEREA

  de Steve Meyerowitz

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 30,50 RON

  Folosește puterea vindecătoare a sucurilor proaspete pentru a te simți tânăr și a arăta bine. Cea mai rapidă cale de a reda organismului tău sănătatea. Postul oferă corpului tău o binemeritată vacanţă de care acesta are nevoie pentru a se reface. Puterea cu care a fost înzestrat poate să-l şi vindece. Postul şi terapia cu sucuri va reface sănătatea din interior. Această carte vă arată cum să eliberaţi această putere şi cum să o integraţi stilului dumneavoastră de viaţă modern. Oferiţi-vă dvs. şi celulelor dvs. şansa de a vă curăţa organismul, de a-l hrăni, întineri şi vindeca. Vezi mai mult
 2. VINDECARI MIRACULOASE CU IARBA DE GRAU

  VINDECARI MIRACULOASE CU IARBA DE GRAU

  de Steve Meyerowitz

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 37,60 RON

  Ghid complet de folosire a preparatelor şi băuturilor din iarbă de grâu pentru redobândirea sănătăţii Este o carte de referință pentru toți cei care au auzit cât și pentru cei care nu au auzit deloc și vor să afle mai multe despre acest miraculos produs. În paginile acestei cărţi veţi găsi tot ceea ce trebuie să ştiţi despre iarba de grâu şi despre proprietăţile sale miraculoase, inclusiv motivele pentru care programul cu suc din iarbă de grâu dă rezultate, cum să vă procuraţi iarba de grâu şi unde să cereţi îndrumare şi ajutor. Vezi mai mult
 3. Hrana pentru viata

  HRANA PENTRU VIATA Miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii

  de Daniel Menrath

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 29,50 RON

  Milioane de oameni din întreaga lume, urmând modul de hrănire prezentat în această lucrare, au constatat cu uimire că sănătatea le revine în organism doar respectând calea simplă a naturii.

  În proporţie de 100% sănătatea acestora s-a îmbunătăţit vizibil, iar în 85% din cazuri au apărut vindecări spectaculoase.

  Din această carte învăţăm că este important nu numai ce mâncăm, dar şi când mancăm şi în combinaţii. 

  "Hrană pentru viaţă - Miracolul vindecării prin alimentaţie şi puterea minţii" prezintă un program de îmbunătăţire a sănătăţii, un pas spre o viaţă mai productivă şi o cale sigură de reglare (în plus sau în minus) a greutăţii. Potrivit autorului, adoptând acest stil de viaţă sănătos, se va constata o creştere a energiei interne şi dispariţia simptomelor unor boli.

  Vezi mai mult
 4. Colesterolul crescut

  COLESTEROLUL CRESCUT - UN INAMIC INVIZIBIL

  de Bruno Brigo

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,00 RON

  Colesterolul crescut din sânge este principalul factor de risc în producerea bolilor cardio-vasculare.

  Vorbind de colesterol, se poate face distincţia între colesterolul "bun" şi colesterolul "rău".

  Excesul de colesterol rău este cvonsecinţa unui stil de viaţă sedentar şi a unei diete rafinate, bogată în grăsimi de origine animală şi zaharuri simple, în timp ce colesterolul bun este asociat unui stil de viaţă sănătos şi unei diete bogate în fibre vegetale şi carbohidraţi complecşi.

  Vei găsi în carte un set de recomandări cu privire la tratarea colesterolului crescut şi la reducerea riscului de boli cardiovasculare.

  Aceasta carte prezintă conţinutul de colesterol şi grăsimi al alimentelor şi recomandarea alimentelor utile în scăderea valorilor colesterolului şi a trigliceridelor din sânge.

  Vezi mai mult
 5. Durerea de cap

  DUREREA DE CAP Prevenirea şi tratamentul naturist

  de Bruno Brigo

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,00 RON

  Durerea de cap sau cefaleea este tulburarea cea mai răspândită din lume.

  Nu de puţine ori, durerea de cap devine o adevărată boală, care apare precoce şi te urmăreşte toată viaţa.

  O mare parte dintre medicamentele convenţionale folosite în tratarea crizelor dureroase sunt urmate de efecte secundare semnificative.

  De aceea este bine să cunoaştem metode de prevenire şi tratament alternative, bazate pe preparate naturale eficiente şi lipsite de efecte secundare.

  Vezi mai mult
 6. Scapa de pietre la ficat si fiere

  SCAPĂ DE PIETRE LA FICAT ŞI FIERE Un puternic instrument pentru redobândirea sănătăţii şi a stării de bine

  de Andreas Moritz

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Ficatul este responsabil pentru sute de funcţii diferite şi este cel mai complex şi activ organ din corp.

  Deoarece ficatul este însărcinat cu procesarea, transformarea, distribuirea şi menţinerea aprovizionării corpului cu „combustibil" vital, orice interferează cu aceste funcţii trebuie să aibă un impact serios, nociv, asupra sănătăţii ficatului şi a corpului ca întreg.

  Cea mai puternică interferenţă provine de la prezenţa calculilor biliari. Aceştia reprezintă un risc major pentru sănătate, iar testele clinice standard nu dezvăluie aproape niciodată apariţia lor.

  Câteva dintre universităţile cu cea mai avansată cercetare, precum John Hopkins University, descriu şi ilustrează calculii biliari în literatura lor de specialitate sau pe paginile lor de internet. Cercetătorii se referă la ele ca la „calculi biliari intrahepatici". Înţelegând modului în care calculii biliari contribuie la apariţia aproape a oricărui tip de boală şi prin efectuarea unor paşi simpli pentru a-i îndepărta, veţi fi responsabil de refacerea propriei dvs. sănătăţi şi vitalităţi.

  Ficatul are un control direct asupra creşterii şi funcţionării fiecărei celule din corp. Orice tip de disfuncţionalitate, deficienţă sau formă de creştere anormală a celulelor se datorează în mare parte activităţii slabe a ficatului. Chiar şi atunci când şi-a pierdut până la 60% din eficienţa proprie, extraordinara structură a ficatului îi permite acestuia să funcţioneze. Cel puţin aşa arată valorile normale ale sângelui.

  Oricât de înşelător ar fi acest aspect pentru pacient şi doctorul său, originea majorităţii bolilor poate fi uşor detectată la ficat.

  Prin decongestionarea canalelor ficatului şi ale vezicii biliare, cele 60 până la 100 de miliarde de celule ale corpului vor putea să „respire” mai mult oxigen, să primească o cantitate mai mare de substanţe nutritive, să elimine în mod eficient produsele reziduale metabolice şi să menţină legături de comunicare perfectă cu sistemul nervos, sistemul endocrin şi cu toate celelalte părţi ale corpului.

  Aproape fiecare pacient suferind de o boală cronică are o cantitate excesivă de calculi biliari. Un medic poate cu uşurinţă confirma aceasta prin recomandarea pacientului bolnav să efectueze acest proces de detoxifiere.

   După această cură de 6 zile, vă veţi simţi mai tânăr cu cel puţin 10 ani!

  Vezi mai mult
 7. Dieta si grupele sanguine

  DIETA ŞI GRUPELE SANGUINE Propunerea revoluţionară a lui Peter D`Amo

  de Bruno Brigo

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,00 RON

  Conform naturalistului american Peter D`Adarno, în grupele sanguine sunt codate abilităţile noastre de adaptare la mediul înconjurător, în special cele ale sistemului digestiv şi ale celui imunitar.

  Cunoaşterea celor patru grupe sanguine permite alcătuirea unui program de viaţă optim, prin conştientizarea punctelor tari şi a vulnerabilităţilor în faţa anumitor boli, prin alegerea corectă a alimentelor potrivite sau a celor de evitat, prin comportamente capabile să asigure cea mai bună reacţie personală împotriva stresului şi de încetinire a procesului de îmbătrânire.

  Vezi mai mult
 8. Bolile copilariei

  BOLILE COPILĂRIEI - PREVENŢIE ŞI TRATAMENT

  de Bruno Brigo

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,00 RON

  Copilăria este fundamentul întregii noastre vieţi.

  De aceea, bolile copilăriei trebuie tratate cu seriozitate.

  Aceasta carte propune câteva scheme simple pentru prevenirea şi tratarea câtorva dintre afecţiunile cele mai întâlnite la copii.

  Autorul prezintă, în termeni simpli, terapiile naturiste utile în afecţiunile vârstei pediatrice.

  Ca părinte vei fi mai informat asupra alternativelor de tratament.

  Vezi mai mult
 9. Germenii

  GERMENII: MÂNCAREA MIRACULOASĂ Ghidul complet pentru germinarea seminţelor

  de Steve Meyerowitz

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Germenii - consideraţi hrana secolului XXI - sunt uşor de produs în orice anotimp şi în orice condiţii, reprezentând importante surse de nutrienţi pentru orice persoană care vrea să aibă o viaţă lungă şi sănătoasă.

  Germenii au o cantitate de elemente nutritive, vitamine, enzime şi minerale esenţiale mult mai mare decât planta matură.Seminţele germinate sunt, de fapt, o hrană uşor asimilabilă, ce necesită un consum minim de energie din partea organismului.

  Îţi propunem un nou concept de alimentaţie, materializat într-un ghid complet de germinare a seminţelor.

  Vei afla: ce seminţe să alegi, cum să le cultivi sau de ce echipamente ai nevoie; ce efecte benefice va avea consumul acestora asupra organismului tău; ce combinaţii de germeni să consumi pentru: întărirea sistemului imunitar, detoxifiere sau vindecarea şi ameliorarea diferitelor tipuri de afecţiuni (cancer, boli de inimă, dermatologie, anemii, etc.).

  Germenii pot ajuta organismul supus zilnic unui asalt al toxinelor, cu un sistem imunitar slăbit.

  Dacă incluzi germeni în dieta ta zilnică, vei da organismului tău energia şi hrana necesară pentru a se detoxifia, a se întări şi pentru a se vindeca.

  Niciodată nu e prea târziu să alegi o viaţă sănătoasă!

  Vezi mai mult

9 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină