Knowledge is everything

Carti

7 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. POSTUL CU SUCURI NATURALE SI DETOXIFIEREA

  POSTUL CU SUCURI NATURALE ŞI DETOXIFIEREA

  de Steve Meyerowitz

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 30,50 RON

  Folosește puterea vindecătoare a sucurilor proaspete pentru a te simți tânăr și a arăta bine. Cea mai rapidă cale de a reda organismului tău sănătatea. Postul oferă corpului tău o binemeritată vacanţă de care acesta are nevoie pentru a se reface. Puterea cu care a fost înzestrat poate să-l şi vindece. Postul şi terapia cu sucuri va reface sănătatea din interior. Această carte vă arată cum să eliberaţi această putere şi cum să o integraţi stilului dumneavoastră de viaţă modern. Oferiţi-vă dvs. şi celulelor dvs. şansa de a vă curăţa organismul, de a-l hrăni, întineri şi vindeca. Vezi mai mult
 2. VINDECARI MIRACULOASE CU IARBA DE GRAU

  VINDECARI MIRACULOASE CU IARBA DE GRAU

  de Steve Meyerowitz

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 37,60 RON

  Ghid complet de folosire a preparatelor şi băuturilor din iarbă de grâu pentru redobândirea sănătăţii Este o carte de referință pentru toți cei care au auzit cât și pentru cei care nu au auzit deloc și vor să afle mai multe despre acest miraculos produs. În paginile acestei cărţi veţi găsi tot ceea ce trebuie să ştiţi despre iarba de grâu şi despre proprietăţile sale miraculoase, inclusiv motivele pentru care programul cu suc din iarbă de grâu dă rezultate, cum să vă procuraţi iarba de grâu şi unde să cereţi îndrumare şi ajutor. Vezi mai mult
 3. Hrana pentru viata

  HRANA PENTRU VIATA Miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii

  de Daniel Menrath

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 29,50 RON

  Milioane de oameni din întreaga lume, urmând modul de hrănire prezentat în această lucrare, au constatat cu uimire că sănătatea le revine în organism doar respectând calea simplă a naturii.

  În proporţie de 100% sănătatea acestora s-a îmbunătăţit vizibil, iar în 85% din cazuri au apărut vindecări spectaculoase.

  Din această carte învăţăm că este important nu numai ce mâncăm, dar şi când mancăm şi în combinaţii. 

  "Hrană pentru viaţă - Miracolul vindecării prin alimentaţie şi puterea minţii" prezintă un program de îmbunătăţire a sănătăţii, un pas spre o viaţă mai productivă şi o cale sigură de reglare (în plus sau în minus) a greutăţii. Potrivit autorului, adoptând acest stil de viaţă sănătos, se va constata o creştere a energiei interne şi dispariţia simptomelor unor boli.

  Vezi mai mult
 4. Colesterolul crescut

  COLESTEROLUL CRESCUT - UN INAMIC INVIZIBIL

  de Bruno Brigo

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,00 RON

  Colesterolul crescut din sânge este principalul factor de risc în producerea bolilor cardio-vasculare.

  Vorbind de colesterol, se poate face distincţia între colesterolul "bun" şi colesterolul "rău".

  Excesul de colesterol rău este cvonsecinţa unui stil de viaţă sedentar şi a unei diete rafinate, bogată în grăsimi de origine animală şi zaharuri simple, în timp ce colesterolul bun este asociat unui stil de viaţă sănătos şi unei diete bogate în fibre vegetale şi carbohidraţi complecşi.

  Vei găsi în carte un set de recomandări cu privire la tratarea colesterolului crescut şi la reducerea riscului de boli cardiovasculare.

  Aceasta carte prezintă conţinutul de colesterol şi grăsimi al alimentelor şi recomandarea alimentelor utile în scăderea valorilor colesterolului şi a trigliceridelor din sânge.

  Vezi mai mult
 5. Durerea de cap

  DUREREA DE CAP Prevenirea şi tratamentul naturist

  de Bruno Brigo

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,00 RON

  Durerea de cap sau cefaleea este tulburarea cea mai răspândită din lume.

  Nu de puţine ori, durerea de cap devine o adevărată boală, care apare precoce şi te urmăreşte toată viaţa.

  O mare parte dintre medicamentele convenţionale folosite în tratarea crizelor dureroase sunt urmate de efecte secundare semnificative.

  De aceea este bine să cunoaştem metode de prevenire şi tratament alternative, bazate pe preparate naturale eficiente şi lipsite de efecte secundare.

  Vezi mai mult
 6. Dieta si grupele sanguine

  DIETA ŞI GRUPELE SANGUINE Propunerea revoluţionară a lui Peter D`Amo

  de Bruno Brigo

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,00 RON

  Conform naturalistului american Peter D`Adarno, în grupele sanguine sunt codate abilităţile noastre de adaptare la mediul înconjurător, în special cele ale sistemului digestiv şi ale celui imunitar.

  Cunoaşterea celor patru grupe sanguine permite alcătuirea unui program de viaţă optim, prin conştientizarea punctelor tari şi a vulnerabilităţilor în faţa anumitor boli, prin alegerea corectă a alimentelor potrivite sau a celor de evitat, prin comportamente capabile să asigure cea mai bună reacţie personală împotriva stresului şi de încetinire a procesului de îmbătrânire.

  Vezi mai mult
 7. Bolile copilariei

  BOLILE COPILĂRIEI - PREVENŢIE ŞI TRATAMENT

  de Bruno Brigo

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,00 RON

  Copilăria este fundamentul întregii noastre vieţi.

  De aceea, bolile copilăriei trebuie tratate cu seriozitate.

  Aceasta carte propune câteva scheme simple pentru prevenirea şi tratarea câtorva dintre afecţiunile cele mai întâlnite la copii.

  Autorul prezintă, în termeni simpli, terapiile naturiste utile în afecţiunile vârstei pediatrice.

  Ca părinte vei fi mai informat asupra alternativelor de tratament.

  Vezi mai mult

7 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină