Knowledge is everything

Carti

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Calea vindecatorului

  CALEA VINDECĂTORULUI Lumea cuantică a vindecării energetice

  de Adam Mc Leod

  Preţ normal: 22,00 RON

  Preţ special: 19,50 RON

  Adam este un tânăr cu o capacitate incredibilă de a vindeca de la distanţă. Şi-a descoperit acest dar la vârsta de şaisprezece ani. Acum este unul dintre cei mai căutaţi vindecători energetici din lume.

  Ajungând să deţină un volum impresionant de informaţii şi imagini ştiinţifice complexe primite prin procesul de „descărcare intuitivă“, el îşi expune ideile de bază pentru înţelegerea generală a provenienţei şi funcţionării energiei, tratând subiecte ca:

  - De la spaţiul cosmic la subconştient

  - Originea Universului

  - Câmpul informaţional

  - Captarea energiei universale

  - Perceperea fluxului energetic

  - Rolul emoţiilor asupra stării de sănătate

  - Etapele adoptării unei atitudini pozitive

  - Convingerile şi spiritualitatea

  - Exerciţii de vizualizare vindecătoare

  Un val de înţelegere şi de acceptare a interconexiunii şi a capacităţii de vindecare a luat naştere şi avântul său creşte deja exponenţial.

  Cu toţii putem accelera procesul de schimbare cu ajutorul darurilor primite. Avem datoria să păstrăm vie această viziune a unei lumi vindecate.

  Vezi mai mult
 2. Preparate de post putin altfel

  PREPARATE DE POST. . . PUTIN ALTFEL

  de Elisabeta Iorga, Marius Iorga, Emilia Deliu

  Preţ normal: 10,00 RON

  Preţ special: 9,00 RON

  Posturile sunt încercări ale fiecăruia de a-şi purifica spiritul şi trupul.

  Zilele de post dintr-un an fiind numeroase, ideal este să diversificăm meniul zilnic, ţinând seama de alimentele permise de rânduieli.

  Câţi dintre noi n-am vrea să ţinem un post suficient de simplu încât să nu ne îndepărtam de la tradiţia religioasă, dar şi suficient de variat încât să avem grijă de sănătatea noastră?

  Postul creştin ortodox este mai strict decât cel catolic, dar există şi zile în care se acordă „dezlegare” la peşte, iar fructele de mare sunt alimente permise în Grecia creştin ortodoxă, de pildă, în multe zile din timpul postului.

  Dorindu-şi să vă inspire pentru a ţine un post uşor şi folositor, autorii vă propun o serie de preparate... puţin altfel: reţete diferite de cele obişnuite, pe baza unor ingrediente variate, dar accesibile şi uşor de preparat.

  Cartea conţine aperitive, salate, supe, ciorbe, feluri principale şi deserturi, dar şi două capitole cu preparate din fructe de mare şi din peşte, precum şi sugestii de meniuri.

  Vezi mai mult
 3. 202 Retete de salate

  202 REŢETE DE SALATE

  de Mihai Băşoiu

  Preţ normal: 10,00 RON

  Preţ special: 9,00 RON

  De ce 202? De ce salate?

  Sunt întrebări cărora Mihai Băşoiu le răspunde dintru început.

  Celei dintâi, printr-un frumos recurs la istorie: şi pentru Kogălniceanu, şi pentru Negruzzi, odinioară, un număr de 200 de reţele era optim pentru un reţetar complet, iar celei de-a doua...

  Chiar, ce-ar fi să aflaţi fiecare dintre voi răspunsul atât în paginile acestei cărţi, cât şi în practica voastră cotidiană?

  Ar fi culmea ca astăzi, când toată media este plină de îndemnuri la un stil de viaţă sănătos, din care salata este nelipsită, să te mai întrebi „de ce salate?”.

  Pentru că sunt bune, sănătoase, lesne de preparat, la îndemâna tuturor. Şi, nu în ultimul rând, doamnelor şi domnişoarelor, dacă veţi şti să respectaţi sfaturile prieteneşti ale lui maître Băşoiu, vă asigur că veţi putea mânca exact atâtea salate câte veţi pofti, fără ca ultima pereche de blugi mulaţi să zacă uitată în dulap pe motiv de „colăcel”.

  Mihai Băşoiu este un maestru în arta gastronomiei. EI ştie să exploateze la maximum cele câteva atribute ale salatelor care fac din ele un fel de vedete ale artei culinare contemporane.

  Reţetele de salate din acest volum, departe de a fi rigide, sunt extrem de flexibile şi deschise imaginaţiei bucătarului, fie el amator, fie profesionist.

  Altfel spus, dacă nu aveţi trufe, raci, fructe de mare sau capere la îndemână (oare câţi dintre noi au?), nu-i nicio problemă, săriţi peste ele sau le înlocuiţi cu ciuperci, pastă de peşte sau ce aveţi prin casă.

  Mai mult decât atât, salatele sunt extrem de adaptabile gusturilor diverse ale membrilor unei familii: celui mic nu-i plac morcovii, iar soţul nu suportă sfecla?

  Din nou, nicio problemă: e cât se poate de simplu să pregătiţi separat câteva ingrediente şi, la masă, fiecare mofturos îşi poate realiza singur combinaţia dorită. Pe de altă parte, Mihai Băşoiu este cât se poate de atent – şi, în calitate de specialist, nici nu putea fi altminteri – la susceptibilităţile profesioniştilor într-ale bucătăriei, pentru care modificarea unei litere dintr-o reţetă considerată clasică este o adevărată crimă la adresa gustului.

  Ei bine, tocmai în menţinerea acestui echilibru subtil, între arta pe alocuri exclusivistă a marilor bucătari şi adaptabilitatea veselă şi novatoare a amatorilor care se supun doar conjuncturii, constă marea calitate a scrierii şi scriiturii gastronomice a lui Mihai Băşoiu.

  Vezi mai mult
 4. Preparate vegetariene

  PREPARATE VEGETARIENE SI OVO-LACTO-VEGETARIENE

  de Elisabeta Iorga, Marius Iorga

  Preţ normal: 10,00 RON

  Preţ special: 9,00 RON

  Alimentaţia vegetariană – fie în varianta mai strictă, fie în cea care combină vegetalele cu lactate şi ouă, excluzând doar carnea – este recomandată din ce în ce mai des pentru beneficiile sale incontestabile, fiind unul dintre cele mai bune mijloace de asigurare a sănătăţii, bunei dispoziţii şi longevităţii.

  Cartea de faţă vine în sprijinul cititorilor care îşi doresc să adopte acest stil de viaţă, ajutându-i să alunge monotonia hranei de zi cu zi. Reţetele propuse utilizează ingrediente accesibile sau pe alocuri mai exotice, combinându-le pentru a crea o bucătărie savuroasă şi mereu altfel.

  Deseori, fie numai şi gândul la câte un preparat mai deosebit – autorii vă propun numeroase reţete de acest fel – ne stimulează apetitul şi pofta de viaţă.

  Aşa cum şi-au obisnuit deja cititorii, Elisabeta şi Marius Iorga îşi însoţesc reţetele de sfaturi, sugestii şi note pentru diversificarea variantelor propuse şi indică modalităţi de combinare a diverselor feluri de mâncare în alcătuirea meniurilor.

  Cartea lor se adresează în egală măsură celor mai experimentaţi în ale bucătăriei si novicilor, îndrumările date ghidându-i pas cu pas pentru o reuşită sigură.

  Vezi mai mult
 5. Cheia

  CHEIA Secretul de a atrage tot ce vă doriţi

  de Joe Vitale

  Preţ normal: 24,08 RON

  Preţ special: 22,00 RON

  CHEIA SUCCESULUI SE ASCUNDE ÎN INTERIORUL ACESTEI CĂRŢI ŞI ÎN PROPRIA DUMNEAVOSTRĂ PERSOANĂ. Acesta este secretul care vă lipsea pentru a vă elibera întregul potenţial şi pentru a obţine tot ce vă doriţi în viaţă. Răsuciţi Cheia şi faceţi primul pas spre împlinire. Apelând la înţelepciunea practică şi la tehnica autentică a înţelegerii de sine, Vitale vă oferă zece metode garantate pentru a vă bucura din plin de viaţă: Metoda 1: Trăiţi în prezent; Metoda 2: Schimbaţi-vă convingerile personale; Metoda 3: Analizaţi-vă gândirea; Metoda 4: Citiţi cărţi motivaţionale; Metoda 5: Spuneţi încontinuu "Te iubesc!"; Metoda 6: Ţineţi necazurile la distanţă; Metoda 7: Simţiţi-vă de parcă dorinţele v-ar fi fost îndeplinite; Metoda 8: Spuneţi încontinuu "Îmi cer iertare! "; Metoda 9: Lăsaţi-vă trupul să comunice; Metoda 10: Recepţionaţi mesajele stărilor dumneavoastră de spirit. Vezi mai mult
 6. Manual pentru viata

  MANUAL PENTRU VIAŢĂ Un ghid pe care trebuia să-l primiţi la naştere

  de Joe Vitale

  20,00 RON

  Guru în marketing online, Vitale vă propune o serie de lecţii de viaţă ca garanţie imbatabilă a succesului personal! Veţi afla cum să: Trăiţi la maxim orice clipă. Faceţi faţă perioadelor dificile. Valorificaţi şansele propice obţinerii succesului. Fiţi dumneavoastră înşivă. Credeţi în propria persoană. Descoperiţi sensul vieţii. Lucraţi în echipă. Vă acceptaţi greşelile pentru a persevera. Găsiţi definiţia personală a succesului. Vezi mai mult

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină