Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 52

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Sfetnicul tainic

  SFETNICUL TAINIC Un medic clarvăzător te învaţă cum să-ţi rezolvi cele mai urgente probleme de sănătate

  de

  30,00 RON

  Cartea "Sfetnicul tainic" constituie un nou instrument de vindecare, ce oferă o perspectiva diferită asupra problemelor care reprezintă o provocare pentru sănătate.

  În stilul ei direct practic şi hazliu, Dr. Mona Lisa ghidează cititorul printr-un proces de înţelegere a bolii sale, în plan energetic, oferind apoi strategii practice de abordare a fiecărei probleme de sănătate.

  Dacă te-ai săturat să-ţi mai suporţi durerea şi stresul, vei dori să foloseşti această carte, ca să înveţi o metodă cu totul nouă de a primi, cu bucurie, sănătatea în viaţa ta. E clar că trebuie să existe o metodă mai bună de a învăţa să te ocupi de chestiuni care-ţi afectează sănătatea... iar ea există!

  În această carte edificatoare, Mona Lisa Schulz, îţi arată cum să combini intuiţia cu inteligenţa, ca să-ţi rezolvi cele mai urgente probleme.

  Dar ea nu este persoana ta intuitivă prevalentă. Descrisă ca fiind un medic cu percepţii extrasenzoriale, care are umor, soluţii şi calificări, Dr. Mona Lisa îţi oferă sfaturi directe, practice, sincere, despre cum să-ţi rezolvi relaţia sau problema de serviciu / familie / fizică / emoţională.

  Ea explică şi cum să te ocupi de numeroasele suferinţe care-ţi afectează starea de bine, inclusiv oboseala, alergiile, problemele dermatologice, de greutate şi digestive, depresia, anxietatea şi multe altele.

  Stăpânind cele „Şapte reguli ale sănătăţii intuitive", poţi învăţa să învingi într-un mod intuitiv, durerea şi suferinţa şi să-ţi creezi o viaţă plină de sănătate şi fericire.

  Vezi mai mult
 2. Calatoria suprema

  CĂLĂTORIA SUPREMĂ

  de Robert A.Monroe

  25,00 RON

  Există o mare deosebire între această carte şi prima lucrare a lui Robert Monroe, "Călătorii în afara corpului".

  Până acum a fost vorba despre povestea singulară a lui Robert A.Monroe, despre propriile sale aventuri pe care le-a descris, propriile sale întâlniri, dialoguri, pericole şi descoperiri. 

  În "Călătoria supremă" el ne spune cum şi-a găsit calea – noua direcţie – cum a călătorit de-a lungul acesteia şi dezvăluie motivul şi scopul acestei expediţii de pionierat. Iar cel mai important aspect este acela că el include relatările altora, care, prin noile sale programe de învăţare, au reuşit să desluşească harta, să urmeze direcţia şi să îndeplinească acelaşi scop.

  Cei care nu sunt familiarizaţi cu experienţele în afara corpului pot găsi în această carte ecouri, semnificaţii, înţelesuri sau puncte de recunoaştere care le pot reaminti ceva ce s-a întâmplat, poate, într-un vis – în acea stare crepusculară dintre somn şi trezie, sau într-un moment brusc de înţelegere sau intuiţie, când totul pare să revină la locul potrivit şi să capete sens. Cei care sunt familiarizaţi cu astfel de experienţe, vor deveni şi mai conştienţi de dificultatea de a-şi reda experienţele într-un limbaj uşor de înţeles.

  Într-o continuare mult aşteptată a scrierilor sale, Monroe explorează oportunităţile profitabile care se află dincolo de limitele lumii fizice. El trasează calea ce ni se deschide când ne părăsim vieţile fizice şi îl poartă pe cititor, alături de el, într-o călătorie antrenantă, care extinde limitele experienţei omeneşti. Aceasta este o călătorie care dezvăluie adevărul fundamental privind semnificaţia şi scopul vieţii, precum şi ceea ce se află dincolo de ea. 

  "Călătoria supremă" este capodopera unui gânditor şi explorator îndrăzneţ şi original.

  Vezi mai mult
 3. Dincolo de limitele noastre biologice

  DINCOLO DE LIMITELE NOASTRE BIOLOGICE Secretele longevităţii

  de Miroslav Radman, Daniel Carton

  15,00 RON

  Vis sau coşmar?

  De două secole încoace, în fiecare an câştigăm trei luni de speranţă de viaţă.

  Într-un viitor mai apropiat decât ne putem imagina, vom putea trăi cu cincizeci până la o sută de ani mai mult.

  Cu multă discreţie, o echipă de cercetători francezi au descoperit secretele longevităţii. Pentru prima dată, cel care conduce echipa ne povesteşte povestea acestei descoperiri care va revoluţiona omenirea şi va relansa speranţa de a învinge, în sfârşit cancerul.

  Departe de a fi doar prezentarea şi justificarea ştiinţifică a unui proiect al biologului Miroslav Radman şi al echipei sale, cartea „Dincolo de limitele noastre biologice” se constituie, într-un mod deosebit de incitant, într-un stimulent pentru voinţa noastră, a oamenilor, exprimată atât la nivel oficial, de către autorităţi, instituţii şi organizaţii, cât şi la nivel individual, de a întreprinde sau facilita un demers temerar, dar posibil şi chiar probabil, ce se poate concretiza în aplicarea unor concluzii tehnico-ştiinţifice, din domeniul biologiei şi al geneticii, care să ducă la prelungirea duratei de viaţă a oamenilor. Ideea poate naşte, categoric, o serie de discuţii la nivel religios, etic, economic, social şi din multe alte puncte de vedere, dar autorul, anticipând acest lucru, încearcă deja din start să ofere unele răspunsuri la posibilele întrebări, pledând în final pentru utilitatea proiectului, într-un mod cât mai obiectiv cu putinţă.

  Studiile realizate atât de autor, cât şi de alţi oameni de ştiinţă, i-au creat acestuia premisele pentru a crede, cu toată seriozitatea, că este de luat în considerare posibilitatea utilizării unor caracteristici biologice, în special genetice, ale unor organisme aparent simple şi neînsemnate, cum sunt bacteriile, rotiferele sau tardigradele, în scopul de a „transfera” aceste caracteristici şi asupra organismului uman, întrucât aceste organisme pot fi catalogate ca fiinţe extrem de rezistente sau chiar „cvasi-nemuritoare”.

  Rezistenţa lor la condiţii total potrivnice vieţii, din punct de vedere uman, capacitatea lor de a se regenera complet şi după dispariţia acelor condiţii nefavorabile, de a o lua, practic, de la capăt, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, este ceea ce îl interesează pe autor, pentru a descoperi modalitatea de asimilare a acestei rezistenţe şi la om.

  Totodată, este semnalată şi ipoteza ca în însuşi organismul uman să se regăsească posibilitatea de a se activa aceleaşi caracteristici sau unele asemănătoare cu ale organismelor rezistente.

  Cartea este presărată cu aspecte de ordin subiectiv, personal, pentru a ne face să înţelegem contextul ce a dus la preocuparea autorului pentru această temă – şi, totodată, îmbinând conceptele tehnice şi teoriile ştiinţifice, cu un stil plin de umor şi uşor accesibil oricărei categorii de cititori.

  Aspectul care poate genera cele mai mari rezerve, cu privire la consecinţele prelungirii vieţii omului, pare a fi lipsa resurselor materiale.

  Dar autorul imprimă o notă de optimism în această privinţă, exprimându-şi speranţa identificării unor soluţii de către autorităţi sau de către alţi cercetători, întrucât preocupările există deja.

  El se limitează, totuşi, la a-şi face datoria în domeniul pe care-l reprezintă şi anume, biologia – o evidentă atitudine de bun-simţ ştiinţific. Sub acest aspect, se poate sintetiza că omul este un mare consumator de resurse naturale exterioare, dar poate fi şi generatorul unor resurse tot naturale, dar interioare, proprii fiecărui individ. Este, într-adevăr, o idee revoluţionară!

  Recomandăm cu căldură această carte, fiind convinşi că va declanşa, la nivelul intelectual şi chiar spiritual al fiecărui cititor, cel puţin un minim proces de reflecţie asupra resurselor sale individuale şi va genera un optimism rezonabil, în privinţa perspectivelor omenirii în lumea în care trăim.

  Vezi mai mult
 4. Templul schimbarii

  TEMPLUL SCHIMBĂRII Arc peste timp

  de Elena Cociş, Erik Berglund

  25,00 RON

  "Templul Schimbării" este un spaţiu real aflat încă în lumea nevăzută unde fiecare poate ajunge, dacă vrea, pentru a se regăsi pe sine, pentru a transforma în Lumină Divină vălul ce ne opreşte să vedem Adevărul.

  Pare greu de acceptat faptul că Drumul care duce spre trăirea Divină autentică, spre autocunoaşterea ce te ridică pe culmile celei mai subtile vibraţii poate fi la îndemâna oricui.

  Şi totuşi, această carte o dovedeşte.

  Totul este simplu, atunci când este adevărat. Am experimentat tot ceea ce în aceste rânduri stă scris, am dus în adâncul sufletului meu fiecare învăţătură în parte - înainte de-a cuteza să le împărtăşesc cu cei în căutarea adevărului - şi am descoperit locul unde stă Cheia pe care Dumnezeu a ascuns-o cu Iubirea Sa.

  Lumina acestei cărţi se va releva cu străluciri nebănuite, dar şi cu o blândeţe angelică, tuturor celor care au hotărât să nu mai întoarcă privirea de la Dumnezeu şi caută neîncetat Drumul spre El.

  Pe lângă şiragul de meditaţii cu certă valoare iniţiatică, tehnicile de autovindecare şi metodele de autocunoaştere - inclusiv mudrele cuprinse în carte - vin să îmbogăţească şi să netezească calea spre descoperirea Sinelui nostru Superior.

  Templul Schimbării nu este o metaforă. Este un spaţiu real - aflat încă în lumea nevăzută - unde fiecare poate ajunge, dacă vrea, pentru a se regăsi pe sine, pentru a transforma în Lumină Divină vălul ce ne opreşte să vedem Adevărul.

  Spiritul cărţii a fost alături de mine, din clipa în care Universul m-a ales pentru această minunată misiune. Mi-a lăsat un îngeraş - care va fi veşnic alături de mine şi a plecat cu altă misiune! Acum este alături de fiecare cititor în parte, pentru a-l ajuta să treacă pragul Templului Schimbării.

  Simţiţi-l lângă voi şi veţi fi scăldaţi în marele ocean al Iubirii Divine.

                                                                          Elena Cociş

  Vezi mai mult
 5. Se intampla miracole

  SE ÎNTÂMPLĂ MIRACOLE Puterea de vindecare şi de transformare a amintirilor din vieţile trecute

  de Brian L.Weiss, Amy F.Weiss

  30,00 RON

  Lectura povestirilor şi a reflecţiilor din această carte poate îi asemănată cu experienţa a sute de regresii.

  Rezonanţele puternice ale propriilor amintiri latente din vieţi trecute ale cititorului îi stimulează subconştientul şi provoacă o stare de conştientă intensificată. Mintea mai profundă descoperă noi posibilităţi pentru vindecarea fizică şi emoţională.

  O înţelegere a naturii noastre mai înalte – că suntem un suflet, nu trupul sau creierul nostru – duce la transformări profunde ale valorilor şi aspiraţiilor noastre fundamentale. Iar apoi, începe cea mai importantă transformare dintre toate. Conştienta noastră se trezeşte, îşi deschide ochii Divini, dar inactivi, şi îşi distinge calea spirituală.

  Poveştile care au fost selectate pentru această carte nu doar descriu aceste uşoare apeluri la trezire, ci chiar le furnizează. Ale citi înseamnă a fi schimbat într-un mod inefabil, dar, totodată, de neuitat.

  În momentul trezirii, atunci când ne descoperim natura de fiinţe eterne, îndoiala dispare. Ca şi când un alchimist din vechime ar presăra praf magic asupra noastră, frica este în mod permanent transmutată în pace lăuntrică, deznădejdea în speranţă, tristeţea în bucurie, ura în iubire. La nivelul sufletului, orice se poate întâmpla. Cuvintele au o putere alchimică proprie.

  Această carte nu este o colecţie de povestiri – este o colecţie de posibilităţi de transformare. Citind şi empatizând cu experienţele de regresie ale altor oameni, se stabileşte o legătură profundă cu imensa lor înţelepciune. O legătură cu un proces cosmic incredibil de înţelept şi de iubitor este realizată şi treptat întărită, odată cu fiecare poveste.

  Fiecare istorisire ce a fost selectată pentru această carte facilitează aceste legături empatice şi oferă o înţelegere accesibilă asupra naturii mai profunde a sufletelor noastre, a scopului pe care îl avem pe Pământ şi al potenţialului nostru de vindecare. Este speranţa mea ca explicaţiile mele să clarifice şi mai mult aceste teme. Pe măsură ce vei citi despre întâlnirile mistice ale altor oameni, creşte posibilitatea de a avea şi tu astfel de experienţe.

  Poveştile pregătesc terenul pe care poate veni invitatul special. Ele aduc lumină asupra unei întregi filozofii metafizice. Conceptele de reîncarnare şi regresie în vieţi trecute demonstrează realitatea şi esenţa sinelui nostru superior şi al scopului nostru mai înalt.

  Tehnicile şi învăţăturile prezentate în următoarele capitole pot fi folosite de toată lumea pentru a-şi îmbunătăţi viaţa, pentru a rămâne fideli căii spirituale, pentru a avea chiar acum experienţa iubirii şi fericirii şi pentru a înţelege că nu trebuie să ne fie frică, întrucât suntem cu toţii nemuritori. Toţi suntem suflete.

  Vezi mai mult
 6. Ingerii sunt cu noi

  ÎNGERII SUNT CU NOI Povestiri adevărate despre oameni care au văzut îngeri şi modul în care îi puteţi vedea şi voi

  de Doreen Virtue

  25,00 RON

  Mulţi oameni au văzut îngeri, apariţii ale celor dragi şi ale maeştrilor înălţaţi trecuţi dincolo, aşa cum veţi citi în această culegere cutremurătoare de povestiri adevărate, scrisă de autoarea de succes Doreen Virtue.

  Vă veţi delecta şi veţi fi uimiţi de descrierile minunate pe care le relatează aceste persoane şi veţi cunoaşte mesajele vitale transmise de îngeri. De asemenea, veţi citi poveşti remarcabile despre oameni care, în timpul viselor, au primit mesaje care le-au salvat vieţile, primite de la cei dragi plecaţi dincolo şi veţi auzi despre străini binevoitori, care au apărut brusc, în timpul unei situaţii grele şi apoi au dispărut la fel de brusc.

  Doreen Virtue vă oferă, de asemenea, instrucţiuni pas cu pas, care vă vor ajuta să vedeţi şi să vă conectaţi vizual cu îngerii voştri.

  Vezi mai mult
 7. Activarea codului secret al mintii

  ACTIVAREA CODULUI SECRET AL MINŢII Călătoria minţii către pacea lăuntrică

  de Darren R.Weissman

  25,00 RON

  Ce-ar fi dacă ai putea, asemenea unui diamant forjat prin căldură şi presiune, să transformi fiecare experienţă dureroasă, înfricoşătoare şi stresantă din viaţa ta, într-una care să-ţi aducă în viaţă semnificaţie, curaj şi inspiraţie?

  Dar dacă ţi s-ar oferi instrumentele care-ţi dau posibilitatea să extragi şi să materializezi adevărata putere pe care o ai în interior – puterea de a străluci?

  Eşti gata să descoperi calea către pace?

  În această carte fascinantă, dr. Darren Weissman prezintă o înţelepciune spirituală străveche, completată cu o înţelegere modernă a relaţiei pe care o are mintea cu organismul şi comportamentul uman – lucru ce are implicaţii nu doar pentru sănătatea noastră, dar şi pentru bunăstarea întregii planete.

  Veţi afla cum să folosiţi Tehnica LifeLine – o filozofie şi o tehnică prin care este trezit potenţialul infinit de vindecare şi de întregire – şi despre experienţele a numeroşi oameni, a căror viaţă a fost schimbată pentru totdeauna, datorită ei.

  Vizionarii conştienţi au declarat, cu mai bine de patruzeci de ani în urmă, că drumul ce duce la pace este pavat cu puterea iubirii. Cartea dr. Weissman, "Activarea codului secret al mintii", vă oferă paşii pe care îi puteţi folosi pentru a învăţa să păşiţi pe acel drum şi vă va ajuta să înţelegeţi de ce imperativul vostru moral este să alegeţi iubirea, în locul fricii.

  Vezi mai mult
 8. Poti sa te vindeci singur

  POŢI SĂ TE VINDECI SINGUR Ghid complet pentru vindecarea energetică

  de Seka Nikolic, Sarah Tay

  Preţ normal: 30,00 RON

  Preţ special: 28,00 RON

  Dacă eşti hotărât să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea, trebuie să devii conştient de starea energiei tale.

  De multe ori vedem doar că ceva nu e în regulă, atunci când ne simţim cu adevărat rău; dar este mult mai eficient să observăm primele semne

  Corpul ne oferă permanent informaţii şi fiecare dintre noi are diferite simptome. Unele dintre cele mai comune indicii care arată dezechilibrul energiei sunt:

  • Dureri de cap

  • Dureri de spate

  • Tulburări de somn

  • Modificarea semnificativă a apetitului

  • Oboseală neobişnuită

  • Lipsă de concentrare

  • Dureri în membre

  • Senzaţie de stomac contractat

  Energia fiecăruia dintre noi este particulară, iar aceste semne sunt destul de universale, însă fiecare individ este predispus la simptome specifice.

  Privind această listă, cineva poate gândi: " E normal, nu-i aşa? Nu sunt bolnav, dacă simt asta."

  Şi are dreptate. Nu e bolnav - încă - dar organismul îi dă semne de avertizare: că, dacă nu-şi corectează frecvenţa, când totul începe să se clatine - riscă să se prăbuşească.

  Vezi mai mult
 9. Secretul vindecarii spontane

  SECRETUL VINDECĂRII SPONTANE O introducere în studiul puterii Antrenării cuantice

  de Frank J.Kinslow

  15,00 RON

  În ultimii ani, metodele de vindecare prin forţe proprii au început să convingă din ce în ce mai multe persoane.

  Antrenarea cuantică este una dintre cele mai noi tehnici în acest sens. Ea funcţionează cu o atingere blândă, care activează sistemul nervos autonom, pentru a crea, în mod spontan şi natural, o atmosferă în care se produce vindecarea profundă.

  Această metodă nu necesită o cunoaştere prealabilă şi poate fi aplicată de către oricine. Este uluitor faptul că persoana tratată nu numai că primeşte o vindecare instantanee, dar are şi o stare profundă şi prelungită de bine. Încercaţi şi veţi vedea cât de puternică este Antrenarea cuantică. Ea are efect în câteva minute, e uşor de învăţat, nu necesită pregătire specială, acţionează chiar şi asupra animalelor de casă.

  Cartea "Secretul vindecării spontane" este un set de instrucţiuni, de urmat pas cu pas, privind modul în care se pot vindeca în decursul a câtorva minute, suferinţele fizice şi psihice. Procesul se numeşte "Antrenare cuantică" şi nu e o modalitate tradiţională de vindecare, ci o formă nouă, care solicită conştienţa pură, aflată dincole de minte.

  Aceasta este mai mult decât o carte – este un ghid practic, aflat la îndemână, pentru a vă schimba viaţa într-o clipă.

  Frank Kinslow demonstrează puterea conştientizării şi apoi arată cum să ne deschidem mintea, pentru a crea o vindecare spontană – oricând, oriunde, cu oricine şi orice.

  Este amuzant... şi mai uşor decât credem.

  Vezi mai mult
 10. Vindecarea profunda

  VINDECAREA PROFUNDĂ

  de Cheryl Canfield

  25,00 RON

  La vârsta de 41 de ani, Cheryl Canfield a primit diagnosticul de cancer cervical avansat.

  Împotriva avertismentelor doctorilor, ea a refuzat intervenţiile chirurgicale propuse, care implicau îndepărtarea uterului, a colului uterin, a nodulilor limfatici şi a nervilor din jur. În schimb, a hotărât să accepte moartea şi şi-a concentrat energia pe încercarea de a muri într-un mod decent. În decursul acestui proces, s-a vindecat. Vindecarea profundă este relatarea realistă a călătoriei lui Cheryl Canfield – care, din întâmplare, are experienţa unui miracol al zilelor moderne – precum şi reflecţiile ei ulterioare cu privire la vindecarea fizică, emoţională, mentală şi spirituală. Povestea ei e presărată cu exerciţiile, visele, vizualizările şi experienţele care au ajutat-o în procesul de vindecare – de la întâlnirile ei cu misticul modern Pelerinul Păcii şi până la propria ei acceptare a cancerului.

  Cheryl Canfield îşi rezumă tehnicile de vindecare – curăţarea emoţională, meditaţiile şi schimbările de stil de viaţă – în douăsprezece practici self-help de stare de bine, pentru ca alţii să poată să folosească revelaţiile ei, câştigate cu greu, ca sursă de speranţă, inspiraţie şi sfaturi practice.

  O carte relevantă pentru oricine se află în căutarea evoluţiei personale şi a înţelepciunii de viaţă, Vindecarea profundă nu se referă numai la a muri sau a trăi, ci este o carte despre descoperirea vieţii şi trăirea ei deplină.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 52

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină