Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 21

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Codul vindecarii

  CODUL VINDECARII

  de Alexander Loyd, Ben Johnson

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  În 2001, Alexander Loyd a descoperit cum să activeze funcţia fizică încorporată în organism care poate înlătura, în proporţie de până la 95%, sursa tuturor bolilor şi stărilor de rău. În acest caz, sistemul neuro-imunitar îşi poate îndeplini misiunea de a vindeca orice rău din organism.Descoperirile dr. Loyd au fost validate prin teste şi mărturii ale oamenilor din întreaga lume, care au folosit sistemul Codul vindecării pentru a corecta, practic, orice problemă fizică, emoţională sau relaţională, dar şi pentru a avea succes deosebit în carieră.

  Testele doctorului Alexander Loyd au arătat că există un "cod universal al vindecării" care poate ajuta la vindecarea celor mai multe probleme pentru cei mai mulţi oameni.Cartea cuprinde şi:

  Cele şapte secrete ale vieţii, sănătăţii şi prosperităţii;

  Tehnica de 10 secunde a Impactului imediat pentru dezamorsarea stresului zilnic;

  " Detectorul de probleme sufleteşti, singurul test care identifică problemele de bază printr-un raport personalizat şi succint. Am folosit aproape toate tehnologiile moderne, protocoale de tratament, tehnici, sisteme, filozofii şi modalităţi de vindecare atât din medicina alopată, cât şi din cea alternativă, dar, dacă ar fi să aleg doar una, aceasta ar fi lucrarea dr. Loyd. Nu cunosc niciun alt proces care să fie atât de elegant în simplitatea lui, atât de uşor de învăţat, de profund eficient şi, mai ales, etern. Cea mai bună recomandare pe care o pot face este să spun că îl folosesc eu însumi, îl folosesc pentru familia şi pacienţii mei."

                                                                                   Merril Ken Galera, medic, director medical la Galera Center

  Vezi mai mult
 2. Mica biblie a nutritiei

  MICA BIBLIE A NUTRIŢIEI

  de Earl Mindell, Virginia Hopkins

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  Sunteţi confuzi în privinţa alimentaţiei?

  Renumitul nutriţionist şi autor al volumului "Noua biblie a vitaminelor" oferă o explicaţie completă, aprofundată a felului în care putem mânca şi rămâne sănătoşi fără să urmăm vreodată o cură de slăbire.

  Aşa cum afirmă doctorul Mindell: „Dacă dietele ar funcţiona, excesul de greutate nu ar fi problema de sănătate numărul unu în ţara noastră”.

  "Noua biblie a nutriţiei" vă spune cum puteţi colabora cu organismul vostru miraculos pentru a vă păstra sănătatea şi un nivel optim al energiei printr-o alimentaţie echilibrată.

  Dr. Mindell analizează (şi în unele cazuri demontează) argumentele „ştiinţifice" care stau la baza curelor de slăbire populare într-o carte bogată în informaţii de ultimă oră despre nutriţie şi exerciţii fizice, precum şi în sfaturi care vă vor ajuta nu doar să slăbiţi, ci să şi ajungeţi la o sănătate generală bună.

  "Noua biblie a nutriţiei" arată cum anumite modificări simple în stilul de viaţă vă pot ajuta să vă măriţi nivelurile energetice şi să scăpaţi de kilogramele în plus.

  Vezi mai mult
 3. Ghid homeopatic pentru familie

  GHID HOMEOPATIC PENTRU FAMILIE

  de Alain Horvilleur

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 44,00 RON

  Lucrarea de faţă se supune preceptelor eticii contemporane, conform căreia pacientul este responsabil de sănătatea sa.

  Niciun medic nu poate să înţeleagă mai bine decât pacientul, „din interior”, nuanţele durerii de cap sau repercusiunile pe care diverse alte simptome fizice le au asupra stării lui psihice. Iată de ce pacientul poate încerca, fără niciun risc, medicamentele homeopatice în micile suferinţe ale vieţii cotidiene.

  Totuşi, medicul trebuie să decidă care este modalitatea cea mai adecvată de a trata boala declarată, boala cronică sau repetitivă, simptomul în raporturile sale cu ştiinţa medicală. Pentru că el este acela care stăpâneşte de fapt cunoaşterea medicamentelor de uz homeopatic, a modului lor de acţiune şi reacţie şi a regulilor de prescripţie a acestora.

  Conjugarea ambelor competenţe nu se poate realiza decât în cadrul unei consultaţii.

  Dorinţa mea este ca, dincolo de rezultatele pe care le poate aduce, cartea de faţă să-i ajute pe cititori să se pregătească mai bine pentru întâlnirea cu medicul lor şi să înceapă cu el un dialog bazat pe sinceritate şi încredere. Homeopatia, a cărei eficacitate este recunoscută de cei care o utilizează, pacienţi sau medici, este lipsită de efecte secundare.

  Pentru a vă permite s-o cunoaşteţi şi s-o utilizaţi cât mai bine, această lucrare, care a fost actualizată în întregime, vă propune:

  • să consultaţi după dorinţă lista completă, în ordine alfabetică, a diferitelor maladii şi a principalelor medicamente care pot avea legătură cu viaţa de familie;
  • să descoperiţi principalele teorii ale homeopatiei şi maladiile pe care le vindecă sau le uşurează;
  • să pregătiţi o consultaţie, să începeţi un dialog confidenţial cu medicul şi să-i înţelegeţi reţeta;
  • să recurgeţi la automedicaţie pentru problemele mici ale vieţii de zi cu zi – somn, guturai, durere de cap etc. – precum şi pentru toate patologiile caracterizate ca „rău al secolului″, cum ar fi stresul, durerea de spate, oboseala, depresia şi altele;
  • să stabiliţi, cu ajutorul unui test aprofundat, profilul homeopatic propriu sau pe cel al membrilor familiei.
  Vezi mai mult
 4. Cuvinte care vindeca

  CUVINTE CARE VINDECĂ Ce poţi spune când nu ştii ce să spui

  de Nance Guilmartin

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,10 RON

  De multe ori se întâmplă să vrem să ajutăm o persoană care trece printr-o perioadă grea, dar să nu ştim ce să spunem sau cum să îi fim alături. Sau ni se poate întâmpla să ne confruntăm cu situaţia de a nu şti cum să cerem ajutorul celorlalţi sau cum să-l acceptăm.

  Nance Guilmartin ne oferă un ghid pentru a reuşi să-i ajutăm pe cei aflaţi în dificultate sau pentru a primi sprijin atunci când viaţa, inevitabil, ne aduce şi momente de suferinţă, nesiguranţă sau pierderi.

  Deşi ne este greu să fim martorii durerii sau disconfortului celor din jur, uneori alegem să nu spunem nimic pentru a evita să greşim, spunând ceva nepotrivit. Această carte ne ajută să învăţăm cum să le fim alături, cum să iniţiem o punte a comunicării şi cum să arătăm că ne pasă.

  Nance Guilmartin este o cunoscută jurnalistă, consultant organizaţional care ajută liderii să îşi deblocheze creativitatea şi inovaţia, învăţându-i cum să asculte şi ce să spună, aducând forţă verigii lor slabe: comunicarea.

  Vezi mai mult
 5. De ce se ikmbolnavesc oamenii

  DE CE SE ÎMBOLNAVESC OAMENII ?

  de Darian Leader, David Corfield

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,10 RON

  Te-ai întrebat vreodată ce semnificaţie poate avea momentul în care cineva se îmbolnăveşte sau organul care este afectat?

  Este oare posibil ca sentimentele şi gândurile noastre să agraveze o afecţiune sau chiar să producă boli, precum cele de inimă, cancerul sau astmul?

  Preocupaţi de psihosomatică şi de istoria medicinei, David Corfield şi Darian Leader critică cu argumente ştiinţifice şi cu studii de caz actuala abordare din medicina convenţională, care ignoră legăturile dintre minte şi corp, dintre afecte şi sistemul imunitar, dintre dorinţele şi temerile inconştiente şi exprimarea lor somatică.

  Autorii britanici descifrează limbajul bolilor psihosomatice, cartea lor fiind utilă oricui se îngrijeşte de propria sănătate sau de starea de bine a altora.

  Vezi mai mult
 6. Secretele autovindecarii

  SECRETELE AUTOVINDECĂRII Sute de remedii naturiste inspirate de înţelepciunea orientală

  de Maoshing Ni

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 44,00 RON

  DR. MAO VĂ VA CĂLĂUZI PE CALEA SPRE O VIAŢĂ ECHILIBRATĂ ŞI SĂNĂTOASĂ.

  În această carte de referinţă a vindecării prin metode naturiste, dr. Maoshing Ni (Dr. Mao din serialul „Totul despre sex”) combină înţelepciunea miilor de ani de tradiţie orientală cu randamentul deosebit al medicinei şi al ştiinţei nutriţioniste occidentale.

  Pentru a fi sănătoşi, nu e de ajuns să avem un corp sănătos, ci trebuie să ducem o viaţă echilibrată. În prima parte a cărţii de faţă,

  Dr. Mao arată faptul că alimentele şi plantele medicinale, exerciţiile fizice, conştientizarea de sine, o viaţă emoţională pozitivă, traiul în armonie cu mediul înconjurător şi dezvoltarea spirituală sunt toate elemente esenţiale pentru o vitalitate bună şi o sănătate durabilă.

  Prezentând cazurile unor pacienţi pe care i-a tratat, el demonstrează cum:

  O autoevaluare simplă poate preveni bolile;

  Emoţiile negative ne îmbolnăvesc;

  Dezordinea din locuinţă poate genera dezechilibru în organismele noastre;

  Medicina orientală şi cea occidentală pot colabora pentru a înfrânge cancerul.

  În a doua parte a cărţii, autorul descrie într-o manieră sistematică tratamentele sale preferate pentru vindecarea a peste 60 de probleme de sănătate frecvent întâlnite, cum ar fi: alergiile, artrita, eczemele, insomnia, mătreaţa, migrenele, hipertensiunea arterială, arsurile solare, muşcăturile de insecte, indigestia, sciatica sau sindromul intestinului iritabil.

  Vezi mai mult
 7. Boala ca sansa

  BOALA CA ŞANSĂ Cum să descifrăm mesajul ascuns al bolii

  de Ruediger Dahlke

  Preţ normal: 39,90 RON

  Preţ special: 35,91 RON

  Am fost învăţaţi în copilărie că boala este ceva rău, de care trebuie să scăpăm cât mai repede. «Ducă-se pe pustii» spuneau bunicile noastre despre bolile copilăriei. Ruediger Dahlke, autorul acestei cărţi, reuşeşte să ne convingă că paharul este totuşi pe jumătate plin, că boala este în acelaşi timp o şansă.

  Prin intermediul unui organ sau regiuni a corpului, sufletul încearcă să ne aducă la cunoştinţă o durere, o tensiune, o lipsă, într-un cuvânt o problemă nerezolvată.

  Dacă ştim să descifrăm mesajul ascuns al bolii avem toate şansele să ne eliberăm de ea.

  Ruediger Dahlke s-a specializat în medicină naturistă, psihoterapie şi homeopatie. Este una dintre personalităţile cele mai marcante în domeniul medicinei psihosomatice şi al mişcărilor legate de sănătate.

  Vezi mai mult
 8. Frumusete prin detoxifiere

  FRUMUSEŢE PRIN DETOXIFIERE

  de Kimberly Snyder

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,00 RON

  Vrei să afli secretul suprem al sănătăţii şi al frumuseţii?

  Nu-l căuta în cutia cu medicamente, caută-l aici!

  Apelând doar la câteva schimbări de regim alimentar:

  -vei obţine o strălucire tinerească a pielii;

  -vei scăpa de acnee, petele de pe ten şi riduri;

  -vei avea un păr cu un luciu sănătos şi unghii tari;

  -te vei descotorosi de kilogramele în plus şi nu vei mai calcula niciodată caloriile!

  Vezi mai mult
 9. Cancerul poate fi invins

  CANCERUL POATE FI ÎNVINS Interviuri cu doctori care vindecă într-adevăr cancerul

  de Suzanne Somers

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 41,00 RON

  SUZANNE SOMERS intervievează mai mulţi doctori care folosesc cu succes cele mai inovatoare tratamente oncologice – tratamente care întăresc organismul în loc să îl doboare.

  Somers s-a confruntat ea însăşi cu cancerul, iar după un deceniu şi-a învins frica şi a mers încrezătoare pe calea pe care a ales-o.

  În această carte, prezintă atât alegerile ei personale, cât şi o serie de opţiuni ale unor doctori din SUA.

  Tratamente alternative eficiente: fără chimioterapie fără radiaţii uneori, fără operaţii chirurgicale Protocoale integrative: combinarea tratamentelor standard cu terapii care întăresc sistemul imunitar Metode pentru gestionarea cancerului: descrierea unor modalităţi prin care să poţi trăi cu adevărat cu această boală.

  Iar întrucât prevenţia este cea mai bună cale, experţii consultaţi de autoare oferă opţiuni privind nutriţia, stilul de viaţă şi suplimentele dietetice care te ajută să eviţi apariţia acestei boli.

  Vezi mai mult
 10. Pe gaura cheii

  PE GAURA CHEII Află firea celorlalţi cotrobăind prin lucrurile lor

  de Sam Gosling

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  Te-ai gândit vreodată cât de multe poţi afla despre firea unui om aruncând un ochi iscoditor prin biroul sau dormitorul său?

  Psihologul texan Sam Gosling te învaţă cum să „adulmeci” urmele lăsate de fiecare în spaţiile de lucru sau de odihnă.

  Vei afla cum dezordinea din dormitor, poziţionarea tablourilor şi a pozelor de familie, cărţile şi CD-urile din raft, aranjarea rechizitelor de pe birou sau profilurile de pe Facebook trădează mai mult decât ai crede despre trăsăturile de personalitate.

  Folosind câteva tehnici elementare de evaluare psihologică, vei putea afla dacă cel „investigat” este un tip deschis sau inflexibil, prietenos sau retras, extravert sau introvert, conştiincios ori delăsător.

  Pe lângă sfaturile practice, cartea rezumă o serie de studii recente ale comportamentelor sociale, fiind de interes inclusiv pentru specialiștii în psihologie, sociologie sau antropologie.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 21

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină