Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 11

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. De ce se ikmbolnavesc oamenii

  DE CE SE ÎMBOLNAVESC OAMENII ?

  de Darian Leader, David Corfield

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,10 RON

  Te-ai întrebat vreodată ce semnificaţie poate avea momentul în care cineva se îmbolnăveşte sau organul care este afectat?

  Este oare posibil ca sentimentele şi gândurile noastre să agraveze o afecţiune sau chiar să producă boli, precum cele de inimă, cancerul sau astmul?

  Preocupaţi de psihosomatică şi de istoria medicinei, David Corfield şi Darian Leader critică cu argumente ştiinţifice şi cu studii de caz actuala abordare din medicina convenţională, care ignoră legăturile dintre minte şi corp, dintre afecte şi sistemul imunitar, dintre dorinţele şi temerile inconştiente şi exprimarea lor somatică.

  Autorii britanici descifrează limbajul bolilor psihosomatice, cartea lor fiind utilă oricui se îngrijeşte de propria sănătate sau de starea de bine a altora.

  Vezi mai mult
 2. Cancerul poate fi invins

  CANCERUL POATE FI ÎNVINS Interviuri cu doctori care vindecă într-adevăr cancerul

  de Suzanne Somers

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 41,00 RON

  SUZANNE SOMERS intervievează mai mulţi doctori care folosesc cu succes cele mai inovatoare tratamente oncologice – tratamente care întăresc organismul în loc să îl doboare.

  Somers s-a confruntat ea însăşi cu cancerul, iar după un deceniu şi-a învins frica şi a mers încrezătoare pe calea pe care a ales-o.

  În această carte, prezintă atât alegerile ei personale, cât şi o serie de opţiuni ale unor doctori din SUA.

  Tratamente alternative eficiente: fără chimioterapie fără radiaţii uneori, fără operaţii chirurgicale Protocoale integrative: combinarea tratamentelor standard cu terapii care întăresc sistemul imunitar Metode pentru gestionarea cancerului: descrierea unor modalităţi prin care să poţi trăi cu adevărat cu această boală.

  Iar întrucât prevenţia este cea mai bună cale, experţii consultaţi de autoare oferă opţiuni privind nutriţia, stilul de viaţă şi suplimentele dietetice care te ajută să eviţi apariţia acestei boli.

  Vezi mai mult
 3. Psihologia mediatorului

  PSIHOLOGIA MEDIATORULUI

  de Daniel Dowling

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 44,00 RON

  Ce înseamnă să devii mediator? De ce unii mediatori sunt eficienţi, şi alţii ineficienţi? Ce calităţi te ajută în rezolvarea disputelor? Este un talent înnăscut sau sunt calităţi ale căror dimensiuni pot fi dezvoltate?

  Cursurile de specialitate în domeniu s-au axat în primul rând pe îmbunătăţirea tehnicilor mediatorilor şi pe sporirea înţelegerii teoriei din spatele practicii.

  În volumul de faţă autorii se concentrează asupra unui al treilea aspect al evoluţiei unui mediator şi anume asupra dezvoltării personale a acestuia, susţinând că «prezenţa» mediatorului, aspect care are un impact profund asupra procesului de mediere, este mai degrabă dictată de cine este acel mediator decât de ce este el sau ce face el.

  Cartea se adresează atât mediatorilor care doresc să îşi sporească abilităţile de a rezolva conflicte şi să îşi depăşească limitele de cunoaştere şi îndemânare din acest domeniu, oferind cititorului un sprijin în descoperirea propriului drum către un stil propriu, cât şi psihologilor, psihoterapeuţilor, specialiştilor din domeniul asistenţei sociale şi tuturor celor care, în practica lor, se confruntă cu delicata problemă a facilitării soluţionării disputelor şi conflictelor.

  Vezi mai mult
 4. 24 teste de personalitate

  24 TESTE DE PERSONALITATE

  de Louis Janda

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  Bazat pe ultimele cercetări în domeniu, acest ghid prezintă 24 de teste psihologice care te vor ajuta să identifici barierele ce stau între tine şi o viaţă personală şi profesională mai împlinită şi cum le poţi depăşi.

  Testele, care pot fi utilizate şi de profesionişti, sunt grupate în trei secţiuni – bariere personale, bariere interpersonale şi dezvoltare personală – şi acoperă fiecare aspect al personalităţii, de la stima de sine, impulsivitate şi autoeficienţă, până la intimitate, furie şi relaţii romantice.

  La finalul fiecărui test, autorul oferă câteva consideraţii teoretice, scurte studii de caz, precum şi sfatul său de specialist, care te va ajuta să hotărăşti dacă este cazul să cauţi ajutor de specialitate.

  Vezi mai mult
 5. Supercreierul

  SUPERCREIERUL Cum să-ţi eliberezi puterea explozivă a minţii pentru a-ţi maximiza sănătatea, fericirea şi starea de bine spirituală

  de Deepak Chopra, Rudolph E.Tanzi

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 34,00 RON

  În contrast cu „creierul standard“, care îndeplineşte sarcinile de zi cu zi, Deepak Chopra şi Rudolph E. Tanzi propun ca, printr-o creştere a conştiinţei de sine şi a intenţiei conştiente, creierul să fie învăţat să-şi depăşească limitele actuale.

  Combinând cercetări de ultimă oră cu observaţii spirituale, "Supercreierul" explică modul în care se poate face acest lucru, demolând cele mai răspândite cinci mituri despre creier care îţi limitează potenţialul şi arătându-ţi metodele prin care poţi:

  • să-ţi foloseşti creierul, în loc să-l laşi să te folosească el pe tine;

  • să creezi stilul de viaţă ideal pentru un creier sănătos;

  • să reduci riscurile îmbătrânirii;

  • să foloseşti conexiunea mintepentru a favoriza fericirea şi starea de bine;

  • să-ţi accesezi creierul iluminat, calea de acces spre libertate şi fericire;

  • să învingi cele mai răspândite provocări, ca: pierderea memoriei, depresia, anxietatea şi obezitatea.

  Vezi mai mult
 6. 2013 Sfarsitul lumii sau un nou inceput?

  2013 SFÂRŞITUL LUMII SAU UN NOU ÎNCEPUT? CE VA FI DUPĂ 2012

  de Marie D.Jones

  Preţ normal: 33,00 RON

  Preţ special: 29,70 RON

  Calendarul mayaş, acoperind o perioadă de 5.125 de ani, ia sfârşit pe 21 decembrie 2012.

  Există temerea că această dată ar prevesti o transformare globală de proporţii uriaşe. Unii sunt chiar îngroziţi de apropierea ei, crezând că ar constitui începutul sfârşitului.

  Alţii o aşteaptă cu nerăbdare, considerând că va fi catalizatorul unui salt colosal în conştiinţa colectivă, anunţând sosirea unei adevărate Ere Noi.

  În fine, sunt şi dintre aceia care se întreabă dacă nu cumva este vorba despre o furtună într-un pahar cu apă, amintind de temerile cu care a fost întâmpinat anul 2000.

  Cartea "2013: Sfârşitul lumii sau un nou început?" examinează toate miturile şi profeţiile care circulă pe această temă a anului 2012, pornind de la învăţăturile mayaşilor despre accelerarea timpului şi trezirea conştiinţei globale.

  Mai mult, cartea analizează în profunzime şi o serie de preziceri şi profeţii mai puţin cunoscute, precum şi previziunile ştiinţifice privind încercările la care vom fi supuşi cu toţii.

  Iată câteva dintre chestiunile explorate în cartea de faţă:

  Oare haosul instaurat în Cosmos şi pe Pământ ne va bulversa viaţa, prin intermediul ciclurilor distructive de producere a petelor solare, al erupţiilor vulcanice de mari proporţii, al furtunilor gigantice, al extincţiilor în masă şi al pericolului reprezentat de asteroizi?

  Oare uriaşele progrese înregistrate de ştiinţă vor duce la crearea unor umanoizi bionici, a unor computere capabile să gândească şi vor pune capăt tuturor bolilor – poate chiar morţii însăşi?....

  Puterea economică şi geopolitică se va deplasa dinspre Occident spre "Noua Eurasie", odată cu declanşarea unor noi războaie pentru adjudecarea resurselor materiale tot mai restrânse?

  Se va produce oare o Apocalipsă sau o Renaştere a umanităţii?

  Vezi mai mult
 7. Cum sa fii tu insuti ca sa traiesti din plin

  CUM SĂ FII TU ÎNSUŢI CA SĂ TRĂIEŞTI DIN PLIN

  de Alain Braconnier

  Preţ normal: 33,00 RON

  Preţ special: 30,00 RON

  Ce faci de obicei atunci când dai de greu?

  Fugi de probleme, te faci că nu există, te îmbolnăveşti subit sau arunci vina asupra altcuiva?

  Toate acestea sunt „mecanisme de apărare” care nu fac decât să adâncească nefericirea, susţine psihanalistul parizian Alain Braconnier.

  Vestea bună este că există şi alte mijloace defensive, la fel de puternice, dar mai sănătoase.

  Apelând la umor, la sublimare, la afirmarea de sine sau la ajutorul celor din jur, vei reuşi să-ţi protejezi adevăratul sine, mobilizând resurse interioare nebănuite.

  Cartea te învaţă cum să foloseşti aceste „scuturi" vitale în familie şi la serviciu, oferind la final un chestionar util pentru autoevaluarea celor 27 de stiluri de apărare. Stăpân pe mijloacele tale defensive, vei putea profita din plin de viaţă, înfruntând cu succes demonii interiori, dar şi greutăţile vieţii de zi cu zi.

  Vezi mai mult
 8. Iubire,vinovatie si reparatie

  IUBIRE,VINOVĂȚIE ȘI REPARAȚIE

  de Melanie Klein

  Preţ normal: 75,00 RON

  Preţ special: 67,50 RON

  Dacă Freud a descoperit copilul din adult, se poate spune că Melanie Klein a descoperit sugarul din copil şi adult, ajungând la concluzia că, încă de la începutul vieţii sale, acesta stabileşte relaţii intense cu ceilalţi, atât în realitate, cât şi în fantasmă.

  Ea nu considera că bebeluşul este pasiv, asupra lui acţionând mediul, el doar reacţionând la mediu, ci considera că are de la început o viaţă psihică bogată, plină de fantasme, în interacţiune permanentă cu realitatea externă.

  Volumul de faţă cuprinde lucrări importante, în care Klein îşi precizează propria orientare, diferită de cea freudiană – modul specific în care înţelege complexul Oedip în lumina anxietăţilor timpurii, apărările maniacale, poziţia depresivă.

  Cititorul va beneficia din plin de notele explicative scrise de renumiţi psihanalişti de orientare kleiniană – Edna O’Shaughnessy, Hanna Segal, Betty Joseph şi Roger Money-Kyrle.

  Vezi mai mult
 9. Invata sa castigi timp

  ÎNVAŢĂ SĂ CÂŞTIGI TIMP Metoda „simplify your time!”

  de Lothar Seiwert

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Lumea noastră a devenit din ce în ce mai solicitantă: internet. e-mail, messenger, SMS, smartphone; din ce în ce mai mulţi oameni au sentimentul că dispun de prea puţin timp. Se simt stresaţi sub presiune.

  Gata cu agendele pline de întâlniri. Gata cu interminabilele liste „De făcut”!

  Cu ajutorul acestei cărţi, vei învăţa să acţionezi mai relaxat. Independent de presiunea timpului.

  Autorul semnalează şapte idei greşite pe care ni le facem despre timp. şi ne ajută să identificăm relaţia noastră cu timpul în funcţie de tipul de personalitate: tipul turbo, tipul inventiv, tipul managerului şi tipul pedant.

  Pentru fiecare dintre aceste tipuri, autorul oferă soluţii de gestionare mai bună a timpului. pentru o viaţă mai echilibrată şi mai eficientă.

  Vezi mai mult
 10. Intelegerea vietii

  ÎNŢELEGEREA VIEŢII Introducere în psihologia individuală

  de Alfred Adler

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,50 RON

  Această carte, apărută în ultima perioadă a activităţii lui Alfred Adler, are ca punct de plecare conferinţele pe care le-a ţinut în Statele Unite şi oferă o perspectivă generală asupra principiilor fundamentale ale psihologiei individuale.

  Conceptele importante ale teoriei adleriene — complexul de inferioritate, complexul de superioritate, stilul de viaţă, sentimentul social — şi diferite aspecte ale practicii terapeutice — amintirile din copilărie, visele, ajustarea socială, copiii problemă, relaţiile de cuplu şi sexualitatea — sunt prezentate pe larg şi ilustrate prin numeroase exemple.

  Ca o psihologie centrată pe Eu, psihologia individuală a exercitat o influenţă considerabilă asupra psihologiei umaniste şi a neo-psihanalizei.

  Toţi cei interesaţi de psihoterapie, consiliere psihologică, psihologie socială şi educaţie vor găsi în această ediţie o introducere accesibilă în psihologia individuală.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 11

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină