Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 29

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Codul vindecarii

  CODUL VINDECARII

  de Alexander Loyd, Ben Johnson

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  În 2001, Alexander Loyd a descoperit cum să activeze funcţia fizică încorporată în organism care poate înlătura, în proporţie de până la 95%, sursa tuturor bolilor şi stărilor de rău. În acest caz, sistemul neuro-imunitar îşi poate îndeplini misiunea de a vindeca orice rău din organism.Descoperirile dr. Loyd au fost validate prin teste şi mărturii ale oamenilor din întreaga lume, care au folosit sistemul Codul vindecării pentru a corecta, practic, orice problemă fizică, emoţională sau relaţională, dar şi pentru a avea succes deosebit în carieră.

  Testele doctorului Alexander Loyd au arătat că există un "cod universal al vindecării" care poate ajuta la vindecarea celor mai multe probleme pentru cei mai mulţi oameni.Cartea cuprinde şi:

  Cele şapte secrete ale vieţii, sănătăţii şi prosperităţii;

  Tehnica de 10 secunde a Impactului imediat pentru dezamorsarea stresului zilnic;

  " Detectorul de probleme sufleteşti, singurul test care identifică problemele de bază printr-un raport personalizat şi succint. Am folosit aproape toate tehnologiile moderne, protocoale de tratament, tehnici, sisteme, filozofii şi modalităţi de vindecare atât din medicina alopată, cât şi din cea alternativă, dar, dacă ar fi să aleg doar una, aceasta ar fi lucrarea dr. Loyd. Nu cunosc niciun alt proces care să fie atât de elegant în simplitatea lui, atât de uşor de învăţat, de profund eficient şi, mai ales, etern. Cea mai bună recomandare pe care o pot face este să spun că îl folosesc eu însumi, îl folosesc pentru familia şi pacienţii mei."

                                                                                   Merril Ken Galera, medic, director medical la Galera Center

  Vezi mai mult
 2. Mananca pentru a trai

  MĂNÂNCĂ PENTRU A TRĂI Un program revoluţionar, bogat în nutrienţi, pentru o scădere în greutate rapidă şi susţinută

  de Joel Fuhrman

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 43,00 RON

  "Mănâncă pentru a trăi" oferă un mod de a slăbi rapid, foarte eficient şi demonstrat ştiinţific.

  În esenţă, planul revoluţionar pentru şase săptămâni al doctorului Fuhrman este simplu: Dacă raportul dintre nutrienţii şi caloriile din alimente este ridicat, slăbiţi.

  Cu cât alimentele pe care le consumaţi au o densitate mai mare a nutrienţilor, cu atât pofta de grăsimi, dulciuri şi alimente bogate în calorii este mai redusă.

  "Mănâncă pentru a trăi"vă va ajuta să trăiţi mai mult, să reduceţi dependenţa de medicamente şi să vă îmbunătăţiţi starea de sănătate într-o măsură incredibil de mare. Vă va schimba modul în care vă alimentaţi.

  Cu ajutorul cărţii de faţă veţi slăbi mai mult decât aţi crezut vreodată că este posibil şi veţi reuşi să vă păstraţi noua greutate.

                                            Dr. Joel Fuhrman

  Vezi mai mult
 3. Secretele autovindecarii

  SECRETELE AUTOVINDECĂRII Sute de remedii naturiste inspirate de înţelepciunea orientală

  de Maoshing Ni

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 44,00 RON

  DR. MAO VĂ VA CĂLĂUZI PE CALEA SPRE O VIAŢĂ ECHILIBRATĂ ŞI SĂNĂTOASĂ.

  În această carte de referinţă a vindecării prin metode naturiste, dr. Maoshing Ni (Dr. Mao din serialul „Totul despre sex”) combină înţelepciunea miilor de ani de tradiţie orientală cu randamentul deosebit al medicinei şi al ştiinţei nutriţioniste occidentale.

  Pentru a fi sănătoşi, nu e de ajuns să avem un corp sănătos, ci trebuie să ducem o viaţă echilibrată. În prima parte a cărţii de faţă,

  Dr. Mao arată faptul că alimentele şi plantele medicinale, exerciţiile fizice, conştientizarea de sine, o viaţă emoţională pozitivă, traiul în armonie cu mediul înconjurător şi dezvoltarea spirituală sunt toate elemente esenţiale pentru o vitalitate bună şi o sănătate durabilă.

  Prezentând cazurile unor pacienţi pe care i-a tratat, el demonstrează cum:

  O autoevaluare simplă poate preveni bolile;

  Emoţiile negative ne îmbolnăvesc;

  Dezordinea din locuinţă poate genera dezechilibru în organismele noastre;

  Medicina orientală şi cea occidentală pot colabora pentru a înfrânge cancerul.

  În a doua parte a cărţii, autorul descrie într-o manieră sistematică tratamentele sale preferate pentru vindecarea a peste 60 de probleme de sănătate frecvent întâlnite, cum ar fi: alergiile, artrita, eczemele, insomnia, mătreaţa, migrenele, hipertensiunea arterială, arsurile solare, muşcăturile de insecte, indigestia, sciatica sau sindromul intestinului iritabil.

  Vezi mai mult
 4. Cand mancarea tine loc de dragoste

  CÂND MÂNCAREA ŢINE LOC DE DRAGOSTE

  de

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,10 RON

  Ţi se întâmplă des ca atunci când eşti supărat şi dezamăgit să te năpusteşti către frigider?

  Sau, din contră, te supui unor diete draconice sperând că dacă vei arăta mai bine, vei scăpa de problemele afective din prezent?

  Atât regimul pentru slăbit, cât şi mâncatul pe fond emoţional nu sunt decât nişte substitute pentru relaţiile intime autentice, observă scriitoarea nord-americană Geneen Roth.

  Condimentată cu autoironie şi cu elemente autobiografice, cartea analizează dificultăţile din jurul alimentaţiei compulsive: nevoia de control, dependenta afectivă, tendinţa de a dramatiza şi dorinţa de a avea ceea ce ne este interzis.

  Folosindu-se de propria-i experienţă dar şi de cazurile discutate la atelierele motivaţionale pe care le coordonează Geneen Roth deschide drumul către eliberarea de obiceiurile alimentare şi relaţionale inadecvate.

  Învăţându-te cum poţi să-ţi satisfaci în mod sănătos foamea fizică şi afectivă.

  Vezi mai mult
 5. Cum sa lupti cu cancerul

  CUM SĂ LUPȚI CU CANCERUL - Metoda Simonton Un ghid pentru pacienţi şi familiile lor

  de Carl Simonton, Stephanie Matthews Simonton, James L.Creighton

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  De ce unii bolnavi de cancer îşi recapătă sănătatea, în timp ce alţii se sting cu repeziciune, în condiţiile în care prognosticul a fost acelaşi pentru ambele categorii?

  Folosindu-şi experienţa de zeci de ani în oncologie şi psihologie, soţii Simonton demonstrează că ameliorările neaşteptate se datorează „voinţei de a trăi”, adică aşteptărilor pozitive şi grijii pentru sine manifestate de pacienţii care nu vor să capituleze în faţa tumorii înfricoşătoare.

  Fără să înlocuiască tratamentul medical standard, autorii propun, ca adjuvant un program psiho-educaţional cu tehnici de relaxare, de vizualizare, de gestionare a obiectivelor în viaţă şi de reducere a durerii fizice.

  Rezultatele soţilor Simonton sunt remarcabile: pacienţii lor au o rată de supravieţuire de două ori mai mare decât media naţională din SUA şi. adesea, beneficiază de remisiuni nesperate.

  Vezi mai mult
 6. Frumusete prin detoxifiere

  FRUMUSEŢE PRIN DETOXIFIERE

  de Kimberly Snyder

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,00 RON

  Vrei să afli secretul suprem al sănătăţii şi al frumuseţii?

  Nu-l căuta în cutia cu medicamente, caută-l aici!

  Apelând doar la câteva schimbări de regim alimentar:

  -vei obţine o strălucire tinerească a pielii;

  -vei scăpa de acnee, petele de pe ten şi riduri;

  -vei avea un păr cu un luciu sănătos şi unghii tari;

  -te vei descotorosi de kilogramele în plus şi nu vei mai calcula niciodată caloriile!

  Vezi mai mult
 7. Astrologie si psihoterapie

  ASTROLOGIE ŞI PSIHOTERAPIE

  de Fritz Riemann

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 42,50 RON

  Fritz Riemann oferă o viziune surprinzătoare asupra astrologiei.

  Aceasta nu este o colecţie de superstiţii şi falsuri ştiinţifice şi poate funcţiona ca un ajutor important pentru psihoterapeut, indiferent de formaţia sa.

  Păstrătoare a ideii unităţii lumii, conform căreia omul este influenţat nu numai de mediul familial şi social, ci şi de corpurile cereşti, astrologia îl poate ajuta pe psihoterapeut să aibă acces la natura originară, nedeformată a clientului, pe care altfel cu greu o poate cunoaşte.

  De asemenea, prin intermediul cunoaşterii ritmului dezvoltării unui individ, astrologia poate oferi previziuni asupra posibilelor crize ale pacientului, care pot fi salvatoare în cazul pacienţilor suicidari.

  Consilierea profesională, matrimonială, educaţională pot şi ele beneficia de aportul astrologiei.

  Vezi mai mult
 8. Ghid homeopatic pentru familie

  GHID HOMEOPATIC PENTRU FAMILIE

  de Alain Horvilleur

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 44,00 RON

  Lucrarea de faţă se supune preceptelor eticii contemporane, conform căreia pacientul este responsabil de sănătatea sa.

  Niciun medic nu poate să înţeleagă mai bine decât pacientul, „din interior”, nuanţele durerii de cap sau repercusiunile pe care diverse alte simptome fizice le au asupra stării lui psihice. Iată de ce pacientul poate încerca, fără niciun risc, medicamentele homeopatice în micile suferinţe ale vieţii cotidiene.

  Totuşi, medicul trebuie să decidă care este modalitatea cea mai adecvată de a trata boala declarată, boala cronică sau repetitivă, simptomul în raporturile sale cu ştiinţa medicală. Pentru că el este acela care stăpâneşte de fapt cunoaşterea medicamentelor de uz homeopatic, a modului lor de acţiune şi reacţie şi a regulilor de prescripţie a acestora.

  Conjugarea ambelor competenţe nu se poate realiza decât în cadrul unei consultaţii.

  Dorinţa mea este ca, dincolo de rezultatele pe care le poate aduce, cartea de faţă să-i ajute pe cititori să se pregătească mai bine pentru întâlnirea cu medicul lor şi să înceapă cu el un dialog bazat pe sinceritate şi încredere. Homeopatia, a cărei eficacitate este recunoscută de cei care o utilizează, pacienţi sau medici, este lipsită de efecte secundare.

  Pentru a vă permite s-o cunoaşteţi şi s-o utilizaţi cât mai bine, această lucrare, care a fost actualizată în întregime, vă propune:

  • să consultaţi după dorinţă lista completă, în ordine alfabetică, a diferitelor maladii şi a principalelor medicamente care pot avea legătură cu viaţa de familie;
  • să descoperiţi principalele teorii ale homeopatiei şi maladiile pe care le vindecă sau le uşurează;
  • să pregătiţi o consultaţie, să începeţi un dialog confidenţial cu medicul şi să-i înţelegeţi reţeta;
  • să recurgeţi la automedicaţie pentru problemele mici ale vieţii de zi cu zi – somn, guturai, durere de cap etc. – precum şi pentru toate patologiile caracterizate ca „rău al secolului″, cum ar fi stresul, durerea de spate, oboseala, depresia şi altele;
  • să stabiliţi, cu ajutorul unui test aprofundat, profilul homeopatic propriu sau pe cel al membrilor familiei.
  Vezi mai mult
 9. Cancerul poate fi invins

  CANCERUL POATE FI ÎNVINS Interviuri cu doctori care vindecă într-adevăr cancerul

  de Suzanne Somers

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 41,00 RON

  SUZANNE SOMERS intervievează mai mulţi doctori care folosesc cu succes cele mai inovatoare tratamente oncologice – tratamente care întăresc organismul în loc să îl doboare.

  Somers s-a confruntat ea însăşi cu cancerul, iar după un deceniu şi-a învins frica şi a mers încrezătoare pe calea pe care a ales-o.

  În această carte, prezintă atât alegerile ei personale, cât şi o serie de opţiuni ale unor doctori din SUA.

  Tratamente alternative eficiente: fără chimioterapie fără radiaţii uneori, fără operaţii chirurgicale Protocoale integrative: combinarea tratamentelor standard cu terapii care întăresc sistemul imunitar Metode pentru gestionarea cancerului: descrierea unor modalităţi prin care să poţi trăi cu adevărat cu această boală.

  Iar întrucât prevenţia este cea mai bună cale, experţii consultaţi de autoare oferă opţiuni privind nutriţia, stilul de viaţă şi suplimentele dietetice care te ajută să eviţi apariţia acestei boli.

  Vezi mai mult
 10. Mica biblie a nutritiei

  MICA BIBLIE A NUTRIŢIEI

  de Earl Mindell, Virginia Hopkins

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  Sunteţi confuzi în privinţa alimentaţiei?

  Renumitul nutriţionist şi autor al volumului "Noua biblie a vitaminelor" oferă o explicaţie completă, aprofundată a felului în care putem mânca şi rămâne sănătoşi fără să urmăm vreodată o cură de slăbire.

  Aşa cum afirmă doctorul Mindell: „Dacă dietele ar funcţiona, excesul de greutate nu ar fi problema de sănătate numărul unu în ţara noastră”.

  "Noua biblie a nutriţiei" vă spune cum puteţi colabora cu organismul vostru miraculos pentru a vă păstra sănătatea şi un nivel optim al energiei printr-o alimentaţie echilibrată.

  Dr. Mindell analizează (şi în unele cazuri demontează) argumentele „ştiinţifice" care stau la baza curelor de slăbire populare într-o carte bogată în informaţii de ultimă oră despre nutriţie şi exerciţii fizice, precum şi în sfaturi care vă vor ajuta nu doar să slăbiţi, ci să şi ajungeţi la o sănătate generală bună.

  "Noua biblie a nutriţiei" arată cum anumite modificări simple în stilul de viaţă vă pot ajuta să vă măriţi nivelurile energetice şi să scăpaţi de kilogramele în plus.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 29

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină