Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 20

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. CUM SA TRAIM 150 DE ANI

  CUM SA TRAIM 150 DE ANI

  de

  Preţ normal: 28,99 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  „Iata un ghid usor de inteles, scris intr-un stil accesibil, care ne invata cum sa adoptam practici sanatoase pentru a ne prelungi durata de viata. De la intarzierea procesului de imbatranire la sfaturi pentru prevenirea imbolnavirilor, o respiratie corespunzatoare, un regim alimentar sanatos si efectuarea de exercitii fizice, eliminarea toxinelor din intestine, rinichi, ficat si sange, Cum sa traim 150 de ani este un supliment pe care-l recomandam cu entuziasm la lista de carti esentiale din domeniul sanatatii si ingrijirii medicale.” Midwest Book Review Vezi mai mult
 2. Retetele Dukan

  REŢETELE DUKAN Regimul meu în 350 de reţete

  de Pierre Dukan

  Preţ normal: 27,00 RON

  Preţ special: 24,50 RON

  Încă de la apariţia bestsellerului "Nu ştiu să slăbesc", toţi cititorii doctorului Pierre Dukan aşteptau publicarea acestor reţete.

  Iată-le în cele din urmă, simplu de preparat, savuroase şi uşoare: pisică-de-mare à la creole, cocos cu lămâie verde în crustă de sare, dorada cu ceapă, salată de creveţi, vinete provensale, castraveţi cu brânză, biscuiţi de Savoia... Reţete foarte variate, care dovedesc că regimul poate rima cu plăcerea: aceea de a gusta, dar şi aceea de a găti.

  De mai bine de treizeci de ani, Dr. Pierre Dukan este specialist în comportament alimentar şi reeducare nutriţională. În tot acest timp, el a pus bazele unei metode care îi poartă numele: Dieta Dukan.

  Această metodă a fost construită etapă cu etapă, de-a lungul mai multor lucrări, dintre care "Nu ştiu să slăbesc", bestseller incontestabil, reprezintă formula definitivă. Pierre Dukan apare adesea la radio, la televiziune şi în presa scrisă, când se vorbeşte despre regimurile de slăbit (Femme actuelle, Top santé, Match...)

  Vezi mai mult
 3. Dieta Dash

  DIETA DASH Cum să-ţi reduci tensiunea arterială şi colesterolul fără medicamente

  de Marla Heller

  Preţ normal: 21,00 RON

  Preţ special: 18,50 RON

  Spre deosebire de orice altă dietă, DASH – dieta pentru reducerea tensiunii arteriale şi a colesterolului (Dietary Approaches to Stop Hypertension) – este rezultatul unor cercetări avansate ale Institutului Naţional de Sănătate din S.U.A.

  Bogată în fructe, legume, cereale integrale, lactate cu un conţinut redus de grăsimi, carne slabă, peşte, fasole şi nuci, Dieta DASH urmează îndeaproape principiile unui stil de viaţă sănătos care: să diminueze tensiunea arterială să reducă riscul bolilor de inimă, atacurilor cerebrale şi al unor tipuri de cancer să susţină atingerea şi menţinerea unei greutăţi sănătoase.

  Nicio altă dietă nu are un palmares medical ca DASH, iar această carte reprezintă ghidul complet pentru scăderea tensiunii arteriale şi a colesterolului, fără medicamente, care se potriveşte oricui şi oricărui stil de viaţă.

  Acesta include: o listă detaliată de meniuri pentru 28 de zile criteriile după care ar trebui să ne alegem alimentele sfaturi despre cum să slăbim sănătos şi să inserăm exerciţiile fizice în stilul nostru actual de viaţă.

  Acum îţi poţi revoluţiona viaţa şi sănătatea fără medicamente. Fără combinaţii magice, fără alimente interzise – doar un stil de viaţă sănătos!

  Vezi mai mult
 4. Ceaiurile vindecatoare

  CEAIURILE VINDECĂTOARE Infuzii şi decocturi

  de Thierry Telphon

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,00 RON

  Retrogradate la rangul de leacuri băbeşti, ceaiurile au totuşi un potenţial curativ uitat de prea mult timp.

  Planta, în comparaţie cu medicamentul numit clasic, prezintă avantajul unui număr mai mare de proprietăţi farmacologice, care permit tratarea mai multor simptome în acelaşi timp. Ea acţionează în profunzime, într-o direcţie pur fiziologică, respectând astfel echilibrele interioare.

  Cartea "Ceaiurile Vindecătoare" ne propune peste 100 de patologii (abces dentar, anghină, digestie dificilă, gripă, menstruaţie dureroasă...) care pot fi tratate cu infuzii şi decocturi, pentru fiecare din ele existând o formulă de tratament general şi/sau de aplicare locală, fie sub formă de băi de gură, de gargară, de comprese, fie sub formă de băi oculare, de instilaţii nazale şi auriculare.

  În continuare, autorul prezintă un catalog cu 159 de plante şi proprietăţile lor, moduri de utilizare, perioade de recoltare, indicaţii şi contraindicaţii.

  Vezi mai mult
 5. Eliberarea de dependente

  ELIBERAREA DE DEPENDENŢE Metoda Centrului Chopra pentru învingerea obiceiurilor distructive

  de David Simon, Deepak Chopra

  Preţ normal: 17,00 RON

  Preţ special: 15,00 RON

  Pentru oricine se străduieşte să rupă ciclul de dependenţe, iată o abordare fără precedent realizată de Centrul Chopra, un centru renumit în toată lumea, care a reuşit să ajute mii de oameni să-şi schimbe vieţile în bine.

  Vei descoperi:

  • Cum să recunoşti scopul pe care îl servesc obiceiurile tale şi cum să umpli golul;

  • Cum să identifici factorii declanşatori şi să eviţi recidiva;

  • Cum să faci faţă stresului în feluri care să-ţi ofere o alinare durabilă şi nu una intensă, dar temporară;

  • Cum să combaţi stresul prin meditaţie;

  • Cum să alegi alimente şi suplimente care să-ţi detoxifice organismul şi să-ţi curme poftele.

  Dacă ţi-ai dorit vreodată să poţi renunţa la băutură, la jocurile de noroc, la mâncatul în exces, la fumat sau la alte obiceiuri care-ţi fac rău, citeşte cartea de faţă.

  Vezi mai mult

 6. Sa slabim cu dieta Young

  SĂ SLĂBIM CU DIETA YOUNG Miracolul PH pentru echilibrarea chimiei corporale şi atingerea greutăţii ideale

  de Robert O. Young, Shelley Redford Young

  Preţ normal: 23,00 RON

  Preţ special: 19,55 RON

  Valorificând succesul extraordinar al primei lor cărţi, "Dieta Young pentru o sănătate perfectă", soţii Young s-au aplecat acum asupra unei probleme considerate de numeroşi experţi ca fiind un pericol major pentru sănătate: supraponderabilitatea.

  Spre deosebire de alte cărţi populare dedicate aceleiaşi probleme – îndeosebi acelea care, asemenea Dietei Atkins şi Dietei South Beach, susţin că pierderea în greutate se poate obţine printr-un regim alimentar hipoglucidic – autorii cărţii de faţă argumentează că principalul vinovat pentru supraponderabilitate, ca şi pentru multe alte probleme de sănătate, este starea cronică de aciditate a corpului uman (ilustrată printr-o valoare a pH-ului mai mică de 7,1).

  Modificând chimia organismului spre un pH mai alcalin, se va obţine mai rapid şi mai uşor o scădere în greutate de durată şi constituirea unui ţesut muscular sănătos.

  Vezi mai mult
 7. Dieta revolutionara prin portionare

  DIETA REVOLUŢIONARĂ PRIN PORŢIONARE

  de Ian K.Smith

  Preţ normal: 27,00 RON

  Preţ special: 24,50 RON

  Ai acum la dispoziţie un program de şase săptămâni care-ţi oferă şansa de a-ţi schimba viaţa.

  Nu te vei mai întreba ce să faci ca să scapi şi de ultimele kilograme în plus sau cum să treci de frustranta fază de stagnare, nici de ce nimic nu dă roade în cazul tău. Rezultatele sunt dovedite: cei care au urmat Dieta revoluţionară prin porţionare a dr. lan K. Smith au pierdut, în medie, nouă kilograme, zece centimetri şi două măsuri în numai şase săptămâni!

  "Dieta prin porţionare" este un plan alimentar revoluţionar care îmbină mai multe strategii nutriţionale diferite, astfel încât să îi ajute pe cei care o folosesc să piardă în greutate, să câştige mai multă încredere în ei înşişi şi să îşi îmbunătăţească starea generală de sănătate.

  Spre deosebire de multe alte programe, care se concentrează pur şi simplu asupra kiloqramelor în minus, "Dieta prin porţionare" are în vedere şi alţi factori ai sănătăţii:

  • reduce riscul de creştere a tensiunii arteriale;
  • diminuează pericolul de apariţie a diabetului;
  •  îmbunătăţeşte nivelul de energie al organismului.

  Programul combină o dietă cu indice glicemic scăzut cu temporizarea şi substituirea meselor.

  Cei care urmează "Dieta revoluţionară prin porţionare" vor mânca de multe ori pe zi – patru mese sau substitute ale acestora (supe, smoothie-uri, shake-uri) şi trei gustări –timp de şase săptămâni.

  Vezi mai mult
 8. Dieta Young pentru bolnavii de diabet

  DIETA YOUNG PENTRU BOLNAVII DE DIABET

  de Robert O. Young, Shelley Redford Young

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,00 RON

  După marele succes al cărţii "Dieta Young – Miracolul pH pentru o sănătate perfectă", doctorul Robert Young împreună cu Shelley Redford Young prezintă acum o dietă revoluţionară dedicată bolnavilor de diabet de tipul 1 şi 2.

  Diabetul este o boală gravă, care poate fi controlată.

  Printr-o abordare simplă şi naturală, cartea doctorului Young vă va ajuta să atenuaţi sau chiar să înlăturaţi factorii care au declanşat boala.

  În numai 12 săptămâni, veţi fi pe drumul spre redobândirea sănătăţii depline şi a unei stări de bine fără să mai aveţi nevoie de mulţimea de medicamente la care sunt obligaţi să recurgă bolnavii de diabet. Veţi descoperi alimentele recomandate şi cele ce trebuie evitate, zeci de reţete delicioase care pot contribui la menţinerea unei acidităţi stabile, precum şi sfaturi despre gestionarea factorilor de stres şi exerciţii de mişcare fără riscuri.

  Printr-un program uşor de urmat, Dieta Young pentru bolnavii de diabet vă va ajuta să ţineţi sub control această boală pentru tot restul vieţii.

  Vezi mai mult
 9. Refacerea sanatatii si imunitatii

  REFACEREA SĂNĂTĂŢII ŞI IMUNITĂŢII Dieta pentru un organism ecologic

  de Donna Gates, Linda Schatz

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 30,00 RON

  Dacă te confrunţi cu senzaţii de disconfort sau cu alte simptome asociate unor afecţiuni ale sistemului imunitar care nu dispar indiferent ce ai face sau câţi medici ai consulta, e posibil să fii şi tu unul dintre milioanele de oameni care suferă fără să ştie de o infecţie fungică a organismului.

  "Dieta pentru un organism ecologic" îţi dezvăluie factorii care stau la baza unei mari varietăţi de probleme medicale, inclusiv durerile de cap, durerile articulare şi musculare, depresia, cancerul, alergiile alimentare, problemele digestive, autismul şi numeroase alte afecţiuni cu asociere imunitară.

  "Dieta pentru un organism ecologic" îti arată cum îţi poti reface şi menţine "ecologia interioară" de care are nevoie organismul pentru a funcţiona aşa cum trebuie.

  Pas cu pas, vei afla cum trebuie să te hrăneşti astfel încât să te poţi bucura de sănătate şi de starea de bine generală, într-un mod delicios, simplu şi deloc costisitor. Din această carte vei afla:

  • cum să foloseşti cele şapte principii universale de bază ca instrumente ce îţi asigură controlul oricărei provocări la adresa sănătaţii tale;
  • cum să-ţi concentrezi întreaga ecologie interioară pentru asigurarea echilibrului digestiv;
  • cum să-ţi infrângi poftele alimentare cu ajutorul unor strategii pentru satisfacerea poftei de ronţăit şi pentru a putea mânca în oraş;
  Vezi mai mult
 10. Sanatatea perfecta

  SĂNĂTATEA PERFECTĂ Ghidul ayurvedic complet al sistemului minte-corp omenesc

  de Deepak Chopra

  Preţ normal: 30,00 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  În urmă cu mai bine de zece ani, Deepak Chopra, doctor în medicină, scria "Sănătatea perfectă", primul ghid practic care îşi propunea să ne dezvăluie cum poate fi stăpânită puterea de a vindeca a minţii umane, iar această carte a devenit bestseller naţional în SUA.

  Ea descrie modul în care cele mai recente descoperiri din lumea fizicii şi a medicinei au confirmat cât de viabil era în continuare un sistem medical vechi de 5.000 de ani, elaborat în India antică, cunoscut sub numele de Ayurveda („să înţelegi taina vieţii″, în sanscrită).

  "Sănătatea perfectă" îşi propune să descrie cum poate fi pusă în practică, zi de zi, înţelepciunea străveche transmisă prin Ayurveda.

  În semn de preţuire pentru această operă clasică, autorul a elaborat această nouă ediţie, revizuită şi actualizată pentru a include cele mai recente cercetări din lumea medicală.

  "Sănătatea perfectă" oferă un program complet, pas cu pas, pe care să se sprijine medicina sistemului minte-corp omenesc, conceput să servească nevoilor specifice ale fiecăruia dintre noi.

  Acest plan complet este adaptat pentru fiecare individ în parte, astfel încât să restabilească echilibrul esenţial dintre organismul uman şi natură; să întărească legătura dintre minte şi corp şi să se folosească de puterea de vindecare cuantică pentru a transcende graniţele convenţionale ale bolii şi îmbătrânirii - pe scurt, pentru a dobândi sănătatea perfectă.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 20

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină