Knowledge is everything

Carti

9 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cine esti tu?

  CINE EŞTI TU ?

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  "Voi fi lângă tine pe tot parcursul acestei călătorii interioare pe care te pregăteşti s-o faci, la fel ca şi Dumnezeul tău interior, care te va călăuzi să interpretezi şi să aprofundezi cele care urmează.

  Îti doresc din toată inima ca această carte să te ajute să te cunoşti mai bine şi să descoperi fiinţa extraordinară care eşti.

  Aşa îţi va fi mai uşor să te iubeşi şi să dăruieşti şi celor din jurul tău această dragoste."

                               Lise Bourbeau

  Vezi mai mult
 2. Despre cancer

  DESPRE CANCER O carte care dă speranţă

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 23,00 RON

  • De ce o persoană care se hrăneşte bine, care nu bea, care nu fumează şi face exerciţii fizice zilnic, se îmbolnăveşte totuşi de cancer ?

  • De ce o persoană căreia îi e frică de boală o atrage în timp ce o alta care are aceeaşi frică nu se îmbolnăveşte ?

  • De ce unii din marii fumători nu fac cancer deşi este dovedit că fumatul este cauza principală a cancerului la plămâni ?

  • De ce există din ce în ce mai multe forme de cancer deşi ştiinţa pare să facă atâtea progrese ?

  Iată câteva întrebări pe care poate ţi le pui, sau poate că mai sunt şi altele asemănătoare pe care le auzi în jurul tău.

  Şi tu, ce întrebări îţi pui?

  Poate că asemănătoare cu ale mele... Sau poate altele?

  Dacă ai decis să citeşti cartea aceasta, cu siguranţă ai întrebări la care nu ai găsit încă răspuns.

  Acum, că eu am găsit răspunsuri la unele din întrebările mele, ţi le împărtăşesc şi ţie, îndrăznind să sper că te vor ajuta.

                                                   •Lise Bourbeau

  Vezi mai mult
 3. Marele ghid al existentei

  MARELE GHID AL EXISTENŢEI

  de Lise Bourbeau, Micheline St.Jacques

  Preţ normal: 55,00 RON

  Preţ special: 49,50 RON

  Prima misiune a acestei cărţi este de a pune la dispoziţia oamenilor instrumente de deschidere a conştiinţei şi de a răspunde întrebărilor pe care aceştia şi le pun cu privire la modul lor de a fi, de a avea, de a face sau pur şi simplu de a descoperi noţiuni noi.

  Obiectivul acestei cărţi nu este de a dezvolta mari teorii exhaustive pe temele legate de cunoaşterea de sine, căci multe dintre acestea ar putea face subiectul unui întreg capitol sau chiar al unei cărţi.

  Cartea poate, de asemenea, să-i ajute pe cei care traversează o perioada dificilă a vieţii să-şi descopere şi să-şi dezvolte potenţialul interior pentru a fi mai mulţumiţi, mai fericiţi.

  Marele ghid al fiinţei le va fi foarte util celor care utilizează metodă de decodare a credinţelor "Ascultă-ţi Corpul". Când vor descoperi o credinţă de genul "nu-mi dau voie să fiu LIBER pentru că mi-e frică să nu fiu judecat că EGOIST" este foarte important să verifice definiţiile acestor cuvinte.

  Vezi mai mult
 4. Iubire,Iubire,Iubire

  IUBIRE,IUBIRE,IUBIRE

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 20,00 RON

  Preţ special: 18,00 RON

  A 18-a carte a Lisei Bourbeau, în care ne vorbeşte despre iubire şi despre puterea acceptării.

  "Pentru a face lectura mai accesibilă şi mai interesantă, am ales să relatez povestea unei familii care trăieşte diverse dificultăţi legate de acceptare.

  Povestea şi numele membrilor familiei sunt fictive. Totuşi, toate exemplele se bazeaza pe miile de mărturii pe care am avut ocazia să le ascult în cei 25 de ani dedicaţi transmiterii iubirii.

  Dacă, în timp ce citiţi diferitele modalităţi pe care le sugerez pentru a ne împăca cu ceilalţi, pentru a-i accepta şi pentru a vă accepta pe voi înşivă, aveţi gânduri de genul... „Eu nu voi putea niciodata să împărtăşesc aşa ceva.″

  „Este doar o carte, realitatea este cu totul alta." atunci este vorba despre manifestarea rezistenţei egoului.

  Tot ceea ce am sugerat este realizabil: este suficient să vă hotărâţi şi să experimentaţi acele lucruri.

  Vestea buna este că, cu cât practicăm mai mult, cu atât va deveni totul mai uşor."

                                       Lise Bourbeau

  Vezi mai mult
 5. Secretul succesului

  SECRETUL SUCCESULUI

  de Walter Atkinson

  Preţ normal: 12,00 RON

  Preţ special: 10,80 RON

  Puteţi fi ceea ce doriţi să fiţi – dacă vă doriţi îndeajuns.

  Dorinţa este mama Realităţii.

  Reamintiţi-vă vechea regulă:

  – DORINȚA SERIOASĂ

  – AŞTEPTAREA ÎNCREZĂTOARE 

  – DETERMINAREA SIGURĂ

  Aceste trei lucruri conduc la REALIZARE.

  Acum, că v-am împărtăşit acest mic Secret al Succesului, 

  FOLOSIŢI-L!

  Vezi mai mult
 6. Vindecarea celor 5 rani

  VINDECAREA CELOR 5 RĂNI Trădare, umilire, abandon, nedreptate, respingere

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 28,00 RON

  Preţ special: 25,00 RON

  Iată atât de aşteptata continuare a cărţii de succes „Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine” a autoarei Lise Bourbeau.

  Apărută în anul 2000, cartea despre cele cinci răni nu a încetat să bată recorduri de vânzări în toate cele 16 limbi în care a fost tradusă.

  Prin exemple variate, autoarea împărtăşeşte în această lucrare numeroasele sale descoperiri profesionale şi experienţele personale care vor ghida cititorii să-şi găsească propriile mijloace concrete pentru vindecarea suferinţelor lor.

  Veţi învăţa să recunoaşteţi mecanismele rănilor şi să depistaţi când sunt activate. Conştientizarea făcută în multele situaţii în care ego-ul vă dirijează gândurile, cuvintele şi acţiunile, este o condiţie indispensabilă a vindecării.

  Punând în practică sfaturile sugerate, veţi vedea cum rănile voastre se micşorează şi veţi deveni, puţin câte puţin, stăpânul vieţii voastre. Asta vă permite să vă manifestaţi nevoile esenţiale ale sufletului vostru şi să atingeţi pacea interioară.

  Vezi mai mult
 7. Asculta-ti corpul, in continuare

  ASCULTĂ-ŢI CORPUL,ÎN CONTINUARE

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 21,00 RON

  Cartea de faţă este continuarea primului volum "Ascultă-ţi corpul, cel mai bun prieten pe care îl ai pe pământ".

  Acea faimoasă carte a atins o popularitate nemaiîntâlnită până atunci în Québec şi se bucură  de un mare succes în toate ţările francofone.

  Ca urmare a nenumăratelor cereri exprimate de cititori, Lise Bourbeau a hotărât să scrie "Ascultă-ţi corpul, în continuare!", cel de-al doilea volum, pentru a împărtăşi cele mai recente descoperiri ale ei, precum şi noile experienţe, de la apariţia primului volum al cărţii, în 1987.

  "Ascultă-ţi corpul, în continuare!" conţine 21 de capitole, fiecare dintre ele vând în încheiere exerciţii practice care au scopul de a ajuta cititorul să conştienzizeze conţinutul capitolului respectiv.

  Prin învăţăturile ei, Lise Bourbeau favorizează utilizarea exerciţiilor practice ca mijloace de învăţare, deoarece experienţa îi indică faptul că nu cunoştinţele în sine sunt cele care îi ajută pe oameni să îşi amelioreze calitatea vieţii, ci mai degrabă acţiunile generate de aceste cunoştinţe.

  Cartea este împărţită în trei secţiuni distincte: A AVEA, A FACE şi A FI.

  Fiecare dintre aceste secţiuni vă va ajuta să descoperiţi ceea ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi şi a întreprinde acţiunile necesare pentru a avea ceea ce vă doriţi în viaţă. 

   

  Vezi mai mult
 8. Asculta,mananca si inceteaza sa te controlezi

  ASCULTĂ, MĂNÂNCĂ ŞI ÎNCETEAZĂ SĂ TE CONTROLEZI

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  "Ascultă, mănâncă şi încetează să te controlezi!"se vrea a fi o operă de excepţie, unică, ce vă poate transforma într-un mod spectaculos viaţa şi relaţia pe care dumneavoastră o aveţi cu alimentaţia.

  Ştiaţi că alimentaţia este unul dintre subiectele cele mai mediatizate în ultimii ani?

  Această adevărată industrie a produs nenumărate lucrări având ca temă alimentaţia, propunând reţete sau diete miraculoase.

  Lucrarea de faţă nu are nimic în comun cu toate aceste cărţi, deoarece vă propune: să descoperiţi faptul că există şase motive, în afara foamei, care vă determină să vă alimentaţi, să realizaţi în ce fel şi cât de mult vă controlaţi alimentaţia şi că acest control vă poate fi nociv, să învăţaţi să recunoaşteţi uşor şi repede rănile emoţionale care vă împiedică să vă hrăniţi sănătos, să învăţaţi să vă iubiţi şi să vă acceptaţi corpul fizic şi, mai ales, să vă acceptaţi aşa cum sunteţi în orice moment.

  Lise Bourbeau, recunoscută pe plan mondial în calitate de specialistă în ascultarea corpului vă furnizează mai multe răspunsuri şi soluţii foarte utile.

  Privită dintr-o altă perspectivă, cartea aceasta novatoare vă oferă o viziune mai actuală asupra relaţiei pe care o aveţi cu propria alimentaţie. Veţi descoperi pe parcursul lecturii legăturile foarte strânse care există între corpul nostru fizic şi celelalte dimensiuni ale noastre - emoţională, mentală şi spirituală.

  "Ascultă, mănâncă şi încetează să te controlezi!"este o carte unică în categoria lucrărilor de gen, prin tehnicile sale simple şi accesibile.

  Ea vă va ajuta să vă schimbaţi pentru totdeauna viaţa şi în acelaşi timp raportarea faţă de alimentaţie.

  Cuvântul autoarei despre această carte:

  "Menţionez că această carte nu are drept scop să te ajute să te hrăneşti urmând anumite criterii de „alimentaţie sănătoasă”. Există nenumărate cărţi pe această temă.

  Obiectivele mele constau mai degrabă în a te ajuta: să descoperi care este modul tău de a te controla şi gradul tău de control, să devii mai conştient de felul în care te alimentezi, să faci legătura dintre alimentaţia ta şi ceea ce trăieşti pe plan emoţional, mental şi spiritual, să descoperi de ce este atât de dificil să îţi asculţi adevăratele tale nevoi, să recunoşti repede rănile care te împiedică să te alimentezi sănătos, atât pe plan fizic cât şi pe cel psihologic, să afli cum poţi reuşi să asculţi tot timpul nevoile corpului tău înainte de a te hrăni, să te iubeşti şi să te accepţi în corpul tău fizic şi mai ales, în ceea ce ai în fiecare moment."

  Vezi mai mult
 9. Asculta-ti corpul,cel mai bun prieten al tau de pe pamant

  ASCULTĂ-ŢI CORPUL , PRIETENUL TĂU CEL MAI BUN DE PE PĂMÂNT!

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 21,00 RON

  Lise Bourbeau îşi consacră viaţa depăşirii propriilor ei limite şi transmiterii învăţăturii ei celorlalţi, pentru a-i ajuta să ajungă la ceea ce aspirăm cu toţii: bucurie, pace, seninătate, sănătate, împlinirea viselor şi a aspiraţiilor noastre. În acest sens, este foarte important să deveniţi conştienţi de voi înşivă, adică să aveţi experienţa conştientă a ceea ce se întâmplă în voi, la nivel fizic, emoţional, mental şi spiritual.

  Lise Bourbeau îşi aduce experienţa şi cunoştinţele în sprijinul acelora care îşi doresc să îşi dezvolte şi să îşi întărească evoluţia interioară.

  Învăţăturile cuprinse în această carte vă vor oferi mijloacele pentru a face acest lucru.

  Exerciţiile practice descrise la sfârşitul fiecărui capitol vă vor juta să deveniţi conştienţi de modul vostru de a vă iubi şi de a-i iubi pe ceilalţi.

  Dat fiind că veţi culege ceea ce veţi semăna, iubind, veţi culege multă iubire!

  Oare nu acesta este lucrul pe care îl căutăm cu toţii pe Pământ?

  Vezi mai mult

9 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină