Knowledge is everything

Carti

5 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Despre cancer

  DESPRE CANCER O carte care dă speranţă

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 23,00 RON

  • De ce o persoană care se hrăneşte bine, care nu bea, care nu fumează şi face exerciţii fizice zilnic, se îmbolnăveşte totuşi de cancer ?

  • De ce o persoană căreia îi e frică de boală o atrage în timp ce o alta care are aceeaşi frică nu se îmbolnăveşte ?

  • De ce unii din marii fumători nu fac cancer deşi este dovedit că fumatul este cauza principală a cancerului la plămâni ?

  • De ce există din ce în ce mai multe forme de cancer deşi ştiinţa pare să facă atâtea progrese ?

  Iată câteva întrebări pe care poate ţi le pui, sau poate că mai sunt şi altele asemănătoare pe care le auzi în jurul tău.

  Şi tu, ce întrebări îţi pui?

  Poate că asemănătoare cu ale mele... Sau poate altele?

  Dacă ai decis să citeşti cartea aceasta, cu siguranţă ai întrebări la care nu ai găsit încă răspuns.

  Acum, că eu am găsit răspunsuri la unele din întrebările mele, ţi le împărtăşesc şi ţie, îndrăznind să sper că te vor ajuta.

                                                   •Lise Bourbeau

  Vezi mai mult
 2. Marele ghid al existentei

  MARELE GHID AL EXISTENŢEI

  de Lise Bourbeau, Micheline St.Jacques

  Preţ normal: 55,00 RON

  Preţ special: 49,50 RON

  Prima misiune a acestei cărţi este de a pune la dispoziţia oamenilor instrumente de deschidere a conştiinţei şi de a răspunde întrebărilor pe care aceştia şi le pun cu privire la modul lor de a fi, de a avea, de a face sau pur şi simplu de a descoperi noţiuni noi.

  Obiectivul acestei cărţi nu este de a dezvolta mari teorii exhaustive pe temele legate de cunoaşterea de sine, căci multe dintre acestea ar putea face subiectul unui întreg capitol sau chiar al unei cărţi.

  Cartea poate, de asemenea, să-i ajute pe cei care traversează o perioada dificilă a vieţii să-şi descopere şi să-şi dezvolte potenţialul interior pentru a fi mai mulţumiţi, mai fericiţi.

  Marele ghid al fiinţei le va fi foarte util celor care utilizează metodă de decodare a credinţelor "Ascultă-ţi Corpul". Când vor descoperi o credinţă de genul "nu-mi dau voie să fiu LIBER pentru că mi-e frică să nu fiu judecat că EGOIST" este foarte important să verifice definiţiile acestor cuvinte.

  Vezi mai mult
 3. Iubire,Iubire,Iubire

  IUBIRE,IUBIRE,IUBIRE

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 20,00 RON

  Preţ special: 18,00 RON

  A 18-a carte a Lisei Bourbeau, în care ne vorbeşte despre iubire şi despre puterea acceptării.

  "Pentru a face lectura mai accesibilă şi mai interesantă, am ales să relatez povestea unei familii care trăieşte diverse dificultăţi legate de acceptare.

  Povestea şi numele membrilor familiei sunt fictive. Totuşi, toate exemplele se bazeaza pe miile de mărturii pe care am avut ocazia să le ascult în cei 25 de ani dedicaţi transmiterii iubirii.

  Dacă, în timp ce citiţi diferitele modalităţi pe care le sugerez pentru a ne împăca cu ceilalţi, pentru a-i accepta şi pentru a vă accepta pe voi înşivă, aveţi gânduri de genul... „Eu nu voi putea niciodata să împărtăşesc aşa ceva.″

  „Este doar o carte, realitatea este cu totul alta." atunci este vorba despre manifestarea rezistenţei egoului.

  Tot ceea ce am sugerat este realizabil: este suficient să vă hotărâţi şi să experimentaţi acele lucruri.

  Vestea buna este că, cu cât practicăm mai mult, cu atât va deveni totul mai uşor."

                                       Lise Bourbeau

  Vezi mai mult
 4. Asculta-ti corpul,cel mai bun prieten al tau de pe pamant

  ASCULTĂ-ŢI CORPUL , PRIETENUL TĂU CEL MAI BUN DE PE PĂMÂNT!

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 21,00 RON

  Lise Bourbeau îşi consacră viaţa depăşirii propriilor ei limite şi transmiterii învăţăturii ei celorlalţi, pentru a-i ajuta să ajungă la ceea ce aspirăm cu toţii: bucurie, pace, seninătate, sănătate, împlinirea viselor şi a aspiraţiilor noastre. În acest sens, este foarte important să deveniţi conştienţi de voi înşivă, adică să aveţi experienţa conştientă a ceea ce se întâmplă în voi, la nivel fizic, emoţional, mental şi spiritual.

  Lise Bourbeau îşi aduce experienţa şi cunoştinţele în sprijinul acelora care îşi doresc să îşi dezvolte şi să îşi întărească evoluţia interioară.

  Învăţăturile cuprinse în această carte vă vor oferi mijloacele pentru a face acest lucru.

  Exerciţiile practice descrise la sfârşitul fiecărui capitol vă vor juta să deveniţi conştienţi de modul vostru de a vă iubi şi de a-i iubi pe ceilalţi.

  Dat fiind că veţi culege ceea ce veţi semăna, iubind, veţi culege multă iubire!

  Oare nu acesta este lucrul pe care îl căutăm cu toţii pe Pământ?

  Vezi mai mult
 5. Asculta-ti corpul, in continuare

  ASCULTĂ-ŢI CORPUL,ÎN CONTINUARE

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 21,00 RON

  Cartea de faţă este continuarea primului volum "Ascultă-ţi corpul, cel mai bun prieten pe care îl ai pe pământ".

  Acea faimoasă carte a atins o popularitate nemaiîntâlnită până atunci în Québec şi se bucură  de un mare succes în toate ţările francofone.

  Ca urmare a nenumăratelor cereri exprimate de cititori, Lise Bourbeau a hotărât să scrie "Ascultă-ţi corpul, în continuare!", cel de-al doilea volum, pentru a împărtăşi cele mai recente descoperiri ale ei, precum şi noile experienţe, de la apariţia primului volum al cărţii, în 1987.

  "Ascultă-ţi corpul, în continuare!" conţine 21 de capitole, fiecare dintre ele vând în încheiere exerciţii practice care au scopul de a ajuta cititorul să conştienzizeze conţinutul capitolului respectiv.

  Prin învăţăturile ei, Lise Bourbeau favorizează utilizarea exerciţiilor practice ca mijloace de învăţare, deoarece experienţa îi indică faptul că nu cunoştinţele în sine sunt cele care îi ajută pe oameni să îşi amelioreze calitatea vieţii, ci mai degrabă acţiunile generate de aceste cunoştinţe.

  Cartea este împărţită în trei secţiuni distincte: A AVEA, A FACE şi A FI.

  Fiecare dintre aceste secţiuni vă va ajuta să descoperiţi ceea ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi şi a întreprinde acţiunile necesare pentru a avea ceea ce vă doriţi în viaţă. 

   

  Vezi mai mult

5 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină