Knowledge is everything

Carti

9 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Avantajul optimismului

  AVANTAJUL OPTIMISMULUI 50 de adevăruri simple pentru a-ţi transforma atitudinile şi acţiunile în rezultate

  de Terry Paulson

  Preţ normal: 30,00 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  În vremurile bune, dar şi în cele dure, "Avantajul optimismului" îţi oferă soluţii pentru a învăţa cum să îţi transformi neliniştea şi grijile în atitudini şi acţiuni care produc rezultate pozitive.

  Terry Paulson te încurajează să foloseşti optimismul adevărat pentru a crea rezultate pozitive în lumea reală.

  Bazată pe cercetări de ultimă oră în domeniul psihologiei pozitive, această resursă fără rival oferă tehnici testate şi strategii practice care îţi vor energiza şi organiza felul în care te confrunţi cu munca şi cu viaţa.

  Citind această carte vei descoperi cât de uşor este:

  • Să încetezi să mai fii cel mai mare duşman al tău şi să devii cel mai puternic susţinător al tău

  • Să îţi gestionezi motivaţia în loc să fii dependent de alţii

  • Să cunoşti mai multe piscuri şi mai puţine văi

  • Să faci ca ziua de astăzi să conteze transformând dificultăţile în oportunităţi

  • Să devii o persoană care rezolvă probleme, nu una care fuge de ele • Să insufli optimismul în cei pe care îi conduci şi alături de care trăieşti

  • Să iei în serios alegerile pe care le faci.

  Folosirea eficientă a optimismului îţi oferă cea mai realistă abordare pe care o poţi avea pentru a depăşi obstacolele. În plus, vei afla care sunt instrumentele de care ai nevoie pentru a-ţi folosi inventivitatea şi perseverenţa în atingerea scopurilor.

  Vezi mai mult
 2. Gata cu regretele

  GATA CU REGRETELE ! 30 de sfaturi pentru a-ţi schimba viaţa şi a deveni mai fericit

  de Marc Muchnick

  Preţ normal: 22,00 RON

  Preţ special: 18,50 RON

  Eşti pe cale să începi o călătorie care te va ajuta să-ţi analizezi alegerile pe care le-ai făcut în viaţă.

  Pe parcursul ei vei descoperi că regretele provin din lucruri pe care le faci, dar ţi-ai fi dorit să nu le fi făcut sau din lucruri pe care nu ai reuşit sa le faci, dar ţi-ai fi dorit acest lucru, ambele având ca rezultat nefericirea, dezamăgirea sau remuşcările

  . Este foarte simplu să fii autocritic, să îţi pară rău de deciziile pe care le-ai luat şi să agonizezi gândindu-te că ai face cu totul şi cu totul altfel dacă ai avea posibilitatea să o iei de la capăt.

  Aşa că ai nevoie exact de o modalitate prin care să eviţi această capcană a regretelor.

  Şi asta îţi oferă lucrarea lui Marc Muchnick, care te ajută să îţi dai seama cât de important este-să scapi de regretele pe care le ai şi să îţi trăieşti viaţa din plin.

  Vezi mai mult
 3. Pe culmile succesului

  PE CULMILE SUCCESULUI

  de Zig Ziglar

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 21,50 RON

  Cel mai convingător şi mai apreciat orator al timpurilor noastre, Zig Ziglar, a conceput manualul care vă ajută să vă examinaţi mintea şi spiritul, pentru a elimina „gândirea îmbâcsită” şi a evita „împietrirea atitudinii”.

  Zig Ziglar ne oferă, fără rezerve, crezul său imbatabil: Puteţi avea tot ce vă doriţi în viaţă dacă vă ajutaţi semenii să-şi vadă visurile împlinite.

  Filozofia de viaţă a unuia dintre cei mai cunoscuţi autori motivaţionali, tălmăcită în nenumărate limbi străine şi renăscută de peste cincizeci de ori de sub tipar, este expusă cu minuţiozitate şi susţinută de exemple grăitoare, menită fiind să explice pas cu pas formula deja verificată a evoluţiei individuale şi a succesului personal. Lectura va dezvălui importanţa unor trăsături valoroase precum cinstea, loialitatea, credinţa, integritatea şi caracterul personal, va lămuri valoarea unei imagini de sine favorabile şi va da la iveală trucurile despre cum o putem dobândi. Va revela, de asemenea, motivul pentru care obiectivele personale joacă un rol esenţial în obţinerea succesului şi îi va învăţa pe cititori cum să-şi stabilească şi să-şi realizeze propriile obiective, dar şi să cultive relaţii sănătoase cu semenii lor.

  Succesul nu este o destinaţie, ci o călătorie, şi acum vă puteţi bucura de fiecare pas.

  Vezi mai mult
 4. Toti comunicam,dar putini stabilim si relatii

  TOŢI COMUNICĂM, DAR PUŢINI STABILESC ŞI RELAŢII Ce anume fac diferit cei mai eficienţi oameni din lume

  de John C.Maxwell

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 29,75 RON

  Te-ai întrebat vreodată de ce unii par să avanseze în carieră, în timp ce tu eşti, la prima vedere, blocat? 

  De ce nimeni nu pare convins că ideea ta măreaţă va funcţiona?

  Din ce motiv parcă nimeni nu ia în seamă ceea ce spui?

  Dacă vrem să avem succes, trebuie să învăţăm cum să stabilim relaţii cu ceilalţi.

  Deşi se pare că unii s-au născut cu această abilitate, realitatea este că oricine poate învăţa cum să facă din orice conversaţie o oportunitate de a stabili o relaţie puternică.

  In lucrarea "Toţi comunicăm, dar puţini stabilim şi relaţii", John C.Maxwell ne împărtăşeşte cele cinci principii şi cele cinci practici pentru a ne dezvolta această abilitate crucială în stabilirea relaţiilor, printre care se numără:

  • IDENTIFICAREA LUCRURILOR PE CARE LE AI ÎN COMUN CU CEILALŢI

  • MENŢINEREA SIMPLITĂŢII ÎN TIMPUL COMUNICĂRII • ATRAGEREA INTERESULUI CELORLALŢI

  • AUTENTICITATEA DE CARE DAI DOVADĂ ÎN TOATE RELAŢIILE PE CARE LE AI

  Capacitatea de a intra în legătură cu ceilalţi este un factor determinant major în atingerea potenţialului maxim. Nu este nici un secret! Stabilirea relaţiilor este o abilitate pe care o poţi deprinde şi pe care o poţi aplica în viaţa ta personală şi profesională - şi poţi începe să o faci chiar acum!

  Vezi mai mult
 5. Viata nu asteapta Trezeste-te

  VIAŢA NU AŞTEAPTĂ . TREZEŞTE-TE!

  de Lynn Grabhorn

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 34,00 RON

  Atenţie! Teama şi îngrijorarea îţi pot aduce exact acele experienţe pe care speri din tot sufletul să le eviţi şi este foarte uşor ca uneori să adopţi, inconştient, gândirea distructivă.

  Lynn Grabhorn nu va permite însă să ţi se întâmple şi ţie acest lucru. Nu te va lăsa să te victimizezi sau să ai o viaţă de nesuportat.

  Prin teoriile ei motivaţionale îţi explică legea "Atracţiei vibraţionale“, dintr-o nouă perspectivă, invitându-te să devii creatorul propriei tale fericiri.

  VIAŢA NU AŞTEAPTĂ... TREZEŞTE-TE! te învaţă să crezi în ceea ce poţi realiza cu ajutorul sentimentelor pozitive.

  Ai fost vreodată atat de prins în viaţa de zi cu zi încât să nu mai acorzi atenţie modului în care te simţi? Cheia revenirii pe drumul cel bun este una simplă: concentrează-te pe modul în care te-ai simţi dacă totul ar merge aşa cum trebuie. Şi va merge.

  Lynn Grabhorn îţi dezvăluie cum să atragi spre tine lucrurile pozitive, concentrându-te pe scopurile tale. Crede în ceea ce poti realiza, în loc să te gândeşti la ceea ce nu poţi face si alungă sentimentele negative. Urmează paşii simpli ai lui Lynn Grabhorn şi vei obţine tot ceea ce îţi doreşti.

  Vezi mai mult
 6. Talentul nu este suficient

  TALENTUL NU ESTE SUFICIENT Descoperă opţiunile care te vor purta mai departe decât îţi permite talentul

  de John C.Maxwell

  Preţ normal: 28,00 RON

  Preţ special: 23,80 RON

  Mulţi dintre oamenii talentaţi care au un avantaj asupra celorlalţi îl pierd pentru că în loc să şi-l îmbunătăţească în permanenţă se odihnesc pe lauri.

  Consideră că talentul îi va menţine în top.

  Ei nu îşi dau seama care este adevărul: dacă nu încep să şi-l valorifice, alţii îi vor întrece.

  Talentul este mai comun decat îşi imaginează.

  Există oameni ca Jefferson, Nameth, Churchill, Bono, Oprah şi Dickens care au înţeles acest lucru şi şi-au dezvoltat talentul îmbunătăţind lumea din jurul lor.

  Cu exemple de necontestat ale celor care şi-au atins scopul, Maxwell, expertul în leadership la care apelează oameni de afaceri de pretutindeni, dezvăluie secretul a 13 alegeri cheie pe care le poţi face pentru a deveni o persoană extrem de talentată.

  Făcând aceste alegeri vei descoperi că:

  • ÎNCREDEREA ÎŢI CONSOLIDEAZĂ TALENTUL
  • INIŢIATIVA ÎŢI ENERGIZEAZĂ TALENTUL
  • CONCENTRAREA ÎŢI DIRECTIONEAZĂ TALENTUL
  • PREGĂTIREA ÎŢI POZIŢIONEAZĂ TALENTUL
  • CURAJUL ÎŢI TESTEAZĂ TALENTUL
  • RESPONSABILITATEA ÎŢI ÎINTĂREŞTE TALENTUL
  Vezi mai mult
 7. Fii pozitiv

  FII POZITIV ! 10 expresii care îţi vor schimba viaţa

  de Rich De Vos

  Preţ normal: 28,00 RON

  Preţ special: 23,80 RON

  Cartea "Fii pozitiv!" ne aduce aminte că politeţea, recunoştinţa şi afecţiunea, exprimate ori de câte ori avem ocazia, sunt esenţiale pentru a crea o societate mai bună. Cuvintele pot face minuni atât pentru tine, cât şi pentru cei din jur. Totul este să le găseşti pe cele potrivite.

  Rich DeVos, cofondator al companiei de succes Amway, susţine că a fi pozitiv este o artă pe care o poţi pune în practică în viaţa de zi cu zi folosind anumite expresii. „Mulţumesc“, „Cred în tine“, „Sunt mândru de tine“, „Îmi pare rău“, „Te iubesc“, „Poţi!“ rostite cât mai des, îi inspiră pe cei din jur să aibă o atitudine optimistă şi creativă faţă de viaţă.

  Asemenea afirmaţii au puterea de a transforma şi de a întări încrederea în sine şi în forţa proprie, de a contribui la binele celorlalţi prin acţiuni constructive.

  "Fii pozitiv!" ne aduce aminte că politeţea, recunoştinţa şi afecţiunea, exprimate ori de câte ori avem ocazia, sunt esenţiale pentru a crea o societate mai bună, în care fiecare este încurajat să-şi folosească la maximum potenţialul.

  Aceste elemente creează relaţii bazate pe încredere, sinceritate şi intimitate, legături care pot dura întreaga viaţă şi de care fiecare dintre noi are nevoie nu numai pentru a supravieţui, ci, mai ales, pentru a fi fericit.

  Vezi mai mult
 8. Arta vanzarii

  ARTA VÂNZĂRII

  de Zig Ziglar

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 21,50 RON

   Zig Ziglar spune că a înţeles ce înseamnă vânzările în momentul în care, copil fiind, a văzut un vânzător de Biblii care, atunci când un potenţial client i-a spus că n-are bani să cumpere una, a întins Cartea Sfântă spre el şi l-a rugat, cu o voce stinsă: „Pune mâna aici şi mai spune o dată; te rog...”

  " Arta vanzarii" esate o carte scrisă pentru „cei din linia întâi” din orice afacere: cei care fac vânzările.

  In timp ce majoritatea afacerilor au atins un prag de saturaţie, „arta vânzării” nu are limite. Zig Ziglar ne arată cum întreprinzătorii şi managerii pot evita capcanele prin deprinderea tehnicilor vânzării de la cei care promovează produse şi servicii în mod profesionist.

  Vezi mai mult
 9. Leadership de aur

  LEADERSHIP DE AUR Lecţii învăţate într-o viaţă de lider

  de John C.Maxwell

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 29,75 RON

  John C. Maxwell extrage o serie de idei esenţiale pe care le prezintă în această lucrare sub forma unor pepite de înţelepciune.

  Cu toţii ne dorim să fim lideri mai buni, care să se poată descurca în orice situaţie şi cu orice fel de angajaţi.

  Sfaturile oferite de John C. Maxwell provin dintr-o viaţă plină de succese şi eşecuri analizate şi însuşite în timpul călătoriei sale pe drumul leadershipului.

  El oferă explicaţii şi exerciţii practice detaliate pentru cei care vor să îndrume alţi lideri.

  stfel, nu numai că poţi deveni mai bun în activitatea ta de leadership, ci vei fi capabil să îi ajuţi şi pe cei care acceptă provocarea de a deveni mai performanţi şi mai eficienţi în viaţa lor profesională.

  O putere de influenţă mai mare, o comunicare mai bună la toate nivelurile, o capacitate ridicată de a percepe realitatea sunt calităţi pe care orice leader ambiţios şi inteligent doreşte să le aibă. Iar Leadership de aur este ghidul perfect pentru atingerea acestor obiective – precum şi a multor altora – în doar şase luni.

  Vezi mai mult

9 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină