Knowledge is everything

Carti

10 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. PLANTELE MEDICINALE DE LA A LA Z

  PLANTELE MEDICINALE DE LA A LA Z

  de Gheorghe Grigore

  Preţ normal: 21,80 RON

  Preţ special: 17,00 RON

  In aceasta carte sunt prezentate peste 400 plante medicinale si numeroase retete experimentate si folosite in trecut si in prezent, pentru majoritatea bolilor, chiar si a celor mai rebele, care inca mai fac multe victime printre bolnavi. Pentru orice problema de sanatate, se vor gasi nu unul, ci mai multe tratamente alternative, insa este absolut necesar sa dati dovada de incredere, perseverenta si rabdare penru a le experimenta si a aplica pe cel mai potrivit pentru cazul individual al fiecarui pacient. Vezi mai mult
 2. FITOTERAPIA SI APITERAPIA

  FITOTERAPIA ŞI APITERAPIA Bolile tratate cu plante medicinale şi produse apicole

  de Gheorghe Grigore

  Preţ normal: 21,80 RON

  Preţ special: 17,50 RON

  Este de inteles de ce interesul cercetatorilor, medicilor si bolnavilor este din ce in ce mai mare fata de tratarea bolilor cu plante medicinale si produse apicole, cautand sa se documenteze in acest domeniu, mai ales in cazurile in care se confrunta cu cele mai diverse probleme se sanatate. In ultimele decenii s-au facut progrese importante in domeniul folosirii produselor apicole in tratarea majoritatii bolilor cu care se confrunta societatea actuala, dezvoltandu-se miraculos APITERAPIA. Urmare a rezultatelor obtinute, la acelasi nivel cu al FITOTERAPIEI, s-au creat numeroase produse pe baza de miere, polen, laptisor de matca, venin de albine etc... Am convingerea ca aceasta carte va fi de un real ajutor pentru toti cei care au incredere deplina in metodele de tratatament al bolilor cu plante medicinale si produse apicole,avand in vedere ca sanatatea este cea mai importanta in viata noastra Vezi mai mult
 3. Farmacia edenica

  FARMACIA EDENICA Plantele medicinale si utilizarea lor

  de Alexandru Dobos

  Preţ normal: 14,90 RON

  Preţ special: 13,50 RON

  Prezenta lucrare nu se vrea o lucrare ştiinţifică, întrucât nici nu este!

  Este o carte de popularizare, conţinând un îndemn sincer şi uman spre refacerea legăturii omului cu izvoarele vieţii: apa, aerul, soarele, mişcarea, plantele, hrana pură... Nu este, deci, scrisă pentru specialişti, ci se adresează celor mulţi care, fie din necunoaştere, fie din grabă, au uitat de adevărata salvare: natura! Fără doar şi poate că ea nu este o carte perfectă aşa cum, în afară de Dumnezeu, nimic nu există perfect! Dar sperăm să devină un catalizator al procesului de revenire a omului spre adevăratele resurse ale vieţii!...

                                                                                                                                                                                                                                            Alexandru Dobos

  Vezi mai mult
 4. Tratamente naturiste in diabet

  TRATAMENTE NATURISTE ÎN DIABET

  de Victor Duta

  Preţ normal: 15,00 RON

  Preţ special: 12,00 RON

  Sănătatea reprezintă bunul cel mai de preţ al omului. Dacă nu avem grijă de ea, vine clipa când nu mai putem face nimic, şi anumite boli ne pot decide viitorul.

  În ultimele decenii s-a constatat o creştere alarmantă a stresului, care duce la îmbolnăvirea psihică şi fizică a fiinţei umane.

  Alături de bolile psihice, de obezitate, de afecţiunile cardiovasculare, de cancer, diabetul – o boală foarte gravă – devine extrem de virulent şi afectează un număr imens de fiinţe umane. În anul 2000 erau înregistraţi, în lume, 171 de milioane de diabetici, dar cifra adevărată era cu mult mai mare. Numărul celor bolnavi de diabet creşte an de an. Se estimează că în 2012, vor fi 220 milioane de diabetici, iar în 2030 se va ajunge la 330 de milioane.

  Diabetul este o maladie foarte gravă, care, odată instalată în corpul uman, nu-l mai părăseşte.

  În lucrarea de faţă, propunem cele mai bune căi de a trata diabetul prin metode naturiste. Acestea sunt: fitoterapia. dietoterapia. postul terapeutic. sportul şi mişcarea. Psihoterapia, tratamentul balnear. reflexoterapia. Procedeele propuse sunt la îndemâna oricui. Unele dintre ele sunt obligatorii: sportul şi mişcarea, dietoterapia, fitoterapia etc.

  Procedând după reţetele din cartea noastră, vă veţi uşura suferinţele, veţi fi mai proaspăt, mai puternic şi... veţi trăi mai mulţi ani.

  Vezi mai mult
 5. Farmacia casei noastre

  FARMACIA CASEI NOASTRE Miracolul vindecarii cu ajutorul plantelor medicinale

  de Victor Duta

  Preţ normal: 21,80 RON

  Preţ special: 16,50 RON

  Utilizarea metodelor de tratament naturale reprezintă o întoarcere la origini.

  Prin folosirea lor, de fapt, nu facem decât să realizam armonizarea relaţiei dintre OM şi NATURĂ sau mai corect, OM-COSMOS.

  Vezi mai mult
 6. Terapii naturiste impotriva cancerului

  TERAPII NATURISTE ÎMPOTRIVA CANCERULUI

  de Victor Duta

  Preţ normal: 19,62 RON

  Preţ special: 16,50 RON

  Respectarea armoniei om-natură şi aplicarea legilor acesteia din urmă, face ca fiinţa umană să rămână sănătoasă şi să trăiască până la vârste înaintate.

  O astfel de viaţă, îl face pe om să evite suferinţele şi costurile unor îmbolnăviri şi să poată să-şi trăiască viaţa în linişte şi fericit. Cifrele statistice demonstrează că, în civilizaţia zilelor noastre, cancerul agresează tot mai multă lume.

  Cartea noastră are la bază câteva idei utile celor interesaţi :

  • cancerul poate fi prevenit, tratat şi vindecat folosind mijloace terapeutice naturiste. Rezultate bune se obţin când tratamentul este condus de un medic specializat sau de un vindecător autorizat;

  • controalele medicale trebuie efectuate normal, conform normelor medicale. Depistarea cancerului în faze incipiente permite tratarea lui eficientă, rapidă şi sigură şi evita îmbolnăvirea gravă a pacientului, suferinţe ale acestuia şi costuri foarte ridicate;

  • informarea cititorilor. Un bolnav informat este un pacient care poate lua măsuri care-l ajută la autovindecarea sa;

  • un bolnav care gândeşte pozitiv are şanse de a se trata şi vindeca de cancer mai uşor.

  Vezi mai mult
 7. 365+1 Retete exclusiv pentru vegetarieni

  365+1 REŢETE EXCLUSIVE PENTRU VEGETARIENI

  de Mircea Georgescu(Lemi Gemil Mecari)

  Preţ normal: 8,00 RON

  Preţ special: 6,40 RON

  Cuprinde 366 de reţete pentru vegetarieni, grupate pe 5 categorii . Vezi mai mult
 8. Diabetul zaharat

  DIABETUL ZAHARAT

  de Victor Duta

  Preţ normal: 20,00 RON

  Preţ special: 15,50 RON

  S-a constatat că poţi fi diabetic fără să ai simptome specifice.

  Cercetările medicale au stabilit că, diabetul se instalează fără zgomot, insidios şi rămâne în umbră până apar complicaţiile. În aceste condiţii, îmbolnăvirea de diabet se descoperă după 5-10 ani de la debutul maladiei.

  Cei care sunt primii pe lista suspecţi lor de diabet sunt pacienţii obezi sau supraponderali.

  Profesorul dr. Nicolae Hâncu a afirmat într-o conferinţă din data de 14 noiembrie 2007, Ziua Mondială a Diabetului, că la persoana cu diabet, alături de hiperglicemie sunt prezenţi numeroşi factori de risc, dintre care cei mai importanţi sunt: hipertensiunea arterială, dislipidemiile, supraponderea / obezitatea şi sindromul diabetic. Cercetătorii canadieni au remarcat că diabeticii sub 40 de ani prezintă un risc moderat de a avea probleme cardiace, iar procentual, Ia această vârstă, au constatat că pacienţii diabetici sunt ca ,număr egali bărbaţi / femei.

  În cazul complicaţiilor sunt afectate vasele de sânge, ceea ce antrenează complicaţii cardiace (infarct miocardic), vasculare (accidente vasculare cerebrale, artrită), vizuale (rinitopatie diabetică, însoţită de pierderea vederii), renale (insuficienţă renală, putându-se ajunge, Ia dializă). Tot legat de afecţiuni ale vaselor sanguine trebuie arătat că diabetul provoacă afecţiuni şi Ia nivelul picioarelor (dureri, ulceraţii, necroze etc.). A fi obez creează omului probleme şi mari dificultăţi în privinţa mişcării, aspectului, cheltuielilor pentru vestimentaţie etc. şi afectează articulaţiile şi structura osoasă, dar ceea ce este şi mat grav, poate produce îmbolnăvirea de diabet. -a constatat că până la 80% din obezi sunt şi diabetici.

  Statisticile arată că, înainte de 1989 numărul obezilor era mult mai mic şi că datorită alimentaţiei greşite, stresului, probleme lor vieţii de zi cu zi, numărul obezilor este şi el în continuă creştere. Acest lucru nu depinde atât de nivelul de trai, cât în principal şi de felul în care se desfăşoară viaţa la nivelul ţării respective.

  Vezi mai mult
 9. Terapii naturiste pentru cancerul pulmonar

  TERAPII NATURISTE PENTRU CANCERUL PULMONAR

  de Victor Duta

  Preţ normal: 15,00 RON

  Preţ special: 13,50 RON

  V-ar surprinde oare, să aflaţi că o persoană din patru este afectată de cancer?

  Dacă vi s-ar spune că până şi nişte simple schimbări în stilul dumneavoastră de viaţă, v-ar putea reduce semnificativ pericolul de a fi atins de această boală, aţi folosi la maximum mecanismele naturale de apărare?

  Atenţie!

  Faza de a face cancer o persoană din patru, a trecut, şi situaţia actuală a ajuns să se multiplice, ajungând la o persoană din trei. (n.a. – acest lucru este valabil atât în ţările economic înaintate, dar şi în ţările subdezvoltate, în care domneşte sărăcia şi mizeria).

  Noi credem că oamenii informaţi, cei care ţin la sănătatea lor, pot lua măsuri să-şi apere bogăţia lor cea mai de preţ, sănătatea.

                                                                     • AUTORUL

  Vezi mai mult
 10. Puterea Lunii

  PUTEREA LUNII Calea spre o viaţă sănătoasă în armonie cu natura şi cu ritmurile Lunii

  de Johanna Paungger, Thomas Poppe

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 20,00 RON

  A fi sănătos şi a deveni sănătos - prin propria putere.

  Despre aceasta va fi vorba în carte şi în acest sens dorim să vă ajutăm. Vrem să vă aducem la cunoştinţă informaţii care vă pot însoţi toată viaţa, care vă înlesnesc drumul spre cunoaşterea personală a factorilor ce vă întăresc şi a celor ce vă slăbesc trupul, spiritul şi sufletul, fără ocolişurile unor sfaturi din partea unor aşa-zişi „experţi” sau „autorităţi”.

  A se menţine sănătos şi a se însănătoşi; întregul drum prin viaţă, cu toate urcuşurile şi coborâşurilc sale, nu este în realitate nici greu, nici complicat; nu trebuie să cuprindă nici dificultăţi, nici efort.

  Ştiinţele moderne, mai ales medicina clasică şi psihologia, strâns întrepătrunse cu politica, biserica, economia, industria şi publicitatea, au conlucrat mult timp cu succes pentru a demonstra contrariul şi pentru a ne convinge că numai specialistul, posedând cunoştinţe şi limbaje secrete, ne poate vindeca sau călăuzi pe drumul unei vieţi sănătoase şi pline de sens. Acest lucru se urmăreşte în parte conştient, în parte inconştient, din mai multe motive: specialiştii sunt de neînlocuit, produsele lor (mărfuri şi ideologii), de prisos în cea mai mare parte, continuă să se vândă, iar noi, consumatorii şi destinatarii „faptelor lor bune” putem fi stăpâniţi mai uşor, căci rămânem dependenţi şi lipsiţi de discernământ.

  Ne bucurăm că atâţia oameni au ales astăzi o altă cale. Dorinţa noastră este să contribuim, cu toate forţele noastre, la acest proces lent de schimbare a mentalităţii. În acest scop, ne vom întoarce asupra unor lucruri care au funcţionat dintotdeauna, asupra unor substanţe de bază şi a unor principii legate de o viaţă sănătoasă, dinamică şi demnă de a fi trăită. Vom reînvia naturalul, simplitatea şi modestia, fără a nesocoti autenticele binefaceri aduse de vremurile moderne. Oricum, viitorul nu ne dă de ales şi atunci de ce să nu facem noi înşine primii paşi, cu bucurie, de bună voie.

  Nimic din ceea ce vă aşteaptă în paginile care urmează nu e o noutate.

  Este vorba despre cunoştinţe străvechi, verificate de-a lungul mileniilor şi recunoscute ca valabile, eficiente şi vindecătoare: legile şi ritmurile naturii, pe care în puţine decenii lipsite de griji am învăţat să le uităm sau să le ignorăm. Influenţa ritmurilor lunare şi arta de a acţiona la timpul potrivit, ritmurile corpului şi cele biologice, o alimentaţie sănătoasă, fără extremisme, ştiinţa plantelor, o locuinţă sănătoasă, forţa lumii ideilor, influenţa tuturor acestor aspecte asupra organismului, spiritului şi sufletului şi încă multe altele.

  Unele informaţii nu se regăsesc în niciun manual, multe nici n-au fost publicate vreodată. Poate de aceea, una sau alta ar putea părea, la prima lectură, incredibile sau chiar de domeniul ficţiunii - poate deoarece auziţi pentru prima dată despre asemenea lucruri ori probabil că respectiva informaţie este împotriva convingerilor sau prejudecăţilor dumneavoastră.

  Şi totuşi, fiecare informaţie, fiecare regulă, fiecare sfat se bazează pe experienţa personală, nu numai a noastră, ci şi a multor oameni, specialişti în vindecare din trecut şi prezent. Încetul cu încetul, veţi beneficia personal de această experienţă, căci respectarea şi verificarea zilnică a regulilor cuprinse în această carte vă vor ascuţi atenţia cu privire la natură şi la ceea ce ne înconjoară; veţi descoperi legături ascunse între trup, suflet şi lumea înconjurătoare.

  Aceste introspecţiuni vă vor ajuta să depăşiţi legile rigide şi vă vor apropia de o stare ce vă va face să deveniţi imuni faţă de influenţele negative din jur. În orice caz, ne vom feri de banala încercare de-a vă menţine în vreun fel de dependenţă psihică sau fizică. Intuiţia, introspecţia şi cunoaşterea constituie cheia multor aspecte din natură, pe care ştiinţa nu le poate descifra, cu mijloacele ei limitate, din turnul de fildeş în care s-a închis.

  Aşadar, nu vă aşteptaţi la un dicţionar fundamentat ştiinţific, la o culegere de reţete brevetate care să vă scutească de muncă. Nu vrem să lansăm o modă nouă, nu intenţionăm să facem reclamă unei noi diete sau unui nou mod de viaţă şi nici să vă oferim încă un leac atotvindecător. Nu trebuie inoculată nimănui ideea că e obligat să trăiască după anumite principii.

  Fiecare individ este unic. Ceea ce este folositor cuiva poate fi inutil sau chiar nociv altcuiva. Câteodată, un anumit mijloc ori o anumită măsură e de folos; alteori succesul scontat nu se produce. Nicio statistică a vindecării, nicio reţetă infailibilă nu vă ajută, când „ceea ce a ajutat dintotdeauna” nu are efect tocmai la dumneavoastră.

  Trebuie să vă găsiţi propriul drum, zilnic reînnoit.

  Vezi mai mult

10 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină