Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 15

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Dieta inteleapta

  DIETA INTELEAPTA Lasă organismul să aleagă singur ce alimente i se potrivesc

  de

  Preţ normal: 43,00 RON

  Preţ special: 36,55 RON

  Mult lăudatele diete ţinute de oameni care tânjesc să slăbească şi să atingă starea ideală de sănătate provoacă adesea inflamaţii, alergii şi intoxicaţii alimentare.

  Există principii alimentare corecte pe care trebuie să le cunoşti înainte să începi o dietă. Aceste principii au salvat oameni aflaţi în situaţii aproape imposibile.

  Organismul tău este diferit de orice alt organism. Nu e nevoie să plăteşti un medic nutriţionist dacă înveţi aceste câteva principii obligatorii pentru o dietă sănătoasă. Cartea Dieta Înţeleaptă te învaţă cum să demaşti alimentele care îţi fac rău şi cum să laşi organismul să aleagă ce e mai bine pentru el.

  O adevărată revoluţie în domeniul sănătăţii

  Vrei o dietă care să-ţi îmbunătăţească starea de sănătate... vrei să pierzi în greutate fără se te înfometezi... şi să scapi de riduri... şi să te simţi plin de energie. Adevărat? şi ai senzaţia că ceri prea multe de la o simplă dietă.

  Ei bine, cerinţele tale pot fi satisfăcute complet dacă ţii cont de nevoile organismului tău şi de semnalele pe care ţi le transmite după fiecare aliment consumat. Vei învăţa în curând să faci asta. Este posibil ca această carte despre diete să fie singura de care ai nevoie.

  Tot ce trebuie să faci este să o citeşti. Vorbim aici despre o adevărată revoluţie în domeniul sănătăţii şi trebuie să ai răbdare pentru că sunt multe informaţii noi de asimilat.

  Dr. Keith Scott-Mumby a aflat aceste secrete de puţini ştiute de la nişte deschizători de drumuri şi a obţinut cu ele rezultate miraculoase care l-au făcut să cunoască lumea întreagă.

  Odată cu aplicarea principiilor descrise în Dieta Înţeleaptă a început să vadă pentru prima dată în cariera sa de medic adevărate recuperări şi vindecări spectaculoase. Fără medicamente. Doar prin dietă. Cum te ajută mai exact cartea Dieta Înţeleaptă să obţii prin alimentaţie rezultatele dorite în ce priveşte sănătatea şi silueta: Pas cu pas, îţi arată cum să demaşti alimentele care îţi fac rău şi cum să laşi organismul să aleagă ce este mai bine pentru el Te ajută să înţelegi de ce ai nevoie de o dietă personalizată şi cum dietele pe care multă lume le laudă pot provoca inflamaţii, alergii şi intoxicaţii alimentare.

  Vei găsi aici principii alimentare corecte pe care trebuie să le cunoşti ca să poţi atinge o stare de echilibru în sănătate.

  Dacă înveţi să mănânci adecvat, te vei simţi excelent şi vei pierde în greutate în mod natural, fără să suprasoliciţi organismul. Nu trebuie să fii bolnav ca să începi această dietă. Însă după ce o vei începe, îţi vei da seama ce înseamnă de fapt o stare de bine, încredere în sine, minte limpede şi energie debordantă. Te vei simţi uşor şi curat. Aceasta este sănătatea optimă

  . În copilărie, poate că ai avut toate acestea şi acum nu le mai ai; sau poate că niciodată nu te-ai simţit atât de bine, caz în care vei descoperi ceva minunat despre ce înseamnă să trăieşti sănătos: ca şi cum ai fi îndrăgostit, ai fi promovat sau ai primi o mărire de salariu, ţi s-ar publica primul roman şi ai câştiga la loterie premiul cel mare, toate deodată!

  Dacă nu acum, când ar fi momentul potrivit ca să redescoperi cele mai frumoase sentimente din viaţa ta, să redobândeşti tinereţea pierdută şi să alungi toate semnalele supărătoare ale unei sănătăţi mai-puţin-decât-perfecte?

  Vezi mai mult
 2. Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul

  CUM SĂ GĂTEȘTI CU ALIMENTE CARE COMBAT CANCERUL

  de Richard Béliveau, Denis Gingras

  Preţ normal: 77,00 RON

  Preţ special: 69,00 RON

  "Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul" s-a vândut în peste 200.000 de exemplare numai în Canada şi a declanşat o revoluţie profundă în înţelegerea noastră asupra alimentelor cu proprietăţi anticancer.

  Acum că ştim despre calităţile minunate pe care le au pentru sănătatea noastră ceaiul verde, ciocolata neagră sau vinul roşu, cum învăţăm să le încorporăm în dieta noastră zilnică?

  Anticipând această dilemă, autorii Richard Beliveau şi Denis Gingras au făcut încă o dată echipă şi împreună cu bucătari profesionişti de talie mondială au creat cartea "Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul".

  Reţetele cuprinse în interiorul acestei cărţi sunt alese cu multă atenţie şi diversificate într-un mod ingenios astfel încât să răspundă pe deplin şi nevoilor unei diete vegetariene. Ingredientele sunt uşor de găsit, iar acest lucru este cu adevărat minunat!

  Cu uşurinţă poţi dobândi un lucru atât de valoros: starea ta de bine!

  Este mai mult decât o carte; este un izvor de informaţii folositoare şi competente care te ajută nu doar să previi apariţia cancerului sau să îi stopezi evoluţia, ci şi să îţi păstrezi sănătatea!

  Bazată pe informaţii din cercetări ştiinţifice recente, "Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul" este completarea esenţială a bestsellerului internaţional "Alimente care combat cancerul".

  Vezi mai mult
 3. Medicina virtuala

  MEDICINA VIRTUALĂ O nouă dimensiune în vindecarea energetică

  de Keith Scott Mumby

  Preţ normal: 37,00 RON

  Preţ special: 32,50 RON

  Viziunea noastră asupra lumii se schimbă cu rapiditate.

  În urmă cu un sfert de secol existau lucruri despre care oamenii de ştiinţă erau absolut siguri că sunt adevărate; astăzi, despre aceleaşi lucruri suntem absolut siguri că sunt false.În niciun alt domeniu nu este mai evident acest aspect decât în cel al fizicii organismelor.

  În doar câteva decenii ne-am modificat într-atât punctul de vedere potrivit căruia aura energetică a corpului uman nu există, încât acum au apărut ample dovezi ştiinţifice despre existenţa acestei aure.

  Medicina este pe cale să cunoască o transformare fără precedent. Noi suntem un câmp de energii aflat în mişcare rapidă, câmp care poate fi detectat şi măsurat fără probleme cu ajutorul instrumentelor moderne. Când oamenii vor înţelege acest lucru, li se vor oferi multe modalităţi revoluţionare şi interesante pentru diagnosticare şi tratament, inclusiv aplicarea electronicii interactive.

  Nu mai vorbim despre Noua Eră, intrăm deja în domeniul fizicii avansate! Este o dimensiune cu totul nouă în abordarea sănătăţii, dimensiune pe care Dr. Keith Scott-Mumbyo numeşte „medicină virtuală”.

  ·Acum putem să ascultăm „semnalul radio” al unui virus, al unui cancer în stadiu incipient sau al unui vaccin vechi care perturbă sistemul imunitar.

  · Aflaţi cum „semnătura” electronică a unui medicament poate fi trimisă în celălalt capăt al lumii şi va funcţiona când este reprodusă de un convertor adecvat.

  · O tehnică fotografică nouă şi extraordinară vă poate arăta, din imaginea voastră, dacă un medicament sau chiar o relaţie sunt potrivi te pentru voi.

  · Lumina „încărcată” cu calităţile unor pietre preţioase poate transforma în profunzime starea de spirit şi chimia organismului uman.

  · Cel mai recent dispozitiv rusesc al Erei Spaţiale ne apropie foarte mult de clipa în care un mic transmiţător portabil va putea vindeca majoritatea bolilor.

  Vezi mai mult
 4. Vindecarea tuturor formelor de cancer

  VINDECAREA TUTUROR FORMELOR DE CANCER

  de Hulda Regehr

  Preţ normal: 48,00 RON

  Preţ special: 43,00 RON

  Daţi-mi trei săptămâni şi oncologul dumneavoastră va renunţa la operaţie!

  Învăţaţi cum să identificaţi şi să îndepărtaţi cauza cancerului de care suferiţi - restul va face corpul dumneavoastră. Nu veţi fi în contradicţie cu niciun tratament clinic.

  Citiţi cum s-au vindecat alte peste 100 de persoane de tot felul de forme de cancer.

  Şi dumneavoastră puteţi face asta!

  Nu contează ce formă de cancer aveţi şi nici pronosticul!

  Urmaţi pas cu pas instrucţiunile acestei noi şi surprinzătoare teorii, pe care se bazează tratamentul.

  Cel mai important lucru este că urmând explicaţiile din această carte, vă puteţi diagnostica şi trata singuri, rezultatele sunt vizibile şi cuantificabile, iar o abordare corectă opreşte chiar de la început evoluţia bolii! Cercetătoarea Hulda Regehr Clark a găsit răspunsurile.  

  Prin această carte, dr. Hulda Regehr Clark vă pune la dispoziţie cele mai recente observaţii, sfaturi, dar şi rezultatele şi metodele ei în vindecarea cancerului.

  Citiţi şi însănătoşiţi-vă!

  Vezi mai mult
 5. Alimente care combat cancerul

  ALIMENTE CARE COMBAT CANCERUL Prevenirea cancerului prin dietă

  de Richard Béliveau, Denis Gingras

  Preţ normal: 77,00 RON

  Preţ special: 65,45 RON

  Proprietăţile anticancer ale alimentelor sunt ştiri de primă pagină.

  Studiile întreprinse în prezent demonstrează cum elemente din compoziţia anumitor alimente reduc semnificativ riscul de apariţie a cancerului şi stopează dezvoltarea acestuia (în cazul în care a apărut deja).

  Cu toate acestea, informaţiile transmise prin mass-media sunt confuze şi adesea greu de înţeles.

  Ce ar trebui să consumăm mai exact şi în ce combinaţii? Oare toate alimentele anticancer au acelaşi efect? Combat ele orice tip de cancer?

  În cartea "Alimente care combat cancerul", celebrul biochimist Richard Beliveau şi cercetătorul Denis Gingras descriu proprietăţile active ale alimentelor care combat cancerul şi modul în care acestea acţionează pentru a proteja organismul.

  De exemplu, o dietă diversificată ce include anumite fructe, legume şi băuturi, precum ceaiul verde şi mustul, permite absorbţia zilnică a unei cantităţi terapeutice de compuşi fitochimici anticancer.

  Cunoscând procesele ştiinţifice din spatele acestor beneficii terapeutice, înţelegem nu doar motivul pentru care este atât de important să includem aceste alimente în dietă, ci şi cât de uşor este.

  Richard Beliveau deţine catedra de Prevenire şi Tratament al Cancerului la Universitatea din Québec, Montreal, unde este profesor de biochimie. De asemenea, este directorul Laboratorului de Medicină Moleculară al Spitalului UQAM-Sainte-Justine (Centrul de cancerologie Charles-Bruneau), unde îşi desfăşoară activitatea de cercetare şi coautorul acestei cărţi Denis Gingras.

  Vezi mai mult
 6. Medicina spirituala

  MEDICINA SPIRITUALĂ Cum să creezi sănătate şi abundenţă în viaţa ta conectându-te la sursa inteligenţei superioare

  de Alberto Villoldo PhD

  Preţ normal: 37,00 RON

  Preţ special: 33,00 RON

  Indiferent dacă suferi de o boală cauzată de stilul tău de viaţă ori eşti secat fizic, mental sau emoţional de tot ce îţi impune viaţa, medicina spirituală te poate ajuta să te simţi mai bine şi să îţi dezvolţi un nou simţ al scopului.

  Dacă vrei să repari laboratorul alchimic din creierul tău, poţi să rezolvi problemele de sănătate înainte ca ele să se manifeste în corpul tău şi să experimentezi o stare de bine la fiecare nivel al fiinţei tale.

  Vezi mai mult
 7. Secretul succesului

  SECRETUL SUCCESULUI Încrederea totală în tine

  de Robert Anthony

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  Ca mulţi alţii, acum te poţi bucura şi tu de un succes răsunător, aplicând legile încrederii în sine prezentate în această carte. Dr. Robert Anthony îţi dezvăluie secretele pe care le-a predat în seminare şi ateliere de lucru şi care au schimbat viaţa a mii de oameni! Mulţi directori, oameni de afaceri, sportivi renumiţi şi persoane celebre ştiu foarte bine că încrederea în tine îţi dă aripi. Acum şi tu te poţi avânta către culmi măreţe! Pe măsură ce aplici principiile expuse în această lucrare, te vei transforma într-o altă fiinţă, într-un NOU EU. Vei fi o persoană înzestrată cu forţă, care ştie ce vrea şi îşi planifică acţiunile. Vei depăşi crezurile false care până acum te-au împiedicat să progresezi. Vei fi prietenos şi niciodată singur. Vei avea încredere în forţele proprii şi îţi vei controla destinul. Nu vei mai avea nevoie să te judeci ori să-i critici pe alţii. Vei fi echilibrat şi vei empatiza cu ceilalţi oameni. Vei fi deschis şi receptiv la valori, concepte şi crezuri noi. Vei avea o sănătate înfloritoare şi vei trăi mai mult. Vei avea o nouă conştiinţă spirituală. Vei învăţa să te iubeşti pe tine însuţi şi pe ceilalţi mult mai profund decât înainte. Dr. Anthony îţi explică o metodă pas cu pas, împărţită pe mai multe zile, care te va ajuta să ai încredere totală în tine însuţi – în carieră, în familie, în viaţa sentimentală – să îţi păstrezi sănătatea fizică şi psihică şi să dobândeşti o perspectivă cu totul nouă, plină de optimism şi încredere. Vezi mai mult
 8. Calugarul care si-a vandut ferrari-ul

  CALUGARUL CARE SI-A VANDUT FERRARI-UL Editie noua

  de Robin S.Sharma

  Preţ normal: 37,00 RON

  Preţ special: 31,00 RON

  O fabulă spirituală despre împlinirea visurilor şi a destinului propriu.

  Porneste intr- o aventura magica alaturi de Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul si descopera un sistem puternic de eliberare a potentialului mintii.

  Ce poti face cand iti folosesti la maxim toate resursele cu care esti inzestrat? Orice. Si nu oricum, ci plin de entuziasm, forta interioara, motivatie si determinare!

  CĂLUGĂRUL CARE ŞI-A VÂNDUT FERRARI-UL este povestea lui Julian Mantle, un avocat faimos, care din cauza stilului de viaţă dezechilibrat ajunge la un pas de moarte suferind un atac de cord într-o sală de tribunal aglomerată. Colapsul fizic îi generează o criză spirituală obligându-l să-şi înfrunte condiţia şi să caute răspunsuri la cele mai importante întrebări ale vieţii.

  Sperând să-şi găsească fericirea şi împlinirea, el porneşte într-o odisee extraordinară a unei culturi vechi în care descoperă un remarcabil sistem de eliberare a potenţialului minţii, trupului şi sufletului şi învaţă să trăiască cu mai multă pasiune, cu un scop bine definit şi într-o pace deplină.

  Imbinând în mod strălucit înţelepciunea spirituală nemărginită a Estului cu principiile de succes avansate ale Vestului, această poveste vă inspiră şi vă arată pas cu pas calea pentru a vă trăi viaţa cu mai mult curaj, în armonie, abundenţă şi bucurie.

  Cartea este un bestseller internaţional şi este citată ca referinţă de toţi autorii din domeniul dezvoltării personale.

  Vezi mai mult
 9. Dincolo de gandirea pozitiva

  DINCOLO DE GÂNDIREA POZITIVĂ

  de Robert Anthony

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 30,00 RON

  „Această carte este despre producerea de rezultate pozitive. Este despre cum să ne transformăm ideile şi visele noastre în realitate. Dacă doriţi o carte care să vă inspire cu doze mici de gândire pozitivă, brodată cu istorioare pline de culoare care ocupă timp şi spaţiu, această carte nu este ceea ce căutaţi. Totuşi, dacă sunteţi în căutarea unei metodologii inteligibile care merge dincolo de gândirea pozitivă, atunci această este o carte foarte valoroasă pentru dumneavoastră. Ţineţi în mână o formulă verificată a succesului care vă va da posibilitatea de a trece dincolo de gândirea pozitivă pentru a produce rezultatele pe care le doriţi. Va trebui să vă dedicaţi studiului, dar, în final, veţi vedea că fiecare minut pe care l-aţi investit a meritat din plin.” Robert Anthony Vezi mai mult
 10. Invataturi spirituale pentru familia ta

  INVATATURI SPIRITUALE PENTRU FAMILIA TA DE LA CALUGARUL CARE SI-A VANDUT FERRARI-UL

  de Robin S.Sharma

  Preţ normal: 37,00 RON

  Preţ special: 31,00 RON

  În cartea "ÎNVATATURI SPIRITUALE PENTRU FAMILIA TA", faimosul autor al bestsellerului care a făcut senzaţie în întreaga lume – "Călugărul care şi-a vândut Ferrari-ul" – şi totodată gurul în leadership recunoscut la nivel internaţional dezvăluie tehnici simple, dar uimitor de eficiente care te ajută să faci din copilul tău un lider, în timp ce tu vei deveni tot mai împlinit şi mai mulţumit de viaţa ta.

  Cu o viziune pătrunzătoare şi un entuziasm însufleţitor, Robin S. Sharma îţi dezvăluie Cele 5 Lecţii de Desăvârşire a Liderului de Familie şi îţi oferă învăţături practice care îţi arată cum să:

  • pui în valoare cele mai importante calităţi şi cele mai elevate abilităţi ale copilului tău;
  •  îţi consolidezi relaţiile cu cei dragi;
  • îţi inspiri copilul să aibă tărie de caracter şi înţelepciune în gândire;
  •  îl înveţi să-şi construiască visuri ambiţioase şi să atingă adevăratul succes;
  • readuci echilibrul în viaţa ta şi să trăieşti simplu, în pace şi bucurie;
  • ţi concentrezi atenţia pe ce este mai important în viaţă şi să te bucuri de darurile ei.
  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 15

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină