Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 15

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cufundarea in tacere

  CUFUNDAREA ÎN TĂCERE

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 5,45 RON

  Preţ special: 5,00 RON

  Liniştea interioară este o stare de conştiinţă în sânul căreia ceva misterios, profund, începe să se arate.

  Acest „ceva” este numit vocea liniştii.. acela care reuşeşte să calmeze totul în sine, chiar oprindu-şi gândul – fiindcă în mişcarea sa, gândul face deopotrivă zgomot - va auzi această voce a liniştii care este vocea naturii sale divine.”

                                                                            Omraam Mikhaël Aїvanhov

  Vezi mai mult
 2. In duh si in adevar

  ÎN DUH ŞI ÎN ADEVĂR

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 18,90 RON

  Preţ special: 17,00 RON

  A-L adora pe Dumnezeu în „duh” înseamnă a părăsi formele materiale care ne întemniţează şi ne împiedică să ne mişcăm liberi; iar „în adevăr” înseamnă să ne smulgem din iluzii, din aparenţe.

  «Închipuiţi-vă că se anunţă într-o zi credincioşilor din lumea întreagă: „De acum înainte nu vor mai exista locuri de cult, nici statui sau imagini sfinte, nimic material şi exterior, vă veţi închina Domnului în duh şi în adevăr”. Deodată s-ar instala vidul, ei s-ar simţi pierduţi.

  Numai o fiinţă extraordinar de evoluată poate găsi în spiritul, în sufletul ei, sanctuarul unde va pătrunde pentru a se adresa Domnului, pentru a atinge, a gusta şi a respira splendorile Cerului. Evident, o astfel de lărgire a conştiinţei este de dorit.

  Pentru cei care sunt capabili să ajungă până aici, nu există limite, fiindcă lumea sufletului şi a spiritului este cea mai frumoasă, cea mai vastă; ei pot lucra până la infinit pentru a-şi construi viitorul de fii şi fiice ale Domnului.»

                                          Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Vezi mai mult
 3. Forta sexuala sau balaurul inaripat

  FORŢA SEXUALĂ SAU BALAURUL ÎNARIPAT

  de

  Preţ normal: 19,62 RON

  Preţ special: 16,67 RON

  Cunoscut ca un animal fantastic în toate mitologiile si în prezent chiar si în iconografia crestina, balaurul nu are totusi nimic dintr-o plasmuire coborâta din lumea basmului; el reprezinta simbolul fortelor instinctive ce napadesc fiinta umana.

  Iar întreaga aventura a vietii spirituale consta în a îmblânzi, a înfrâna si a orienta toate aceste forte în scopul folosirii lor ca mijloace de propulsie spre înaltele piscuri ale spiritului.

  Daca acest monstru cu coada de sarpe care scoate flacari pe nari poseda deopotriva si aripi, aceasta este dovada ca fortele pe care le încarneaza au o destinatie spirituala.

  „Forta sexuala este o energie ce poate fi comparata cu petrolul, spune Omraam Mikhael Aivanhov, nestiutorii si neîndemânaticii sunt arsi – aceasta forta arzându-le chintesenta – în vreme ce aceia care stiu sa o foloseasca, Initiati, zboara prin spatiu.”

  Iata care este semnificatia balaurului înaripat.

  Vezi mai mult
 4. Hrana, o scrisoare de iubire de la creator

  HRANA, O SCRISOARE DE IUBIRE DE LA CREATOR

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 5,25 RON

  Preţ special: 4,70 RON

  "Nu aveţi timp să vă rugaţi, să meditaţi?

  Este de înţeles, dar sunteţi obligaţi zilnic să consacraţi câteva momente să vă hrăniţi. Atunci, de ce să nu profitaţi de aceste ocazii ca să vă detaşaţi de grijile voastre, de agitaţia din jur, amintindu-vă că aveţi şi un suflet şi un spirit de hrănit.

  Ce este hrana? O scrisoare de iubire. Da, o scrisoare de iubire scrisă de Creator, şi atât de multe lucruri depind de felul în care o veţi citi!

  Este scrisoarea de iubire cea mai puternică, cea mai pilduitoare, fiindcă este scris: "Eu am venit ca viaţă să aibă!" în ziua în care veţi învăţa să vă hrăniţi în mod conştient, veţi şti să descifraţi tot ceea ce Domnul v-a spus prin intermediul hranei."

                                          Omraam Mikhael Aivanhov

  Vezi mai mult
 5. Alchimia spirituala

  ALCHIMIA SPIRITUALĂ: CĂUTAREA PERFECŢIUNII

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 18,90 RON

  Preţ special: 17,00 RON

  „Nu trebuie să luptaţi împotriva slăbiciunilor şi viciilor voastre, deoarece ele vă vor zdrobi, mai bine învăţaţi să le folosiţi punându-le la treabă. Fie că este vorba despre gelozie, furie, lăcomie, orgoliu etc., trebuie să ştiţi cum să le mobilizaţi astfel ca acestea să lucreze pentru voi în direcţia pe care aţi ales-o.

  Gândiţi-vă la forţele naturii, aşa cum sunt electricitatea, vântul, torenţii, fulgerul… Acum, când omul ştie să le stăpânească şi să le folosească, el se îmbogăţeşte. Şi cu toate acestea, la origini, ele au fost forte ostile.

  Vi se pare normal să folosiţi aceste energii naturale, atunci de ce sunteţi miraţi când vi se spune cum să folosiţi energiile primitive care se află în voi?... Când veţi cunoaşte regulile alchimiei spirituale, veţi fi capabili să transformaţi şi să folosiţi toate aceste forţe negative care zac din belşug în interiorul fiinţei voastre.”

                                                     Omraam Mikhaël Aďvanhov

  Vezi mai mult
 6. Noul pamant

  NOUL PĂMÂNT Metode, exerciţii, formule, rugăciuni

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 24,15 RON

  Preţ special: 21,75 RON

  Pentru a răspunde cerinţei de metode care se face simţită atât de mult în viaţa spirituală vom găsi adunat în acest volum un anumit număr de exerciţii simple şi eficace pe care Omraam Mikhaël Aïvanhov le-a indicat în conferinţele sale.

  Unele privesc anumite aspecte concrete ale vieţii zilnice, altele sunt activităţi cu caracter pur spiritual.

  Toate aceste metode vin din tradiţia iniţiatică ce are ca primă preocupare apariţia a ceea ce Scripturile numesc „un cer nou şi un nou pământ...” adică o schimbare în mentalitate şi în obiceiuri.

  „În limbajul Iniţiaţilor, spune Omraam Mikhaël Aïvanhov, limbajul veşnicelor simboluri, un „cer nou” înseamnă o nouă înţelegere şi o nouă filozofie, iar un „nou pământ”, atitudini noi, comportamente noi.

  Noul pământ înseamnă comportamentul care se va schimba datorită unei schimbări în idei, a unei noi filozofii. Toate metodele pe care începeţi să le învăţaţi aici reprezintă noul pământ.”

                                Omraam Mikhael Aivanhov

  Vezi mai mult
 7. Pomul cunoasterii binelui si raului

  POMUL CUNOAŞTERII BINELUI ŞI RĂULUI

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 18,90 RON

  Preţ special: 17,00 RON

  Existenţa răului într-un univers zămislit de un Dumnezeu perfect constitue o enigmă asupra căreia filozofiile şi religiile nu au încetat niciodată să se aplece.

  Luând ca punct esenţial de plecare filozofia iudeo-creştină, Omraam Mikhaël Aïvanhov insistă înainte de toate asupra faptului că adevăratele răspunsuri la problema răului nu sunt explicaţii, ci metode.

  Oricare i-ar fi cu adevarat originile, răul este o realitate interioară şi exterioară cu care suntem confruntaţi zilnic şi asupra căreia trebuie să învăţăm să acţionăm.

  Este inutil şi chiar periculos să dorim să combatem răul, fiindcă lupta este prea inegală, dar trebuie să cunoaştem metodele care ne permit să îl stăpânim şi să îl transformăm.

  Vezi mai mult
 8. Pacea,o sdtare de constiinta superioara

  PACEA,O STARE DE CONŞTIINŢĂ SUPERIOARĂ

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 5,99 RON

  Preţ special: 5,40 RON

  "Chiar dacă ar fi de acord să elimine armata şi tunurile, oamenii ar găsi alte mijloace pentru a se război.

  Pacea poate fi decretată şi impusă cu forţa, dar totul va reîncepe atât timp cât ei vor întreţine în sinea lor nişte cauze de război.

  Pacea este o stare de conştiinţă superioară ce o putem atinge numai lucrând să ne facem gândurile şi sentimentele mai dezinteresate, mai generoase.

  Numai astfel noi vom cunoaşte pacea şi noi vom trăi o viaţă pentru pace."

                                     Omraam Mikhael Aivanhov

  Vezi mai mult
 9. Ganduri pentru fiecare zi 2012

  GÂNDURI PENTRU FIECARE ZI - 2012

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 25,07 RON

  Preţ special: 21,30 RON

   O temă de meditaţie pentru fiecare zi a anului.

  Contrar a ceea ce mulţi îşi închipuie, spiritualitatea nu se limitează la nişte exerciţii denumite spirituale: meditaţia, rugăciunea...

  În realitate, orice activitate a vieţii zilnice poate fi spiritualizată dacă ştim să introducem în ea un element divin.

  Din nefericire, şi rugăciunea, meditaţia sau orice altă activitate denumită „spirituală” poate deveni foarte banală dacă nu este însufleţită, susţinută de un ideal sublim, un ideal superior.

  Spiritualitatea nu constă în a neglija sau a dispreţui lumea materială, ci a te strădui mereu să acţionezi cu lumina şi pentru lumină.

  Spiritualitatea înseamnă să ştii să foloseşti orice activitate, chiar şi cea mai obişnuită, mai banală, pentru a te înălţa, a te armoniza şi a te lega de Domnul.

                                           Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Vezi mai mult
 10. Moartea si viata de dincolo

  MOARTEA ŞI VIAŢA DE DINCOLO

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  5,25 RON

  „Lăsaţi morţii să plece liniştiţi acolo unde trebuie să ajungă.

  Să nu vă agăţaţi de părinţii voştri, de prietenii voştri, să nu îi reţineţi cu tristeţile şi regretele voastre, şi să nu căutaţi, îndeosebi, să îi chemaţi pentru a comunica cu ei: îi deranjaţi şi îi împiedicaţi să se elibereze.

  Rugaţi-vă pentru ei, trimiteţi-le iubirea voastră, gândiţi-vă că ei se eliberează şi se înalţă, din ce în ce mai mult, în lumină. Dacă îi iubiţi cu adevărat, să ştiţi că veţi fi într-o bună zi cu ei. Acesta este adevărul.

  Eu v-am spus de multe ori: acolo unde se află iubirea voastră, acolo vă veţi afla şi voi într-o zi.”

                                                                    Omraam Mikhael Aivanhov

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 15

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină