Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 14

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Veronika se hotaraste sa moara

  VERONIKA SE HOTĂRĂŞTE SĂ MOARĂ

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 29,00 RON

  Veronika pare să aibă tot ce şi-ar putea dori. Frecventează localuri de noapte cunoscute, întâlneşte barbaţi atrăgători şi totuşi nu e fericită. Ceva lipseşte în viaţa ei.

  Iată de ce, în dimineaţa zilei de 11 noiembrie 1997, Veronika se hotarăşte să moară.

  Dupa ce ia o supradoză, i se spune că nu mai are de trăit decât câteva zile.

  Romanul o urmareşte pe parcursul acestor zile intense în care, spre surprinderea ei, se trezeşte atrasă în lumea închisă a spitalului în care se află.

  În aceasta stare de surescitare, ea descoperă lucruri pe care nu-şi permisese de fapt să le simtă niciodată: ură, teamă, curiozitate, dragoste - până şi împlinirea sexuală.

  Experienţele ei o fac treptat să realizeze că fiecare secundă a existenţei este o alegere între viaţă şi moarte.

  Cartea lui Paulo Coelho vorbeşte despre cei care nu intră în tiparele considerate normale de către societate.

  Vorbeşte despre nebunie şi despre nevoia de a descoperi un alt mod de viaţă a acelor oameni care se confruntă cu prejudecăţile celorlalţi fiindcă gândesc diferit. Vezi mai mult

 2. Brida

  BRIDA

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 34,00 RON

  Preţ special: 31,00 RON

  O poveste emoţionantă despre iubire, mister şi curaj.

  A treia carte scrisă de Paulo Coelho după Alchimistul.

  Brida este o tânără care crede că există o punte între vizibil şi invizibil.

  În căutările ei, întâlneşte un înţelept care-o învăţa să-şi înfrângă temerile şi o femeie care o învăţa să danseze ascultând muzica tainică a lumii. Amândoi văd că ea are un dar, însă ştiu că acest dar nu are valoare decât dacă ea ajunge să-l descopere de una singură.

  Vezi mai mult
 3. Adulter

  ADULTER

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Linda tocmai a împlinit 31 de ani şi, în ochii celorlalţi, are o viaţă perfectă – o căsnicie exemplară, doi copii reuşiţi, o carieră de succes şi o casă luxoasă în Geneva.

  De fapt, ea se află la capătul puterilor, într-atât o oboseşte mimarea unei fericiri pe care nu o simte. Numai că într-o zi îl reîntâlneşte pe Jacob, un fost coleg de care fusese îndrăgostită în adolescenţă, ajuns acum un om politic influent.

  În timpul interviului pe care acesta i-l acordă, în ziarista de succes se redeşteaptă o pasiune de mult uitată.

  Linda va încerca să trăiască deplin această iubire imposibilă, şi nu-şi va găsi fericirea până nu-şi va explora fără teamă abisurile sufletului.

  Romanul "Adulter" ilustrează criza existenţială a unei tinere femei din zilele noastre, surprinzând cu fineţe psihologică încercările prin care trece pentru a se regăsi.

  Vezi mai mult
 4. Unsprezece minute

  UNSPREZECE MINUTE

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 37,00 RON

  Preţ special: 33,00 RON

  Romanul "Unsprezece minute" este povestea Mariei, o fată dintr-un sat brazilian, ale cărei prime întâlniri inocente cu dragostea o lasă cu inima frântă.

  La o vârstă fragedă, ea se convinge că nu va găsi niciodată dragostea adevărată, crezând în schimb că „dragostea este un lucru cumplit care te face să suferi..."

  O întâlnire întâmplătoare în Rio de Janeiro o face să plece la Geneva, unde visează să găsească faimă şi bogaţie, dar sfârşeşte în stradă, ca prostituată.

  În Geneva, Maria se îndepartează tot mai mult de dragoste, devenind tot mai fascinată de sex. În cele din urmă, concepţia ei lipsită de speranţă despre dragoste este pusă la încercare când cunoaşte un tânar şi chipeş pictor.

  În această odisee a descoperirii de sine, Maria are de ales între a urma o cale a întunericului - plăcerea sexuală de dragul placerii sexuale - sau a risca totul pentru a-şi găsi „lumina launtrica" şi posibilitatea sexului sacru, a sexului în contextul dragostei.

  În acest palpitant şi îndrazneţ nou roman, Paulo Coelho analizează cu sensibilitate natura spirituală a sexului şi a dragostei şi ne invită să ne confruntăm cu propriile prejudecăţi, cu proprii demoni, să ne aflăm propria „lumină lăuntrică”.

  Vezi mai mult
 5. La raul Piedra am sezut si-am plans

  LA RÂUL PIEDRA AM ŞEZUT ŞI-AM PLÂNS

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 29,00 RON

  În toate poveştile de dragoste există întotdeauna ceva care ne apropie de eternitate şi de esenţa vieţii, pentru că poveştile de dragoste conţin toate tainele lumii.

  Ce se întâmplă însă atunci când timiditatea împiedică o dragoste adolescentină să înfloreasca? Şi ce se întâmplă când, unsprezece ani mai târziu, destinul îi reuneşte pe îndragostiţi? Între timp, pe ea viaţa a învaţat-o să fie puternică şi să-şi ascundă sentimentele. Iar el a devenit un chipeş îndrumator spiritual - cu reputaţia că poate înfaptui miracole - care a ales religia ca refugiu faţă de conflictele sale interioare. Împreună, ei fac o călătorie care la început este plina de greutăţi, sentimentele de vinovăţie şi resentimentele ieşind la suprafaţă după atâţia ani.

  Dar lânga râul Piedra, într-un satuc din Pirineii francezi, stau de vorbă despre marile întrebări ale vieţii şi reconsideră relaţia specială dintre ei.

  "La râul Piedra am şezut şi am plâns" este un roman încântător, cu o naraţiune poetică şi transcendentă care reflectă toate tainele dragostei şi ale vieţii.

  Vezi mai mult
 6. Diavolul si domnisoara Prym

  DIAVOLUL ŞI DOMNIŞOARA PRYM

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 29,00 RON

  O comunitate devorată de lăcomie, laşitate şi frică. Un om persecutat de fantomele trecutului său dureros. O tânără femeie în căutarea fericirii.

  Într-o săptamână plină de evenimente, fiecare dintre ei se va confrunta cu întrebări despre viaţă, moarte şi putere şi fiecare dintre ei va trebui să-şi aleagă propria cale. Vor alege binele sau răul?

  Scena acestei lupte extraordinare este îndepărtatul sat Viscos. Soseşte un strain, purtând cu el un rucsac în care se află un caiet şi unsprezece lingouri de aur. El vine aici pentru a afla răspunsul la o întrebare care îl chinuie: oamenii, în esenţă, sunt buni sau răi?

  Întâmpinându-l pe misteriosul străin, întreg satul devine complice la intriga lui sofisticată, care va marca pentru totdeauna vieţile locuitorilor.

  În acest roman uluitor, Paulo Coelho prezintă lupta dintre lumină şi întuneric din adâncul fiecărui suflet şi mesajul ei pentru viaţa noastră de zi cu zi: să îndraznim să ne urmăm visele, să avem curajul de a fi altfel şi să ne stăpânim teama care ne împiedică să trăim cu adevarat.

  "Diavolul şi domnisoara Prym" este o poveste încarcată de emoţie, în care integritatea fiinţei umane este supusă unui test cumplit. Vezi mai mult

 7. Al cincilea munte

  AL CINCILEA MUNTE

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 34,00 RON

  Preţ special: 31,00 RON

  Exista momente inevitabile de nefericire care ne întrerup viata. Ele nu au loc însa fara motiv.

  Uneori lumea pare sa fi conspirat împotriva noastra, asa ca ne întrebam: „De ce trebuie sa mi se întâmple tocmai mie?”

  Confruntati cu inevitabilul, unii dintre noi se descurajeaza; altii însa devin mai puternici si întelegerea lor sporeste.

  Povestea profetului Ilie este o lectie de speranta nepretuita pentru omul contemporan.

  În ce masura ne putem prezice destinul? Aceasta este întrebarea care pluteste in aer deasupra celui de-Al Cincilea Munte si careia fiecare dintre noi încearca sa-i gaseasca raspuns.

  Evocând drama si intriga lumii haotice, pline de culoare a Orientului Mijlociu, Paulo Coelho transforma încercarile prin care trece Ilie într-o poveste tulburatoare si plina de inspiratie - o poveste care aduce cu forta in prim-plan tema universala a triumfului dragostei si credintei.

  Vezi mai mult
 8. Manualul razboinicului luminii

  MANUALUL RĂZBOINICULUI LUMINII

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  "Manualul războinicului luminii" este o culegere de gânduri filozofice şi poveşti care îi vor încânta pe căutătorii de pretutindeni.

  Un războinic al luminii nu-şi petrece zilele încercând să joace rolul pe care i l-au ales alţii.

  Un războinic al luminii nu-şi pierde timpul ascultând provocări; el are un destin de împlinit.

  Un războinic al luminii îşi cunoaşte defectele, dar îşi cunoaşte şi calităţile.

  Un războinic al luminii face întotdeauna tot ce-i stă în puteri şi aşteaptă acelaşi lucru de la ceilalţi. Ştie, ca şi cea mai îndepărtată stea din Univers, se oglindeşte în lucrurile din jurul lui.

  "Manualul războinicului luminii" este o invitaţie pentru fiecare dintre noi să ne trăim visul, să acceptăm incertitudinile vieţii şi să ne ridicăm în întimpinarea destinului nostru unic.

  În stilul său inimitabil, Paulo Coelho ne ajută să descoperim războinicul luminii din noi.

  În scurte pasaje pline de inspiraţie, suntem invitaţi să pornim pe calea războinicului: cel care apreciază miracolul de a fi in viaţă, cel care acceptă eşecul şi cel a cărui căutare îl face să devină ceea ce doreşte să fie. Vezi mai mult

 9. Cartea infinitului

  CARTEA INFINITULUI Scurtă introducere în nemărginit, etern şi nesfârşit

  de John D.Barrow

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 30,50 RON

    Infinitul este, fără îndoială, cea mai stranie idee pe care au avut-o vreodată oamenii.

  De unde provine şi ce ne spune ea despre univers?

  Poate exista infinitul în realitate?

  Poţi face un număr infinit de lucruri într-un timp finit?

  E oare universul infinit?

  Cum ar fi să trăim într-un univers în care nimic nu e original şi în care tot ce poate fi făcut e într-adevăr făcut şi refăcut la nesfârşit?

  Acestea sunt câteva din întrebările spre care ne conduce ideea de infinit.

  De-a lungul istoriei, infinitul a fost un concept periculos – mulţi şi-au pierdut viaţa sau libertatea pentru că au vorbit despre el.

  "Cartea infinitului" ne introduce în lumea răspunsurilor stranii date de fizicieni, matematicieni, filozofi şi teologi în încercarea de a "domestici" o noţiune ce ameninţă judecata noastră sănătoasă.

  Vezi mai mult
 10. Pescarusul Jonathan Livingstone

  PESCĂRUŞUL JONATHAN LIVINGSTON Ediţie nouă completă cu un capitol final inedit

  de Richard Bach

  Preţ normal: 23,00 RON

  Preţ special: 20,50 RON

  De la apariţia sa, în 1970, "Pescăruşul Jonathan Livingston" a atins vânzări de peste 60 de milioane de exemplare (primul milion în nici doi ani de la publicare). S-a aflat în fruntea listei de bestselleruri a publicaţiei New York Times 38 de săptămâni şi a ocupat prima poziţie doi ani la rând, în 1972 şi în 1973, în topul din "Publishers Weekly".

  Această ediţie completă, care include un capitol final inedit, a apărut în SUA sub formă de e-book în februarie 2014.

  Richard Bach a scris o poveste pentru cei care îşi ascultă inima şi nu trăiesc numai după reguli, cei pentru care efortul desăvârşirii înseamnă o răsplată în sine.

  Ei ştiu că viaţa adevărată se găseşte dincolo de aparenţe, de aceea locul lor este alături de Jonathan, încercând să-şi depăşească limitele.

  Zborul este esenţa unei păsări. Totuşi, pentru pescăruşii din stolul ce trăieşte pe malul stâncos al mării, plutirea a devenit doar un mijloc de a-ţi satisface nevoile primare.

  Nici unul, în afară de Jonathan, nu vrea să se ridice mai sus, să-şi atingă sau să-şi depăşească limitele. Însă pentru Jonathan zborul – măiestria picajului, vitezele ameţitoare şi înaltul cristalin al cerului – este un scop în sine, oferind răsplata nesperată a eliberării spiritului de trup, de spaţiu şi de timp. Iar această taină pe care vrea să le-o împărtăşească semenilor îi aduce lui Jonathan duşmani, dar şi mulţi discipoli, aflaţi în căutarea unui sens mai înalt al vieţii.

  În 2013 Richard Bach a descoperit între manuscrisele lui de tinereţe o parte a patra a poveştii, pe care nu i-o trimisese editorului său în 1970.

  O întâmplare plină de miez, căci acest capitol final avertizează asupra schimbărilor primejdioase ce îi pândesc, cu trecerea timpului, pe adepţii unei discipline spirituale: aceasta se poate transforma în ritual mecanic, golit de sens, învăţăturile devin dogmă, iar libertatea deplină a căutării este ameninţată de intoleranţa celor cantonaţi în certitudini comode.

  Cartea este dedicată: „adevăratului Pescăruş Jonathan care trăieşte în noi toţi”.

  Rămâne să verificaţi dumneavoastră dacă „noi toţi” merităm dedicaţia.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 14

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină