Knowledge is everything

Carti

8 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Diavolul si domnisoara Prym

  DIAVOLUL ŞI DOMNIŞOARA PRYM

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 29,00 RON

  O comunitate devorată de lăcomie, laşitate şi frică. Un om persecutat de fantomele trecutului său dureros. O tânără femeie în căutarea fericirii.

  Într-o săptamână plină de evenimente, fiecare dintre ei se va confrunta cu întrebări despre viaţă, moarte şi putere şi fiecare dintre ei va trebui să-şi aleagă propria cale. Vor alege binele sau răul?

  Scena acestei lupte extraordinare este îndepărtatul sat Viscos. Soseşte un strain, purtând cu el un rucsac în care se află un caiet şi unsprezece lingouri de aur. El vine aici pentru a afla răspunsul la o întrebare care îl chinuie: oamenii, în esenţă, sunt buni sau răi?

  Întâmpinându-l pe misteriosul străin, întreg satul devine complice la intriga lui sofisticată, care va marca pentru totdeauna vieţile locuitorilor.

  În acest roman uluitor, Paulo Coelho prezintă lupta dintre lumină şi întuneric din adâncul fiecărui suflet şi mesajul ei pentru viaţa noastră de zi cu zi: să îndraznim să ne urmăm visele, să avem curajul de a fi altfel şi să ne stăpânim teama care ne împiedică să trăim cu adevarat.

  "Diavolul şi domnisoara Prym" este o poveste încarcată de emoţie, în care integritatea fiinţei umane este supusă unui test cumplit. Vezi mai mult

 2. Unsprezece minute

  UNSPREZECE MINUTE

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 37,00 RON

  Preţ special: 33,00 RON

  Romanul "Unsprezece minute" este povestea Mariei, o fată dintr-un sat brazilian, ale cărei prime întâlniri inocente cu dragostea o lasă cu inima frântă.

  La o vârstă fragedă, ea se convinge că nu va găsi niciodată dragostea adevărată, crezând în schimb că „dragostea este un lucru cumplit care te face să suferi..."

  O întâlnire întâmplătoare în Rio de Janeiro o face să plece la Geneva, unde visează să găsească faimă şi bogaţie, dar sfârşeşte în stradă, ca prostituată.

  În Geneva, Maria se îndepartează tot mai mult de dragoste, devenind tot mai fascinată de sex. În cele din urmă, concepţia ei lipsită de speranţă despre dragoste este pusă la încercare când cunoaşte un tânar şi chipeş pictor.

  În această odisee a descoperirii de sine, Maria are de ales între a urma o cale a întunericului - plăcerea sexuală de dragul placerii sexuale - sau a risca totul pentru a-şi găsi „lumina launtrica" şi posibilitatea sexului sacru, a sexului în contextul dragostei.

  În acest palpitant şi îndrazneţ nou roman, Paulo Coelho analizează cu sensibilitate natura spirituală a sexului şi a dragostei şi ne invită să ne confruntăm cu propriile prejudecăţi, cu proprii demoni, să ne aflăm propria „lumină lăuntrică”.

  Vezi mai mult
 3. La raul Piedra am sezut si-am plans

  LA RÂUL PIEDRA AM ŞEZUT ŞI-AM PLÂNS

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 29,00 RON

  În toate poveştile de dragoste există întotdeauna ceva care ne apropie de eternitate şi de esenţa vieţii, pentru că poveştile de dragoste conţin toate tainele lumii.

  Ce se întâmplă însă atunci când timiditatea împiedică o dragoste adolescentină să înfloreasca? Şi ce se întâmplă când, unsprezece ani mai târziu, destinul îi reuneşte pe îndragostiţi? Între timp, pe ea viaţa a învaţat-o să fie puternică şi să-şi ascundă sentimentele. Iar el a devenit un chipeş îndrumator spiritual - cu reputaţia că poate înfaptui miracole - care a ales religia ca refugiu faţă de conflictele sale interioare. Împreună, ei fac o călătorie care la început este plina de greutăţi, sentimentele de vinovăţie şi resentimentele ieşind la suprafaţă după atâţia ani.

  Dar lânga râul Piedra, într-un satuc din Pirineii francezi, stau de vorbă despre marile întrebări ale vieţii şi reconsideră relaţia specială dintre ei.

  "La râul Piedra am şezut şi am plâns" este un roman încântător, cu o naraţiune poetică şi transcendentă care reflectă toate tainele dragostei şi ale vieţii.

  Vezi mai mult
 4. Alchimistul

  ALCHIMISTUL Un îndemn spre a-ţi urma visurile şi de a-ţi asculta inima - Editie de lux

  de Paulo Coelho

  42,97 RON

  O dată la câteva decenii, apare o carte care schimbă pentru totdeauna viaţa cititorilor săi.

  "Alchimistul" lui Paulo Coelho este o astfel de carte. Singura noastră obligaţie este să ne realizam destinul.

  Extraordinarul roman al lui Paulo Coelho a inspirat milioane de cititori din întreaga lume.

  Aceasta poveste, uluitoare în simplitatea şi înţelepciunea ei, este despre un pastor andaluz pe nume Santiago care îşi părăseşte casa din Spania, aventurându-se în Africa de Nord în căutarea unei comori îngropate în Piramide. Pe drum întâlneşte o ţigancă tânără şi frumoasă, un bărbat care îşi spune rege şi un alchimist, care îi arată calea. Nimeni nu ştie care este comoara sau dacă Santiago poate depăşi obstacolele întâlnite în drumul prin deşert. Dar ceea ce începe ca o aventură copilărească pentru a descoperi locuri exotice şi bogăţii lumeşti se transformă într-o căutare de comori ce nu pot fi aflate decât înlauntrul tău.

  Plină de sevă, evocatoare şi profund umană, povestea lui Santiago este un etern îndemn de a ne urma visele şi de a ne asculta inima.

  Vezi mai mult
 5. Samanul,fizicianul si misticul

  ŞAMANUL, FIZICIANUL ŞI MISTICUL

  de Patrick Drouot

  Preţ normal: 30,00 RON

  Preţ special: 28,00 RON

  Lucrarea de faţă este rodul a două decenii de investigaţii şi reflecţii, după întâlnirile autorului cu şamanii din bazinul Amazonului şi din America de Nord, precum şi cu maorii din Polinezia.

  În temeiul pregătirii sale, Patrick Drouot stabileşte o relaţie credibilă între universul şamanic şi viziunea ştiinţifică modernă.

  El deschide calea unei abordări globale a conceptelor de boală şi de vindecare în tradiţia şamanică mondială, fizica cuantică şi noile modele de terapie prin vibraţii.

  A citi această carte înseamnă a efectua în imaginaţie călătoria misterioasă a şamanului, a cunoaşte o lume în care viaţa spirituală şi cea materială se întrepătrund, pentru a da naştere unui tot coerent, izvor de speranţă.

  Vezi mai mult
 6. Cartea infinitului

  CARTEA INFINITULUI Scurtă introducere în nemărginit, etern şi nesfârşit

  de John D.Barrow

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 30,50 RON

    Infinitul este, fără îndoială, cea mai stranie idee pe care au avut-o vreodată oamenii.

  De unde provine şi ce ne spune ea despre univers?

  Poate exista infinitul în realitate?

  Poţi face un număr infinit de lucruri într-un timp finit?

  E oare universul infinit?

  Cum ar fi să trăim într-un univers în care nimic nu e original şi în care tot ce poate fi făcut e într-adevăr făcut şi refăcut la nesfârşit?

  Acestea sunt câteva din întrebările spre care ne conduce ideea de infinit.

  De-a lungul istoriei, infinitul a fost un concept periculos – mulţi şi-au pierdut viaţa sau libertatea pentru că au vorbit despre el.

  "Cartea infinitului" ne introduce în lumea răspunsurilor stranii date de fizicieni, matematicieni, filozofi şi teologi în încercarea de a "domestici" o noţiune ce ameninţă judecata noastră sănătoasă.

  Vezi mai mult
 7. Tratat de istorie a religiilor

  TRATAT DE ISTORIE A RELIGIILOR

  de Mircea Eliade

  59,00 RON

  „Un fenomen religios nu se va dezvălui ca atare decât considerat în propria sa modalitate, adică studiat la scară religioasă.

  A voi să delimitezi acest fenomen prin fiziologie, psihologie, sociologie, economie, lingvistică, artă etc. înseamnă a-l trăda; înseamnă a lăsa să scape tocmai ceea ce este unic şi ireductibil în el, anume caracterul său sacru.”

                                                            Mircea ELIADE

  Vezi mai mult
 8. Pescarusul Jonathan Livingstone

  PESCĂRUŞUL JONATHAN LIVINGSTON Ediţie nouă completă cu un capitol final inedit

  de Richard Bach

  Preţ normal: 23,00 RON

  Preţ special: 20,50 RON

  De la apariţia sa, în 1970, "Pescăruşul Jonathan Livingston" a atins vânzări de peste 60 de milioane de exemplare (primul milion în nici doi ani de la publicare). S-a aflat în fruntea listei de bestselleruri a publicaţiei New York Times 38 de săptămâni şi a ocupat prima poziţie doi ani la rând, în 1972 şi în 1973, în topul din "Publishers Weekly".

  Această ediţie completă, care include un capitol final inedit, a apărut în SUA sub formă de e-book în februarie 2014.

  Richard Bach a scris o poveste pentru cei care îşi ascultă inima şi nu trăiesc numai după reguli, cei pentru care efortul desăvârşirii înseamnă o răsplată în sine.

  Ei ştiu că viaţa adevărată se găseşte dincolo de aparenţe, de aceea locul lor este alături de Jonathan, încercând să-şi depăşească limitele.

  Zborul este esenţa unei păsări. Totuşi, pentru pescăruşii din stolul ce trăieşte pe malul stâncos al mării, plutirea a devenit doar un mijloc de a-ţi satisface nevoile primare.

  Nici unul, în afară de Jonathan, nu vrea să se ridice mai sus, să-şi atingă sau să-şi depăşească limitele. Însă pentru Jonathan zborul – măiestria picajului, vitezele ameţitoare şi înaltul cristalin al cerului – este un scop în sine, oferind răsplata nesperată a eliberării spiritului de trup, de spaţiu şi de timp. Iar această taină pe care vrea să le-o împărtăşească semenilor îi aduce lui Jonathan duşmani, dar şi mulţi discipoli, aflaţi în căutarea unui sens mai înalt al vieţii.

  În 2013 Richard Bach a descoperit între manuscrisele lui de tinereţe o parte a patra a poveştii, pe care nu i-o trimisese editorului său în 1970.

  O întâmplare plină de miez, căci acest capitol final avertizează asupra schimbărilor primejdioase ce îi pândesc, cu trecerea timpului, pe adepţii unei discipline spirituale: aceasta se poate transforma în ritual mecanic, golit de sens, învăţăturile devin dogmă, iar libertatea deplină a căutării este ameninţată de intoleranţa celor cantonaţi în certitudini comode.

  Cartea este dedicată: „adevăratului Pescăruş Jonathan care trăieşte în noi toţi”.

  Rămâne să verificaţi dumneavoastră dacă „noi toţi” merităm dedicaţia.

  Vezi mai mult

8 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină