Knowledge is everything

Carti

9 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cedrii sunatori ai Rusiei

  CEDRII SUNĂTORI AI RUSIEI Cartea a doua

  de Vladimir Megre

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  Continuarea primei cărţi a seriei, "Cedrii Sunători ai Rusiei" povesteşte despre peripeţiile, uneori dramatice ale lui Vladimir Megre, care, convins de vorbele Anastasiei şi împins de gândurile care nu-i mai dau pace după întâlnirea cu ea, porneşte spre Moscova pentru a transpune sau măcar a încerca să transpună în realitate visul Anastasiei.

  Îmboldit de promisiunea făcută Anastasiei de a institui o asociaţie a oamenilor de afaceri ruşi cu intenţii curate şi de a scrie o carte despre cele trăite şi învăţate în taiga, Megre este prins în vârtejul evenimentelor care îl poartă chiar în pragul sinuciderii, lăsându-l să creadă ca aceasta ar rămâne calea din urmă pentru a ieşi din înfundătura în care se găsea: a lăsat şi a fost lăsat de familie, de prieteni şi colaboratori, s-a făcut responsabil de falimentul societăţilor pe care le conducea, lăsând pe drumuri astfel multe persoane care credeau în virtuţile lui de afacerist.

  Reuşeşte în cele din urmă, ajutat de mai multe persoane care-l vor înconjura în mod misterios cu înţelegere şi pasiune, să scrie prima cărticică, subţirică la început şi fără pretenţii artistice şi să vândă toate exemplarele primului mic tiraj. 

  Personalitatea sa puternică de afacerist face din Vladimir Megre un om străbătător, care reuşeşte să convingă unii oameni de afaceri ruşi să se întrunească, alcătuind o asociaţie provizorie a afaceriştilor ruşi cu cele mai pure intenţii – aşa cum mai târziu Anastasia însăşi va afirma.

  Vezi mai mult
 2. Energia vietii

  ENERGIA VIEŢII Cartea a şaptea

  de Vladimir Megre

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  Viaţa omului!

  De cine sau de ce depinde ea? De ce unii devin împăraţi şi căpetenii de oştiri şi alţii adună resturi de prin gunoaie?

  Există o opinie conform căreia, încă de la naştere, fiecărui om îi este ursit un destin.

  În acest caz înseamnă că omul este doar un mic şurub, lipsit de importanţă, din sistemul unui oarecare mecanism, şi nu creaţia cea mai de seamă a lui Dumnezeu.

   Şi mai există o altă opinie care susţine că omul este o fiinţă autosuficientă, în care sunt încătuşate absolut toate energiile Universului.

  Omul posedă o energie numai lui caracteristică, numită "energia gândului".

  Şi dacă devine conştient de ceea ce posedă şi începe s-o folosească din plin, atunci el devjne stăpânul întregului Univers.

  Care dintre aceste două opinii antagonice este conformă cu adevărul?

  Vezi mai mult
 3. Cine suntem noi

  CINE SUNTEM NOI ? Cartea a cincea

  de Vladimir Megre

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  Cine suntem noi?

  Cum putem acţiona aici în plan fizic pentru a atinge fericirea mult visată, Raiul - Aici - pe Pământ.

  Avem, oare, libertate sau suntem doar pioni pe o tablă de şah – fiind acţionaţi de forţe externe, oricare ar fi acelea?

  Ce înseamnă simplitatea şi profunzimea filozofică – filozofia morţii şi filozofia Vieţii?

  Ce este apocalipsa şi cum poate transcende Iubirea Adevărată timpul şi spaţiul?...

  Cine suntem noi?- Una din întrebările fundamentale ale omenirii, întrebare care a frământat atâtea minţi în decursul istoriei.

  Întrebare la care ajunge şi V.N. Megre în decursul minunatei relaţii pe care o are cu „eremita″ Anastasia.

  Cine este ea? Cine suntem noi?

  Cum putem acţiona aici în plan fizic pentru a atinge fericirea mult visată, Raiul - Aici - pe Pământ.

  Avem, oare, libertate sau suntem doar pioni pe o tablă de şah – fiind acţionaţi de forţe externe, oricare ar fi acelea? Ce înseamnă simplitatea şi profunzimea filozofică – filozofia morţii şi filozofia Vieţii?

  Ce este apocalipsa şi cum poate transcende Iubirea Adevărată timpul şi spaţiul?...

  Iată doar câteva din temele acestei minunate şi mult-aşteptate cărţi pe care-o propunem din inimă, stimaţi cititori!

  Profundă şi simplă în acelaşi timp, cartea a cincea a seriei „Cedrii Sunători ai Rusiei″ este şi o continuă viziune a Viitorului Luminos care se vă pogorâ peste Iubita Noastră Planetă – Terra.

  Vă invităm să fim cu toţii părtaşi acestui minunat prezent-viitor!

  Vezi mai mult
 4. Anasta

  ANASTA Cartea a zecea

  de Vladimir Megre

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  Păşeşte zâmbind, micul copilaş, prin poiana din inima taigalei siberiene.

  Nimic nu-l înspăimântă şi nimeni nu-i face vreun rău. Dimpotrivă, fiarele sunt pregătite ca la cel mai mic semn să-i sară în ajutor.

  Păşeşte micuţul pui de om, precum descendentul unui ţar prin împărăţia lui.

  Dar fiul vostru? Unde se află el acum?...

  Vezi mai mult
 5. Spatiul de iubire

  SPAŢIUL DE IUBIRE Cartea a treia

  de Vladimir Megre

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  "Spaţiul de Iubire", cea de-a treia carte a seriei "Cedrii Sunători ai Rusiei", reprezintă nu numai un tezaur de învăţăminte spirituale atât de necesare vremurilor ce le traversăm, dar simbolizează şi un gigantic pas spre desăvârşirea artistico-literară a autorului  Vladimir Megre.

  Avem de a face, de data aceasta, comparativ cu primele două cărţi, cu o rafinare a exprimării şi a stilului literar şi cu o mai înaltă conştiinţă a scriitorului pentru ceea ce Anastasia, prin intermediul lui, ne transmite.

  Se povesteşte despre a doua vizită a lui Megre în taiga la Anastasia şi de data aceasta şi la fiul său – Vladimir.

  Deasemenea, este descrisă interesanta şcoală din pădure a academicianului Shetinin şi a copiilor care trăiesc şi învaţă într-un mod cu totul inedit acolo.

  Prima parte a volumului expune naraţiunea unui tânăr siberian despre incursiunea în taiga a unui grup de oameni de ştiinţă însoţiţi de gărzile lor, veniţi cu scopul de a o captura şi duce cu ei pe Anastasia şi pe fiul ei.

  Subtila paralelă ce se conturează prin înşiruirea evenimentelor legate de întâlnirea Anastasiei cu vizitatori şi agresorii săi, poartă în ea o profundă conotaţie care dă naştere vizunii de infern creat de însuşi omul modern în mod deliberat dar inconştient în realitate de efectul dezastruos al acţiunilor sale aşa-zis civilizate.

  Vezi mai mult
 6. Noua civilizatie

  NOUA CIVILIZAŢIE Cartea a opta- prima parte

  de Vladimir Megre

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  După afirmaţiile Anastasiei, în texte au fost introduse combinaţii de litere şi aranjamente de cuvinte care au influenţă binefăcătoare asupra omului.

  Toate acestea pot avea efect atunci când, în timpul citirii, auzul nu va fi deranjat de zgomote produse de aparaturi sau mecanisme artificiale.

  Doar sunetele naturale ca susurul apei, trilul păsărilor, foşnetul frunzelor în copaci, pot favoriza obţinerea unui efect pozitiv.

                                                Vladimir N. Megre

  Vezi mai mult
 7. Cartea neamului

  CARTEA NEAMULUI Cartea a şasea

  de Vladimir Megre

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  În "Cartea Neamului", Anastasia vă va conduce într-o călătorie de reamintire profundă a istoriei omenirii care a fost deformată special sau ţinută ascunsă pentru mii de ani.

  Ea pune într-o lumină nouă cauzele războaielor, persecuţilor şi violenţelor din lumea modernă şi ne îndrumă să păstrăm înţelepciunea străbunilor, oferind o soluţie practică pe care o poate aplica oricine chiar acum!

  Scrieţi "Cartea Neamului", propia voastră carte a istoriei adevărate şi oferiţi-o următoarelor generaţii.

  Anastasia continuă să ne uimească cu magia cuvântului şi puterea emoţiilor curate care compun fiecare pagină cu melodii transpuse în litere pentru ca sufletul nostru să se trezească la adevărul divin acum, aici!

  Sunteţi pe cale să-l întâlniţi pe fiul autorului crescut în mod complet natural, în pădure de mama sa, Anastasia.

  Cu siguranţă n-aţi mai întâlnit un astfel de băiat de cinci ani! Inteligenţa acestui mic copil îl obligă pe Megre să privească educaţia, ştiinţa, istoria... ei bine... cam totul dintr-o perspectivă nouă, radical diferită pentru „oamenii moderni de la oraş”.

  Cartea a şasea din seria "Cedrii Sunători ai Rusiei" atinge cele mai profunde locuri ale inimii, trezeşte spiritul, inspiră înţelepciune, libertate, prezintă noi faţade ale umanităţii „moderne” posibil neconştientizate de majoritate şi oferă soluţii posibile, practice, care, puse în practică acum de noi, vor ajuta deasemenea generaţile ce ne vor urma.

  Vezi mai mult
 8. Creatia

  CREAŢIA Cartea a patra

  de Vladimir Megre

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  Modul transparent şi coerent în care Megre (mai bine spus Anastasia) descrie „Big Bang-ul″ taie respiraţia... Nu dogmatic, nu stereotipic, ci logic, atât cât logica îşi poate aduce aportul în descrierea unor fapte atât de cruciale pentru existenţa umană.

  Nu ne rămâne decât să vă invităm s-o citiţi.

  Creaţia reprezintă apogeul atât în plan artistic al cărţilor cât şi în plan spiritual.

  Sunt prezentate frânturi din începuturile existenţei terestre a omului. Dumnezeu – cine este, cum este, cum a conceput Creaţia, din ce s-a inspirat în Preamăreaţa Sa Operă, cum a zămislit viaţa aşa cum o cunoaştem astăzi şi care sunt diferenţele dintre Primordialitate şi contemporaneitate.

  Toate acestea sunt subiectele celei de-a patra cărţi.

  Vezi mai mult
 9. Ritualurile iubirii

  RITUALURILE IUBIRII Cartea a opta - partea a doua

  de Vladimir Megre

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  „...Iată şi motivul pentru care, acţiunile legate de realizarea proiectului vetrei, se transformau treptat în ritualuri de cununie, menite a-i pregăti pe tineri pentru procreaţie. Iar ei îşi creau Spaţiul de Iubire.

  Soţia, cea care dădea naştere urmaşilor, timp de nouă luni trăia în acest spaţiu, în condiţii ideale, în timp ce pruncul din pântecele ei creştea fericit...″

                                        Anastasia

  Vezi mai mult

9 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină