Knowledge is everything

Carti

4 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cartea neamului

  CARTEA NEAMULUI Cartea a şasea

  de Vladimir Megre

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  În "Cartea Neamului", Anastasia vă va conduce într-o călătorie de reamintire profundă a istoriei omenirii care a fost deformată special sau ţinută ascunsă pentru mii de ani.

  Ea pune într-o lumină nouă cauzele războaielor, persecuţilor şi violenţelor din lumea modernă şi ne îndrumă să păstrăm înţelepciunea străbunilor, oferind o soluţie practică pe care o poate aplica oricine chiar acum!

  Scrieţi "Cartea Neamului", propia voastră carte a istoriei adevărate şi oferiţi-o următoarelor generaţii.

  Anastasia continuă să ne uimească cu magia cuvântului şi puterea emoţiilor curate care compun fiecare pagină cu melodii transpuse în litere pentru ca sufletul nostru să se trezească la adevărul divin acum, aici!

  Sunteţi pe cale să-l întâlniţi pe fiul autorului crescut în mod complet natural, în pădure de mama sa, Anastasia.

  Cu siguranţă n-aţi mai întâlnit un astfel de băiat de cinci ani! Inteligenţa acestui mic copil îl obligă pe Megre să privească educaţia, ştiinţa, istoria... ei bine... cam totul dintr-o perspectivă nouă, radical diferită pentru „oamenii moderni de la oraş”.

  Cartea a şasea din seria "Cedrii Sunători ai Rusiei" atinge cele mai profunde locuri ale inimii, trezeşte spiritul, inspiră înţelepciune, libertate, prezintă noi faţade ale umanităţii „moderne” posibil neconştientizate de majoritate şi oferă soluţii posibile, practice, care, puse în practică acum de noi, vor ajuta deasemenea generaţile ce ne vor urma.

  Vezi mai mult
 2. Anasta

  ANASTA Cartea a zecea

  de Vladimir Megre

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  Păşeşte zâmbind, micul copilaş, prin poiana din inima taigalei siberiene.

  Nimic nu-l înspăimântă şi nimeni nu-i face vreun rău. Dimpotrivă, fiarele sunt pregătite ca la cel mai mic semn să-i sară în ajutor.

  Păşeşte micuţul pui de om, precum descendentul unui ţar prin împărăţia lui.

  Dar fiul vostru? Unde se află el acum?...

  Vezi mai mult
 3. Noua civilizatie

  NOUA CIVILIZAŢIE Cartea a opta- prima parte

  de Vladimir Megre

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  După afirmaţiile Anastasiei, în texte au fost introduse combinaţii de litere şi aranjamente de cuvinte care au influenţă binefăcătoare asupra omului.

  Toate acestea pot avea efect atunci când, în timpul citirii, auzul nu va fi deranjat de zgomote produse de aparaturi sau mecanisme artificiale.

  Doar sunetele naturale ca susurul apei, trilul păsărilor, foşnetul frunzelor în copaci, pot favoriza obţinerea unui efect pozitiv.

                                                Vladimir N. Megre

  Vezi mai mult
 4. Ritualurile iubirii

  RITUALURILE IUBIRII Cartea a opta - partea a doua

  de Vladimir Megre

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  „...Iată şi motivul pentru care, acţiunile legate de realizarea proiectului vetrei, se transformau treptat în ritualuri de cununie, menite a-i pregăti pe tineri pentru procreaţie. Iar ei îşi creau Spaţiul de Iubire.

  Soţia, cea care dădea naştere urmaşilor, timp de nouă luni trăia în acest spaţiu, în condiţii ideale, în timp ce pruncul din pântecele ei creştea fericit...″

                                        Anastasia

  Vezi mai mult

4 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină