Knowledge is everything

Carti

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. FUNDAMENTELE MEDICINEI NATURALE

  FUNDAMENTELE MEDICINEI NATURALE PARTEA I PRINCIPII GENERALE

  de Dorin Dragos

  Preţ normal: 32,70 RON

  Preţ special: 28,00 RON

  Principii generale reprezinta; primul volum din seria Fundamentele medicinei naturale. Autorul ne convinge inca de la primele pagini ale acestei carti ca boala nu ne este un dusman, ci paradoxal, cel mai bun prieten, caci are curajul sa ne spuna verde in fata ce, unde si cum gresim. De aceea, atitudinea de a o respinge este contraproductiva. Eforturile de a o nega si de a o suprima au ca rezultat cel mult mascarea simptomelor, si nu o reala vindecare. Dimpotriva, camuflarea manifestarilor fizice exprima refuzul de a ne privi cu luciditate, accentuandu-ne starea de inconstienta. Reprimandu-ne boala, pe noi ne reprimam. Negand-o ori dusmanind-o, pe noi ne negam sau ne dusmanim. Trebuie sa o acceptam si sa o intelegem, deoarece in acest mod pe noi ne acceptam si ne intelegem. Boala ne semnaleaza instrainarea de propriul sine, avand ca substrat ignoranta. Nu o putem vindeca decat daca; revenim in maduva fiintei noastre, daca ne reimprietenim cu noi insine. Boala este calea deschisa; catre esenta din noi, nu este o inlantuire, ci fereastra deschisa catre libertate. Boala este pragul, poarta intredeschisa catre lumina. Odata ce am trecut pragul, poarta inceteaza sa mai existe pentru noi - o lasam undeva in urma, nu ne mai intereseaza: boala nu-si mai are rostul, este vindecata. Vezi mai mult
 2. FUNDAMENTELE MEDICINEI NATURALEA PARTEA A DOUA

  FUNDAMENTELE MEDICINEI NATURALE PARTEA II FITOTERAPIA PSIHOCAUZALA

  de Dorin Dragos

  Preţ normal: 43,60 RON

  Preţ special: 39,00 RON

  Cartea propune o maniera noua de abordare a fitoterapiei, care se bazeaza pe efectele psihoemotionale ale plantelor medicinale si pe participarea activa, constienta a pacientului la procesul de vindecare. Eficacitatea unei plante in tratamentul unei anumite boli este determinata de corespondenta dintre efectele subtile ale plantei si cauza subtila a bolii. Sunt descrise plantele cele mai frecvent folosite pentru fiecare grupa de boli, subliniind concordanta stransa dintre efectele lor subtile si cauzalitatea psihoemotionala specifica (de aici denumirea metodei pe care o propunem: fitoterapia psihocauzala). In ultima parte a fiecarui capitol este detaliata terapia specifica in functie de cele trei tipuri umorale fundamentale (de apa, de foc, de aer). Vezi mai mult
 3. Relatarile unui discipol despre maestrii spirituali din Himalaya

  RELATĂRILE UNUI DISCIPOL DESPRE MAEŞTRII SPIRITUALI DIN HIMALAYA

  de Swami Rama

  Preţ normal: 25,07 RON

  Preţ special: 22,00 RON

  „Vă voi povesti despre cum am crescut si cum am practicat, despre marii înţelepţi cu care am trait si ce anume m-au învăţat ei, nu din lecturi şi cărţi, ci din experienţele personale“, scrie Sri Swami Rama în paginile de început al acestor povestiri atemporale.

  Aceste povestiri transcriu propria sa căutare a adevărului şi a iluminării.

  Ele sunt pline de inspiraţie, de iluminare, misticism şi sunt adeseori amuzante, distractive şi pline de umor, aducându-vă astfel faţă în faţă cu marii maeştri din Himalaya.

  Întâlnirile relatate îi includ pe: Mataji din Assam, o femeie înţeleaptă de nouăzeci şi şase de ani, care nu dormea niciodată; Gudari Baba, care l-a învăţat pe Swami Rama valoarea experienţei directe; Yoghinul Sri Aurobindo, care integra meditaţia cu acţiunea; Uria Baba, care arăta că fiecare fiinţă umană are un potenţial de vindecare; Mahatma Gandhi, Tatăl Naţiunii.

  Vezi mai mult
 4. Daruri ceresti

  DARURI CEREŞTI

  de Jakob Lorber

  Preţ normal: 15,26 RON

  Preţ special: 13,73 RON

  Marcu 12.30: Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău, din tot cugetul tău şi din toată puterea ta.

  Aceasta este cea dintâi poruncă.

  Dar dacă mai întâi Mă iubiţi aşa cum copiii îşi iubesc părinţii înainte să poată vorbi, sau aşa cum mireasa îşi iubeşte mirele înainte de cunoaşterea mai apropiată, atunci veţi fi inundaţi de lumină! De aceea, trebuie mai întâi să iubiţi! Atunci, credinţa voastră va primi viaţă.

  Altfel, mintea voastră se va umple de amestecături, ca stomacul unei vaci, iar inima voastră va rămâne goală.

  Faţă de copiii voştri, să vă îndreptaţi greşeala, iar apoi să deveniţi asemenea lor. „Din toată inima ta” – aici, prin inimă se înţelege spiritul vital, adică iubirea voastră pentru Mine.

  Apoi, „Din tot sufletul tău” – sufletul este aici corpul eteric al spiritului, care trebuie să fie pătruns de iubirea originară, ca să poată fi viu pe deplin. „Din toată puterea ta” – aici, puterile sunt pornirile voastre naturale, care trebuie să fie ţinute în frâu de iubirea voastră pentru Mine, pentru ca sufletul, ca înveliş al spiritului, să se stabilească pe deplin şi să primească picioare ca să meargă, mâini ca să apuce, ochi ca să vadă, urechi ca să audă, nas ca să simtă mirosul şi o gură pentru ospeţe şi pentru vorbele vieţii de la Mine.

  Iar toate acestea sunt „toate puterile”, care trebuie să fie şi pline de iubire!

  Vezi mai mult
 5. Descopera puterea cosmica din tine

  DESCOPERĂ PUTEREA COSMICĂ DIN TINE

  de Joseph Murphy

  Preţ normal: 18,90 RON

  Preţ special: 17,00 RON

  Această lucrare arată modalităţi simple şi practice care vă ajută să duceţi o viaţă mai bogată şi mai împlinită.

  Tot ce aveţi de făcut este să folosiţi Puterea Cosmică din voi, care vă stă întotdeauna la dispoziţie, asteptându-vă să o apelaţi.

  Ralph Waldo Emerson a spus: "Numai finitul este cel care aduce greşeli şi suferinţă; Infinitul rezidă în calm zâmbitor".

  Acordaţi-vă cu Infinitul din voi, chemaţi-l, iar din momentul în care veţi fi una cu acest ocean de viaţă, iubire, adevăr şi frumuseţe, puterea lui Dumnezeu va deveni activă în viaţa voastră şi veţi resimţi un sentiment adânc de siguranţă şi calm interior.

  Aveţi posibilităţi creatoare nelimitate şi fiecare capitol din această carte vă învaţă cum să folosiţi Puterea Cosmică, pentru a obţine cele mai bune rezultate.

  Pe măsură ce veţi învăţa procesele şi tehnicile simple de contactare a Puterii Cosmice şi veţi începe să le aplicaţi în viaţa voastră veţi merge către înainte, către in sus, către Dumnezeu.

  Vezi mai mult
 6. Anii pierduti ai lui Iisus

  ANII PIERDUŢI AI LUI IISUS O mărturie extraordinară despre cei 17 ani pe care Iisus i-a petrecut în Orient

  de Elizabeth Clare Prophet

  Preţ normal: 29,43 RON

  Preţ special: 26,48 RON

  Scrierile antice revelează că Iisus a petrecut 17 ani în Orient.

  Ele afirmă că, între vârsta de 13 ani şi cea de 29, Iisus a călătorit în India, Nepal, Ladakh şi Tibet, atât ca discipol, cât şi ca învăţător.

  Până în zilele noastre, El este cunoscut şi iubit în întregul Orient, sub numele de Sfântul Issa.

  Pentru prima dată, Elizabeth Clare Prophet reuneşte mărturiile a patru oameni ce au văzut cu ochii lor aceste remarcabile documente şi alte trei traduceri ale scrierilor antice.

  Cu stăruinţa unui discipol hotărât, devenit detectiv, ea narează povestea captivantă a controversei izbucnite când Nicolas Notovici a descoperit primul, în 1887, manuscrisul.

  Experţii au „dovedit” că acestea nu existau, doar pentru ca ele să fie redescoperite mai târziu.

  Citind această carte, vom descoperi cel mai revoluţionar mesaj al timpurilor noastre.

  Vezi mai mult

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină