Knowledge is everything

Carti

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Astromedicina

  ASTROMEDICINA Cheile astrologice ale terapiei bolilor

  de Sorin Bratoveanu,dr.

  Preţ normal: 26,00 RON

  Preţ special: 23,50 RON

  "ASTROMEDICINA – CHEILE ASTROLOGICE ALE TERAPIEI BOLILOR" pare, la prima vedere, o lucrare de astrologie medicală sau un manual de terapii naturiste. Este însă şi o iniţiere în astrologie pentru practicanţii medicinei alternative, şi o iniţiere în medicina neconvenţională pentru astrologi, realizând o fuziune amplă între cele două domenii (autorul fiind atât medic, cât şi astrolog).

  Lucrarea de faţă este o sinteză majoră a terapiilor alternative, trecând prin astrologia medicală, astrobiochimie (care este o ramură a homeopatiei), medicina ayurvedică (străvechea artă vindecătoare şi armonizatoare a Indiei), fitoterapie, cristaloterapie, psihosomatică, medicina cauzală (popularizată de binecunoscutul Lazarev), medicina tradiţională chineză (aducându-se în discuţie faimoasele meridiane energetice).

  Conexiunile dintre Ayurveda şi astrologie, care ocupă cea mai importantă parte din carte, sunt o premieră în literatura de specialitate românească. In final, exemplele concrete oferite cititorului arată caracterul practic al acestor informaţii, fiind o invitaţie la studiu şi aplicare, spre beneficiul fizic, psihic şi spiritual al tuturor.

  Vezi mai mult
 2. Eul fantoma

  EUL FANTOMĂ Şi cum să îţi descoperi adevăratul Eu

  de David Icke

  Preţ normal: 50,00 RON

  Preţ special: 45,00 RON

  David Icke dezvăluie de mai bine de un sfert de secol „ce” - și cine, de ce și cum.

  A făcut aceasta cu mult înainte de a exista mass-media alternativă pe care o vedem astăzi și a împins în mod constant tot mai departe limita înţelegerii cu privire la evenimente şi realitate, aşa cum nu a mai făcut-o nimeni altcineva.

  Aproape în fiecare zi ceva despre care el a spus cu ani în urmă în cărţile sale că a fost plănuit să aibă loc, devine realitate.

  Eul Fantomă merge şi mai departe dincolo de ceea ce este vizibil, dezvăluind amploarea și magnitudinea a ceea ce se petrece de fapt, în timp ce oamenii îşi văd de viaţa lor de zi cu zi.

  Noi trăim în tărâmul Eului Fantomă şi acesta este motivul pentru care societatea este atât de nebunească, stupidă și brutală; dar dacă poarta către Sinele infinit se deschide, nebunia se sfârşeşte - şi se va sfârşi.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină