Knowledge is everything

Carti

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cele patru coloane ale destinului

  CELE PATRU COLOANE ALE DESTINULUI PENTRU O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ

  de Raymond Lo

  Preţ normal: 38,00 RON

  Preţ special: 32,30 RON

  O carte revoluţionară ce reprezintă puntea de legătura dintre cunoaşterea chinezească străveche a celor cinci elemente şi ştiinţa şi tehnologiile moderne de nutriţie, permiţându-ne astfel să ne menţinem sănătatea perfectă.

  Subiectul pe care l-am abordat în această carte este preferatul meu şi continuă să mă uimească prin logica şi acurateţea sa în a înţelege comportamentul uman.

  În urma multor ani de studiu, sunt pe deplin convins că acesta reprezintă o „unealtă″ autentică şi foarte eficientă de descoperire a misterului profund al vieţii.

  În această carte sunt explicate în detaliu nu numai modalităţile fundamentale de utilizare a celor Patru Coloane ale Destinului pentru a înţelege propria noastră viaţă, dar am acordat, de asemenea, o atenţie însemnată modurilor de interpretare şi înţelegere a diferitelor maladii în funcţie de data şi ora naşterii; prin urmare, am dezvăluit aici rezultatele cercetărilor mele referitoare la relaţia dintre data şi ora naşterii şi diferitele probleme de sănătate. Pentru fiecare tip de afecţiune am precizat măsurile necesare de precauţie prin folosirea suplimentelor nutritive.

  De aceea, pe bună dreptate, "Cele Patru Coloane ale Destinului pentru o viaţă sănătoasă"este o carte revoluţionară ce reprezintă puntea de legătură dintre cunoaşterea chinezească străveche a celor cinci elemente şi ştiinţa şi tehnologiile moderne de nutriţie, permiţându-ne astfel să ne menţinem sănătatea perfectă.

                                                 Raymond Lo

  Vezi mai mult
 2. Eul fantoma

  EUL FANTOMĂ Şi cum să îţi descoperi adevăratul Eu

  de David Icke

  Preţ normal: 50,00 RON

  Preţ special: 45,00 RON

  David Icke dezvăluie de mai bine de un sfert de secol „ce” - și cine, de ce și cum.

  A făcut aceasta cu mult înainte de a exista mass-media alternativă pe care o vedem astăzi și a împins în mod constant tot mai departe limita înţelegerii cu privire la evenimente şi realitate, aşa cum nu a mai făcut-o nimeni altcineva.

  Aproape în fiecare zi ceva despre care el a spus cu ani în urmă în cărţile sale că a fost plănuit să aibă loc, devine realitate.

  Eul Fantomă merge şi mai departe dincolo de ceea ce este vizibil, dezvăluind amploarea și magnitudinea a ceea ce se petrece de fapt, în timp ce oamenii îşi văd de viaţa lor de zi cu zi.

  Noi trăim în tărâmul Eului Fantomă şi acesta este motivul pentru care societatea este atât de nebunească, stupidă și brutală; dar dacă poarta către Sinele infinit se deschide, nebunia se sfârşeşte - şi se va sfârşi.

  Vezi mai mult
 3. Astromedicina

  ASTROMEDICINA Cheile astrologice ale terapiei bolilor

  de Sorin Bratoveanu,dr.

  Preţ normal: 26,00 RON

  Preţ special: 23,50 RON

  "ASTROMEDICINA – CHEILE ASTROLOGICE ALE TERAPIEI BOLILOR" pare, la prima vedere, o lucrare de astrologie medicală sau un manual de terapii naturiste. Este însă şi o iniţiere în astrologie pentru practicanţii medicinei alternative, şi o iniţiere în medicina neconvenţională pentru astrologi, realizând o fuziune amplă între cele două domenii (autorul fiind atât medic, cât şi astrolog).

  Lucrarea de faţă este o sinteză majoră a terapiilor alternative, trecând prin astrologia medicală, astrobiochimie (care este o ramură a homeopatiei), medicina ayurvedică (străvechea artă vindecătoare şi armonizatoare a Indiei), fitoterapie, cristaloterapie, psihosomatică, medicina cauzală (popularizată de binecunoscutul Lazarev), medicina tradiţională chineză (aducându-se în discuţie faimoasele meridiane energetice).

  Conexiunile dintre Ayurveda şi astrologie, care ocupă cea mai importantă parte din carte, sunt o premieră în literatura de specialitate românească. In final, exemplele concrete oferite cititorului arată caracterul practic al acestor informaţii, fiind o invitaţie la studiu şi aplicare, spre beneficiul fizic, psihic şi spiritual al tuturor.

  Vezi mai mult
 4. Si adevarul va va elibera

  ... ŞI ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA - VOL.1

  de David Icke

  Preţ normal: 38,00 RON

  Preţ special: 34,00 RON

  David Icke este binecunoscut cititorilor din întreaga lume datorită caracterului curajos şi nonconformist pe care îl transmite şi, de asemenea, este binecunoscut prin cărţile sale.

  Deşi cel mai adesea informaţiile pe care le expune sunt cu mult mai mult decât ar putea accepta vreodată mintea noastră, el nu face decât să prezinte adevărul dezbrăcat de orice figură de stil, exact aşa cum l-a descoperit după o viaţă întreagă de căutări.

  Departe de a se lăsa intimidat de reacţiile de dezaprobare pe care e conştient că le trezeşte peste tot în jurul său, David Icke continuă în …Şi adevărul vă va elibera să ne prevină în legătură cu planurile groteşti pe care „clica de la conducere” sau „guvernul din umbră” (aşa cum obişnuieşte să numească grupul malefic ce subordonează omenirea) le nutreşte cu o încredere şi cu o precizie bolnavă pentru noi toţi, cei care trăim în această lume. Ei duc neîncetat împotriva noastră o luptă la fel de periculoasă ca cele mai crunte războaie.

  Pentru că e o luptă disimulată în pace şi libertate, ce nici n-o băgăm de seamă.

  Iar dacă nu vom lua parte, fiecare dintre noi, la această luptă, refuzându-le să gândească pentru noi şi să hotărască în locul nostru, atunci suntem părtaşi la planurile lor şi îi ajutăm să ne preschimbe în roboţi de bună voie.

  Iar primul pas în această luptă este să acceptăm că ei există.

  Vezi mai mult
 5. Codul divin al vietii

  CODUL DIVIN AL VIEŢII Descoperă talente ascunse, înscrise în propriul ADN

  de Judith Orloff

  Preţ normal: 23,00 RON

  Preţ special: 20,70 RON

  Timp de mulţi ani, genele au fost considerate imutabile: „Nu poţi face nimic în direcţia asta, este ereditar″, era fraza repetată la fel de des ca o mantră. Dar studii recente arată că genele funcţionează şi se schimbă în fiecare minut, în fiecare secundă.

  Conform cărţii "Codul divin al vieţii", genele dezactivate au potenţialul de „a se trezi″ şi de a transforma astfel personalitatea şi înfăţişarea umană.

  Această carte arată cum factorii mentali şi emoţionali — negativi, de exemplu stresul, şi pozitivi, cum ar fi bucuria, recunostinţa şi spiritualitatea — au o mare influenţă în activarea sau dezactivarea genelor.

  În baza noilor descoperiri ştiinţifice şi a propriilor observaţii ale autorului, Codul divin al vieţii ne învaţă cum să ne trezim aptitudinile latente la orice varstă.

  Cum? Dr. Murakami susţine că o atitudine pozitivă poate activa genele necesare pentru a aduce succesul şi fericirea în viaţa noastră, în acelaşi timp dezactivându-le pe cele negative.

  El numeşte acest proces „gândire genetică″ — o abordare ştiinţifică a controlului genelor, prin cultivarea entuziasmului şi a inspiraţiei.

  Vezi mai mult
 6. Si adevarul va va elibera vol.2

  ... ŞI ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA - VOL.2

  de David Icke

  Preţ normal: 33,00 RON

  Preţ special: 29,50 RON

  David Icke este binecunoscut cititorilor din întreaga lume datorită caracterului curajos şi nonconformist pe care îl transmite şi cărţilor sale.

  Deşi cel mai adesea informaţiile pe care le expune sunt cu mult mai mult decât ar putea accepta vreodată mintea noastră, el nu face decât să prezinte adevărul dezbrăcat de orice figură de stil, exact aşa cum l-a descoperit după o viaţă întreagă de căutări.

  Departe de a se lăsa intimidat de reacţiile de dezaprobare pe care e conştient că le trezeşte peste tot în jurul său, David Icke continuă în "...Şi adevărul vă va elibera" să ne prevină în legătură cu planurile groteşti pe care „clica de la conducere” sau „guvernul din umbră” (aşa cum obişnuieşte să numească grupul malefic ce subordonează omenirea) le nutreşte cu o încredere şi precizie bolnavă pentru noi toţi, cei care trăim in această lume. Ei duc neîncetat împotriva noastră o luptă la fel de periculoasă ca cele mai crunte războaie.

  Pentru că e o luptă disimulată în pace şi libertate, şi nici n-o băgăm de seamă. Iar dacă nu vom lua parte, fiecare dintre noi, la această luptă, refuzându-le să gândească pentru noi şi să hotărască în locul nostru, atunci suntem părtaşi la planurile lor şi îi ajutăm să ne preschimbe în roboţi de bună voie. Iar primul pas în această luptă este să acceptăm că ei există.

  Vezi mai mult

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină