Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 38

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. A trai cu durerea

  A TRĂI CU DUREREA

  de Iris Paxino

  Preţ normal: 23,00 RON

  Preţ special: 19,50 RON

  Ce este durerea?

  Cum învăţăm s-o înţelegem şi să o scoatem la capăt cu ea?

  Iris Paxino descrie diversele forme ale durerii: trupească şi psihică.

  Ne spune că noi oamenii nu am putea să ne descurcăm fără capacitatea de a resimţi durerea, dar ne arată şi cum putem trăi cu durerea ca fenomen limită. Durerea ne însoţeşte în viaţă şi îşi imprimă numeroasele ei nuanţe şi culori în biografia fiecăruia dintre noi.

  Durerea contribuie extrem de mult, în mod definitoriu, la existenţa omenească, ne poate ameninţa traiul, dar în acelaşi timp ne poate dezvălui cele mai profunde taine ale umanităţii.

  Caracterul ei inabordabil şi prezenţa sa indiscutabilă determină necesitatea de a găsi o cale de acomodare cu ea.

  Vezi mai mult
 2. Activarea chakrei inimii

  ACTIVAREA CHAKREI INIMII

  de Florin Lowndes

  Preţ normal: 26,00 RON

  Preţ special: 22,00 RON

  Meditaţia, ca bază a oricărei căi spirituale de dezvoltare, are nevoie, aşa cum s-a exprimat şi Rudolf Steiner, să fie «însoţită» sau «fundamentată» de exerciţii spirituale ce trebuie practicate întotdeauna în concordanţă cu aceasta, pentru a proteja conştienţa normală individuală de posibilele pericole ale practicării meditaţiei.Aceste exerciţii oferă protecţie prin dezvoltarea unei certitudini şi unei forţe interioare. Florin Lowndes descrie detaliat aceste exerciţii fundamentale şi oferă sugestii privind practicarea lor. Lucrarea este un ghid ce aruncă o nouă lumină asupra multor aspecte ale acestui subiect, oferind în acelaşi timp încurajări şi stimulându-i pe cei care caută o cale modernă de dezvoltare spirituală. Vezi mai mult
 3. Rudolf Steiner si Evanghelia a Cincea

  RUDOLF STEINER ŞI EVANGHELIA A CINCEA

  de Peter Selg

  Preţ normal: 27,00 RON

  Preţ special: 24,50 RON

  Evanghelia a Cincea a însemnat un enorm dar spiritual nu numai pentru antroposofie, ci şi pentru creştinism: o descriere concretă, sensibilă a Misteriului de pe Golgota.

  Rudolf Steiner a susţinut conferinţe despre Evanghelia a Cincea în mai multe oraşe germane, dar în fiecare dintre acestea a întâmpinat aceeaşi „apatie”.

  În cartea sa, Peter Selg spune povestea acestor conferinţe, a contextului în care au avut loc şi a celor mai importante episoade. El pune în context citatele şi le explică într-un mod profund şi accesibil.

  Cartea este un ghid util de meditaţie pentru cei care au citit deja conferinţele lui Rudolf Steiner despre Evanghelia a Cincea, iar pentru cei care nu le-au citit încă este un îndemn la lectură.

  Cei nefamiliarizaţi cu gândirea lui Rudolf Steiner, dar care caută o cale către Iisus Christos şi creştinism, vor descoperi o nouă perspectivă de abordare.

  Vezi mai mult
 4. Calatorii in timp

  CĂLĂTORII ÎN TIMP O contraimagine a cercetării spirituale antroposofice

  de Sergej O.Prokofieff

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 30,50 RON

  În timpul nostru există diverse curente oculte, religioase şi tendinţe mistice care îşi fac simţită prezenţa în cadrul mişcării antroposofice. Unele dintre ele sunt cunoscute de mai mult timp, altele au apărut recent.

  Acest lucru ridică o importantă, poate chiar decisivă problemă pentru viitorul antroposofiei.

  Unul dintre aceste curente, care are destul de mulţi suporteri printre antroposofi, este analizat aici, în lumina întrebării cât de departe poate merge amestecul lor în problemele antroposofiei fără a se ţine seama de rezultatul cercetărilor de ştiinţă spirituală ale lui Rudolf Steiner.

  Faptele invocate pot reprezenta baza pentru o judecată independentă a cititorului.

  Vezi mai mult
 5. Misteriile pastorilor si ale magilor in lumina antroposofiei

  MISTERIILE PĂSTORILOR ŞI ALE MAGILOR ÎN LUMINA ANTROPOSOFIEI

  de Sergej O.Prokofieff

  Preţ normal: 9,00 RON

  Preţ special: 7,65 RON

  În epoca noastră Antroposofia, ca sinteza adevărată a celor două căi, calea magilor şi calea păstorilor sau, ceea ce este acelaşi lucru, a curentelor misteriale nordic şi sudic, este reprezentanta Sophiei în epoca sufletului conştientei. Ba mai mult, fără ea este imposibil să se dobândească în mod real forţele Sophiei. Şi omenirea nu are azi mai multă nevoie de nimic altceva decât de aceste forţe ale Sophiei fiindcă numai ele îi dau posibilitatea de a-l întâlni în mod conştient pe Christosul eteric. Vezi mai mult
 6. Autodeterminare si vitalitate

  AUTODETERMINARE ŞI VITALITATE Cum să facem faţă stresului şi epuizării

  de Paul Wormer

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  Cum să facem faţă stresului şi epuizării

  Nu trebuie să ajungem până la sindromul de epuizare!

  Presiunile obişnuite din viaţa curentă ne macină forţele şi simţim cum bucuria vieţii şi starea de bine ne părăsesc.

  Paul Wormer îi împărtăşeşte cititorului rezultatele obţinute ca trainer pentru creşterea vitalităţii şi oferă atât soluţii imediate pentru combaterea stresului acut, cât şi strategii pentru o nouă orientare, pe termen lung, prin întărirea autopercepţiei şi activarea unor energii vitale neutilizate.

  Volumul cuprinde cunoştinţe ştiinţifice verificate din practica medicală şi workshopuri; exerciţii simple şi uşor de realizat; sugestii practice şi teste de evaluare individuală.

  Se pot obţine trei lucruri când se lucrează cu această carte: o cunoaştere de sine profundă, redescoperirea bucuriei de a trăi şi o eficienţă mai mare.

  Vezi mai mult
 7. Chistos si calendarul maya

  CHRISTOS ŞI CALENDARUL MAYA

  de Robert Powell, Kevin Dann

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 29,50 RON

  Aceasta carte abordează semnificaţiile anului 2012 pe calea analizei, dintr-o perspectivă spirituală, atât a evenimentelor istorice, cât şi a celor culturale contemporane. Pornind de la Apocalipsa lui Ioan şi de la indicaţiile lui Rudolf Steiner referitoare la Apocalipsă, se ajunge la un nou context, în care poate fi înţeleasă data finală a calendarului maya. Se explorează şi semnificaţia misteriilor mexicane şi se prezintă noi cercetări, pentru a ajuta cititorul să navigheze prin scenariul Apocalipsei, care a început, deja, să se contureze. Cel mai important este, însă, faptul că autorii vorbesc despre cea de-a Doua Venire a lui Christos, considerând-o un eveniment real, în curs de desfăşurare, care are drept umbră încarnarea lui Ahriman/Satan, şi despre faptul că Divina Sophia este antidotul pentru încarnarea lui Ahriman. În carte este menţionată, ca fiind o manifestare pozitivă a lumii spiritului în vremea noastră, şi importanţa tinerei Judith von Halle, cercetător spiritual, care, începând cu Paştele 2004, a devenit purtătoare a stigmatelor, semnele vizibile ale rănilor lui Christos. Vezi mai mult
 8. Despre boli si vindecari

  DESPRE BOLI ŞI VINDECĂRI Despre limbajul misterial din Evanghelii

  de Judith von Halle

  Preţ normal: 19,00 RON

  Preţ special: 17,50 RON

  În acest volum, al patrulea din seria „Contribuţii la înţelegerea Evenimentului Christic”, autoarea explorează natura bolilor în vremea lui Christos, aşa cum sunt descrise în Evanghelii, felul şi locurile în care El săvârşea tămăduirile Sale. Evangheliile ascund comori inestimabile de cunoştinţe profunde referitoare la evoluţia omenirii, care pot fi aduse la lumină numai prin descifrarea limbajului lor misterial. „Cel care studiază Evangheliile, în special Evangheliile sinop­tice, va putea simţi că întregul lor stil fundamental, precum şi acele pasaje care se adresau poporului, neiniţiat, de atunci, sunt astăzi adesea esenţial mai greu de descifrat decât cele care erau adresate cercului intim al ucenicilor lui Christos. Aşa-zisa tălmăcire a legilor, cu care Christos se adresa, conform tradiţiei, ucenicilor Săi ori cărturarilor şi marilor preoţi, se slujea de un limbaj care pare a fi mai aproape de înţelegerea noastră actuală decât limbajul care se adresa inimilor oamenilor simpli de la răscrucea vremurilor. ” Vezi mai mult
 9. Cum il poate regasi omenirea pe Christos

  CUM ÎL POATE REGĂSI OMENIREA PE CHRISTOS

  de Rudolf Steiner

  Preţ normal: 23,00 RON

  Preţ special: 20,70 RON

  Rudolf Steiner a ţinut conferinţele cuprinse în această carte la cumpăna anilor 1918-1919.

  Sufletele oamenilor care au trecut prin catastrofa Primului Război Mondial erau zguduite până în temelii şi căutau noi răspunsuri la întrebări fundamentale. Poate că această atmosferă sufletească face ca abordarea temelor să fie mai directă, amănuntele prezentate mai concrete, astfel ca auditorul să poată găsi răspunsuri la probleme ca: naşterea lui Christos în sufletul omenesc, apariţia creştinismului pe Pământ, impulsurile fiinţiale lăuntrice ale omului (egalitate, libertate şi fraternitate), calea de iniţiere actuală, tainele vieţii spirituale din prezent, imaginea viitorului omenirii.

  Vezi mai mult
 10. Christos si ucenicii

  CHRISTOS ŞI UCENICII

  de Peter Selg

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 21,25 RON

  În conferinţele sale, Rudolf Steiner a deschis noi perspective care ne ajută să înţelegem ce s-a întâmplat între Christos şi ucenicii săi.

  Această carte îşi propune o trecere în revistă şi, totodată, o clarificare a acestor perspective.

  Deşi toate teoriile lui Rudolf Steiner au fost publicate, ele sunt răspândite în conferinţele sale şi rămân necunoscute celor neiniţiaţi în christologia antroposofică.

  Ţinând seama de provocările către conştientă din epoca modernă – printre care cele legate de creştinism şi Evenimentul Christos însuşi – devine foarte important să prezentăm rezultatele pozitive şi deseori clarificatoare ale studiilor lui Rudolf Steiner.

  Ca şi alte lucrări ale lui Peter Selg, Christos şi Ucenicii este o carte care pregăteşte mintea cititorului pentru a naviga printre nenumăratele relatări (şi denaturări) ale învăţăturilor lui Rudolf Steiner.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 38

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină