Knowledge is everything

Carti

10 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. 8 Cure pentru detoxifierea organismului

  8 CURE PENTRU DETOXIFIEREA ŞI REVITALIZAREA ORGANISMULUI

  de Nathalie Delecroix, Jean Marie Delecroix

  22,95 RON

  Dacă vă simţiţi obosiţi şi stresaţi, aceasta s-ar putea să fie consecinţa nu doar a problemelor zilnice şi a orelor suplimentare petrecute la serviciu, ci şi a unei alimentaţii necorespunzătoare.

  În acest caz, organismul dumneavoastră are nevoie de detoxifiere şi revitalizare.

  Curele prezentate în carte vă ajută să restabiliţi echilibrul organismului şi să pierdeţi kilogramele în plus, dar şi să vă schimbaţi alimentaţia, eliminând mâncărurile nocive.

  Pe lângă curele de detoxifiere şi revitalizare – care pot fi urmate atât ca monodiete, cât şi în paralel cu allmentaţia obişnuită – cei interesaţi găsesc o descriere detaliată a curelor Breuss şi Gerson-Kelley împotriva cancerului.

  Vezi mai mult
 2. Karma si taina reincarnarii

  KARMA ŞI TAINA REÎNCARNĂRII Călătoria sufletului şi viaţa de după moarte

  de Florin Gheorghita

  27,95 RON

  Credinta in existenta sufletului este mult mai veche decit orice religie consemnata in textele antice. Mit, legenda sau adevar, „sufletul” ca subiect de cercetare ar putea deschide drumul unei cunoasteri a viitorului care sa cuprinda atit stiinta materiei, cit si pe cea spirituala.

  Florin Gheorghita, cunoscut cititorilor pentru preocuparile sale privind fenomenele paranormale, ne ofera un posibil raspuns la intrebarile pe care ni le punem cu privire la misterele vietii si ale universului: „Cine sintem?”, „Care e scopul existentei noastre?” sau „Incotro ne indreptam?”.

  Pe baza unor texte vechi si fapte aparent uimitoare, sustinute de un material ilustrativ imbogatit la aceasta noua editie, autorul ne propune explicatii si ipoteze captivante, dezvaluind o lume alcatuita dintr-o alta materie si dupa alte criterii decit cea pe care o stim.

  Vezi mai mult
 3. Ghid complet de medicina chineza

  GHID COMPLET DE MEDICINA CHINEZĂ De la un regim de viaţă sănătos la prevenirea şi tratarea bolilor

  de Daniel Reid

  Preţ normal: 36,95 RON

  Preţ special: 33,00 RON

  Daniel Reid explică principiile fundamentale ale sănătăţii fizice şi emoţionale şi face recomandări privind alimentaţia şi dieta, remediile naturiste şi măsurile de prevenţie a diferitelor afecţiuni.

  Urmându-i sfaturile şi îmbinând alimentaţia corectă cu exerciţiile fizice şi meditaţia, vă puteţi crea propriul program de îngrijire, care vă va ajuta sa fiţi mai sănătoşi si mai longevivi.

  În manual găsiţi:

  • Concepte-cheie ale medicinei chineze

  • Exerciţii ilustrate Tai Chi şi qi gong

  • Exerciţii ilustrate de respiraţie, meditaţie şi masaj

  • Tratamente alternative pentru boli grave, ca SIDA sau cancerul

  • Reţete alimentare cu efecte terapeutice

  • Tonice pe bază de plante medicinale

  Vezi mai mult
 4. Mistici si magicieni in Tibet

  MISTICI ŞI MAGICIENI ÎN TIBET

  de Alexandra David Néel

  Preţ normal: 27,95 RON

  Preţ special: 26,50 RON

  Fascinată de civilizaţia orientală, Alexandra David-Neel călătoreşte în anii 1920 în Tibet, pentru a afla mai multe despre lamaism.

  În peregrinările sale, vede oameni care reuşesc să leviteze, să comunice telepatic sau să meargă pe apă, îl întâlneşte pe Dalai Lama şi descoperă perspectiva tibetanilor asupra morţii şi a vieţii de apoi.

  Asista la exorcisme şi miracole şi cunoaşte personaje dintre cele mai stranii – mistici, vrajitori, eremiti, alergători lung-gom-pa, aşa-zişi „Buddha vii” şi mâncători de „suflu vital”.

  Astfel, descoperă că fenomenele metapsihice, stranii pentru gândirea occidentală, pot fi explicate prin teoriile mistice şi antrenamentul spiritual practicat în Tibet.

  Cartea sa, "Mistici si magicieni in Tibet", ofer[ mărturii tulburătoare, schimbând radical perspectiva asupra lumii „de dincolo de noi”.

  Vezi mai mult
 5. Dezvaluiri din invizibil

  DEZVĂLUIRI DIN INVIZIBIL

  de Florin Gheorghita

  27,95 RON

  Credinţa în existenţa sufletului şi a entităţilor invizibile care nu părăsesc spaţiul terestru după desprinderea spiritului de trup apare în tradiţii şi texte din cele mai vechi timpuri.

  Ca obiect de cercetare, ea ţine de un domeniu care cuprinde atât ştiinţa materiei, cât şi pe cea spirituală.

  De la vizitele pe pământ ale unor fiinţe venite din spaţiu până la manifestările unor forme nevăzute de inteligenţă, cartea oferă celor interesaţi de fenomenele neobişnuite răspunsuri argumentate, însoţite de un bogat material fotografic.

  Vezi mai mult
 6. Mic ghid de medicina energetica

  MIC GHID DE MEDICINĂ ENERGETICĂ De la tratarea afecţiunilor obişnuite la un program zilnic de exerciţii

  de Donna Eden, Dondi Dahlin

  Preţ normal: 17,95 RON

  Preţ special: 16,00 RON

  Doriţi să vă îmbunătăţiţi starea de sănătate cu ajutorul medicinei alternative?

  Acest ghid vă prezintă o serie de tehnici simple, cu efecte benefice pe termen lung, pe care le puteţi utiliza şi în paralel cu tratamentele medicinei convenţionale. Aplicindu-le constant, va veti intari sistemul imunitar, veti reusi sa combateti durerile de cap, racelile sau insomnia, sa va inlaturati temerile si anxietatea.

  La finalul cartii gasiti un program zilnic de exercitii care va ajuta sa va restabiliti echilibrul energetic, sa fiti mereu binedispusi si plini de vitalitate.

  Vezi mai mult
 7. Viata de dupa moarte

  VIAŢA DE DUPĂ MOARTE Relatări despre fenomene paranormale şi experienţe la limita morţii

  de Patricia Pearson

  Preţ normal: 29,95 RON

  Preţ special: 29,00 RON

  Mesaje de la cei dispăruţi, viziuni supranaturale, presimţirea morţii cuiva drag...

  Mulţi oameni trăiesc asemenea experienţe care le schimbă complet viziunea asupra lumii şi vieţii.

  După dispariţia tatălui şi a surorii sale, jurnalista Patricia Pearson a început să investigheze experienţele legate de moarte. A discutat cu oameni care au pierdut pe cineva apropiat sau care au fost ei înşişi la un pas de moarte, cu medici şi asistente din spitale şi din centre de îngrijiri paliative, cu cercetători care cred sau nu în fenomenele paranormale.

  Cartea sa conţine numeroase relatări despre mesaje de dincolo de moarte sau ale celor aflaţi în pragul morţii, dar şi despre experienţele celor care „s-au întors“ după ce au fost în moarte clinică.

  Profunde şi adesea cutremurătoare, poveştile Patriciei Pearson modifică radical imaginea noastră despre esenţa vieţii şi a morţii.

  Vezi mai mult
 8. Cum poti sa+i influentezi pe ceilalti

  CUM POŢI SĂ-I INFLUENŢEZI PE CEILALŢI Ce ştiu, fac şi spun cei mai influenţi oameni

  de Mike Clayton

  24,95 RON

  Puterea de a-i influenţa pe ceilalţi este esenţială atât în afaceri, cât şi în viaţa de zi cu zi.

  Ea vă ajută să câştigaţi respectul celor din jur, să conduceţi şi să coordonaţi echipe şi să gestionaţi situaţiile dificile.

  Pe baza îndelungatei sale experienţe în domeniul comunicării, Mike Clayton vă propune diferite modalităţi prin care puteţi influenţa atitudinile şi comportamentul celorlalţi.

  Punând în aplicare sfaturile sale practice, vă veţi consolida încrederea în propriile forţe şi respectul de sine, veţi fi capabili să faceţi faţă tuturor provocărilor şi să vă atingeţi scopurile.

  Vezi mai mult
 9. Strania energie a gandirii

  STRANIA ENERGIE A GÂNDIRII

  de Florin Gheorghita

  29,95 RON

  Se spune că întregul univers a fost creat prin puterea gîndului şi că din cele mai vechi timpuri fiinţe avansate spiritual, care ştiau să stăpînească această forţă, au venit pe Pamînt pentru a ajuta omenirea să evolueze. În jurul nostru, totul funcţionează pe bază de energie, iar în lipsa acesteia nu ar exista progres.

  Energia generată de gîndire este utilizată în toate domeniile şi poate fi activată de fiecare dintre noi.

  Ilustrîndu-şi expunerile cu numeroase exemple şi fotografii, Florin Gheorghiţă ne ajută prin această carte să facem un prim pas spre descoperirea uimitoarelor fenomene produse de energiile-gînd.

  Vezi mai mult
 10. Straniile inteligente invizibile

  STRANIILE INTELIGENŢE INVIZIBILE

  de Florin Gheorghita

  24,95 RON

  Prezenţa aşa-numitelor „entităţi invizibile” în atmosfera terestră a fost sesizată încă din anii 1950, şi de atunci cercetători din diferite domenii le-au dedicat numeroase studii.

  Florin Gheorghiţă trece în revistă cele mai importante apariţii ale unor forme de materie invizibilă, respectiv ale unor fiinţe nevăzute, ilustrându-şi expunerile cu un bogat material fotografic.

  Povestirile despre fascinantele aparitii sint completate cu opinii ale oamenilor de stiinta, inclusiv cu rapoarte NASA si cu declaratii ale astronautilor aflati la bordul navei spatiale „Columbia” care au avut parte de o astfel de „intilnire” in februarie 1996.

  Straniile inteligente invizibile continua seria dezvaluirilor pe care le face autorul in privinta fenomenelor supranaturale, pe care stiinta inca nu a reusit sa le explice.

  Vezi mai mult

10 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină