Knowledge is everything

Carti

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Bucatarie ezoterica

  BUCĂTĂRIE EZOTERICĂ Hrana hermetică pentru viaţă şi evoluţie spirituală

  de Aryana Havah

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 21,50 RON

  Hrana trebuie privită ca energie, iar actul de pregătire a alimentelor este pentru Aryana Havah un act sacru!

  Alchimia hermetică îşi găseşte locul în bucătăria noastră, iar acest lucru ne este prezentat într-o manieră facilă, familiarizându-ne cu procedeele magice prin care hrana odată pregătită este purificată şi energizată.

  Cunoaştere, pregătire emoţională, reţete sănătoase cu ustensile magice, tot ceea ce este aici face ca realul pe care Aryana Havah îl aduce în faţa noastră să îngenuncheze irealul cotidian de a ne hrăni cu care ne-am obişnuit.

  Trăim într-o lume în care foamea fzică pentru unii din semenii noştri este zilnică, dar foamea spirituală, conştienţi de ea sau nu, a devenit pentru majoritatea din noi cronică.

  Vezi mai mult
 2. Doctorul cuantic

  DOCTORUL CUANTIC Ghidul unui fizician pentru sănătate şi vindecare

  de Amit Goswami

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,00 RON

  Cartea de faţă demonstrează că aceste modele, aparent diferite, pot fi integrate într-un sistem nou, complex, bazat pe noua "ştiinţă în interiorul conştiinţei".

  La baza tuturor bolilor şi a leacurilor stă conştiinţa, afirmă Goswami. 

  "Doctorul cuantic" le oferă medicilor şi pacienţilor o modalitate cu totul nouă de a aplica medicina, cu şanse mult mai mari de vindecare.Goswami o numeşte Medicină Integrativă şi afirmă: "Aceasta este o abordare foarte nouă, ce poate servi drept bază legitimă pentru o schimbare de paradigmă în medicină".

  "Doctorul cuantic" oferă o nouă şi curajoasă interpretare a metodelor medicinei alternative - homeopatia, medicina chineză şi acupunctura, precum şi Ayurveda - dar şi ale medicinei convenţionale, din perspectiva fizicii cuantice.

  Vezi mai mult
 3. Lumea sufletelor

  LUMEA SUFLETELOR Carte album

  de Florin Gheorghita

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 44,00 RON

  Ilustraţia şi textul acestei cărţi demonstrează existenţa fundamentală – în jurul nostru, peste tot – a unei „alte realităţi”!

  Prea puţin înţeleasă, aceasta determină totuşi, în mod profund, viaţa tuturor oamenilor de pe întreaga planetă. În sine, această „Realitate a Invizibilului” este superioară, fiind cu mult mai amplă şi chiar mai potentă energetic decât „realitatea noastră a Vizibilului” – care, în fapt, este cuprinsă şi larg învăluită de cadrul mult mai extins al „nevăzutului”.

  Înţelegând la înalt nivel conceptual sensul fizic al acestei „cuprinderi” – sau „înfăşurări”, cum o denumea savantul fizician englez David Bohm, concluzia sa era întru totul semnificativă: „Realitatea cea mai comprehensivă, mai adâncă şi mai lăuntrică, nu este nici mintea, nici trupul, ci este de o dimensiune mai Înaltă, care este fundamentul lor comun şi a cărei natură este dincolo de ambele”.

  Una dintre cele mai şocante, dintre cele mai tulburătoare demonstraţii a superiorităţii prin cunoaştere mult mai avansată şi prin folosirea altor energii care au o „natură dincolo de mintea şi trupul nostru”, a fost oferită in mod straniu, la Braşov, de fiinţe venite din spaţiu – dintr-o „a treia realitate” şi mai cuprinzătoare!

  Înregistrarea fotografică a „demonstraţiei” este probabil un document-unicat la nivelul întregii lumi!

  Vezi mai mult

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină