Knowledge is everything

Carti

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Intinerirea

  ÎNTINERIREA Cum să inversăm procesul de îmbătrânire

  de Harald W.Tietze

  26,92 RON

  Cartea de faţă demonstrează o nouĂ modalitate de control şi inversare a influenţelor toxice ale acumulării deşeurilor alimentare acide ca urmare a electro-poluării şi al altor factori de stres.

  În această epocă a comunicării prin radio, televiziune, ziare, reviste şi Internet, este extrem de dificil să sesizezi ce se ascunde în spatele publicităţii (de multe ori, foarte inteligent concepută), pentru a separa aspectele benefice de cele negative.

  Ţinând cont de această manipulare colectivă, eu cred că a sosit timpul să începem să gândim cu propria noastră minte, nu cu mintea altora.

  Folosirea apei acide şi a apei alcaline pentru tratarea bolilor şi inversarea procesului de îmbatrânire NU înlocuieşte alte metode de vindecare, dar reprezintă un instrument suplimentar extrem de important în tratarea holistică a bolii.

  Tratamentele Kneipp, terapia prin urină, Kombucha, spirulina, chefirul, oţetul, remediile preparate din flori sălbatice, ca să menţionez numai câteva dintre aceste metode - fac parte integrantă din procesul vindecării holistice.

  Sănătatea este un proces bio-individual; fiecare trebuie să îşi găsească metoda cea mai bună în cazul său.

  În ceea ce priveşte procesul de detoxificare, am descoperit că folosirea apelor activate reprezintă într-adevăr cea mai bună metodă.

  Evident, acest lucru nu înseamnă că celelalte metode nu sunt la fel de benefice.

  Pentru a afla răspunsul corect în ceea ce ne priveşte trebuie să consultăm întotdeauna vocea interioară a conştiinţei.

  Dupa cum spunea Ralph Waldo Emerson: "Tot ceea ce se întinde înaintea noastră şi tot ceea ce se întinde în spatele nostru sunt chestiuni minore prin comparatţe cu ceea ce se află în interiorul nostru". Dumneavoastră sunteţi singura persoană capabilă să vă aducă vindecarea sş fericirea. Ceilalti nu pot decât să vă asiste în acest proces.

  Puterea vindecării stă în mâinile voastre. Orice adevăr trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi trezeşte o opoziţie violentă.

  Şi în sfârsit, este acceptat ca fiind evident de la sine.

                                                                      HARALD W. TIETZE

  Vezi mai mult
 2. Calatoria sacra a luptatorului pasnic

  CĂLĂTORIA SACRĂ A LUPTĂTORULUI PAȘNIC

  de Dan Millman

  Preţ normal: 30,00 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  Această carte este despre a trăi experienţa descoperirii de sine în fiecare zi, despre aţi păstra starea de pace fiind totuşi conştient de mulţimea de probleme ce ne înconjoară în fiecare zi, despre a conştientiza experienţa sacrului în toate acţiunile noastre aparent profane.

  Acţiunea ei este plasată în interiorul acţiunii descrise în "Calea luptătorului paşnic" în această carte fiind de fapt descris modul în care reuşeşte personajul principal să se descopere.

  Simţind că direcţia în care merge viaţa lui nu este cea care ar trebui să fie, personajul nostru pleacă într-o călătorie în jurul lumii pentru ca, pe parcurs, în Hawaii să o întâlnească pe Mama Chia, un alt tip de învăţător spiritual decât Socrate, mesajul ei urmărind să umple golurile lăsate de misteriosul Socrate.

  Uşor de citit, cartea ne lasă cu un sentiment plăcut şi revigorant, dându-ne impulsul necesar pentru a ne regândi priorităţile din viată, făcându-ne să medităm la aspectele în care merită cu adevărat să investim timp şi energie, putând astfel să ne alegem un nou drum în viaţă, un drum care, de astă dată, are o semnificaţie.

  Dacă v-a plăcut prima carte cumpăraţi fără ezitare şi pe această sui-generis continuare a ei deoarece aventurile descrise în ea vă vor capta atenţia, vă vor trezi apetitul pentru a cunoaşte mai multe despre evoluţia spirituală şi vă vor face să doriţi să aflaţi cum se va termina povestea.

  Scrisă cu entuziasm şi cu atenţie la detalii cartea ne dă impulsul necesar pentru a ne bucura de viaţă şi ne aduce inspiraţia necesară într-o perioadă de criză.

  Vezi mai mult
 3. Cele sapte legi spirituale ale succesului

  CELE ŞAPTE LEGI SPIRITUALE ALE SUCCESULUI Un ghid practic pentru împlinirea viselor

  de Deepak Chopra

  Preţ normal: 19,00 RON

  Preţ special: 17,00 RON

  Oamenii au considerat dintotdeauna ca pentru a atinge succesul este nevoie de eforturi uriase, sacrificându-i de multe ori pe cei din jur.

  Cartea ofera, în schimb, o viziune spirituala asupra succesului si prosperitatii, care presupune trecerea libera, de la sine, a tot ceea ce este bun în lume catre noi.

  “Cele sapte legi spirituale ale succesului” prezinta secvential câteva principii care ne permit sa atingem autocontrolul si cunoasterea de sine.

  Studiind aceste legi si aplicând apoi etapele descrise în carte, cresc sansele sa manifestam tot ceea ce dorim, sa obtinem prosperitatea, banii si bunastarea de care avem nevoie.

  În plus, viata va fi mai frumoasa si mai placuta din toate punctele de vedere, deoarece aceste legi sunt totodata si legile vietii, cele care fac ca viata sa merite sa fie traita.

  Vezi mai mult

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină