Knowledge is everything

Carti

4 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Hrana vie in prevenirea si vindecarea cancerului

  HRANA VIE IN PREVENIREA SI VINDECAREA CANCERULUI

  de Elena Nita Ibrian

  Preţ normal: 20,00 RON

  Preţ special: 18,00 RON

  Ar trebui să ne punem întrebarea de ce toate celelalte boli sunt în scădere şi numai boala canceroasă este în creştere?

  O altă întrebare vine să completeze ceea ce am spus mai înainte – de ce în ţările mai sărace se ivesc mai puţine cazuri de cancer comparativ cu cele foarte bogate? Aşa se face că omul de rând priveşte cu uimire cum ştiinţa şi statul cheltuiesc sume importante pentru tratarea cancerului, investind fară folos o parte din impozite; astfel ştiinţa ar trebui să se simtă umilită pentru că nu a rezolvat încă problema cancerului.

  Nu-i de mirare că oamenii intră într-o panică îngrozitoare când aud de diagnosticul de cancer, pentru că această cumplită boală – pentru cei mai mulţi dintre ei – înseamnă încă lipsă de speranţă şi moarte sigură.

  Această atitudine de frică a morţii face ca persoana în cauză să se distrugă psihic şi să nu se mai prezinte la medic, cu gândul că multe şanse de supravieţuire nu are. Totuşi, s-a constatat că pentru o serie de forme de cancer – în cazul în care sunt descoperite în fază incipientă – există nu numai ameliorare, ci chiar perspective de vindecare completă.

  Ceea ce trebuie să reţineţi este că această boală nu trebuie să vă înspăimânte deoarece nu mai este incurabilă, o boală fără speranţă. În plus, s-a constatat că şi atunci când această boală este descoperită în stadiu ceva mai avansat (în anumite situaţii) şi nu se mai poate interveni nici pe cale chirurgicală, se poate apela la o alimentaţie bine aleasă şi corect combinată, o alimentaţie completă, bazată pe hrană vie preparată după reţetele din bucătăria fără foc. În crudităţi, pe lângă vitamine, minerale, oligoelemente şi multe alte substanţe ce întreţin organismul într-o stare perfectă de sănătate, se află enzimele, care sunt însăşi viaţa noastră. Fără enzime nu se poate trăi!

  Orice om bolnav are lipsă de enzime. Acestea se găsesc numai în hrana vie, adică numai în crudităţi, existând şi aici condiţia ca acestea să fie foarte proaspete, recoltate numai din terenuri îngrăşate biologic şi mâncarea să fie consumată numai foarte proaspăt preparată. Hrana vie preparată şi ţinută mult timp îşi pierde calităţile chiar dacă este păstrată la rece, deteriorându-se foarte uşor şi producând deranjamente stomacale. Din această cauză se recomandă să se prepare crudităţi le numai atât cât se poate consuma la o singură masă.

                                                                                                                                                                                                                                                                     Elena Niţă Ibrian

  Vezi mai mult
 2. Hrana vie-Aperitive si dulciuri

  HRANA VIE APERITIVE SI DULCIURI PENTRU TOATE VARSTELE

  de Elena Nita Ibrian

  Preţ normal: 15,00 RON

  Preţ special: 13,50 RON

  Nu vă veţi putea schimba viaţa, recâştigându-vă sănătatea, decât sădindu-vă în conştiinţă dorinţa de a vă ajuta singuri.

  Din nefericire, oamenii nu trec de bună voie la regimul de viaţă natural, la alimentaţia pregătită fără foc, decât dacă încep să-şi dea seama că altă cale nu mai există. Acum intervin minunea, fantasticul, incredibilul, vindecarea spectaculoasă – la drept vorbind – AUŢOVINDECAREA.

  Propriul sistem de apărarea – imunitatea – este repus în stare de alertă, de luptă, de corectare, apoi de întreţinere a unui mare bun câştigat – SANATATEA.

  Se ştie că adevărurile mari sunt simple. Acesta este unul dintre ele.

  Vezi mai mult
 3. Bucataria fara foc

  BUCĂTĂRIA FĂRĂ FOC 238 de reţete de hrană vie

  de Elena Nita Ibrian

  12,00 RON

  Prin lucrarea de faţă suntem profund interesaţi să oferim oamenilor un număr însemnat de reţete, în care „alimentele devin medicamente″, fără a se diminua câtuşi de puţin plăcerea omului de a pregăti şi consuma preparate culinare variate, atrăgătoare şi gustoase.

                                                           Elena Niţă Ibrian

  Vezi mai mult
 4. Tratat de hrana vie

  TRATAT DE HRANĂ VIE - 2167 REŢETE PENTRU O VIAŢĂ FĂRĂ SUFERINŢE

  de Elena Nita Ibrian

  Preţ normal: 38,00 RON

  Preţ special: 34,20 RON

  Produsele ce se folosesc pentru prepararea hranei sunt la îndemâna oricui, numai că trebuie alese foarte proaspete, de calitate bună, preparate numai cu puţin înainte de servirea mesei şi numai atât cât se poate consuma la o singură masă.

  După o experienţă de peste două decenii în problema alimentaţiei cu produse netratate termic, am reuşit să experimentez în jur de cinci mii de reţete (în lucrarea de faţă am selecţionat pe cele mai reprezentative în număr de 2167).

  Cu ocazia expoziţiilor de artă culinară pe care le-am organizat personal sau în colaborare cu Asociaţia de metafizică EIta Universitate – România, filiala Piatra Neamţ, mi-am dat seama că sunt mulţi amatori de asemenea preparate dătătoare de sănătate.

  Produsele ce se folosesc pentru prepararea hranei sunt la îndemâna oricui, numai că trebuie alese foarte proaspete, de calitate bună, preparate numai cu puţin înainte de servirea mesei şi numai atât cât se poate consuma la o singură masă.

  Vezi mai mult

4 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină