Knowledge is everything

Carti

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Tratamente naturale pentru hipertensiune

  TRATAMENTE NATURALE PENTRU HIPERTENSIUNE Un nou stil de viaţă

  de Calvin L.Thrash dr.

  Preţ normal: 22,95 RON

  Preţ special: 20,50 RON

  Hipertensiunea arterială a fost numită „cea mai importantă problemă de sănătate publică din ţările civilizate”.

  Această boală nu ţine cont de vârstă sau gen.

  Din nefericire, medicamentele antihipertensive nu sunt răspunsul potrivit.

  Medicul care le prescrie se află în situaţia delicată de a pune în balanţă efectele secundare potenţiale cu beneficiile lor.

  Oare câte din aceste „medicamente minune” pentru hipertensiune se vor dovedi, în cele din urmă, a avea un „călcâi al lui Achile”

  La fel de importante sunt însă şi următoarele întrebări: ar putea oare majoritatea cazurilor de hipertensiune arterială să fie stăpânite prin identificarea şi eliminarea cauzelor care au condus la instalarea acestei boli sau cel puţin prin reducerea efectelor lor combinate?

  Există tratamente naturale nedăunătoare?

  În paginile acestei cărţi, "Tratamente naturale pentru hipertensiune", medicii Agatha şi Calvin Thrash dau răspuns acestor întrebări (şi altora deopotrivă de importante). Vezi mai mult

 2. Cancerul, prevenire si tratament

  CANCERUL, PREVENIRE ŞI TRATAMENT Există speranţă!

  de Agatha M.Thrash dr., Calvin L.Thrash dr.

  27,25 RON

  Se mai întâmplă minuni în zilele noastre?

  Cu siguranţă, dacă vom coopera cu Dumnezeu şi programul Lui de remedii naturale.

  Este posibil ca boala de cancer să intre în remisie!

  Când Arnold a auzit despre Institutul Uchee Pines, cancerul său de prostată intrase deja în faza de metastaze osoase. Medicul oncolog îi dăduse cumplita prognoză de şase luni până la un an de viaţă. Arnold şi soţia sa erau devastaţi. Apoi au primit vizita unui om care fusese la Uchee Pines cu câţiva ani în urmă, având o prognoză asemănătoare. El primise tratament şi îşi schimbase stilul de viaţă. S-a întors acasă cu boala în remisie. "Du-te la Uchee Pines", l-a implorat el. "Nu ai nimic de pierdut, ci numai de câştigat!" Arnold s-a externat şi a pornit împreună cu soţia sa către dealurile cu pini ale Alabamei, unde se află Uchee Pines Lifestyle Center. Cu un PSA (analiză care arată antigenii produşi de cancerul de prostată) cu mult peste 200 (normalul fiind între 0 şi 3), Arnold nu avea timp de pierdut. La sosire, i s-a prescris un program cu accent pe trei lucruri: schimbarea totală a stilului de viaţă (detalii ce se găsesc în această carte), tratamente de hidroterapie şi încredere în puterea Divină. Zi după zi, Arnold şi soţia sa, care l-a susţinut, au practicat principiile prezentate de personalul medical. Şi s-au rugat. La sfârşitul perioadei de 17 zile, Arnold avea un PSA de 2,2.

  Se întâmplă într-adevăr minuni în zilele noastre! Dumnezeu binecuvântează remediile naturale cu rezultate supranaturale.

  Plină de principii, experienţe practice şi făgăduinţe din partea lui Dumnezeu, lucrarea "Cancerul: prevenire şi tratamen" este rezultatul a 30 de ani de cercetări şi experienţă a doctorilor AGATHA şi CALVIN THRASH, în domeniul medicinei preventive.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină