Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 65

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Superalimente

  SUPERALIMENTE Rx Paisprezece alimente care vă vor schimba viaţa

  de Steven G.Pratt, Kathy Matthews

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Pornind de la ideea că paisprezece alimente – numite SuperAlimente – conţin toţi nutrienţii de care un om obişnuit ar avea nevoie, dr. Steven Pratt trasează cadrul unui program amplu de alimentaţie la capătul căruia sănătatea şi forma fizică excelentă sunt garantate.

  Fasolea, afinele, broccoli, ovăzul, portocalele, dovleacul, somonul sălbatic, soia, spanacul, ceaiul, roşiile, carnea de curcan, nucile şi iaurtul sunt aliaţi de nădejde împotriva afecţiunilor de tot felul, împotriva îmbătrânirii sau chiar a cancerului.

  În lumea anglo-saxonă, simbolul Rx indică acele medicamente care nu se pot cumpăra decât pe bază de prescripţie medicală, devenind astfel sinonim pentru mulţi cu o cale sigură către sănătate.

  Astfel trebuie citită şi SuperAlimente Rx, ca o lungă şi captivantă reţetă, un melanj în care se îmbină explicaţiile atent documentate, dovezile ştiinţifice, studiile clinice şi recomandările de preparate culinare care mai de care mai delicioase, propuse de cunoscuţi maeştri bucătari.

  Această carte pune aceste instrumente în mâinile voastre şi pe farfurie, pentru a va oferi mai multa energie, o mai mare protecţie împotriva bolii şi un stil de viaţă sănătos acum şi pentru viitor.

  Vezi mai mult
 2. Diversificarea raw si vegana

  DIVERSIFICAREA RAW ŞI VEGANĂ Sfaturi şi reţete pentru bebeluşi şi copii mai mari

  de Ligia Pop

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 40,50 RON

  Întrucât una dintre etapele delicate din viaţa tinerilor părinţi o constituie diversificarea hranei bebeluşului, cartea îi ghidează competent asupra celor mai potriviţi paşi de urmat, cunoştinţele autoarei fiind dublate de experienţa sa nemijlocită.

  Pe lângă numeroase sfaturi, cele 165 de savuroase reţete raw şi vegane gătite, destinate nu doar copiilor, ci întregii familii, reprezintă o excelentă bază de pornire pentru crearea unor obiceiuri alimentare sănătoase ale micul vostru odor, ce-i vor asigura un start în viaţă plin de vigoare, elan şi bună dispoziţie.

  Vezi mai mult
 3. Cheia succesului.gandirea pozitiva

  CHEIA SUCCESULUI: GÂNDIREA POZITIVĂ

  de Clement Stone, Napoleon Hill

  Preţ normal: 30,00 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  În mintea ta se află un talisman invizibil, secret. Pe una dintre feţele lui sunt imprimate literele GP (gândire pozitivă), iar pe cealaltă literele GN (gândire negativă). Gândirea pozitivă atrage în mod natural ceea ce este bun şi frumos.

  Gândirea negativă te va lipsi de toate lucrurile datorită cărora viaţa merită trăită.

  Succesul, sănătatea, fericirea şi averea depind de felul în care gândeşti! Atunci când pionierul literaturii motivaţionale, Napoleon Hill, şi milionarul W. Clement Stone şi-au unit forţele pentru a crea unul dintre cele mai însemnate parteneriate ale tuturor timpurilor, rezultatul a fost Cheia Succesului.

  Gândirea Pozitivă, o carte-fenomen care transmite lumii că oricine îşi poate realiza visurile, având atitudinea corectă. Acum poţi profita şi tu de programul ce a adus succesul în vieţile a numeroase generaţii ce căutau – şi au găsit – un stil de viaţă mai bun.

  PUTEREA MINŢII TALE ESTE NELIMITATĂ!

  Vezi mai mult
 4. Retete vegetariene

  REŢETE VEGETARIENE Combinaţii rafinate din bucătăria internaţională

  de

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 44,00 RON

  Volumul cuprinde în jur de 200 de reţete din bucătăria internaţională, organizate în secţiuni în funcţie de metoda de preparare sau de ingredientele de bază.

  Fie că sunteţi un vegetarian convins, fie că postiţi, aţi vrea să încercaţi mâncăruri mai uşoare, urmaţi o cură de detoxifiere ori pur şi simplu căutaţi mai multă diversitate în bucătărie – cartea de faţă vă va fi un tovarăş de nădejde.

  Astfel, cititorul va putea căuta cu mare uşurinţă cele mai gustoase aperitive şi salate, supe şi tocăniţe, leguminoase fierte sau preparate la aburi, legume la grătar sau prăjite, soteuri, reţete de paste sau orez etc.

  Toate reţetele sunt însoţite de ilustraţii, iar explicaţiile clare fac din gătit o plăcere.

  Nu trebuie să fii un renumit maestru-bucătar, nici să alergi după ingrediente greu de găsit, pentru a aduce în viaţa celor apropiaţi savoarea unor preparate gustoase, care arată foarte bine şi care contribuie la menţinerea unei bune stări de sănătate. Reţetele din cartea de faţă vă vor convinge definitiv că se pot prepara fără carne feluri de mâncare variate, săţioase şi delicioase.

  Adăugaţi o delicioasă varietate meselor vegetariene, cu această colecţie extinsă de aproape 200 de reţete, integral testate de specialişti. Veţi găsi aici multe sfaturi şi recomandări utile de la experţi, pentru a planifica meniuri deosebite.

  Vezi mai mult
 5. Hrana vie pentru sanatate

  HRANĂ VIE PENTRU SĂNĂTATE

  de Gillian Mc Keith

  Preţ normal: 15,00 RON

  Preţ special: 13,50 RON

  Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual.

  Caile medicinei clasice se îmbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale. Aflati acum care sunt beneficiile aduse sanatatii de o alimentatie bazata pe alimente „vii“, în special hrana cruda, plina de vitamine si enzime.

  Aceste alimente neprocesate — germeni, cereale integrale, seminte, verdeturi, alge marine si multe altele — sunt pline de substante nutritive de importanta vitala pentru organism, în scopul îndeplinirii functiilor fiziologice ale acestuia.

  Folositi sfaturile usor de urmat si retetele delicioase ale dr. McKeith pentru a va îmbunatati considerabil nivelul de energie si sanatatea în ansamblu.

  Descoperiti alimentele care pot:

  sa vaSPOREASCĂ energia

  sa vaVINDECE organele si celulele

  sa va DETOXIFICE organismul

  sa va AJUTE rinichii

  sa va ÎMBUNĂTĂŢEASCĂ digestia

  sa va ÎNTĂREASCĂ sistemul imunitar

  sa va REDUCĂ hipertensiunea si colesterolul

  sa va DESCOMPUNĂ grasimea

  sa va ACTIVEZE energiile enzimelor din organism

  sa va ÎNTĂREASCĂ functiile splinei si ale ficatului

  sa va SPOREASCĂ rezistenta mentala si fizica

  sa va REGLEZE nivelul de zahar din sânge

  sa va ÎNCETINEASCĂ procesul îmbatrânirii

  sa va MICSOREZE pofta de mâncare

  sa va SCADĂ greutatea.

  Milioane de oameni din întreaga lume, indiferent de vârsta, sex, nivel social, au beneficiat de programul de sanatate alcatuit de dr. McKeith.

  Fie ca vreti doar sa va simtiti si sa aratati întinerit, aveti o problema de sanatate specifica sau doriti sa atingeti noi culmi ale starii de bine a organismului, aceasta carte reprezinta ghidul de care aveti nevoie.

  Vezi mai mult
 6. Terapia integrării trecutului

  TERAPIA INTEGRĂRII TRECUTULUI Demontarea mecanismelor defensive dobândite de-a lungul vieţii

  de Ingeborg Bosch

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 29,00 RON

  PRI este o metodă inovativă de terapie care, spre deosebire de celelalte, se poate aplica şi fără ajutorul unui psihoterapeut.

  Ideea centrală de la care se porneşte este aceea că adulţii interpretează distorsionat experienţele de viaţă prin filtrul unor mecanisme de apărare învăţate în copilărie, care nu-şi mai găsesc utilitatea în prezent.

  Copii fiind, cu nevoi de securitate şi iubire uneori nesatisfăcute, vulnerabili, cu nişte capacităţi limitate de înţelegere a lumii şi de acţiune, ne-am tradus experienţele şi acţiunile persoanelor care ne aveau în grijă asimilând idei precum: „Dacă..., înseamnă că eu am fost de vină, eu am greşit, nu sunt suficient de bun încât să...“ Mecanismele de apărare identificate de Sigmund Freud sunt acum accesibile, tangibile şi mult mai uşor de înţeles decât v-aţi putea închipui.

  Ajunşi la vârsta adultă, mecanismele de apărare, deşi bune în copilărie, se ­dovedesc a ne influenţa simţămintele şi acţiunile într‑un mod contraproductiv, îngreunându-ne sufletul, relaţiile, viaţa socială şi profesională, blocându-ne potenţialul creativ şi sabotându-ne fericirea.

  Aşadar PRI vine exact în întâmpinarea acestor probleme, ajutându‑ne în primă instanţă să ne identificăm şi să decodificăm mecanismele de apărare, pentru ca mai apoi să lucrăm asupra lor.

  După cum susţine şi autoarea, trecutul trebuie să rămână în trecut, iar dificultăţile din prezent nu trebuie să fie alimentate de răni vechi — respingere, furie, stres sau temeri legate de eşec.

  Vezi mai mult
 7. Sfarsitul bolilor

  SFÂRŞITUL BOLILOR

  de David B.Agus dr., Kristin Loberg

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,00 RON

  Putem trăi în deplinătatea puterilor noastre până la ultima suflare?

  Oare chiar trebuie să suferim de afecţiuni debilitante şi să devenim neputincioşi odată cu trecerea timpului?

  Ar fi posibil să adăugăm vieţilor noastre mai mulţi ani de calitate, în care să ne bucurăm de maximă vigoare fizică şi mentală?

  În "Sfârşitul bolilor", bestseller ajuns numărul 1 în topul de specialitate al The New York Times, dr. David Agus abordează frontal aceste întrebări fundamentale şi demontează părerile preconcepute despre ce înseamnă cu adevărat „sănătatea“. Prezentând o panoramă largă asupra corpu­lui uman şi a modului în care acesta func­ţio­nează — şi în care cedează —, reputatul medic ne relevă cum o viziune novatoare asupra sănătăţii personale îi va permite fiecăruia dintre noi să trăiască o viaţă cât mai lungă, plină de energie.

  Trecând în revistă perspectivele medicale şi oferind informaţii privind tehnologiile de ultimă oră, capabile să transforme radical ştiinţa actuală, dr. David Agus subliniază credinţa sa că nu există un singur răspuns „corect“ la problemele de sănătate, un ghid medical unic, în stare să indice un remediu sau un tratament aplicabil oricărui pacient.

  Fiecare dintre noi este dator să-şi cunoască în detaliu organismul şi caracteristicile personale — iar autorul ne arată exact cum putem face acest lucru.

  Un apel vibrant către noi toţi de a deveni apărătorii propriei sănătăţi, "Sfârşitul bolilor" se constituie într-o emoţionantă despărţire de gândirea medicală tradiţională.

  Vezi mai mult
 8. Cartea ceaiului verde

  CARTEA CEAIULUI VERDE

  de Lester A.Mitscher, Victoria Dolby Toews

  Preţ normal: 28,00 RON

  Preţ special: 25,20 RON

  Cunoscut în China ca o adevărată fântână a tinereţii, ceaiul verde a fost considerat ca având un rol important în prevenirea cancerului şi în încetinirea procesului de îmbătrânire.

  De la primele menţionări ale utilizării sale, în urmă cu 4.000 de ani, oamenii au băut ceai verde pentru menţinerea sănătăţii şi pentru puterile sale revitalizante.  "Cartea ceaiului verde" a fost o sursă de informaţii demnă de încredere vreme de un întreg deceniu în ceea ce priveşte vindecarea naturală, iar această a doua ediţie a lucrării originale aduce ultimele informaţii ştiinţifice în domeniu.

  Ceaiul verde conţine numeroşi compuşi chimici naturali denumiţi polifenoli. Aceştia sunt antioxidanţi puternici care protejează împotriva cancerului şi a bolii cardiace, ajută la detoxificarea organismului, încetinesc procesul de îmbătrânire, reduc riscul de atac cerebral, luptă împotriva cariilor şi a gingivitei, stimulează imunitatea, ajută digestia şi încă multe altele.

  Dr. Lester A. Mitscher şi Victoria Dolby Toews susţin că, bând zilnic trei până la cinci ceşti de ceai, vă puteţi bucura nu numai de un beneficiu pentru sănătate, ci şi de efectul calmant al ceaiului verde. 

  "Cartea ceaiului verde" îndrumă cititorii către alegerea celor mai bune tipuri de ceai pe care le veţi savura şi de care vă veţi bucura. Această carte vă va convinge că un medicament nu a avut niciodată un gust atât de bun.

  Vezi mai mult
 9. Calea budismului tibetan

  CALEA BUDISMULUI TIBETAN Sfârşitul suferinţei şi descoperirea fericirii

  de Dalai Lama

  Preţ normal: 30,00 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  "Calea budismului tibetan" constituie o trecere în revistă a principalelor aspecte ale uneia dintre cele mai interesante ramuri ale religiei şi înţelepciunii orientale.

  Cartea este un ghid clar şi precis despre modalităţile în care putem pune capăt suferinţei şi descoperi fericirea, întocmit de cel mai vestit maestru spiritual budist al zilelor noastre: Sanctitatea Sa Dalai Lama al XIV lea.

  În această lucrare impregnată de spirit, Dalai Lama descrie cum poate contribui religia la binele omenirii şi accentuează rostul aplicării raţionale a preceptelor religioase şi a înţelegerii adevăratelor nevoi ale umanităţii.

  Renumit pentru chipul său mereu surâzător şi mesajul lui de iubire, compasiune şi pace, Dalai Lama explică aici pe îndelete rolul Dharmei - educaţia, scopul şi mijloacele generării minţii iluminate şi etapele eliberării minţii de aspectele neesenţiale ale căutării adevărului. "Cele trei aspecte principale ale căii“ şi "Stadiile căii spre iluminare“, bazate pe realizările şi experienţa lui Je Tsongkhapa (faimos erudit în materie de budism tibetan), sunt, de asemenea, descrise în amănunt de Dalai Lama.

  Cartea de faţă reprezintă, aşadar, un material excelent pentru formarea unei imagini relevante asupra nucleului învăţăturilor budismului tibetan.

  Vezi mai mult
 10. Ramai la masa?

  RĂMÂI LA MASĂ ? Reţete de suflet pentru cei dragi

  de Laura Cosoi

  Preţ normal: 37,00 RON

  Preţ special: 33,00 RON

  Cartea Laurei Cosoi este o invitaţie adresată cititorilor de a pătrunde în intimitatea bucătăriei sale.

  Autoarea ne oferă un „jurnal culinar“, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete pe care ea le îndrăgeşte – feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei şi al prietenilor de suflet.

  Cele mai multe dintre reţete sunt uşor de pregătit, rapide şi pline de ingrediente sănătoase. De la supe şi aperitive până la salate şi deserturi, luăm parte la o incursiune în lumea culinară a unei vedete – a cărei intenţie, după cum ea însăşi mărturiseşte, este de a destăinui o frântură din universul ei, din modul în care îşi petrece timpul liber, din ceea ce doreşte să împartă cu toţi cei dragi.

  Astfel, dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi oferă în dar admiratorilor ei o mostră a stilului său de viaţă, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrăni echilibrat, ci şi de a trăi armonios, cu pasiune şi iubire.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 65

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină