Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 28

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cartea ceaiului verde

  CARTEA CEAIULUI VERDE

  de Lester A.Mitscher, Victoria Dolby Toews

  Preţ normal: 28,00 RON

  Preţ special: 25,20 RON

  Cunoscut în China ca o adevărată fântână a tinereţii, ceaiul verde a fost considerat ca având un rol important în prevenirea cancerului şi în încetinirea procesului de îmbătrânire.

  De la primele menţionări ale utilizării sale, în urmă cu 4.000 de ani, oamenii au băut ceai verde pentru menţinerea sănătăţii şi pentru puterile sale revitalizante.  "Cartea ceaiului verde" a fost o sursă de informaţii demnă de încredere vreme de un întreg deceniu în ceea ce priveşte vindecarea naturală, iar această a doua ediţie a lucrării originale aduce ultimele informaţii ştiinţifice în domeniu.

  Ceaiul verde conţine numeroşi compuşi chimici naturali denumiţi polifenoli. Aceştia sunt antioxidanţi puternici care protejează împotriva cancerului şi a bolii cardiace, ajută la detoxificarea organismului, încetinesc procesul de îmbătrânire, reduc riscul de atac cerebral, luptă împotriva cariilor şi a gingivitei, stimulează imunitatea, ajută digestia şi încă multe altele.

  Dr. Lester A. Mitscher şi Victoria Dolby Toews susţin că, bând zilnic trei până la cinci ceşti de ceai, vă puteţi bucura nu numai de un beneficiu pentru sănătate, ci şi de efectul calmant al ceaiului verde. 

  "Cartea ceaiului verde" îndrumă cititorii către alegerea celor mai bune tipuri de ceai pe care le veţi savura şi de care vă veţi bucura. Această carte vă va convinge că un medicament nu a avut niciodată un gust atât de bun.

  Vezi mai mult
 2. Fericire spontana

  FERICIRE SPONTANĂ

  de

  Preţ normal: 30,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  Oricine vrea să fie fericit. Dar ce înseamnă, de fapt, acest lucru?

  Care sunt factorii care ne împiedică să atingem fericirea, poate cel mai mare deziderat uman dintre câte există?

  Bazată pe opera de pionierat a dr. Andrew Weil în medicina integrativă, cartea ne propune o reinterpretare a conceptului de fericire, analizând limitele modelului biomedical în tratarea depresiei şi elaborând un nou model, ce se sprijină pe structura indivizibilă a dimensiunii minte-corp.

  Aşadar, factori precum stilul de viaţă, obiceiurile alimentare nesănătoase şi deficitul de vitamine sunt prezentaţi ca factori decisivi în instalarea şi manifestarea depresiei şi a altor tulburări afective, atât de comune zilelor noastre.

  Dr. Andrew Weil ne oferă o varietate de metode, validate ştiinţific şi extrase atât din psihologia orientală, cât şi din cea occidentală, pentru a contracara stările emoţionale negative şi pentru a întări sentimentele de mulţumire, confort, rezilienţă, serenitate şi echilibru emoţional.

  Bazate pe tehnici preluate din psihoterapie, meditaţie mindfulness, budism şi din multe alte domenii, strategiile prezentate în cartea de faţă sunt menite să susţină echilibrul emoţional, să ajute la ameliorarea depresiei şi a anxietăţii şi, de asemenea, să schimbe obişnuinţele mentale contraproductive.

  Vezi mai mult
 3. Inteligenta culinara

  INTELIGENŢA CULINARĂ Arta de mânca sănătos (şi cu adevărat bine)

  de Peter Kaminsky

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Peter Kaminsky, expert în arta culinară, ne destăinuie cum a slăbit aproape 20 de kilograme și cum și-a menținut greutatea, iar asta preocupându-se de mâncarea bună chiar mai mult – necum mai puțin!

  Ideea de a ne hrăni sănătos echivalează, pentru mulți, cu supliciul unei mâncări anoste, lipsite de gust, cu strădania de a număra permanent caloriile – în general, cu renunțarea la orice bucurie. Alteori, considerăm sarcina de a ne găti preparate deosebite ca fiind un lux, un răsfăț ce ne depășește mijloacele financiare sau abilitățile în bucătărie.

  Incontestabil, experiența personală și profesională îi conferă autoritatea de a ne sfătui cum să procedăm în diverse împrejurări, pentru a mânca într-un mod care să nu ne afecteze sănătatea, dar fără a sacrifica desfătarea cu mese încântătoare și fără a ne supune la penitențele impuse de o dietă alimentară strictă, prestabilită.

  Din "Inteligența culinară" aflăm, în câțiva pași concreți, cum să procedăm în privința meniurilor de fiecare zi: gândind înainte de a mânca, alegând ingrediente de calitate, înțelegând rolul jucat de arome și făcând efortul de a găti.

  Pe de altă parte, autorul ne avertizează la ce trebuie să renunțăm (mai cu seamă la preparatele de tip fast-food) sau la ce putem savura cu moderație (deserturile și alcoolul).

  Nu în ultimul rând, ne arată cum să ispitim papilele gustative prin creșterea la maximum a „gustului per calorie“ – un concept ingenios, creat de el – și ne lămurește că, dacă alegem alimente de calitate, cu arome apetisante, ne vom sătura cu porții mai reduse. 

  Vezi mai mult
 4. Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa

  SFATURI PENTRU O VIAŢĂ MAI SĂNĂTOASĂ

  de Ligia Pop

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 40,50 RON

  Într-o societate în care alergătura şi stresul fac parte din programul zilnic, cartea de faţă vine în întâmpinarea voastră, cu informaţii utile pentru a vă însuşi un stil de viaţă mai sănătos şi mai ordonat.

  Aplicând cu paşi mărunţi şi siguri sfaturile găsite aici, veţi învăţa cum să vă îmbunătăţiţi obiceiurile alimentare şi cum să vă menţineţi echilibrul între minte, trup şi suflet, pentru a vă bucura de o viaţă liniştită şi armonioasă.

  Vezi mai mult
 5. Superalimente

  SUPERALIMENTE Rx Paisprezece alimente care vă vor schimba viaţa

  de Steven G.Pratt, Kathy Matthews

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Pornind de la ideea că paisprezece alimente – numite SuperAlimente – conţin toţi nutrienţii de care un om obişnuit ar avea nevoie, dr. Steven Pratt trasează cadrul unui program amplu de alimentaţie la capătul căruia sănătatea şi forma fizică excelentă sunt garantate.

  Fasolea, afinele, broccoli, ovăzul, portocalele, dovleacul, somonul sălbatic, soia, spanacul, ceaiul, roşiile, carnea de curcan, nucile şi iaurtul sunt aliaţi de nădejde împotriva afecţiunilor de tot felul, împotriva îmbătrânirii sau chiar a cancerului.

  În lumea anglo-saxonă, simbolul Rx indică acele medicamente care nu se pot cumpăra decât pe bază de prescripţie medicală, devenind astfel sinonim pentru mulţi cu o cale sigură către sănătate.

  Astfel trebuie citită şi SuperAlimente Rx, ca o lungă şi captivantă reţetă, un melanj în care se îmbină explicaţiile atent documentate, dovezile ştiinţifice, studiile clinice şi recomandările de preparate culinare care mai de care mai delicioase, propuse de cunoscuţi maeştri bucătari.

  Această carte pune aceste instrumente în mâinile voastre şi pe farfurie, pentru a va oferi mai multa energie, o mai mare protecţie împotriva bolii şi un stil de viaţă sănătos acum şi pentru viitor.

  Vezi mai mult
 6. Secretul longevitatii

  SECRETUL LONGEVITATII Un program în şapte paşi pentru a vă menţine tânăr şi sănătos

  de Mark Liponis

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 28,80 RON

  Vreţi să trăiţi o viaţă cât mai lungă şi sănătoasă cu putinţă?

  Vreţi să nu mai îmbătrâniţi?

  Mai mult chiar, vreţi să inversaţi procesul îmbătrânirii?

  Conform celor mai recente cercetări ştiinţifice, puteţi controla procesul îmbătrânirii doar dacă acordaţi atenţie unui singur pion central: sistemul imunitar.

  S-a demonstrat că majoritatea bolilor care apar odată cu înaintarea în vârstă şi care reprezintă adeseori principalele cauze ale decesului — de la diabet la afecţiuni cardiace, de la boala Alzheimer la diferite forme de cancer — sunt asociate cu hiperactivitatea sistemului imunitar.

  De aceea, soluţia pentru a duce o viaţă lungă şi sănătoasă o reprezintă un sistem imunitar liniştit şi bine controlat, iar din cartea de faţă veţi afla câţiva paşi simpli şi uşor de pus în practică pentru a vă atinge obiectivul.

  Ce program uluitor împotriva îmbătrânirii!

  Abordarea pe care o propune dr. Liponis cu privire la longevitate se bazează pe descoperiri revoluţionare şi sute de studii.

  Vezi mai mult
 7. Tu ghid de functionare

  TU: GHID DE FUNCŢIONARE Cunoaşte-ţi corpul pentru a rămâne tânar şi sănătos

  de Michael F.Roizen dr., Mehmet C.Oz dr.

  42,00 RON

  Probabil credeţi că ştiţi o mulţime de lucruri despre corpul uman — tot ceea ce aţi aflat privindu-vă în oglinda de acasă şi de la orele de biologie din liceu.

  Este adevărat, trăim într-o epocă obsedată în egală măsură de trup şi de coafurile vedetelor, însă realitatea este că foarte mulţi dintre noi ştiu puţine despre ce se petrece în acest sistem anatomic miraculos, deopotrivă ştiinţific şi artistic.

  Decenii întregi sunteţi proprietarul acestei cochilii acoperite cu piele, dar probabil ştiţi mai multe despre telefonul dvs. mobil decât despre propriul trup. În ceea ce priveşte longevitatea şi calitatea vieţii, înţelegerea propriului organism vă va oferi puterea, autoritatea şi capacitatea de a trăi o viaţă mai bună şi mai sănătoasă. Cartea, care a deschis seria de volume "Tu"şi care s-a numărat de trei ori la rând pe lista bestsellerurilor New York Times, a fost revăzută şi adăugită, pentru ca dvs. să vă puteţi înţelege corpul şi mai bine – dacă nu cumva chiar prea bine. Autorii au inclus un capitol complet nou despre ficat şi pancreas – prin intermediul căruia cele mai puţin cunoscute organe ale corpului uman vor fi scoase la lumină –, un capitol nou dedicat exerciţiilor fizice care vă va pune în sfârşit la treabă şi o secţiune de aproximativ o sută de întrebări frecvente, primite chiar de la cititori, care îşi vor afla astfel răspuns.

  După ce veţi completa un chestionar iniţial prin care vă sunt testate cunoştinţele, veţi învăţa cam tot ce se poate despre sistemele şi organele dvs. care pompează sânge, digeră hrana şi vă amintesc unde aţi pus cheile de la casă.

  Există capitole dedicate inimii, plămânilor, creierului, sistemului imunitar, oaselor şi organelor de simţ, fiecare dintre acestea incluzând mituri frecvente cu privire la funcţionarea anumitor părţi ale corpului, mituri pe care autorii le vor demola.

  Un alt lucru la fel de important este că veţi primi toate datele de care aveţi nevoie pentru a vă menţine corpul într-o bună stare de funcţionare. Veţi afla cum apar bolile şi cum vă afectează acestea organismul — de asemenea, veţi primi sfaturi privind prevenirea şi combaterea stărilor care vă pun în pericol calitatea vieţii.

  Completată cu ­exerciţii, sfaturi despre alimentaţie şi sugestii uşor de aplicat privind schimbarea stilului de viaţă, cartea vă oferă un plan simplu şi practic pentru a vă pune la adăpost de efectele nedorite ale îmbătrânirii. Pentru ca totul să fie perfect, veţi primi şi un model de dietă, cu meniuri extrem de gustoase şi sărace în calorii — un plan cu zeci de reţete, conceput cu un singur scop: să vă ajute să duceţi o viaţă sănătoasă. Bun venit în corpul dumneavoastră! Ce-ar fi să intraţi şi să aruncaţi o privire în jur?

  Doctorii Mehmet Oz şi Michael Roizen s-au întors la cartea care i-a consacrat. Cu secţiunea de „Întrebări frecvente“ şi noi capitole, "Tu: Ghid de funcţionare", ediţia revăzută şi adăugită, este un ghid extrem de preţios pentru cea mai importantă persoană din propria viaţă – chiar dumneavoastră. Deveniţi expert în propriul trup

  Care dintre următoarele afirmaţii sunt adevărate?

  • Pe măsură ce faceţi mai multe exerciţii fizice, cresc şi beneficiile obţinute de pe urma lor.

  • Dacă nu sunteţi fumător, n-aveţi de ce să vă faceţi griji în privinţa plămânilor dvs.

  • Sistemul imunitar ştie întotdeauna să facă deosebirea între propriile celule şi invadatori.

  • Cea mai mare ameninţare pentru arterele dvs. o reprezintă colesterolul.

  • Pierderea memoriei este un proces natural şi inevitabil care se petrece odată cu îmbătrânirea.

  Aţi răspuns afirmativ la vreuna dintre întrebă­rile de mai sus? Dacă da, aruncaţi o privire în carte.

  În "Tu: Ghid de funcţionare" se regăsesc toate răspunsurile de care aveţi nevoie pentru a deveni expert în propriul trup, alături de sugestii despre cum să-l menţineţi tânăr şi sănătos. Pentru alcătuirea cărţii de faţă, autorii n-au intervievat niciuna dintre celebrităţile la care se face referire în aceste pagini, iar descrierile afecţiunilor medicale se bazează exclusiv pe informaţii disponibile publicului. În anumite ocazii, produsele (de pildă, medicamentele) au fost menţionate prin marca lor de produs, deoarece aşa sunt cunoscute.

  Ocazional am menţionat nume de companii şi produse, dacă am considerat că aceasta oferă cititorilor informaţii relevante.

  Nu avem nicio legătură cu vreuna dintre firmele sau mărcile de produse amintite în această carte, cu excepţia Real Age, Inc., companie la înfiinţarea căreia a contribuit Mike Roizen, cu scopul de a dezvolta programul de calculator RealAge. RealAge şi Age Reduction constituie mărci înregistrate şi mărci de servicii ale RealAge, Inc.

  În prezent, Real Age, Inc. deţine site-ul www.RealAge.com.

  Această carte are un scop pur informativ şi nu trebuie sã înlocuiască sfaturile unui profesionist în domeniul medicinei, la care cititorul trebuie să apeleze înainte de a începe orice dietă sau plan de exerciţii fizice şi înainte de a lua orice suplimente alimentare sau medicamente.

  Autorii şi editorul nu îşi asumã nicio responsabilitate pentru eventualele efecte adverse apărute în urma utilizării sau aplicării informaţiilor din această carte.

  Vezi mai mult
 8. Ramai la masa?

  RĂMÂI LA MASĂ ? Reţete de suflet pentru cei dragi

  de Laura Cosoi

  Preţ normal: 42,00 RON

  Preţ special: 37,80 RON

  Cartea Laurei Cosoi este o invitaţie adresată cititorilor de a pătrunde în intimitatea bucătăriei sale.

  Autoarea ne oferă un „jurnal culinar“, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete pe care ea le îndrăgeşte – feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei şi al prietenilor de suflet.

  Cele mai multe dintre reţete sunt uşor de pregătit, rapide şi pline de ingrediente sănătoase. De la supe şi aperitive până la salate şi deserturi, luăm parte la o incursiune în lumea culinară a unei vedete – a cărei intenţie, după cum ea însăşi mărturiseşte, este de a destăinui o frântură din universul ei, din modul în care îşi petrece timpul liber, din ceea ce doreşte să împartă cu toţi cei dragi.

  Astfel, dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi oferă în dar admiratorilor ei o mostră a stilului său de viaţă, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrăni echilibrat, ci şi de a trăi armonios, cu pasiune şi iubire.

  Vezi mai mult
 9. Cartea mistica de bucate

  CARTEA MISTICĂ DE BUCATE Alchimia secretă a mâncării

  de Denise Linn, Meadow Linn

  Preţ normal: 51,05 RON

  Preţ special: 46,00 RON

  Provocatoare şi pătrunzătoare, eclectică şi frumoasă, această carte te va inspira şi-ţi va deschide mintea către conexiunea dintre hrană şi conştiinţa spirituală.

  Fiind plină de învăţături străvechi, sfaturi practice, anecdote personale, ceremonii impresionante şi feluri de mâncare prezentate în fotografii extraordinare, "Cartea mistică de bucate" aduce la viaţă o mulţime de reţete şi numeroase experienţe din locuri îndepărtate (Mexic, Italia, Vietnam, Franţa, Africa de Nord şi India), precum şi de pe tărâmuri mistice, legendare şi mitice.

  Vei descoperi, de asemenea, cum să îmbunătăţeşti energia mâncării pe care o consumi, ajungând la un nivel mai înalt al conştiinţei; cum să te foloseşti de mâncare pentru a-ţi deschide chakrele; cum să-ţi declanşezi amintiri din vieţile anterioare cu ajutorul aromelor; să inviţi zâne şi îngeri la cină; să călătoreşti prin timp şi spaţiu din tihna casei tale; să-ţi pregăteşti festinuri pentru a stârni belşugul, succesul şi dragostea… şi multe altele!

  Din cartea lui Denise şi Meadow Linn vei învăţa lucruri puţin cunoscute despre ceea ce mănânci şi vei afla cum ţi se poate transforma viaţa.

  Vezi mai mult
 10. Linistea vorbeste

  LINIŞTEA VORBEŞTE

  de Eckhart Tolle

  Preţ normal: 20,23 RON

  Preţ special: 18,30 RON

  În "Liniştea vorbeşte" Eckhart Tolle sintetizează într-o manieră admirabilă esenţele tuturor tradiţiilor spirituale ale umanităţii, însă spre deosebire de alţii aduce cu sine prospeţimea necesară unei asemenea revizitări.

  Rezultatul este excepţional. O carte deopotrivă actuală, cât şi una impregnată de misterul textelor antice. Fiecare articol este un mozaic, iar arhitectura finală permite cititorului esacladarea unor piedici pe care le credea de netrecut. Liniştea vorbeşte este locul în care cuvintele îşi recâştigă dimensiunea magică pe care o credeam demult pierdută.

  „Aceasta nu este o carte pe care s-o citeşti din scoarţă în scoarţă şi apoi s-o uiţi în bibliotecă. Trăieşte cu ea, răsfoieşte-o frecvent şi, cel mai important, las-o deoparte la fel de frecvent, altfel spus, petrece mai mult timp ţinând-o în mână decât citind-o.

  Mulţi cititori vor simţi impulsul firesc de a se opri după fiecare frază, de a face o pauză pentru a reflecta asupra celor scrise. Este mult mai util şi mai important să te opreşti din citit decât să continui să citeşti.

  Îngăduie cărţii să-şi îndeplinească menirea, să te trezească şi să te scoată la lumină departe de cărările bătătorite ale gândirii tale repetitive şi condiţionate.“

                                  Eckhart Tolle

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 28

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină