Knowledge is everything

Carti

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Energia lui DA

  ENERGIA LUI DA! O ecuaţie simplă pentru o viaţă mai bună

  de Loral Langemeier

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 29,75 RON

  Este clar precum lumina zilei – cu cât deţii mai multă energie cu atât şansele de a finaliza cu succes lucrurile cresc.

  Cu cât atitudinea ta faţă de viaţă se învârte mai mult in jurul lui DA şi mai puţin în jurul lui NU, cu atât vei realiza mai multe depunând mai puţin efort.

  Cartea "Energia lui DA" este formula ta magică, dar şi ecuaţia ta logică, ce te va ajuta: să îţi controlezi viaţa astfel încât să ajungi la libertatea financiară mult râvnită; să acţionezi în tot ceea ce faci cu încredere de sine şi siguranţă; să ai o atitudine optimistă şi să-ti construieşti relaţii care îţi vor oferi nenumarate satisfacţii; să îţi construieşti firma la care ai visat mereu; să descoperi energia cu care să îţi indeplineşti toate visurile

  . Loral Langemeier, autoarea cărţii "Energia lui DA" este unul dintre cei mai inovatori experţi financiari din zilele noastre şi una dintre puţinele femei care îşi poate aroga titlul de expert atunci când vine vorba despre chestiunile financiare.

  De la o simplă fată de la ţară la deţinătoarea unei companii în valoare de mai multe milioane de dolari şi o autoare extrem de bine cotată, ştie de ce anume e nevoie pentru a depăşi cu bine toate obstacolele, cu care ea însăşi s-a confruntat nu doar o dată în viaţa ei.

  Aşadar, dacă vrei să stii cum să-ţi aduci nivelul de energie la cote maxime, să beneficiezi de ea cat mai productiv cu putinţă, cum sa fii optimist şi calm, daca vrei ca viaţa ta să fie mult mai bună, atunci iată lectura ta obligatorie! Însuşeşte-ţi Ecuaţia Energiei lui DA... şi schimbă-ţi viata în bine. Acum!

  Vezi mai mult
 2. Psihologia bunastarii

  PSIHOLOGIA BUNĂSTĂRII Cum să ai o relaţie sănătoasă cu banii pentru a atinge prosperitatea

  de Charles Richards

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 29,75 RON

  De ce unii oameni par să se teamă permanent de lipsa banilor, în timp ce alţii chiar se simt prosperi, indiferent de câţi bani au la bancă?

  De ce unora le e frică să-şi stabilească diverse scopuri financiare, în timp ce alţii le adoptă cu entuziasm şi încredere?

  Ce anume face diferenţa?

  Este vorba oare despre relaţia pe care fiecare dintre noi o avem cu banii?

  Cei care se bucură de o relaţie sănătoasă cu banii au în comun anumite obiceiuri şi trăsături. Aşadar, ce fac ei diferit şi care este modul lor de gândire? Comportamentul lor este unul profund întipărit in psihic sau poate fi deprins de către oricine?

  În această carte provocatoare, psihoterapeutul Charles Richards ne oferă răspunsuri neasteptate şi încurajatoare la toate aceste întrebări.

  Plecând de la o documentare vastă şi de la interviuri luate unor experţi, dr. Richards ne arată cum fiecare dintre noi îşi poate dezvolta o relaţie foarte bună cu banii, construindu-şi astfel o viată prosperă şi plină de recompense.

  O parte importantă a cărţii o reprezintă povestile unor oameni care au făcut faţă obstacolelor dând dovadă de curaj, pentru a avea într-un final viaţa pe care şi-au dorit-o. Istorisirile lor, dar şi interviurile cu profesori de finanţe sau antreprenori, ne pavează tuturor drumul către un viitor mai luminos.

  Trăim într-un mediu economic pus la grea încercare. In fiecare zi, consilieri financiari foarte cunoscuţi ne spun cum să ne protejam de un viitor financiar nesigur. Vocilor care promovează teama şi îndoiala, dr. Richards le răspunde prin optimism, echilibru şi înţelepciune.

  "Psihologia bunastării" se adresează tuturor celor care îşi doresc să aibă succes în viaţa personală şi profesională, dar şi sa atingă adevărata prosperitate şi să aibă o viaţă mai bună.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină