Knowledge is everything

Carti

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Toate sufletele trec dincolo

  TOATE SUFLETELE TREC DINCOLO Din cuvântul şi înţelepciunea lui Edgar Cayce

  de Robert Smith

  Preţ normal: 28,90 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  Cartea acopera o larga gama de subiecte vitale, de la astrologie, relatii umane si bunastare la bine si rau, natura mintii, scopul vietii... si multe, multe altele.

  În analele misticismului, foarte putini clarvazatori pot egala puterea durabila si profunda perspectiva al lui Edgar Cayce.

  Un filozof clarvazator de o vasta cuprindere si blânda purtare, Cayce si-a devotat viata pentru a raspunde întrebarilor a zeci de mii de oameni care cautau sfat în cautarile lor spirituale si treburile personale.

  Perceptiile sale revolutionare despre esenta vindecarii, despre vise, karma si reîncarnare au servit pentru a informa si transforma destine nestiute. Dar profetiile sale rostite în stari de transa psihica, erau adesea obscure si dificile de înteles.

  Nimeni nu stie mai multe despre opera acestui maret vizionar mai bine decât A. Robert Smith, editorul memoriilor sale. Acum, pentru prima oara, el decodeaza aceste enigmatice perceptii psihice si le traduce într-un format simplu de întrebare si raspuns.

  Autorizat de Fundatia Edgar Cayce si de Asociatia pentru Cercetare si Iluminare, Toate sufletele trec dincoloacopera o larga gama de subiecte vitale, de la astrologie, relatii umane si bunastare la bine si rau, natura mintii, scopul vietii... si multe, multe altele.

  Aici în sfârsit exista un însotitor crucial si totusi lucid al mostenirii esentiale si întelepciunii inspirate a lui Edgar Cayce.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină