Knowledge is everything

Carti

4 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Hranba pentru sanatate

  HRANA PENTRU SANATATE

  de Jethro Kloss

  Preţ normal: 67,50 RON

  Preţ special: 65,00 RON

  Cartea conţine informaţii bine documentate şi sfaturi utile care corespund concepţiei contemporane despre un stil de viaţă sănătos.

  • Identifică şi descrie componentele nutritive esenţiale pentru menţinerea unui organism sănătos.

  • Detaliază importanţa nutriţiei adecvate şi prezintă cele mai sănătoase alimente care trebuie consumate.

  • Cuprinde reţetele favorite ale lui Kloss. Apariţia acestei cărţi la Editura Corint este însoţită de publicarea lucrării Plante pentru sănătate a aceluiaşi autor. Jethro Kloss şi-a dedicat întreaga sa carieră promovării stilului de viaţă sănătos, aceasta culminând cu publicarea cărţii Înapoi în Paradis, în anul 1939. Kloss a dobândit experienţă adunând plante şi producând diverse alimente naturale, care la vremea respectivă erau singurele disponibile oamenilor care locuiau uneori la sute de kilometri depărtare de cel mai apropiat oraş.

  Multe dintre sfaturile şi reţetele regăsite în paginile acestei cărţi au fost mai întâi experimentate de Kloss şi de familia acestuia. Deşi a fost scrisă în urmă cu şaptezeci de ani – fiind bazată pe valorile şi practicile obişnuite ale acelor vremuri – înapoi în Paradis conţine idei care alcătuiesc esenţa concepţiei moderne despre o viaţă sănătoasă.

  "Hrană pentru sănătate" respectă cu fidelitate textul primei lucrări a lui Kloss, înapoi în Paradis, actualizând informaţiile atunci când este cazul. Prin noua formă de prezentare, care beneficiază de un design atractiv şi modern, facilităm accesul publicului contemporan la materialul care, alături de lucrarea complementară, Plante pentru sănătate, nu numai că a trecut testul timpului, dar conţine şi sfaturi de mare actualitate privind adoptarea unui stil de viaţă mai sănătos.

  Vezi mai mult
 2. Plante pentru sanatate

  PLANTE PENTRU SANATATE

  de Jethro Kloss

  Preţ normal: 67,50 RON

  Preţ special: 65,00 RON

  Plante pentru sănătate prezintă textul extras din cartea originală a lui Kloss, însoţit de ilustraţiile necesare recunoaşterii plantelor.

  • Textul este conform cu originalul scris de cunoscutul autor Kloss, însă informaţia devine chiar mai accesibilă prin intermediul frumoaselor ilustraţii şi desene.

  • Din această lucrare veţi afla care dintre plante se potrivesc cel mai bine tratării unor afecţiuni. Kloss era de părere că plantele reprezintă leacurile pe care ni le oferă natura şi că fiecare afecţiune poate fi vindecată cu ajutorul unei plante.

  • În lucrare sunt inventariate maladiile şi cauzele care le provoacă, simptomele, tratamentul cu ajutorul plantelor, precum şi alte metode naturale de vindecare.

  Jethro Kloss şi-a dedicat viaţa promovării stilurilor de viaţă sănătoase, iar vocaţia sa a atins apogeul în anul 1939, odată cu publicarea volumului "Înapoi în Paradis". Experienţa lui Kloss se datorează folosirii plantelor şi alimentelor naturale, singurele disponibile în acea vreme pentru oamenii care locuiau uneori la sute de kilometri distanţă faţă de oraşul cel mai apropiat. De fapt, părinţii lui Kloss au fost cei la care tot veneau vecinii din zona rurală apropiată, cerând sfaturi pentru alimentaţia lor. Multe dintre aceste sfaturi se regăsesc în paginile de faţă.

  Cu toate că a fost scrisă acum circa şaptezeci de ani – şi este fundamentată pe valorile şi practicile obişnuite în acea vreme – lucrarea "Înapoi în Paradis" cuprinde idei aflate în prim-planul concepţiei moderne despre traiul sănătos.

  "Plante pentru sănătate" rămâne fidelă faţă de lucrarea originală a lui Kloss, "Inapoi în Paradis".

  Prezentând-o într-o grafică modernă, facem ca lucrarea din care derivă volumul "Plante pentru sănătate" să ajungă la îndemâna publicului din secolul al XXI-lea şi să le ofere cititorilor accesul la un material care nu doar că a trecut proba timpului, ci îşi şi păstrează intacte şi oportune sfaturile privitoare la un stil de viaţă mai sănătos.

  Vezi mai mult
 3. Atlasul plantelor medicinale din Romania

  ATLASUL PLANTELOR MEDICINALE DIN ROMANIA

  de Gheorghe Mohan

  39,90 RON

  Lucrarea de faţă este o mică enciclopedie ilustrată a plantelor medicinale, în care sunt prezentate, în ordine alfabetică, 236 de specii din flora spontană şi cultivată, utilizate în tratarea diverselor afecţiuni ale organismului uman.

  La fiecare specie sunt menţionate denumirile populare cunoscute în diferite regiuni ale ţării, ecologia şi răspândirea plantei, organul vegetal utilizat în tratarea bolii, perioada de recoItare şi afecţiunile în care este folosită.

  Considerăm că prezenta lucrare este unică în literatura ştiinţifică a fitoterapiei din România şi că va contribui la valorificarea raţională a principalelor specii vegetale utilizate astăzi în terapeutica naturistă.

  Vezi mai mult
 4. Tratarea bolilor cu leacuri din popor

  TRATAREA BOLILOR CU LEACURI DIN POPOR

  de Gheorghe Mohan

  29,90 RON

  De-a lungul veacurilor, poporul român a folosit, la început empiric, plantele spontane şi cultivate în tratarea diferitelor boli ale organismului uman.

  Pe baza acestor leacuri folosite în diverse regiuni ale României, oamenii de ştiinţă au realizat studii complexe, biochimice, biologice, clinice, şi astfel fitoterapia modernă a reuşit să pună la dispoziţia pacienţilor reţete uşor de preparat, cu infuzii, decocturi sau extracte (tincturi, uleiuri) din planta întreagă, rădăcini, rizomi, frunze, flori, fructe.

  În această lucrare sunt prezentate reţete culese de autor din diverse regiuni ale ţării noastre.

  Pentru fiecare afecţiune a organismului uman există o scurtă expunere a simptomatologiei, urmată de tratamentul adecvat, prezentându-se cât mai multe remedii naturiste şi formele lor de aplicare.

  Lista plantelor medicinale citate în lucrare, ca şi ilustraţiile sugestive, colorate, completează textul cărţii. 

  Vezi mai mult

4 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină