Knowledge is everything

Carti

9 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Apel de urgenta catre univers

  APEL DE URGENŢĂ CĂTRE UNIVERS

  de Robert B.Stone

  Preţ normal: 32,70 RON

  Preţ special: 27,50 RON

  Recent, oamenii de ştiinţă au descoperit că vizualizarea relaxată, cunoscută ca fiind visarea cu ochii deschişi, activează emisfera dreaptă a creierului tău.

  Emisfera dreaptă este esenţială pentru vindecare, creativitate, rezolvarea problemelor şi ca să poţi să te bucuri de relaţii pline de însemnătate.Chiar mai important, ea este legătura ta cu nivelul spiritua.

  Procesul este simplu – poţi obţine răspunsuri cu emisfera dreapta.

  "Apel de urgenţă" iţi arată linia ta directă către o lume unde nu există ton de ocupat.

  Ghidul tău aşteaptă să preia cererile tale, 24 de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii.

  Vezi mai mult
 2. Cufarul mintii

  CUFĂRUL MINŢII

  de Burt Goldman

  Preţ normal: 34,88 RON

  Preţ special: 32,00 RON

  Aceasta este o „altfel” de carte menită să te ajute să evoluezi.

  Poţi păstra acum în mintea ta un „cufăr” cu materiale, ce conţine 41 de tehnici specifice, concepute a fi folositoare în toate aspectele din viaţa ta.Vei putea crea o viaţă mai bună, utilizând aceste concepte unice: tehnicile cufărului minţii”– MIND BOX scrise şi prezentate de BURT GOLDMAN.

  Toate tehnicile din acestă carte au fost prezentate şi utilizate, la seminariile internaţionale, timp de peste douăzeci de ani. Acestea sunt simple, eficiente, şi uşor de înţeles; chiar dacă uneori nu funcţionează la fel pentru toată lumea. Dar dacă foloseşti oricare dintre acestea şi funcţionează pentru tine, viaţa ta se va schimba în bine. Obişnuieşte-te să apelezi la căte o tehnică pentru orice situaţie ivită în viaţă.

  Tehnicile cufărului minţii sunt concepute să acopere toate problemele din viaţa ta, inclusiv pentru găsirea scopului în viaţă. Răspunsul la a-ţi găsi scopul în viaţă este să simţi.

  Experimentează cât de multe poţi şi nu doar că vei găsi scopul tău în viaţă, ci vei fi cufundat în el. Ce ar trebui să experimentezi?

  Alege un subiect, experimentează-l. Asta nu înseamnă că trebuie să fii bun la acel lucru, înseamnă doar că trebuie să îl faci. Dar ce profesie ar trebui să urmezi, care este calea cea bună? Indiferent ce alegi, fă tot ce poţi ca să fii entuziasmat că faci acel lucru.

  Provoacă-te pe tine însuţi, concurează cu tine însuţi. Indiferent ce alegi să experimentezi, stabileşte o bază de referinţă şi în fiecare dimineaţă când te trezeşti, fii hotărât să îmbunătăţeşti orice referinţă ai stabilit anterior.

  Fie ca restul vieţii tale să fie partea cea mai frumoasă a acesteia.

  Vezi mai mult
 3. Din ce in ce mai bine

  DIN CE ÎN CE MAI BINE

  de Burt Goldman, Ove Sehested

  Preţ normal: 32,70 RON

  Preţ special: 30,50 RON

  Titlul "Din ce în ce mai bine" nu este unic doar în privinţa conţinutului, ci şi în privinţa stilului.

  Ove Sehested descrie cursul Silva la care a participat.

  Vă v-a încânta instructorul Burt Goldaman în timp ce îl convinge pe Ove puţin câte puţin, atât la curs cât şi după, despre programul Silva.

  Deosebit de edificatoare sunt efectele discuţiei de după curs pe care cei doi le au în intimitatea biroului instructorului. Ove îşi asumă rolul gânditorului pesimist şi preia punctul de vedere opus, iar Burt Goldman, cu superba sa înţelegere asupra subiectului parează cu pricepere fiecare întrebare cu explicaţii simple şi concise.

  Cartea este o poartă, ca o introducere, spre fantastica putere a minţii umane. Ascunsă în fiecare dintre noi, această forţă este ca un gigant adormit aşteptând să fie trezit. Cursul Silva este cheia acestei treziri, deschizând uşa spre o lume mai bună pentru tine şi pentru toată omenirea.

  Poate fi cea mai remarcabilă carte pe care aţi citit-o vreodată. Ea descrie cursul creat de Jose Silva şi predat în toată lumea, încă din 1966, prin care participantul învaţă să îşi controleze mintea cum n-a visat niciodată.

  Mintea fiecăruia dintre noi adăposteşte un potenţial extraordinar şi neexploatat la capacitatea sa maximă.

  Vezi mai mult
 4. Viziunea de aur

  VIZIUNEA DE AUR

  de

  Preţ normal: 21,80 RON

  Preţ special: 20,00 RON

  "Viziunea de aur" va deschide multe uşi pentru tine. Cartea simplifică şi explică unele concepte, astfel încât să le poţi folosi mai bine în viaţa ta, şi vei utiliza legea atracţiei pentru a fi persoana pe care vrei să fii.

  Contrar credinţei populare, nu ai venit pe lume singur şi neînarmat. Înăuntrul tău se găseşte o unealtă foarte puternică cu ajutorul căreia orice vis se poate transforma în realitate.

  Această conştiinţă interioară este direct legată chiar la Sursă, harta ta către succesul personal şi spiritual.

  Pentru a putea folosi această hartă, nu trebuie decât să ajungi la sufletul tău, partea aceea pe care o numeşti „eu”. Acesta este Sinele tău spiritual, centrul tău metafizic care îţi îngăduie să îţi creezi viaţa aşa cum crezi de cuviinţă.

  Meditaţia reprezintă cea mai uşoară şi eficientă metodă, prin care poţi ajunge la conştiinţa ta interioară. Dar, înainte de a reuşi să stăpâneşti meditaţia, trebuie să înveţi să îţi stăpâneşti stresul.

  Stresul nu e nimic altceva decât reacţia noastră la schimbare. Viaţa înseamnă schimbare, iar schimbarea e cea care cauzează stres. Secretul nu constă în găsirea unei căi de a evita stresul ci, mai degrabă, în schimbarea felului în care răspunzi atunci când stresul se produce.

  Cu alte cuvinte, secretul constă în controlarea atitudinii. Îţi aminteşti de acei oameni care par a avea tot norocul din lume? Oamenii, ale căror vieţi devin din ce în ce mai bune? Motivul pentru care norocul pare să le surâdă este pentru că ei au învăţat să aibă acces la conştiinţa lor interioară. Ei au descoperit că îşi pot schimba atitudinea, dar, pentru a face asta, au reuşit să îşi controleze stresul.

  Adevărul este că tot ce ni se întâmplă în viaţă, ni se întâmplă pentru că trebuie să ni se întâmple. Evenimentele s-ar putea să ne aducă o nouă perspectivă asupra unei situaţii sau ne-ar putea determina să păşim înapoi şi să reflectăm. Dacă vedem aceste evenimente ca pe nişte bariere negative, riscăm să nu receptăm mesajul pe care îl aduc. Mai bine schimbă-ţi atitudinea şi vei descoperi că s-ar putea să ai la orizont o nouă destinaţie, mai bună decât cea pe care ai căutat-o iniţial.

  Vezi mai mult
 5. Viata fara limite

  VIATA FARA LIMITE

  de Robert B.Stone

  Preţ normal: 32,70 RON

  Preţ special: 29,40 RON

  Cum este viaţa ta în acest moment? Este plină de mulţumire – sau doar o dezamăgire?

  Ajutorul a venit sub forma acestui ghid de ajutorare personală, care foloseşte un limbaj glumeţ şi uşor abordabil.

  Explorează filozofiile a nouă înţelepţi care, de-a lungul ultimului mileniu, au lăsat in urmă o moştenire valoroasă – viaţa plăcută, lipsită de disperare.

  Cartea" VIAŢA FĂRĂ LIMITE" conţine zece paşi către succes şi fericire, fiecare pas dezvăluind metode simple, veşnic valabile, prin care poţi face schimbări uimitoare în toate domeniile vieţii.

  De la dragoste la succesul financiar, îţi vei transforma viaţa atunci când vei învăţa să:

  • elimini fricile şi fobiile care te trag în urmă

  • descoperi puterea de vindecare a propriei tale minţi

  • alungi emoţiile distructive şi să le înlocuieşti cu unele productive

  • te protejezi de efectele stresului

  • identifici slăbiciunile personalităţii tale şi să le înlocuieşti cu putere

  • descoperi ce legătură are energia vieţii cu contul tău din bancă

  • foloseşti limbajul corpului pentru a atrage oamenii de partea ta

  Vezi mai mult
 6. Supermintea cuantica

  SUPERMINTEA CUANTICĂ Formula iertării

  de Burt Goldman

  Preţ normal: 32,70 RON

  Preţ special: 30,00 RON

  Vorbesc despre lucruri pe care le cunosc şi că scriu acum doar pentru că aş dori să am un efect benefic asupra fiecărei persoane de pe planetă; atât de important este acest material.

  Bineînţeles, voi vorbi și despre iertare şi răscumpărare, dar mai întâi voi recapitula conceptul de salturi cuantice care te va ajuta să aplici ușor terapia vieților trecute și vei afla cum să faci regresii, pentru a elimina acele ancore invizibile care te pot împidica acum să evoluezi. Iertarea are o mare putere.

  Să te absolvi de o anumită faptă înseamnă să te ierți pe tine însuți – să renunți la noțiunea de a te pedepsi pe tine însuți prin faptă sau gând. Te poți ierta pe tine însuți pentru toate erorile din trecut, căci ești o persoană diferită acum.

  Iartă-te pe tine însuți, căci nu ai fi putut să faci lucrurile în niciun alt fel. Iartă-te pe tine însuți, căci nu le vei mai face niciodată în acel fel. Ești mai matur. Iartă-te pe tine însuți. Cheia se află în propria ta imaginație, căci aici rezidă vina, sau păcatul și pedeapsa.

  Ai încredere în acea abilitate a minții tale de a crea imagini: Imaginează-ți că te-ai iertat și vei fi iertat. Spun asta deoarece tu eşti cea mai importantă persoană din lume pe care trebuie s-o ierţi, şi singura persoană care poate face acest lucru, tu însuţi.

  Terapia vieților trecute ar putea fi răspunsul căutat, la multe din problemele tale, deoarece terapia vieților trecute este una dintre cele mai bune metode de a rezolva probleme.

  Oamenii cu probleme financiare găsesc adesea că răspunsurile vin dintr-o situaţie a unei vieţi trecute.

  Sper că vei găsi această carte ca fiind pătrunzătoare şi nepreţuită pentru calea ta personală şi spirituală spre iluminare.

  Îți urez să ai o viață plină de minunății și aştept cu bucurie să te întâlnesc în vieţile noastre viitoare.

                                                 • Burt Goldman

  Vezi mai mult
 7. Salturi cuantice

  SALTURI CUANTICE

  de Burt Goldman

  Preţ normal: 32,70 RON

  Preţ special: 30,00 RON

  Conceptul denumit Quantum Jumping – Salturi cuantice – este metoda cea mai surprinzătoare, uimitor de eficientă prin care o persoană poate să avanseze foarte rapid în viaţă.

  Salturile cuantice îţi deschid calea către alegeri. Atunci când eşti relaxat şi în starea de meditaţie, alegerile care ţi se deschid devin mai clare. Vei învăţa să fixezi acele seminţe ale vieţii, pe care aici le numim fundamente ale surselor, utilizăm abilităţile unui alter ego dintr-o dimensiune paralelă. Acesta ţi va da inspiraţia de care ai nevoie pentru a obţine succes m orice domeniu din viaţa ta pentru care alegi să-ţi foloseşti noile energii din saltul cuantic pe care îl vei face.

  Prin folosirea meditaţiei, înveţi cum sa accesezi acest alt „tu“, alter ego-ul tău, sufletul tău îngemănat. Acest alter ego se află într-o altă dimensiune, pe care oamenii de ştiinţă o numesc univers paralel.

  Într-un număr infinit de universuri paralele, cunoscut şi sub numele de multivers, orice poate fi imaginat, există. Tu vei alege întotdeauna o dimensiune paralelă de succes, iar locul din care să faci saltul pentru a atinge această dimensiune paralelă se află în starea de relaxare.

  „În această carte voi vorbi despre toate acestea şi te voi ajuta să le obţii“– ne spune autorul, Burt Goldman, apoi continuă: „Şi vom face asta cu ajutorul uneia dintre cele mai uimitoare metode de care ai auzit.

  Această metodă constă în pătrunderea într-un alter ego care nu este niciodată dezamăgit sau frustrat, o dublură a ta care are succes, care nu are temeri iraţionale, şi care are toate lucrurile pe care ţi le doreşti.

  Un alter ego adevărat, un „tu“dintr-o altă dimensiune“. Acum e timpul să cunoşti pe acest om extraordinar, Burt Goldman, si de a învăţa de la el cum să aplici această tehnică puternică în viaţa ta.

  Vezi mai mult
 8. O viata mai buna prin control mental

  O VIAŢĂ MAI BUNĂ PRIN CONTROL MENTAL Acum poţi avea încredere, sănătate şi prosperitate

  de Burt Goldman

  Preţ normal: 29,43 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  Aceasta, cea de-a doua carte scrisă de Burt Goldman, este o carte importantă pe care o veţi dori în casa voastră ca să vă bucuraţi de ea, să faceţi referiri la ea şi să o împărţiţi cu familia şi prietenii.

  Iată o carte care vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi circumstanţele voastre, să vă îmbogăţiţi viaţa şi să vă intensificaţi dorinţele. Conceptele pe care doriţi cel mai mult să le cunoaşteţi sunt explicate cu claritatea şi simplitatea atât de caracteristice acestui instructor de top în domeniul Controlului mental din Statele Unite.

  În cartea "O viaţă mai bună prin control mental" veţi învăţa mai multe despre sistemele de credinţe, frică şi schimbare.

  Veţi învăţa cum să vă comportaţi cu copiii voştri şi cum să-i ajutaţi.

  Veţi învăţa de ce anumite programări sunt eficiente şi motivele pentru o sănătate bună şi atitudini pozitive.

  Veţi învăţa o metodă nouă de control al greutăţii care chiar dă rezultate şi un program pentru fumători. Veţi găsi un capitol uimitor despre iubire care vă va oferi o înţelegere clară a acestei emoţii şi cum o puteţi folosi ca forţă dinamică în viaţa voastră.

  Veţi afla de ce unii oameni sunt predispuşi spre eşec şi de ce alţii atrag succesul şi tehnicile specifice care să vă ajute să aveţi succes.

  Există un capitol despre iubire, unul despre nivelul alfa şi unul despre afaceri. Este explicat detaliat modul de a stimula creativitatea, la fel şi modul de a corecta programarea negativă şi cum să ne programăm pentru sănătate şi înţelepciune.

  Există un capitol despre vindecarea psihică care explică metoda exactă pe care Burt Goldman a demonstrat-o în faţa a mii de oameni asemenea vouă, astfel încât voi înşivă să vă vindecaţi cu ajutorul acestei tehnici.

  Pentru cei interesaţi de utilizarea exotică a Controlului mental, există o secţiune despre creşterea plantelor gigantice prin puterea minţii, ca şi tehnica exactă utilizată pentru a îndoi o lingură dacă ne gândim la ea.

  Capitolul de încheiere, “Încotro ne îndreptăm de aici?", vă va duce în viitorul interesant al Controlului mental.

  Vezi mai mult
 9. Dieta cuantica

  DIETA CUANTICĂ Suntem toţi vindecători

  de Burt Goldman

  Preţ normal: 21,80 RON

  Preţ special: 20,00 RON

  Pot să îţi dau cea mai bună dietă din lume în doar trei cuvinte.

  O metodă de control al greutăţii pe care sunt bazate miile de cărţi diferite despre diete. Toate dintre ele.

  Aceste cuvinte sunt: MĂNÂNCĂ MAI PUŢIN.

  Uşor de zis, greu de făcut. Toată lumea ştie că este logic dacă mănânci mai puţin, îţi poţi controla greutatea. Dar cum?

  Cu ajutorul acestei cărţi vei afla cum poţi folosi puterea ascunsă a minţii, pentru a pune în practică conceptul de numărare a caloriilor şi de a mânca mai puţin. • (Secretul dietei cuantice, scris de Burt Goldman)

  Vezi mai mult

9 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină