Knowledge is everything

Carti

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Purifica-ti neintarziat organismul savurand o hrana perfect naturala, sanatoasa si delicioasa

  PURIFICĂ-ŢI NEÎNTÂRZIAT ORGANISMUL SAVURÂND O HRANĂ PERFECT NATURALĂ, SĂNĂTOASĂ ŞI DELICIOASĂ

  de Florian Adel Gheorghiţă

  Preţ normal: 26,25 RON

  Preţ special: 24,00 RON

  Fructele şi legumele proaspete constituie baza unei alimentaţii cu virtuți detoxifiante şi revitalizante de maximă eficiență.

  Învăţaţi să le alegeţi corect şi daţi prioritate fructelor şi legumelor de sezon. Ele au un gust mai bun şi conţin mai multe elemente nutritive. Fructele ne oferă o gamă atât de variată de posibilități de alegere, încât le putem consuma în fiecare zi fără să ne plictisim de ele niciodată!

  Întregi, în salate sau sub formă de suc proaspăt stors, de preferinţă cultivate în regiunea în care trăiţi, de calitate bio şi culese la maturitate… Pentru a beneficia cât mai mult de vitamine, minerale şi oligoelemente, achiziţionaţi fructe şi legume în forma lor „brută” − morcovii şi napii cu tot cu frunze, de exemplu. Salatele ambalate, ca de altfel tot ceea ce este deja preparat, trebuie să fie cu grijă… evitate.

  Alimentele industriale pline de aditivi, din făină şi zahăr rafinat, de cele mai multe ori mult prea impure, blochează funcționarea corectă a organismului şi îngreunează trupul.

  Pe scurt, mâncaţi simplu şi natural cât mai des posibil! Încet-încet veţi resimţi binefacerile alimentelor care vă hrănesc fără să vă supraîncarce organismul.

  Veţi beneficia de o energie calitativă pe o durată mai lungă de timp şi veţi putea să vă realizaţi toate activităţile de peste zi fără să vă simţiţi epuizaţi o dată cu venirea serii.

  Vezi mai mult
 2. Tehnici simple de meditatie

  TEHNICI SIMPLE DE MEDITAŢIE Dimineţile pline de graţie dumnezeiască încep atunci când meditezi moderat după ce te-ai trezit

  de Swami Rajananda

  Preţ normal: 23,10 RON

  Preţ special: 21,00 RON

  Totul este meditaţie, dacă reflectezi la ceea ce te înconjoară. Totul este meditaţie, dacă reflectezi asupra ființei tale.

  Meditaţia, atât cea asupra cuvintelor, cât şi celelalte genuri de meditaţie, trece prin simţuri şi simțiri, prin sentimente și resentimente, prin esenţa vieţii, prin esenţa raţiunii de a fi. Meditaţia este viaţa simţită şi resimţită.

  Meditația este, în final, după ce vei fi meditat suficient, revelația că ești cea mai uluitoare creatură a Universului, că exiști în cel mai fascinant și complex Univers posibil și că, în mod sigur, Creatorul tuturor acestor minunății nu poate fi decât Cineva Absolut Magnific, care merită toate eforturile să fie descoperit.

  Şi gata! Asta e totul, absolut totul!

  Meditaţia nu are un semnal de alarmă, absenţa sa este prea subtilă pentru a fi percepută de către voi sau de către mine, nişte novici în materie, supuși uitării şi avari cu timpul nostru. Meditaţia este precum fericirea − o recunoşti numai la primul zgomot al uşii trântite, când te părăseşte.

  Meditaţia, ca şi fericirea, este o stare instabilă şi efemeră, greu de cultivat sau de atins, este o stare de graţie.

  Vă propun un preambul magic la toate zilele voastre: câte o dimineaţă de graţie.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină