Knowledge is everything

Carti

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cum sa spui DA atunci cand trupul tau spune NU

  CUM SĂ SPUI "DA" ATUNCI CÂND TRUPUL TĂU SPUNE "NU" Descoperă aspectele pozitive ale celor mai dificile probleme de sănătate

  de Lee Jampolsky

  35,00 RON

  "Cum să spui Da atunci când trupul tău spune Nu" realizează o conexiune interesantă între sănătatea fizică şi intelect.

  Pornind de la propria confruntare cu o problemă de sănătate, doctorul Lee Jampolsky identifică în lucrarea sa paşii importanţi pe care trebuie să-i facem pentru a ne însănătoşi.

  În goana după medicamente şi tratamente eficiente, mulţi dintre noi uităm un lucru esenţial: vindecarea vine din interior.

  Dr. Jampolsky ne propune să urmăm o dietă mentală cu ajutorul căreia vom descoperi forţa tămăduitoare a gândirii noastre.

  "Cum să spui Da atunci când trupul tău spune Nu" ne prezintă o filosofie centrată pe viaţă, pe forţa creatoare a fiecărei fiinţe şi pe puterea de a ne învinge teama şi a depăşi orice obstacol. În acest context, Iubirea este văzută ca principala sursă a procesului de vindecare.

  Pentru a sprijini toate aceste teorii, autorul ne oferă un set de exerciţii cu ajutorul cărora vom învăţa cum să acceptăm Iubirea în sufletul nostru şi cum să pornim pe calea vindecării, convingând trupul să spună da vieţii.

  Vezi mai mult
 2. Dincolo de secret

  DINCOLO DE SECRET Puterea spirituală şi legea atracţiei

  de Lisa Love

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  Nu oricine poate folosi Legea Atracţiei pentru a câştiga la Loto, dar oricine o poate folosi pentru a deveni o persoană mai bună şi mai fericită.

  De la publicarea cărţii Secretul, se pare că toată lumea vorbeşte despre Legea Atracţiei.

  În imaginaţia celor mai mulţi oameni, această Lege a Atracţiei se traduce prin faptul că fiecare poate obţine tot ceea ce îşi doreşte.

  Dar Legea Atracţiei reprezintă mai mult decât puterea gândirii pozitive sau decât o modalitate de a ne îmbogăţi rapid. În Dincolo de Secret, Lisa Love ne învaţă cum să folosim în mod spiritual Legea Atracţiei.

  În loc să ne focusam atenţia asupra egoismului şi lăcomiei din natura umană care ne îndeamnă să ne dorim din ce in ce mai multe lucruri, autoarea ne inspiră pe noi, cititorii ei, să vedem dincolo de egoul individual, să atragem şi să obţinem obiecte şi evenimente care să fie benefice pentru noi şi pentru cei din jur.

  Lisa Love face ca Legea Atracţiei să fie accesibilă oricui, dezvăluind elemente esenţiale despre cum să descoperim adevărata satisfacţie a vieţii, care să dureze în timp. Dincolo de Secret ne învaţă:

  - să înţelegem ceea ce Spiritul doreşte pentru noi în această viaţă;

  - să folosim Legea Atracţiei pentru a scoate la lumină tot ceea ce avem mai bun în noi;

  - să creăm şi să menţinem o stare cât mai profundă de împlinire spirituală.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină