Knowledge is everything

Carti

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Galenoterapia

  GALENOTERAPIA Vindecarea bolilor prin "ierburi"

  de Marin Popescu dr.(Marius)

  Preţ normal: 27,15 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  Aceasta carte reprezinta un tratat despre plantele medicinale, scris îndeosebi pentru numeroşii bolnavi care cauta să găsească solutii naturiste pentru rezolvarea problemelor lor.

  Este o lucrare ce îmbină ştiinţa cu practicul într-o măsură armonică şi care satisface numeroase categorii de persoane.

  Astfel, herboriştii vor găsi suficiente date care-i interesează, bolnavii o întreagă comoară de cunoştinţe medicale care să-i lumineze şi să-i fixeze căi sănătoase, conforme cu ştiinţa medicală modernă.

  Vezi mai mult
 2. Biblia cancerului de san

  BIBLIA CANCERULUI DE SÂN

  de Karen Lindsey

  43,49 RON

  Cea de-a cincea ediţie a ghidului scris de dr. Susan Love, care se bucură de o mare autoritate, aduce o notă nouă de optimism bazată pe informaţiile recente oferite de cercetarea fundamentală.

  În primul rând, nu toate formele de cancer sunt identice. Determinând subtipul de cancer, tratamentele pot fi personalizate pentru a corespunde fiecărui caz. Personalizarea nu presupune numai rezultate mai bune, ci, în egală măsură, asigură femeile că vor putea evita medicamentele care nu sunt eficiente şi pot chiar să le dăuneze.

  O a doua mare cotitură în înţelegerea cancerului mamar o constituie faptul că, în fond, celulele nu funcţionează izolat.

  Pentru ca un cancer să se dezvolte, este nevoie de mai mult decât o singură celulă cu mutaţii. Mediul din jur, vecinătatea ei, trebuie să o hrănească. O celulă malignă situată într-un mediu sănătos, de obicei, va rămâne în stare latentă, dar dacă vecinătatea se modifică, este foarte posibil să apară probleme.

  Această descoperire a condus la o manieră nouă de abordare a factorilor de risc, a screening-ului şi a tratamentului, care a determinat o ameliorare atât a supravieţuirii, cât şi a calităţii vieţii.

  Ediţia de faţă, complet actualizată şi revizuită, a fost cu totul restructurată pentru a reflecta aceste schimbări şi alte modificări promiţătoare privind tratamentul cancerului de sân.

  Cu explicaţii clare, minuţioase şi "abordarea apropiată, care îţi dă încredere" (Journal of the American Medical Association), dr. Love furnizează informaţii esenţiale şi o îndrumare competentă pentru femeile care se confruntă cu un diagnostic, cu luarea unor decizii în privinţa tratamentului sau a unor măsuri de prevenţie.

  Vezi mai mult
 3. Diabetul,prevenire si tratament

  DIABETUL,PREVENIRE SI TRATAMENT

  de

  10,79 RON

  În cadrul tratamentului se are în vedere: dieta, medicaţia specifică şi efortul fizic.

  Fiecare componentă terapeutică îşi are un loc bine definit şi este coordonată de specialistul în problemă.

  Efortul fizic este amplu reprezentat în lucrare.

  xerciţiile aerobice folosite ameliorează toleranţa la glucoză şi ele pot reduce necesarul de medicamente.

  Vezi mai mult

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină