Knowledge is everything

Carti

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Ghid de detoxifiere

  GHID DE DETOXIFIERE Metode simple de eliminare a toxinelor din organism

  de Christopher Vasey

  17,44 RON

  O condiţie esenţială pentru păstrarea vitalităţii şi menţinerea sănătaţii este eliminarea toxinelor rezultate în urma funcţionării normale a organismului, dar şi din cauza alimentaţiei necorespunzătoare, a stresului, a poluării etc.

  Cartea de faţă propune mijloace simple, naturale şi eficiente de regenerare şi detoxifiere, ce se bazează pe plante medicinale, sucuri şi alimente sănătoase, masaje, băi, metode de relaxare, prezentate într-un limbaj clar.

  Vezi mai mult
 2. Nutritia ideala

  NUTRIŢIA IDEALĂ Cele mai importante 50 de superalimente. 101 reţete „păcătoase″, dar... sănătoase

  de Joey Shulman

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 32,50 RON

  În "Nutriţia ideală" dr. Joey Shulman arată cât de uşor este ca, permanent, să vă modificaţi dieta cu alimente care să maximizeze gustul şi să vă ajute totodată să pierdeţi în greutate. Autoarea explică în această carte cum anumite alimente vă pot ajuta să stabilizaţi hormonii – prin aceasta reuşind, de fapt, să echilibraţi senzaţia puternică de foame şi să ţineţi sub control nivelul zahărului din sânge, dispoziţia sufletească şi greutatea – şi prezintă în detaliu 50 de superalimente importante pentru sănătate şi controlul greutăţii.

  Pline de beneficii nutriţionale, active şi eficiente în lupta împotriva bolilor, inclusiv a stresului zilnic, aceste superalimente sunt un "absolut necesar" în orice alimentaţie sănătoasă şi în orice dietă sau program de slăbit.

  Deasemenea, cartea conţine 101 reţete absolut delicioase, nutritive şi uşor de preparat.

  De la diferite feluri de paste la foarte hrănitorul pui, peşte, supe, salate şi shakeuri, aceste feluri de mâncare vă vor ajuta să vă întoarceţi la un mod de alimentaţie simplă şi sănătoasă, astfel încât nu vă veţi mai simţi privat de mâncărurile la care ar trebui să renunţaţi, din simplul motiv că ar fi "păcătoase".

  Autoarea demonstrează cât de uşor este să ne schimbăm felul de a mânca şi să scăpăm de kilogramele în plus, prin înlocuirea obiceiurilor de a mânca nesănătos cu o mâncare sănătoasă şi foarte gustoasă în acelaşi timp.

  Pe măsură ce veţi parcurge această carte veţi descoperi că vă puteţi bucura de toate mâncărurile preferate, fără a avea un sentiment de vinovăţie.

  Vezi mai mult
 3. STIMA DE SINE Iubeşte-te pe tine pentru a trăi mai bine

  STIMA DE SINE Iubeşte-te pe tine pentru a trăi mai bine

  de Patrice Ras

  19,90 RON

  Autorul, formatorul şi coach-ul Patrice Ras încearcă să răspundă la toate aceste întrebări pentru a ne face să înţelegem că stima de sine este o nevoie fundamentală, care determină reuşita noastră atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.

  Datorită acestei cărţi, veţi putea să vă îmbunătăţiţi stima de sine, ajungând să vă cunoaşteţi mai bine, să vă recâştigaţi încrederea în propria persoană (mai ales pe plan profesional) şi să vă afirmaţi în faţa celorlalţi.

  Această carte vă va ajuta să ajungeţi la un echilibru în viaţa personală şi să fiţi cu adevărat fericiţi, ceea ce este posibil dacă aplicaţi tehnicile propuse de autor pentru creşterea stimei de sine.

  Vezi mai mult

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină