Knowledge is everything

Carti

5 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Sa invatam sa ne tratam fara medicamente

  SĂ ÎNVĂŢĂM SĂ NE TRATĂM FĂRĂ MEDICAMENTE Colecţia sănătate fără medicamente VOL.1

  de Alex Clergue

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,50 RON

  Corpul omenesc dispune de resurse nebănuite pentru contracararea factorilor ce ne influenţează în mod negativ starea de sănătate.

  Este adevărat că de la individ la individ aceste capacităţi diferă. Dar, funcţionarea la nivel optim sau blocarea lor parţială ori totală rămân legate de modul nostru de a trăi, de ceea ce numim „igiena vieţii”.

  Acumulăm oboseală, ne hrănim iraţional şi ne lansăm în cursa activităţilor cotidiene fără a cântări prea mult pe ce drum mergem. 

  În această carte sunt prezentate practici, metode şi exerciţii care stimulează mijloacele naturale de apărare ale organismului pentru menţinerea stării de bine, renunţând pe cât posibil la utilizarea medicamentelor cu tot cortegiul lor de inconveniente: - efecte secundare, dependenţă etc.

  Este o  lucrare clară, la îndemâna tuturor, care, cu siguranţă, ne va crea o altă imagine asupra posibilităţilor naturale de apărare de care dispunem.

  Vezi mai mult
 2. 100 de alimente pentru o viata sanatoasa

  100 DE ALIMENTE PENTRU O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ Colecţia sănătate fără medicamente VOL.3

  de Véronique Liégeois, Christian Rémésy, Stéphane Mottay

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,50 RON

  Importanţa alimentelor pe care le consumăm nu se rezumă doar la furnizarea energiei necesare asigurării funcţiilor vitale, rolul lor fiind mult mai complex.

  Ne referim la substanţele pe care le conţin, menite să intervină în reglarea activităţii celulare, creşterea imunităţii şi producerea detoxifierii organismului.

  În acelaşi timp, virtuţile lor în planul protejării sănătăţii sunt amplificate de asocierea cu activităţi fizice, abţinerea de la tutun şi alcool, asigurarea unui nivel foarte scăzut al stresului.

  Nu trebuie uitat că numai alimentaţia diversificată poate asigura o eficientă protecţie a sănătăţii, se ştie că niciun aliment nu întruneşte toate calităţile necesare spre a fi considerat panaceu. Un asemenea rezultat se poate însă obţine prin însumarea însuşirilor lor, urmare a unui aport alimentar cât mai variat.

  Cele 100 de alimente pe care lucrarea de fată le recomandă au un puternic impact asupra sănătăţii şi stării noastre de bine.

  Experienţa multimilenară a omenirii demonstrează că sănătatea şi starea de bine a corpului au la bază o alimentaţie echilibrată şi variată, cu un gust atrăgător.

  Această carte, extrem de utilă, oferă, alături de surprize culinare, sfaturi deosebit de utile privind prevenirea obezităţii şi bolilor cronice proprii societăţii moderne.

  Vezi mai mult
 3. Hrana vie,sursa de sanatate

  HRANA VIE, SURSĂ DE SĂNĂTATE Colecţia sănătate fără medicamente VOL.5

  de Jaques Pascal Cusin

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,50 RON

  Conceptul de hrană vie, reprezentând o adevărată revoluţie dietetică, interesează tot mai multe persoane dornice să beneficieze de o alimentaţie cu mari beneficii pentru menţinerea stării de sănătate a organismului.

  Astfel de alimente ocupă spaţii tot mai mari pe rafturile supermarketurilor şi în magazinele, specializate, fiind prezente în meniurile unor bucătari preocupaţi de o alimentaţie savuroasă şi sănătoasă.

  Când vorbim despre hrană vie, ne referim la alimentele care nu au fost preparate termic sau în alte moduri ce-ar putea distruge conţinutul lor în clorofilă, vitamine, enzime, oxigen etc., ca şi ansamblul celulelor acestora, factori esenţiali pentru menţinerea vitalităţii şi sănătăţii noastre.

  Prin conţinutul său, hrana vie reprezintă alimente cu o mare valoare nutritivă, aflate cât mai aproape de starea lor naturală şi uşor de asimilat.

  Această carte oferă informaţii complete despre hrana vie, despre principalele alimente vii şi modurile lor de preparare. 

  Este o lectură extrem de utilă pentru însuşirea unor principii menite să vă asigure un nivel crescut al sănătăţii.

  Vezi mai mult
 4. Utilizarea plantelor in tratarea bolilor

  UTILIZAREA PLANTELOR ÎN TRATAREA BOLILOR Colecţia sănătate fără medicamente VOL.2

  de Jean Claude Houdret dr., Isabelle de Paillette

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,50 RON

  De mii de ani, oamenii au putut observa puterea vindecătoare a plantelor consumate de ei sau de către animale.

  Teama de efectele negative ale medicamentelor de sinteză a făcut ca fitoterapia să rămână şi astăzi cea mai răspândită formă de medicină.

  Utilizarea sa impune şi unele precauţii determinate de concentraţia principiilor active conţinute, care pot induce efecte secundare sau chiar reacţii adverse puternice.

  Această carte oferă toate informaţiile necesare prevenirii unor asemenea situaţii.

  Sunt prezentate 330 de afecţiuni, în ordine alfabetică, care pot fi tratate cu cele peste 180 de plante medicinale, descrise într-un capitol separat.

  Este o lucrare indispensabilă, un ghid practic complet, ce conţine toate informaţiile necesare unui tratament eficient şi lipsit de riscuri.

  Vezi mai mult
 5. Cum sa eliminam toxinele din organism

  CUM SĂ ELIMINĂM TOXINELE DIN ORGANISM Colecţia sănătate fără medicamente VOL.4

  de Jane Scrivner

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,50 RON

  Te simţi epuizat şi copleşit de ritmul alert al vieţii moderne? 

  Vrei să slăbeşti şi să ai mai multă energie?

  Această carte este un ghid extrem de eficient pentru detoxifierea întregului corp.

  La sfârşitul unui program de 30 de zile vei realiza o îmbunătăţire a circulaţiei, întărirea sistemului imunitar, dispariţia celulitei, un nivel ridicat de energie, ceea ce îţi va crea senzaţia de confort.

  Este prezentat şi un program – fulger de 10 zile în situaţiile în care corpul are nevoie de o revitalizare rapidă.

  Citind recomandările din această carte veţi constata că nu este nevoie să ţineţi posturi chinuitoare sau diete cu lichide pentru a slăbi sau pentru a elimina toxinele din organism. În schimb, puteţi alege să vă schimbaţi stilul de viaţă pentru a include o serie de obiceiuri noi care vor spori capacitatea de detoxifiere.

  Urmând pas cu pas programul de detoxifiere veţi scăpa de toxinele În exces ce s-au acumulat de-a lungul anilor.

  Acest program de 30 de zile este destinat să vă înveţe să utilizaţi în mod eficient propriile resurse ale organismului. In’ acelaşi timp, obiceiurile dăunătoare vor fi înlocuite cu altele favorabile.

  Numai aşa veţi ajunge să vă simţiţi mai proaspăt şi mai plin de energie ca niciodată.

  Vezi mai mult

5 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină