Knowledge is everything

Carti

7 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. 100 de retete pentru noi,diabeticii

  100 DE REŢETE PENTRU NOI, DIABETICII

  de Dan Popa, Luiza Popa

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 23,00 RON

  Cartea de faţă este scrisă de un proaspăt diagnosticat cu diabet şi soţia lui.

  Niciunul dintre noi nu are studii de specialitate în nutriţionism sau medicină.

  Principiul de selecţie a reţetelor a fost folosirea de ingrediente sărace în carbohidraţi, colesterol, sodiu şi eliminarea pe cât posibil, a prăjirii în ulei.

  Multe dintre reţetele selectate iniţial au suferit modificări fie prin înlocuirea alimentelor bogate in carbohidraţi, prezente in cantităţi mari, cu alte alimente sărace in carbohidraţi, fie prin micşorarea consistentă a gramajelor lor şi completarea cu alte alimente „prietenoase” cu diabeticii.

  Aceste reţete sunt doar un punct de plecare pentru dumneavoastră. Puteţi crea propriile reţete consultând tabelele nutriţionale ale specialiştilor în domeniu şi folosind alimente preferate cu aport scăzut de carbohidraţi.

  Nu uitaţi ca de fiecare dată când creaţi o reţetă nouă să cântăriţi alimentele şi să calculaţi aportul nutriţional per porţie.

  Restricţiile legate de alimentele ce trebuie consumate cu precauţie probabil că vă vor îngreuna demersul, însă veţi reuşi în timp să vă creaţi reţete delicioase personalizate.

  Şi nu în ultimul rând, fixaţi un meniu zilnic care să nu depăşească acea cantitate maximă de carbohidraţi, colesterol şi sodiu recomandată de medicul dumneavoastră.

  Vezi mai mult
 2. Puterea chakrelor

  PUTEREA CHAKRELOR Deblochează-ţi cei şapte centri energetici ai vindecării, fericirii şi transformării

  de Susan Shumsky

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,00 RON

  În "Puterea chakrelor" Susan Shumsky studiază amănunţit literatura tantrică şi vedică antică pentru a ne pune la dispoziţie cele mai autentice informaţii despre cele şapte chakre, cele şapte sub-chakre şi sistemul de energii subtile.

  Până acum, o mare parte din această comoară de înţelepciune a fost ţinută ascunsă în pădurile şi peşterile Indiei şi Tibetului. Citind această carte de referinţă în domeniu, elogiată de maeştrii spirituali din India precum şi de mii de cititori recunoscători:

  • îţi vei descoperi corpul subtil şi câmpul de energie şi vei afla cum să vindeci blocajele;

  • vei înţelege cum funcţionează kundalini şi sistemul de chakre;

  • vei învăţa cum să-ţi menţii sănătos câmpul de energie.

  Vezi mai mult
 3. Ghidul sanatatii depline

  GHIDUL SĂNĂTĂŢII DEPLINE O abordare holistică a vindecării bolilor în secolul XXI

  de Mark Mincolla

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 31,00 RON

  În cartea de faţă, dr. Mark Mincolla descrie sistemul holistic de însănătoşire, metoda sa unică fiind bazată pe cei peste 30 de ani de experienţă ca terapeut holistic.

  Acest sistem cuprinde elemente de medicină chineză clasică, nutriţie personalizată şi medicină energetică extrasenzorială, fiind o sursă de inspiraţie, de forţă şi de informaţii din care să afli cum să obţii echilibrul la nivelul corpului, minţii şi spiritului.

  Ghidul sănătăţii depline:

  - te va învăţa să faci diagnoza unei boli bazându-te pe cel de-al şaselea simţ;

  - te va ajuta să ai o stare mai bună de sănătate pe baza unor recomandări nutriţionale special concepute pentru tine;

  - te va susţine în echilibrarea corpului, minţii şi spiritului prin intermediul unor meditaţii, instrumente şi tehnici de diagnoză care au trecut testul timpului.

  Totul este energie şi, prin echilibrarea energiilor vitale ale corpului tău cu energiile corespunzătoare ale alimentelor, terapeuţii holişti pot preveni apariţia multor simptome inflamatorii asociate bolilor obişnuite.

  Acest sistem unic te va conduce pe calea vindecării naturale şi te va ajuta să realizezi unitatea dintre sănătatea fizică şi cea spirituală.

  Vezi mai mult
 4. 100 de remedii naturale pentru copilul tau

  100 DE REMEDII NATURALE PENTRU COPILUL TĂU Ghid complet de tratament pentru cele mai răspândite boli ale copilăriei

  de Jared M.Skowron dr.

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 40,50 RON

  Această carte este un ghid pentru părinţi şi îi învaţă cum să prevină şi să trateze bolile copiilor, de la cele mai banale, ca indigestia, durerile de cap şi infecţiile minore, la unele mai grave, cum sunt alergiile alimentare, diabetul şi astmul.

  Prin lecturarea acestei cărţi veţi găsi recomandări referitoare la:

  ALIMENTE VINDECĂTOARE: în medicina naturistă, schimbările de regim alimentar constituie modificarea esenţială a stilului de viaţă. Dr. Skowron le arată părinţilor valoarea şi influenţa nutriţiei şi cum să folosească alimentele pentru prevenirea şi tratarea bolilor.

  DETOXIFIERE: De la pesticide la materiale plastice, toxinele din mediu afectează organismul copiilor noştri, iar medicina naturistă oferă metode sigure şi eficiente pentru a le elimina.

  SUPLIMENTE ALIMENTARE: Află ce suplimente sunt utile pentru ameliorarea simptomelor sau pentru prevenirea îmbolnăvirilor şi care sunt dozele sigure şi eficiente. REMEDII ALTERNATIVE: înlocuieste medicamentele cu remedii homeopate, care te ajută să-ţi vindeci natural copiii.

  Vezi mai mult
 5. Combaterea cancerului cu vitamine si antioxidanti

  COMBATEREA CANCERULUI CU VITAMINE ŞI ANTIOXIDANŢI Lucrarea de referinţă privind beneficiile aduse de micronutrienţi în tratarea şi prevenirea cancerului

  de Kedar Prasad dr., K.Che.Prasad dr.

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,00 RON

  Citind cartea de faţă, ajunsă în sua la a 4-a ediţie revizuită şi completată, vom afla:

  • Cum putem maximiza efectele benefice ale programelor de tratare a cancerului, minimizând, totodată, efectele secundare ale chimioterapiei şi radioterapiei.

  • Cum să contracarăm efectele carcinogene ale radiografiilor dentare, ale tomografiilor, mamografiilor, telefoanelor celulare şi ale altor pericole inevitabile legate de stilul de viaţă modern.

  • Cum să reducem efectul oxidant al radicalilor liberi din sânge şi să scădem nivelul inflamaţiei cronice din organism.

  • Care sunt suplimentele nutriţionale optime pentru sporirea şanselor de evitare şi de înfrângere a cancerului.

  Analizând studiile ştiinţifice recent publicate, autorii lămuresc controversele legate de utilizarea antioxidanţilor în tratamentul cancerului, scoţând în evidenţă toate informaţiile relevante, de la cauzele care duc la distrugerea multor vitamine din alimente prin gătire sau depozitare necorespunzătoare, până la rolul surprinzător jucat de seleniu în prevenirea cancerului.

  Vezi mai mult
 6. Supergenele

  SUPERGENELE Descatuseaza puterea uluitoare a ADN-ului pentru o sanatate si o stare de bine optime

  de Deepak Chopra, Rudolph E.Tanzi

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Autorii bestsellerului "Supercreierul" prezintă o nouă și îndrăzneață înțelegere a genelor umane și a modului în care modificări simple ale stilului de viață ne pot schimba sănătatea generală.

  Saltul către „starea de bine radicală" este o promisiune ce așteaptă să fie împlinită.

  Vreme de decenii, s-a crezut că genele ne determină destinul biologic. Acum, noua genetică ne învață că genele sunt dinamice și răspund la tot ceea ce gândim, spunem și facem. Dintr-odată, au devenit aliații noștri cei mai puternici în încercarea de înnoire personală.

  Putem optimiza comportamentul și expresia genelor, pentru a ajunge la o stare de sănătate și împlinire la care nici nu visam cu puțin timp în urmă. Impactul asupra prevenirii bolilor, imunității, îmbătrânirii și bolilor cronice este fără precedent.

  Vezi mai mult
 7. Viitorul lui Dumnezeu

  VIITORUL LUI DUMNEZEU o abordare practică a spiritualităţii pentru vremurile noastre

  de Deepak Chopra

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  Dumnezeu este în dificultate.

  Ateismul militant, în fruntea căruia s-a poziţionat Richard Dawkins, susţine că în lumea modernă divinitatea este un mit demodat.

  Deepak Chopra îşi exprimă cu pasiune dezacordul, considerând că acum este momentul perfect pentru a face din spiritualitate o cunoaştere trainică a realităţii superioare.

  "Credinţa trebuie salvată spre binele tuturor, susţine autorul, pentru că din ea izvorăşte pasiunea pentru etern, care este şi mai puternică decât dragostea. Mulţi dintre noi au pierdut acea pasiune sau n-au cunoscut-o niciodată."

  În orice epocă, credinţa este un strigăt din inimă. Dumnezeu este conştiinţa superioară care răspunde la acest strigăt. "Singură, credinţa nu ni-l poate oferi pe Dumnezeu, dar poate realiza ceva mai oportun: să-l facă pe Dumnezeu posibil."

  Vezi mai mult

7 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină