Knowledge is everything

Carti

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Codul ingerilor

  CODUL ÎNGERILOR Ghid interactiv pentru conectarea cu îngerii

  de Chantel Lysette

  Preţ normal: 41,90 RON

  Preţ special: 39,50 RON

  "Codul Îngerilor" este un ghid interactiv care dezvăluie modalităţi de a comunica şi de a forma o conexiune cu îngerii, cu scopul de a obţine o relaţie personală cu aceştia.

  Poate deseori v-aţi întrebat dacă există o însemnătate în tot ceea ce vi se întâmplă – o melodie auzită în clipa oportună, un obiect rătăcit şi regăsit în momentul potrivit, imagini care se repetă, sentimente de déjà vu – să fie toate acestea semne primite din altă lume?

  Da! Îngerii ne trimit mesaje deseori, dar uneori avem nevoie de ajutor pentru a le recunoaşte. Prin intermediul activităţilor din carte vă veţi deschide către îndrumarea divină şi veţi cunoaşte 16 îngeri diferiţi.

  Veţi descoperi personalităţile acestora, sentimentele pe care le evocă şi modalităţile în care pot apărea.

  Crearea propriului cod de comunicare angelică vă oferă posibilitatea de a avea mereu la dispoziţie o sursă divină de linişte, sprijin şi îndrumare.

  Vezi mai mult
 2. Solutie contra oboselii

  SOLUŢIE CONTRA OBOSELII Cum să îţi măreşti nivelul de energie în 8 paşi

  de Eva Cwynar

  Preţ normal: 37,90 RON

  Preţ special: 34,80 RON

  Această carte se adresează tuturor femeilor, din orice colţ al lumii, care se luptă zilnic cu aceleaşi simptome şi care sunt marcate de aceleaşi afecţiuni: creştere în greutate, stres, anxietate, infertilitate, insomnie şi multe altele.

  "Soluţie contra oboselii" îşi propune să scoată definitiv aceşti termeni din viaţa noastră, apelând la un program simplu, în 8 paşi pe care îi poate urma oricine, pentru întinerirea şi revigorarea minţii şi sufletului.

  Autoarea, dr. Eva Cwynar ne împărtăşeşte planul ei pentru a înlătura oboseala cronică de care suferă multe femei când ajung în „acea perioadă" a vieţii - mai mult, oferă posibilitatea de a înţelege exact de unde izvorăsc aceste sentimente fizice şi opţiuni de a le combate cu succes.

  Cu alte cuvinte, "Soluţie contra oboselii" este un ghid complet de sănătate pentru femeia secolului 21, care vă va învăţa cum să vă eliberaţi de probleme, fie ele emoţionale sau fizice, pentru a vă bucura din plin de viaţă.

  Vezi mai mult
 3. Meditatie pentru viata

  MEDITAŢIE PENTRU VIAŢĂ

  de Robert Buttera

  Preţ normal: 31,00 RON

  Preţ special: 28,50 RON

  Beneficiile meditaţiei sunt nenumărate: reduce stresul, atenuează durerea, oferă linişte minţii, şi o mai mare capacitate de adaptare.

  Dar care stil de meditaţie ţi se potriveşte ţie?

  "Meditaţie pentru viaţă" explică cele 6 forme de bază ale meditaţiei care te vor ajuta să identifici exact forma care ţi se potriveşte.

  Autorul te va ghida să îţi stabileşti stilul de meditaţie în funcţie de tipul tău de personalitate, de experienţa de viaţă acumulată, dar şi în funcţie de preferinţele personale. Descoperă cele 6 forme de bază ale meditaţiei şi identifică acele tehnici care ţi se potrivesc.

  Fă exerciţii în aşa fel încât să îţi personalizezi practica, învaţă paşii în aşa fel încât să rămâi motivat, şi bucură-te de beneficiile meditaţiei care pot să îţi încarce pozitiv întreaga viaţă.

  Vezi mai mult

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină