Knowledge is everything

Carti

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Ciclicitate,tipare si evolutie

  CICLICITATE, TIPARE ŞI EVOLUŢIE Mecanismele Astro-Numerologiei previzionale

  de Barbara Băcăuanu

  Preţ normal: 27,25 RON

  Preţ special: 24,50 RON

  Lucrul cu ajutorul ciclurilor planetare asigură o perspectivă amplă asupra evoluţiei în timp a unei persoane sau a unui eveniment.

  A cunoaşte şi a decodifica mesajul vibraţional al fiecărui ciclu personal în parte, reprezintă o armă foarte puternică pentru acela care doreşte să trăiască în armonie cu ritmurile naturale ale vieţii, pentru acela care ştie când trebuie să acţioneze sau când să aştepte şi să planifice, astfel încât evoluţia sa şi drumul spre mai bine să nu întâmpine dificultăţi.

  Legile cosmice, geometria sacră, numărul de aur şi vibraţiile numerice sunt concepte foarte vechi, pe care oamenii le cunoşteau şi le aplicau în viaţa de zi cu zi cu naturaleţe.

  Agitaţia lumii moderne, haosul şi îndepărtarea de fiinţa noastră spirituală, au făcut din ele idei abstracte, puerile sau de neconceput.

  Este bine să ni le aducem aminte şi să le integrăm în sistemul nostru de conştientizare, deoarece nimic nu poate fi mai firesc decât armonia, iar armonia nu poate fi creată decât prin respectarea legilor de bază.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină