Knowledge is everything

Carti

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Dieta castigatoare

  DIETA CÂŞTIGĂTOARE Cum m-a ajutat regimul alimentar fără gluten să ajung numărul 1 ATP

  de Novac Djokovic

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,00 RON

  "Sunt încântat că o figură publică de talia lui Novak Djokovic, un personaj admirat de milioane de tineri, a ales să vorbească despre problema delicată a glutenului şi să se ofere drept exemplu de succes pentru ceea ce poţi obţine prin angajament ferm, muncă susţinută şi o dietă sănătoasă"

                                                              William Davis, autorul bestsellerurilor New York Times: "Dieta fără gluten: Renunţă la produsele făinoase, slăbeşte şi restabileşte-ţi      starea de sănătate" şi "Dieta fără gluten - Carte de bucate".

   

  "Voi fi sincer – nu mi-am imaginat niciodată că noua mea dietă alimentară mă va face să mă simt într-atât de bine, să mă simt într-atât de capabil.

  Întotdeauna m-am antrenat cu gândul de a fi cel mai bun, doar că modul de funcționare a organismului meu îmi stătea în cale.

  Apoi, brusc, lucrurile s-au schimbat. Atunci când schimbarea s-a întâmplat și eu am început să mă simt fantastic, am știut exact ce vreau de la mine: să ajung numărul unu în lume. Să câștig și să continui să câștig.

  Fă aceste schimbări. Bucură-te de proces. Dar nu lăsa ca aceste schimbări să devină obiectivul tău. Lasă-le să fie porțile de acces către niște obiective mai mărețe și mai importante.

  Fii pregătit."

                                Novak Djokovic

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină