Knowledge is everything

Carti

4 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Calatorie prin shakre

  CĂLĂTORIE PRIN CHAKRE(CARTE AUDIO CD )

  de Colette Baron Reid

  Preţ normal: 22,00 RON

  Preţ special: 21,00 RON

  În audiobook-ul "Călătorie printre chakre (Journey Through The Chakras)", apărut pentru prima oară în română, autoarea canadiană Colette Baron-Reid ne propune un ghid de meditație ușor de urmat de către oricine, dar și deosebit de eficient.

  De vreme ce chakrele în sine constituie legătura energetică dintre minte şi trup şi se consideră că au o influenţă puternică asupra corpului fizic, folosirea tehnicilor de vizualizare şi meditaţie pot fi extrem de eficace pentru vindecare, reenergizare şi echilibrul fizic, emoţional şi spiritual.

  "Călătorie prin chakre" este un ghid de meditație uşor de urmat de către oricine şi totodată deosebit de eficient, stând la baza programului de dezvoltare intuitivă susținut de autoare în cadrul seminariilor și atelierelor sale.

  „Lasă-te purtat printr-un exercițiu de vizualizare creativă, prin cele șapte trepte ale conștienței în continuă extindere. Începând cu prima chakră și piatra prețioasă aferentă, și parcurgându-le apoi pe toate celelalte, vei reuși să eliberezi, să echilibrezi și să refaci acești centri energetici, pentru a restabili o stare generală de bine a organismului, atât la nivel fizic, cât și spiritual.”

  Cel mai bun mod de a folosi acest CD este să-ți rezervi 45 de minute numai pentru tine. Stai jos sau chiar întins pe spate, în liniște, ascultă și pășește într-o frumoasă călătorie spirituală.

  Conceptul modelului filosofic al universului structurat pe şapte niveluri, aşa cum este reprezentat prin sistemul chakrelor, provine din cultura orientală. Iniţial introdusă prin yoga, este o disciplină fizică şi mentală holistică, având scopul de a îmbina Divinul cu individualul, conlucrând cu sistemul chakrelor în scopul vindecării şi al stării de bine.

  Termenul chakra provine din sanscrită, unde însemna „roată“, şi descrie un disc turnant de energie. Aceste şapte roţi se succedă într-o coloană ce porneşte de la baza coloanei vertebrale şi ajunge până în creştetul capului.

  De vreme ce chakrele în sine constituie legătura energetică dintre minte şi trup şi se consideră că au o influenţă puternică asupra corpului fizic, folosirea tehnicilor de vizualizare şi meditaţie pot fi extrem de eficace pentru vindecare, reenergizare şi echilibrul fizic, emoţional şi spiritual.

  Vezi mai mult
 2. Usa secreta catre succes

  UŞA SECRETĂ CĂTRE SUCCES

  de Florence Scovel Shinn

  9,90 RON

  Trebuiesă te obişnuieşti să trăieşti în ce-a de-a patra dimensiune, în "Lumea Minunilor".

  Este lumea în care nu judeci după aparenţe. De câte ori ai auzit că o gândire pozitivă atrage lucrurile bune, în timp ce pesimismul îţi aduce numai necazuri? Şi de câte ori ai aplicat această metodă în viaţa ta?

  Dacă până acum ai avut vreo îndoială în legătură cu beneficiile unei atitudini optimiste, Florence Scovel Shinn o să-ţi demonstreze că succesul este de partea celor convinși de reuşita lor.

  'Ușa secretă către succes" o să le convingă până şi pe cele mai sceptice persoane că puterea gândului, sau a Adevărului, le poate schimba radical destinul.

  Acestea trebuie doar să rostească câteva dintre faimoasele afirmaţii ale lui Florence Scovel Shinn şi să creadă cu tărie că, în scurt timp, vor obţine ceea ce vor.

  În volumul cu titlul original "Secret door to success", Florence Scovel Shinn ne îndeamnă să ne urmăm instinctele, numite de ea presimţiri, şi să nu ne mai lăsăm raţiunea să ne spulbere visele.'

  Astfel,în loc să ascultăm de vocea din minte care ne spune mereu „Acest lucru este imposibil. N-are niciun rost!”, trebuie să ne auto-disciplinăm şi să îi demonstrăm raţionalului că, prin voie divină, totul este posibil!

  Vezi mai mult
 3. Hectare de diamante

  HECTARE DE DIAMANTE

  de Russell H.Conwell

  8,00 RON

  Cartea "Hectare de diamante", al cărei titlu original este "Acres of Diamonds", a fost redactată pe baza unui discurs public ţinut de Russell H. Conwell de peste 6.000 de ori.

  Autorul relatează o serie de poveşti, toate conţinând aceeaşi pildă. Este vorba despre oameni şi despre eşecurile lor. Dar şi despre succesele lor.

  Calea către succes propusă de Russell H..Conwell este simplă – o cale la care mulţi dintre noi ajungem după ce am parcurs trasee complicate.

  Russell H. Conwell încearcă să ne convingă să nu facem o greşeală pe care o fac mulţi oameni.

  Veţi afla care este aceea din prelegerea pe care a ţinut-o în Philadelphia, oraşul în care a trăit.

  Unul dintre cele mai reuşite exemple ale puterii literaturii motivaţionale, cartea "Hectare de diamante" ne arată că tot ce ne trebuie pentru a reuşi se află la noi acasă şi toate calităţile unui om de succes sunt de căutat în el însuşi.

  Nu trebuie decât să sapi adânc în tine însuţi, pentru a le descoperi.

  Nu ai nevoie decât să cauţi să îţi cunoşti mai bine mediul şi să înveţi să îi valorifici potenţialul, pentru ca acesta să îţi dea ce vrei.

  Vezi mai mult
 4. Cel mai mare secret dintre toate

  CEL MAI MARE SECRET DINTRE TOATE Trecând dincolo de abundenţă la o viaţă de împlinire adevărată

  de Marc Allen

  Preţ normal: 11,90 RON

  Preţ special: 11,00 RON

  În volumul "Cel mai mare secret dintre toate", apărut în engleză sub titlul "The Greatest Secret of All", Marc Allen ne îndeamnă să nu ne limităm la o existenţă mediocră şi nesatisfăcătoare, ci să ţintim mai sus, către îndeplinirea visurilor celor mai îndrăzneţe.

  Chiar dacă nu conştientizăm asta, puterea noastră interioară este imensă – suntem capabili să avem oricât de mult succes dorim.

  În acest must-have al cărţilor de dezvoltare personală, Marc Allen susţine că trebuie doar să facem totul într-o manieră uşoară şi relaxată, şi într-un mod pozitiv şi sănătos.

  Vezi mai mult

4 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină