Knowledge is everything

Carti

5 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Autocontrol

  AUTOCONTROL

  de Dan Seracu

  Preţ normal: 29,98 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  La început îţi voi prezenta modul de învăţare a activităţii conştiente a zonei Alfa. Aceasta îţi va lua 40-50 de zile.

  În continuare vei învăţa cum să atragi tot mai mult sub coordonarea ta conştientă zonele considerate în mod clasic aparţinătoare subconştientului, cum ar fi funcţiile vitale.

  Vei învăţa tehnici pentru îmbunătăţirea memoriei, acordarea primului ajutor, ajutorarea ta şi a altora în caz de boală, eliminarea unor obiceiuri proaste etc.

                                                    AUTORUL

  Vezi mai mult
 2. Autocontrol pentru avansati

  AUTOCONTROL PENTRU AVANSAŢI

  de Dan Seracu

  Preţ normal: 29,98 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  Înaintea ta, Divinitatea a pus o cărare diferită de la om la om, cărare la sfârşitul căreia este examenul cel mare dinaintea saltului spre lumile superioare. Parcurgând această cărare avem două ţeluri: acumularea de cunoştinţe şi „facerea de bine”.

  Primul deziderat nu poate fi îndeplinit într-o viaţă, tocmai de aceea avem posibilitatea de a ne reîntoarce pentru o nouă „clasă” de învăţare.Modul în care absolvim aceste clase depinde numai şi numai de noi, iar de aceasta depinde numărul de reîncarnări pe acest Pământ.

  În ce priveşte „a face bine″, aici căile sunt nenumărate, dar fiecare avem bine definită calea din faţa noastră. Problema este însă de a afla care este calea ce ne-a pus-o El în faţă.

  Suntem puşi cumva în situaţia conducătorului auto care caută intrarea pe autostrada unde are o bandă a lui, într-un oraş necunoscut şi fără hartă.

  Modalitatea uşurării găsirii „intrării” o avem prin tehnicile de meditaţie. Amintesc doar câteva din ele: Yoga, Mind Control-ul, tehnicile învăţate prin cursurile Meditation Grup for the New Age, rugăciunea creştină, tehnicile extrem orientale ca budismul, Zen etc, folosirea cristalului de cuarţ şi altele.

  În cele ce urmează îţi voi prezenta o tehnică pusă la punct din cele de sus, preluând de la fiecare tot ceea ce mi s-a părut că nu este nociv (de exemplu, în Yoga este de-a dreptul periculos să revii brusc din meditaţie; în tehnica noastră – numită Alfa după numele undelor cerebrale activate în mod conştient – nu există acest pericol). De asemenea am căutat să diminuez la maxim condiţiile restrictive (ca de exemplu o anumită alimentaţie) şi să ofer o comoditate maximă - salutară, cred, în epoca aceasta superstresantă în care trăim.

  Tocmai de aceea, vei observa că nu găseşti poziţii care de care mai complicate, ca de exemplu asanale din Yoga, ci îţi recomand să te aşezi cât mai pomod într-un fotoliu, sau să îţi alegi poziţia care îţi tihneşte cel mai mult (poţi sta chiar şi în cap dacă asta îţi convine).

                                                   Dan Seracu

  Vezi mai mult
 3. Arta divinatiei

  ARTA DIVINAŢIEI

  de Dan Seracu

  Preţ normal: 34,88 RON

  Preţ special: 31,00 RON

  Divinaţia încearcă să impulsioneze contactul conştient dintre împrejurările vieţii şi arhetipurile care constelează într-un anumit moment în viaţa individului. Supunându-se legii sincronicităţii, actul divinaţiei încearcă să deceleze forţele arhetipale care-l "mişcă" pe om. Aici, ideea de bază este că fiecare om reprezintă, chiar prin naşterea sa, personificarea unui arhetip anume - altfel spus, reactualizarea unei tipologii comportamentale care se reiterează la nesfârşit sub diverse comandamente ale istoriei. Nu doar tipologia comportamentală, ci chiar şi particularităţi ale acesteia reprezintă situaţii de viaţă în care s-au mai aflat miliarde de oameni înaintea celui care le încearcă, experienţa lor acumulându-se atât genetic, psiho-genetic, cât şi pe "banda inforenergetică" cosmică. De aceea, spre deosebire de "ghicit", divinaţia reprezintă racordarea la această bancă de date, realizând uneori chiar mai mult decât contactul cu arhetipurile.

  Vezi mai mult
 4. Cristaloterapia

  CRISTALOTERAPIA

  de Dan Seracu

  Preţ normal: 34,88 RON

  Preţ special: 31,00 RON

  Traim între Cristale.

  Conform specialistilor, circa o treime din suprafata Pamântului este foarmata din cuart si bioxid de siliciu, iar sub ape mai exista o cantitate imposibil de apreciat. Oamenii devin tot mai interesati de Cristale si de Pietrele (semi)pretioase.

  Prezenta lucrare îsi asuma rolul de a-i ajuta pe cititori sa traiasca cu si alaturi de cristale, de a le deschide capacitatile de a receptiona ceea ce ele ne transmit, ne învata, de a le folosi spre binele propriu si al întregii umanitati.

  Cristalele nu apartin unei mode tip „New Age” si nici nu sunt jucarii. Menirea lor ACUM si AICI este de a ajuta omenirea în deschidere si ridicare spirituala.

  Lucrarea „Cristaloterapia” îi familiarizeaza pe cititori cu principalele caracteristici ale Cristalelor si Pietrelor (semi)pretioase si cu modul corect în care ele pot fi utilizate. Totodata, un loc important în structura cartii revine tehnicilor de cristaloterapie si celor mai simple proceduri de tratare a unor suprafete mai des întâlnite cu ajutorul Pietrelor.

  Vezi mai mult
 5. Initiere in autocontrol

  INIŢIERE ÎN AUTOCONTROL ŞI NU NUMAI . . .

  de Dan Seracu

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  Această lucrare este dedicată tuturor celor care încă îşi caută Calea, dar şi celor care şi-au găsit-o.

  Îţi recomand ca atunci când iei lucrarea aceasta pentru prima oară în mână, să o citeşti de la un capăt la celălalt ca pe un roman ştiinţifico-fantastic.

  Lasă apoi o săptămână-două să se cristalizeze în minte cele citite , apoi reia doar paragraful 12 (fără subcapitolele următoare 12.1 şi celelalte).

  După încă o săptămână, începe cu primul paragraf. (...).

  Încă o observaţie: metoda aceasta este foarte versatilă; vei vedea că, practicând-o, o vei modifica de la o zi la alta. Asta deoarece un rezultat bun astăzi este punctul de plecare pentru mâine.

  Şi încă o observaţie: faţă de alte tehnici de meditaţie, cum ar fi practicarea exerciţiilor yoga fără învăţător, ori cu un guru necorespunzător, aici nu există pericolul accidentelor.

  Vezi mai mult

5 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină