Knowledge is everything

Carti

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cum sa-ti dezvolti sanatatea emotionala

  CUM SĂ-ŢI DEZVOLŢI SĂNĂTATEA EMOŢIONALĂ

  de Oliver James

  24,90 RON

  Cât de importantă este sănătatea emoţională?

  Fericirea poate avea nenumărate semnificaţii. Pentru unii dintre noi poate însemna o viaţă împlinită, în timp ce pentru alţii se rezumă la un moment pasager de bucurie. Mai degrabă decât să căutăm necontenit fericirea, Oliver James încurajează cultivarea sănătăţii emoţionale, subliniind cele cinci elemente caracteristice: intuiţia, o bună cunoaştere de sine, relaţii fluide cu cei din jur, ludicul şi autenticitatea.

  În "Cum să-ţi dezvolţi sănătatea emoţională", James creează un ghid pentru a optimiza fiecare dintre aceste elemente în scopul de a duce o viaţă mai satisfăcătoare. Ajutându-ne să înţelegem impactul pe care îl are bagajul emoţional în interacţiunile zilnice, Oliver James ne dezvăluie cum să depăşim obiceiurile care nu ne aduc niciun beneficiu şi cum să devenim mai conştienţi de sine, reîmprospătând astfel abordarea propriei existenţe.

  Vezi mai mult
 2. Cum sa faci fata dificultatilor

  CUM SĂ FACI FAŢĂ DIFICULTĂŢILOR

  de Christopher Hamilton

  24,90 RON

  Indiferent de poziţia socială, de succesul profesional, de împlinirea familială sau de reuşitele financiare, cu toţii ne putem aştepta să experimentăm, sub o formă sau alta, o pierdere, un eşec sau o dezamăgire.

  Reacţia comună este de a trece cât mai rapid peste dificultăţi şi de a ne continua viaţa. Christopher Hamilton propune o abordare diferită.

  Concentrându-se pe exemple în contexte ca familia, dragostea, sănătatea şi moartea, autorul explorează metode constructive de a îmbrăţişa dificultăţile cu scopul de a dezvolta o altfel de înţelegere a problemelor care, de multe ori, ne definesc viaţa. Ne invită să reflectăm cu atenţie la procesul uman de suferinţă şi anduranţă şi oferă sugestii practice despre cum putem privi dificultăţile cât mai direct, de fiecare dată când ne confruntăm cu ele.

  Oferind exemple din istorie, filozofie şi ştiinţă, Hamilton ne învaţă cum să percepem dificultatea ca pe o sursă preţioasă de înţelegere care ne poate modela existenţa.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină