Knowledge is everything

Carti

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Terapie prin alimentatie

  TERAPIE PRIN ALIMENTAŢIE

  de Neli Costea, Valerian Răileanu dr.

  30,00 RON

  Cartea de bucate a Centrului de Sănătate „Eden”, Breaza, oferă o gamă variată de reţete pentru preparate gustoase şi sănătoase în acelaşi timp, bazate pe mulţi ani de practică medicală şi bucătărie vegetariană, materializate în alimente preparate în bucătăria instituţiei pentru pacienţii internaţi.

  Cu ajutorul unui util ghid de orientare, cei interesați în adoptarea unei diete sănătoase și potrivite pentru o anumită afecțiune, pot opta pentru combinarea rețetelor în meniuri personalizate după modelele sugerate pentru șapte zile, deoarece fiecare dintre cele 300 de rețete recomandate conține indicații medicale privitoare la compatibilitatea alimentului cu afecțiuni care fac referire la boli cardiovasculare, diabet zaharat, sindrom metabolic, obezitate, ulcer gastric şi duodenal, reflux gastro-esofagian şi gastrită hiperacidă, colită cronică, colon iritabil, constipaţie cronică, boli diareice, hepatită cronică şi ciroză hepatică, litiază biliară sau insuficienţă renală cronică.

  Astfel, „Terapie prin alimentație” nu este doar o carte de bucate, ci un excelent ghid pentru bolnavi sau pentru persoanele care se îngrijesc de cei în suferință.

  Vezi mai mult
 2. Yaryavaturile in medicina naturista

  ZARZAVATURILE ÎN MEDICINA NATURISTĂ

  de Alfons Balbach, Daniel Boarim

  18,00 RON

  Nu putem să vorbim de zarzavaturi, fără să amintim de bogăţia şi varietatea lor.

  Din păcate nu ştim să profităm suficient de generozitatea naturii. Zarzavaturile au o extraordinară putere medicinală şi nutriţională, care este în general ignorată. Vindecarea bolilor poate să fie mai rapidă decât ne imaginăm, mai economică decât obişnuita alergare la farmacie şi mai puţin dureroasă decât metodele convenţionale ale medicinii alopate, însă fără riscuri de efecte colaterale.

  Un zarzavat poate părea prea simplu pentru a avea proprietăți suficient de puternice pentru a vindeca. Dar cunoștința populară și experiența terapeuților naturiști din toate timpurile arată că zarzavaturile au proprietăți de vindecare. Știința, într-o zi va demonstra mai bine acest lucru.

  Albert Einstein spunea: „Triste sunt timpurile noastre! Este mai ușor a dezintegra un atom, decât a dezintegra o prejudecată.”

  A înota împotriva intereselor dominante nu este pentru cine iubește comoditatea. În ciuda tuturor dificultăților, credem într-un final fericit pentru cei ce muncesc în domeniul științelor „alternative”.

  Interesul manifestat de cititorii milioanelor de exemplare a acestei cărți vândută în limbile portugheză, engleză, spaniolă, iar acum, la a treia ediție în limba română, simțim că va fi un ajutor benefic poporului român.

  Vezi mai mult
 3. SĂ GĂTIM GUSTOS,SIMPLU ŞI SĂNĂTOS  Reţete vegetariene la îndemâna oricui.

  SĂ GĂTIM GUSTOS,SIMPLU ŞI SĂNĂTOS Reţete vegetariene la îndemâna oricui.

  de Gabriela Dima

  23,98 RON

  Din mulţimea de cărti cu specific culinar, ”Să gătim gustos, simplu şi sănătos” a doamnei Gabriela Dima, se distinge prin mai multe elemente originale, care o face să fie deosebită:

  În primul rând, este vorba de o carte de reţete exclusiv vegetariene, care sunt combiante şi preparate în aşa fel încât să nu prejudicieze sănătatea, ci mai degrabă să o promoveze.

  În al dolilea rând, cartea se adresează nu doar celor care, în anumite perioade ale anului, doresc să se ”purifice” fizic şi spiritual, ci tuturor celor care vor să adopte - temporar sau permanent - regimul vegan, a cărui superiorotate calitativă este deja un fapt confirmat ştiinţific.

  Această carte n-ar trebui să lipsească din bucătăria nici unei gospodine care este preocupată de sănătatea familiei sale, fiindu-i de un real ajutor, prin sfaturile sale, prin folosirea unor ingrediente care vor aduce savoare preparatelor şi nu vor necesita costuri mai ridicare decât cele ale unei alimentatii tradiţionale.

  Vezi mai mult
 4. Sfaturi practice si retete ovo-lacto-vegetariene

  SFATURI PRACTICE ŞI REŢETE OVO-LACTO-VEGETARIENE

  de Narcisa Răileanu, Valerian Răileanu

  23,98 RON

  Principiul fundamental al menţinerii unei adevărate sănătăţi constă în întoarcerea le vechile obiceiuri de trai, iar o dietă corectă este mult mai valoroasă decât medicamentele în câştigarea şi menţinerea unei sănătăţi bune.

  Pentru lumea civilizată, există un mai mare pericol decât cel al războiului, iar acesta este o alimentație defectuoasă.

  Jumătate din ceea ce mâncăm ne întreține viața, iar cealaltă jumătate îi întreține pe doctori.

  În cartea ”Sfaturi practice și rețete de bucătărie ovo-lacto-vegetrariene”, medicul Valerian Răileanu și soția sa combină într-un mod armonios experiența terapeutului cu cea a gospodinei, oferind o bogată gamă de rețete culinare.

  Vezi mai mult
 5. Sanatate pentru milioane

  SĂNĂTATE PENTRU MILIOANE

  de Pasquale Lemmo

  23,98 RON

  Cel mai valoros dar oferit de Dumnezeu omului este, fără îndoială, viaţa. Şi cea mai bună viaţă este cea trăită cu sănătate.

  „Sănătate pentru milioane” prezintă oferta realistă de a fi un ghid practic, eficient şi sigur pentru a obţine şi păstra sănătatea tuturor acelora care doresc să trăiască mai bine.

  Autorul este vegetarian din adolescenţă, iubitor al naturii şi autodidact.

  Călătorind prin mai mult de 35 de ţări, a cercetat profund peste 100 de lucrări despre Medicina Naturală editate în diverse limbi. A urmat orientările mai multor medici, naturişti, oameni de ştiinţă şi profesori ale căror depoziţii şi recomandări se găsesc înregistrate în aceste pagini.

  Este clar că milioane de persoane pot obține un trai de cea mai bună calitate posibilă, în termeni de sănătate.

  Aceasta depinde de fiecare. Recomandările din aceste pagini sunt la dispoziția tuturor.

  Fiți fericiți și sănătoși!

  Vezi mai mult
 6. Hrana noastra,destinul nostru

  HRANA NOASTRĂ,DESTINUL NOSTRU Îndrumări şi reţete delicioase pentru o viaţă sănătoasă.

  de Mariana Ghezzo, Mihai Ghezzo

  20,00 RON

  Cartea ”Hrana noastră, destinul nostrum” nu este o simplă carte cu reţete de bucătărie. Este mult mai mult decât atât.

  Pe măsură ce o veţi citi, veţi înţlege că în căminul dumneavoastră aţi adus un prieten cu care puteţi să vă sfătuiţi şi de la care veţi învăţa multe lucruri.

  Pe lângă multe rețete delicioase și ușor de preparat, veți găsi rețete vegane pentru o „hrană vie de vindecare”, precum și meniuri pentru diverse boli.

  Vezi mai mult

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină