Knowledge is everything

Carti

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. De ce animalele nu fac infarct dar oamenii da

  DE CE ANIMALELE NU FAC INFARCT. . . DAR OAMENII DA ! Plan pentru un nou sistem de asistenţă medicală

  de Matthias Rath M.D.

  30,00 RON

  Principala cauză a aterosclerozei – care se află la originea infarctelor miocardice şl accidentelor vasculare cerebrale – este un deficit cronic de vitamine şi alţi nutrienţi celulari în milioanele de celule care alcătuiesc sistemul cardiovascular.

  Ca şi în cazul bolii marinarilor, scorbutul, acest deficit duce la slăbirea pereţilor arteriali şi – după multe decenii – la formarea temutelor plachete.

  Matthias Rath, M.D., medic şi om de ştiinţă recunoscut pe plan internaţional, este autorul descoperirii ştiinţifice revoluţionare care ne ajută să înţelegem astăzi cauzele bolilor cardiovasculare.

  Această carte: răspunde unor întrebări de sănătate pentru care medicina convenţională nu are răspuns.

  • „De ce suferim infarcte ale inimii şi nu ale nasului?”
  •  „De ce facem arterioscleroză şi nu venoscleroză?”
  • „De ce animalele nu fac infarct, dar oamenii, da?”

  Pune capăt erei „analfabetismului” în domeniul sănătăţii şi totodată şi fatalei dependenţe de afacerea farmaceutică multimiliardară, care însă poate funcţiona numai atâta timp cât adevăratele cauze ale bolilor nu sunt cunoscute reprezintă piatra de hotar a unui nou sistem de asistenţă medicală care se bazează pe prevenirea şi eradicarea bolilor, fiind construit de oameni care nu mai pot fi înşelaţi cu privire la adevăratele cauze ale bolilor.

  Vezi mai mult
 2. Victorie asupra cancerului

  VICTORIE ASUPRA CANCERULUI VOL.1+2

  de Matthias Rath M.D., Aleksandra Niedzwiecki Ph.D.

  Preţ normal: 81,90 RON

  Preţ special: 73,70 RON

  Partea 1: Să facem inimaginabilul posibil

  Partea a 2-a: Înţelegerea istoriei.Construirea viitorului

  În această carte, vândută până acum în milioane de exemplare în întreaga lume, medicul şi cercetătorul de renume internaţional Matthias Rath, alături de Aleksandra Niedzwiecki, doctor în biochimie şi conducătoare a Dr. Rath Research Institute din California, prezintă într-un limbaj accesibil publicului larg descoperirile bazate pe ani de cercetări în domeniul microelementelor nutritive şi al sinergiei acestora, pentru controlul cancerului.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină