Knowledge is everything

Carti

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Dezintoxicarea Magia-vindecarii

  DEZINTOXICAREA - MAGIA VINDECĂRII

  de Virginia Faur, Remus Tanase

  25,00 RON

  Cartea tratează un subiect deosebit de important al zilelor noastre: sănătatea, autorii realizând o sinteză a evoluţiei conceptului de sănătate.

  Din punctul de vedere al ştiinţelor moderne se consideră că sănătatea are multiple faţete: biologică, intelectuală, emoţională, decizională, socială, spirituală, holistică. Desigur, fiecare concept în parte şi toate la un loc contribuie la starea de sănătate a persoanei.

  Discutând despre „inteligenţa materiei" (Dumitru Constantin), trebuie să menţionăm şi „inteligenţa biologică", pe care autorii o menţionează. Corpul fizic poate fi hrănit sau distrus, intoxicat.

  Totuşi, starea de sănătate se datorează cel mai mult sistemului limbic, cel care guvernează starea emoţională.

  Sănătatea emoţională asigură un echilibru dinamic între emoţii şi sentimente, astfel încât fiecare dintre noi să putem răspunde pozitiv la orice „provocare".

  Autorii propun o imagine de ansamblu a conceptului de sănătate, dar şi posibilitatea unor soluţii concrete pentru redobândirea sănătăţii biologice.

  Vezi mai mult
 2. Un brevet de viata lunga

  UN BREVET DE VIAŢĂ LUNGĂ Sănătatea e în farfuria ta; Nu-ţi cumpăra boala!

  de Virginia Faur dr.

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  Cartea conţine recomandări practice pentru o viaţă lungă şi fericită, precum şi 84 de reţete culinare cu ingrediente sănătoase.

  Teme abordate: importanţa florei intestinale, alimentele vii - sursă de enzime, beneficiile consumului de cacao, de seminţe hidratate, frunze verzi şi cânepă, alimentaţia omului sănătos, condimente protective, strategii pentru longevitate, modalităţi de a ne feri de alimentele iradiate, reţete de pesticide netoxice.

  Vezi mai mult
 3. Adevarul despre alimentatie

  ADEVĂRUL DESPRE ALIMENTAŢIE Suntem ceea ce mâncăm

  de Virginia Faur dr.

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  În era medicamentelor şi a transplanturilor de organe se vorbeşte, cu tot mai multă apăsare, despre descoperirea genomului ca etapă în care vei şti ce boli îţi sunt hărăzite în următorii 10 ani.

  Până atunci, însă, ştiinţa ne ajută prea puţin să cunoaştem cauzele suferinţei de azi şi nu ne prea oferă cuvenite remedii. Pare o ingratitudine ca, într-o asemenea atmosferă de confuzie, să invoci coordonata spirituală în ecuaţia existenţei, nu-i aşa?!

  Lucrarea aceasta îţi vine în ajutor, confrate al meu, ca să previi îmbolnăvirea sau, dacă te-a răpus boala, să ştii cum să o ţii în frâu, iar, mai apoi, să o birui prin puterea gândului, prin cumpătul alimentaţiei şi cu ajutorul plantelor.

  Îţi ofer explicaţii şi reţete, modele şi antimodele, te îndemn să fii cu băgare de seamă la slova Bibliei, încât să te poţi ajuta şi singur. Încearcă să fii mai bun, mai îngăduitor şi mai consecvent cu tine însuţi.

  În numele unui adevăr de bun simţ, te rog, bunul meu prieten, încearcă să faci mai mult pentru corpul tău. Respectă-l, nu-l da pe mâna oricui.

  Iată darul de sănătate, şansa pe care o aştepţi demult, pronia divină, sănătatea şi soarta pe care le meriţi sau nu.

  Încearcă să înţelegi acest adevăr şi te vei bucura de sănătate.

  Dacă vrei, poţi. Dacă ştii, faci. Dacă faci, ai. Gândul cel bun să te însoţească.

                                                                    Virginia Faur

  Vezi mai mult

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină