Knowledge is everything

2013 Sfarsitul lumii sau un nou inceput?

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • 2013 Sfarsitul lumii sau un nou inceput?

2013 SFÂRŞITUL LUMII SAU UN NOU ÎNCEPUT? CE VA FI DUPĂ 2012

  • Autor: Marie D.Jones
  • Editura: Trei
  • Nr. pagini: 314
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Calendarul mayaş, acoperind o perioadă de 5.125 de ani, ia sfârşit pe 21 decembrie 2012.


Există temerea că această dată ar prevesti o transformare globală de proporţii uriaşe. Unii sunt chiar îngroziţi de apropierea ei, crezând că ar constitui începutul sfârşitului.


Alţii o aşteaptă cu nerăbdare, considerând că va fi catalizatorul unui salt colosal în conştiinţa colectivă, anunţând sosirea unei adevărate Ere Noi.


În fine, sunt şi dintre aceia care se întreabă dacă nu cumva este vorba despre o furtună într-un pahar cu apă, amintind de temerile cu care a fost întâmpinat anul 2000.


Cartea "2013: Sfârşitul lumii sau un nou început?" examinează toate miturile şi profeţiile care circulă pe această temă a anului 2012, pornind de la învăţăturile mayaşilor despre accelerarea timpului şi trezirea conştiinţei globale.


Mai mult, cartea analizează în profunzime şi o serie de preziceri şi profeţii mai puţin cunoscute, precum şi previziunile ştiinţifice privind încercările la care vom fi supuşi cu toţii.


Iată câteva dintre chestiunile explorate în cartea de faţă:


Oare haosul instaurat în Cosmos şi pe Pământ ne va bulversa viaţa, prin intermediul ciclurilor distructive de producere a petelor solare, al erupţiilor vulcanice de mari proporţii, al furtunilor gigantice, al extincţiilor în masă şi al pericolului reprezentat de asteroizi?


Oare uriaşele progrese înregistrate de ştiinţă vor duce la crearea unor umanoizi bionici, a unor computere capabile să gândească şi vor pune capăt tuturor bolilor – poate chiar morţii însăşi?....


Puterea economică şi geopolitică se va deplasa dinspre Occident spre "Noua Eurasie", odată cu declanşarea unor noi războaie pentru adjudecarea resurselor materiale tot mai restrânse?


Se va produce oare o Apocalipsă sau o Renaştere a umanităţii?

Informaţii adiţionale

Autor Marie D.Jones
Editura Trei
Nr. pagini 314
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.