Knowledge is everything

Antrenarea mintii

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Antrenarea mintii

ANTRENAREA MINŢII ŞI CULTIVAREA BUNĂTĂŢII PLINE DE IUBIRE

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Această carte este o traducere efectuată de Comitetul de Traducere Nalanda, a lucrării "Cele şapte puncte ale antrenării minţii", de Chekawa Yeshe Dorje, cu un comentariu bazat pe învăţăturile orale predate de Chögyam Trungpa.


În învăţăturile sale cu privire la această temă, Trungpa Rinpoche a folosit ca punct central de referinţă comentariul lui Jamgon Kongtrul cel Mare, numit în tibetană Changchup Shunglam (Calea principală spre Iluminare), inclus în colecţia principalelor învăţături ale Budismului Tibetan, care au rezultat mai târziu în Cele cinci Vistierii. (învăţătorul lui Trungpa Rinpoche, Jamgon Kongtrul din Sechen, a fost una din încarnările acestui învăţător din secolul nouăsprezece).


Cele şapte puncte ale antrenării minţii este o listă de nouăzeci şi cinci de sloganuri, formând o instruire sumară, concisă, cu privire la viziunea şi aplicarea budismului Mahayana.


Studierea şi practicarea acestor sloganuri este un mod foarte concret de a contracara agăţarea de ego şi de a cultiva blândeţea şi compasiunea.


Ele oferă o metodă pentru a ne antrena mintea, atât prin practicarea meditaţiei formale, cât şi prin folosirea întâmplărilor din viaţa cotidiană drept mijloc de trezire.

Informaţii adiţionale

Autor Chögyam Trungpa
Editura Dharana
Nr. pagini 230
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.