Knowledge is everything

Calea spre implinire

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Calea spre implinire

CALEA SPRE ÎMPLINIRE

  • Autor: Sandie Gustus
  • Editura: Livingstone
  • Nr. pagini: 358
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

„Această carte interesantă despre teorii şi experienţe extracorporale, care explorează posibilitatea existenţei unei conştiinţe separate de corp, se bazează pe cercetarea şi munca de o viaţă a lui Waldo Vieira, MD.


Inspirându-se din experienţele personale înrădăcinare în teoriile pe care le prezintă, Sandie Gustus vorbeşte cu autoritatea cuiva care a studiat extensiv şi a predat munca lui Vieira timp de mulţi ani, în cadrul Academiei Internaţionale a Conştiinţei (lAC).


Conceptele conform cărora conştiinţa ar fi multidimensională şi multiexistenţială sunt explorate în profunzime, iar explicaţiile care intră în discuţie generează un cod moral al vieţii, încurajându-i pe cititori să ia în considerare propriile lor acţiuni în ceea ce-i priveşte pe alţii.


Cartea oferă de asemenea şi îndrumări practice pentru cei doritori să experimenteze fenomenul discutat. Aceasta este o întregire binevenită a literaturii despre explorările conştiinţei.”


                                              Dr. PENNY SARTORI, autoare a cărţii Experienţele morţii clinice la pacienţii spitalizaţi la Terapie Intensivă: Un studiu clinic de cinci ani

Informaţii adiţionale

Autor Sandie Gustus
Editura Livingstone
Nr. pagini 358
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.