Knowledge is everything

Cancerul, prevenire si tratament

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Cancerul, prevenire si tratament

CANCERUL, PREVENIRE ŞI TRATAMENT Există speranţă!

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Se mai întâmplă minuni în zilele noastre?


Cu siguranţă, dacă vom coopera cu Dumnezeu şi programul Lui de remedii naturale.


Este posibil ca boala de cancer să intre în remisie!


Când Arnold a auzit despre Institutul Uchee Pines, cancerul său de prostată intrase deja în faza de metastaze osoase. Medicul oncolog îi dăduse cumplita prognoză de şase luni până la un an de viaţă. Arnold şi soţia sa erau devastaţi. Apoi au primit vizita unui om care fusese la Uchee Pines cu câţiva ani în urmă, având o prognoză asemănătoare. El primise tratament şi îşi schimbase stilul de viaţă. S-a întors acasă cu boala în remisie. "Du-te la Uchee Pines", l-a implorat el. "Nu ai nimic de pierdut, ci numai de câştigat!" Arnold s-a externat şi a pornit împreună cu soţia sa către dealurile cu pini ale Alabamei, unde se află Uchee Pines Lifestyle Center. Cu un PSA (analiză care arată antigenii produşi de cancerul de prostată) cu mult peste 200 (normalul fiind între 0 şi 3), Arnold nu avea timp de pierdut. La sosire, i s-a prescris un program cu accent pe trei lucruri: schimbarea totală a stilului de viaţă (detalii ce se găsesc în această carte), tratamente de hidroterapie şi încredere în puterea Divină. Zi după zi, Arnold şi soţia sa, care l-a susţinut, au practicat principiile prezentate de personalul medical. Şi s-au rugat. La sfârşitul perioadei de 17 zile, Arnold avea un PSA de 2,2.


Se întâmplă într-adevăr minuni în zilele noastre! Dumnezeu binecuvântează remediile naturale cu rezultate supranaturale.


Plină de principii, experienţe practice şi făgăduinţe din partea lui Dumnezeu, lucrarea "Cancerul: prevenire şi tratamen" este rezultatul a 30 de ani de cercetări şi experienţă a doctorilor AGATHA şi CALVIN THRASH, în domeniul medicinei preventive.

Informaţii adiţionale

Autor Agatha M.Thrash dr., Calvin L.Thrash dr.
Editura Alege Viaţa Publishing
Nr. pagini 184
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.