Knowledge is everything

Carţi de bucate

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 14

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Bucatarie vegetariana

  BUCĂTĂRIE VEGETARIANĂ 100 de reţete italiene uşor de preparat

  de

  Preţ normal: 42,00 RON

  Preţ special: 37,50 RON

  Vegetalele si plantele aromatice, salbatice sau cultivate, legumele, cerealele, fructele si produsele padurii (ciuperci, trufe si chiar flori) toate aceste ingrediente sunt inima bucatariei italiene.

  Astazi, cand un numar tot mai mare de persoane se indreapta catre dietele vegetariene, aceasta carte devine indispensabila in bucatarie. 100 de retete minunate, savuroase

  Vezi mai mult
 2. Planul dietatic Campbell

  PLANUL DIETETIC CAMPBELL Cea mai simplă cale de a slăbi şi de a te vindeca prin adoptarea dietei bazată pe plante şi pe alimente integrale recomandate de Studiul China

  de Thomas M.Campbell II, Colin Campbell dr.

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

    În anul 2005, dr. T. Colin Campbell şi dr. Thomas Campbell au scris împreună "Studiul China', în care au detaliat rezultatele unui studiu revoluţionar care a arătat că dieta bazată pe plante şi pe alimente integrale are potenţialul de a preveni şi de a inversa multe boli cronice.

    "Studiul China" a devenit un fenomen mondial, fiind vândut în peste un milion de exemplare şi inspirând nenumăraţi cititori să îşi revigoreze starea de sănătate prin schimbarea alegerilor alimentare cu altele mai bune.

     "Planul dietetic Campbell" merge un pas mai departe, arătându-le cititorilor nu doar de ce trebuie să facă această tranziţie, ci şi cum să o facă, bucurându-se în acelaşi timp de călătorie, cu ajutorul unui plan dietetic simplu de trecere la o dietă bazată pe plante şi pe alimente integrale.

     "Planul dietetic Campbell" este plin de referinţe la studii de ultimă oră referitoare la nutriţie, aşa cum se aşteaptă probabil fanii "Studiului China".

     Dr. Campbell răspunde la câteva din cele mai comune întrebări:

  • Sunt produsele din soia sănătoase?
  • Trebuie să consumăm gluten?
  • Trebuie să mâncăm alimente organice?
  • Trebuie să consumăm peşte?
  • Sunt organismele modificate genetic periculoase?
  • Cum trebuie să ne hrănim copiii?

      La fel de important, cititorii vor învăţa principiile comportamentale care stau la baza succesului, dar şi ce trebuie să cumpere pentru bucătăria lor, cum să citească etichetele alimentare şi cum să facă cumpărături, ba chiar şi cum să navigheze prin diferite situaţii sociale în care trebuie să mănânce în oraş.

  Cartea include peste 55 de reţete delicioase şi uşor de preparat, şi un plan de meniuri de două săptămâni.

  Indiferent dacă cititorul îşi doreşte să slăbească, să îşi inverseze o boală sau pur şi simplu să se bucure de o sănătate cât mai bună o perioadă cât mai lungă de timp, "Planul dietetic Campbell" îl ajută pas cu pas să îşi atingă scopul propus. Această combinaţie de instrumente practice şi de dovezi ştiinţifice de genul celor din "Studiul China" va schimba cu siguranţă percepţia oamenilor în deceniile care vor urma.Această carte uşor de citit oferă informaţii şi sfaturi practice (inclusiv reţete) referitoare la o dietă sănătoasă care poate preveni şi trata bolile cronice.

  Dr. Tom Campbell îl conduce pe cititor prin peisajul nutriţiei, care generează foarte multă confuzie, îl ajută să interpreteze datele ştiinţifice şi încearcă să completeze golurile pe care ştiinţa nu a reuşit să le acopere încă.

  Vezi mai mult
 3. Dieta de detoxifiere de 14 zile

  DIETA DE DETOXIFIERE DE 14 ZILE 90 de reţete pentru slăbire, sănătate şi întinerire

  de Maggie Pannell

  Preţ normal: 39,90 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Te simţi mereu obosit?

  Ai părul tern şi lipsit de strălucire?

  Răceşti des şi suferi de alte afecţiuni minore?

  Tânjeşti după dulciuri?

  Dacă da, atunci s−ar putea să suferi de supra−încărcare cu toxine. Toxinele te bombardează zilnic – atât cele produse în mod natural în organism, cât şi cele pătrunse în corp din mediul înconjurător, din alimentele, băuturile şi medicamentele pe care le consumi, din produsele cosmetice şi de uz casnic pe care le foloseşti. Iar sănătatea ta are de suferit.

  Cartea propune un program de detoxifiere ce poate fi urmat timp de o săptămână sau două şi, în plus, sfaturi cu privire la alimentele pe care să le incluzi şi la cele pe care să le excluzi din dietă, exerciţii pentru corp şi minte, terapii complementare şi o planificare zilnică a meselor, cu reţete delicioase, de la supe şi peşte la smoothies şi deserturi savuroase, toate pline de nutrienţi şi cu proprietăţi de detoxifiere.

  Programul îţi va îmbunătăţi digestia, te va ajuta să slăbeşti, îţi va stimula sistemul imunitar şi chiar va reduce celulita.

  Nu crezi că viaţa ta va deveni incredibilă atunci când vei arăta şi te vei simţi mai bine?

  Vezi mai mult
 4. Problema mea cu carnea

  PROBLEMA MEA CU CARNEA Cele mai sănătoase argumente pentru o alimentaţie vegetariană. Plus 140 de reţete noi

  de Rip Esselstyn

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  „Rip Esselstyn este un exemplu viu şi grăitor a ceea ce o alimentaţie vegetariană poate face pentru sănătatea voastră.

  În noua sa carte, el subliniază motivele pentru care devii atât de puternic şi sănătos prin evitarea cărnii şi alegerea alimentelor vegetariene.

  Mâncaţi precum o face el şi transformaţi-vă!"

                   Kathy Freston, autoare a bestsellerului "The Lean"

  Vezi mai mult
 5. Inteligenta culinara

  INTELIGENŢA CULINARĂ Arta de mânca sănătos (şi cu adevărat bine)

  de Peter Kaminsky

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Peter Kaminsky, expert în arta culinară, ne destăinuie cum a slăbit aproape 20 de kilograme și cum și-a menținut greutatea, iar asta preocupându-se de mâncarea bună chiar mai mult – necum mai puțin!

  Ideea de a ne hrăni sănătos echivalează, pentru mulți, cu supliciul unei mâncări anoste, lipsite de gust, cu strădania de a număra permanent caloriile – în general, cu renunțarea la orice bucurie. Alteori, considerăm sarcina de a ne găti preparate deosebite ca fiind un lux, un răsfăț ce ne depășește mijloacele financiare sau abilitățile în bucătărie.

  Incontestabil, experiența personală și profesională îi conferă autoritatea de a ne sfătui cum să procedăm în diverse împrejurări, pentru a mânca într-un mod care să nu ne afecteze sănătatea, dar fără a sacrifica desfătarea cu mese încântătoare și fără a ne supune la penitențele impuse de o dietă alimentară strictă, prestabilită.

  Din "Inteligența culinară" aflăm, în câțiva pași concreți, cum să procedăm în privința meniurilor de fiecare zi: gândind înainte de a mânca, alegând ingrediente de calitate, înțelegând rolul jucat de arome și făcând efortul de a găti.

  Pe de altă parte, autorul ne avertizează la ce trebuie să renunțăm (mai cu seamă la preparatele de tip fast-food) sau la ce putem savura cu moderație (deserturile și alcoolul).

  Nu în ultimul rând, ne arată cum să ispitim papilele gustative prin creșterea la maximum a „gustului per calorie“ – un concept ingenios, creat de el – și ne lămurește că, dacă alegem alimente de calitate, cu arome apetisante, ne vom sătura cu porții mai reduse. 

  Vezi mai mult
 6. Studiul China colectia de retete a vedetelor

  STUDIUL CHINA - COLECŢIA DE REŢETE A VEDETELOR - Reţete vegetariene integrale de la bucătarii voştri favoriţi

  de Leanne Campbell, Colin Campbell dr.

  Preţ normal: 40,00 RON

  Preţ special: 36,00 RON

  Cu participarea maeştrilor voştri gastronomi favoriţi şi a autorilor voştri favoriţi de cărţi de bucate, "Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor" include feluri de mâncare de la Lindsay S. Nixon, autoarea seriei de cărţi Happy Herbivore; de la Del Sroufe, autorul bestsellerului New York Times "Furculiţe în loc de cuţite – Carte de bucate"; de la Laura Theodore, gazda emisiunii "Jazzy Vegetarian" de la PBS; şi de la cercetătorul de top în nutriţie, dr. John McDougall.

  Toţi urmează principiile alimentare recomandate de cartea "Studiul China".

  Chiar şi mai bine, cu feluri delicioase precum burgerii din năut de la Dreena Burton; îngheţata de ciocolată cu mentă de la Heather Crosby; salata de quinoa Fiesta de la Christy Morgan; şi fettuccine cu ciuperci de la Christina Ross, această colecţie de reţete este potrivită pentru orice eveniment sau poftă.

  Beneficiind de un cuvânt înainte al dr. T. Colin Campbell, coautor al bestsellerului "Studiul China", cartea de faţă, "Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor" este una dintre cele mai bune ajutoare pentru o alimentaţie sănătoasă şi savuroasă.

  Vezi mai mult
 7. Sanatate pentru milioane

  SĂNĂTATE PENTRU MILIOANE

  de Pasquale Lemmo

  23,98 RON

  Cel mai valoros dar oferit de Dumnezeu omului este, fără îndoială, viaţa. Şi cea mai bună viaţă este cea trăită cu sănătate.

  „Sănătate pentru milioane” prezintă oferta realistă de a fi un ghid practic, eficient şi sigur pentru a obţine şi păstra sănătatea tuturor acelora care doresc să trăiască mai bine.

  Autorul este vegetarian din adolescenţă, iubitor al naturii şi autodidact.

  Călătorind prin mai mult de 35 de ţări, a cercetat profund peste 100 de lucrări despre Medicina Naturală editate în diverse limbi. A urmat orientările mai multor medici, naturişti, oameni de ştiinţă şi profesori ale căror depoziţii şi recomandări se găsesc înregistrate în aceste pagini.

  Este clar că milioane de persoane pot obține un trai de cea mai bună calitate posibilă, în termeni de sănătate.

  Aceasta depinde de fiecare. Recomandările din aceste pagini sunt la dispoziția tuturor.

  Fiți fericiți și sănătoși!

  Vezi mai mult
 8. Cartea mistica de bucate

  CARTEA MISTICĂ DE BUCATE Alchimia secretă a mâncării

  de Denise Linn, Meadow Linn

  Preţ normal: 51,05 RON

  Preţ special: 46,00 RON

  Provocatoare şi pătrunzătoare, eclectică şi frumoasă, această carte te va inspira şi-ţi va deschide mintea către conexiunea dintre hrană şi conştiinţa spirituală.

  Fiind plină de învăţături străvechi, sfaturi practice, anecdote personale, ceremonii impresionante şi feluri de mâncare prezentate în fotografii extraordinare, "Cartea mistică de bucate" aduce la viaţă o mulţime de reţete şi numeroase experienţe din locuri îndepărtate (Mexic, Italia, Vietnam, Franţa, Africa de Nord şi India), precum şi de pe tărâmuri mistice, legendare şi mitice.

  Vei descoperi, de asemenea, cum să îmbunătăţeşti energia mâncării pe care o consumi, ajungând la un nivel mai înalt al conştiinţei; cum să te foloseşti de mâncare pentru a-ţi deschide chakrele; cum să-ţi declanşezi amintiri din vieţile anterioare cu ajutorul aromelor; să inviţi zâne şi îngeri la cină; să călătoreşti prin timp şi spaţiu din tihna casei tale; să-ţi pregăteşti festinuri pentru a stârni belşugul, succesul şi dragostea… şi multe altele!

  Din cartea lui Denise şi Meadow Linn vei învăţa lucruri puţin cunoscute despre ceea ce mănânci şi vei afla cum ţi se poate transforma viaţa.

  Vezi mai mult
 9. Retete de post si sarbatori crestine

  REŢETE DE POST ŞI SĂRBĂTORI CREŞTINE

  de Maria Cristea Şoimu

  12,00 RON

  Cartea de faţă reprezintă un îndemn la păstrarea tradiţiei creştine româneşti culinare cu profunde rădăcini în cultul Bisericii (ex. Colivă, mucenici, pască, cozonac etc). Ne bucură faptul că în această lucrare sunt redate texte biblice cu privire la sărbătorile creştine, încât cititorul va descoperi dimensiunea duhovnicească e evenimentului, precum şi îndemnul la dărnicie faţă de invitaţii de la masă.

  Aşa se face că, atât în post cât şi în zilele de dulce, românul creştin foloseşte darurile lui Dumnezeu din această lume cu gândul şi în comuniune cu El şi oamenii. Recomandăm cu bucurie ca tot creştinul să postească atunci când e post şi să ţină sărbătorile Bisericii noastre săvârşind rugăciuni şi fapte de milostenie, folosind pentru o viaţă alimentară echilibrată această carte de reţete.

                                                      P. S. Emilian Lovişteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului Vezi mai mult

 10. Metoda Dukan-700 retete

  METODA DUKAN -20 VOLUME - 700 de reţete noi pentru a ajunge la greutatea corectă şi a o păstra definitiv

  de Pierre Dukan

  Preţ normal: 199,00 RON

  Preţ special: 169,00 RON

  O colecție de 20 de volume, în care vei găsi:

  ● 700 de rețete nepublicate până în prezent, pentru a te bucura de plăcerea de a mânca, fără teama acumulării de kilograme.

  ● Meniuri complete pentru fiecare etapă a metodei Dukan, inclusiv variantele lor potrivite pentru trecerea dintr-o etapă în alta.

  ● Rețete explicate pas cu pas, cu informații clare și ilustrații sugestive.

  ● Preparate gândite special pentru tine de dr. Pierre Dukan și de echipa sa.

  ● Soluții ingenioase pentru momentele speciale ale zilei: prânz în familie, cină cu colegii, chiar și petreceri aniversare!

  ● Un program complet, bazat pe recomandările dr. Dukan, pentru a valorifica în cel mai sigur mod beneficiile metodei sale.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 14

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină