Credem că merită să scrii o carte când ai în spate ani grei de experienţă în domeniul pe care urmează să-l abordezi în ea, atunci când ai de spus ceva ce nu a fost artificial plăsmuit într-un birou, scriind cărţi doar din alte cărţi, ci este rodul multor ani de practică şi pionierat dificil.
Credem că merită să scrii o carte de bucate atunci când ştii din experienţă că aceste reţete şi meniurile vegetariene din ea au ajutat, la Herghelia şi dincolo de ea, zeci de mii de oameni şi iată, acum, prin răspândirea acestor cunoştinţe în formă tipărită, alte zeci de mii de oameni vor fi orientaţi să trăiască mai bine, să fie mai sănătoşi şi, de ce nu, mai fericiţi.
Ţineţi în mână o carte care se bazează pe experienţa medicilor, nutriţioniştilor şi a personalului din bucătăria "Centrului Lifestyle Herghelia", care au deservit în ultimii 13 ani peste 10.000 de pacienţi în serii de câte 11 sau 18 zile.
Experienţa celor peste 12.000 de mese servite pacienţilor care ne-au călcat pragul se traduce în paginile pe care le aveţi în mână sub forma acestei cărţi de bucătărie vegetariană.
Reţetele pregătite de-a lungul anilor au contribuit din plin la rezultatele excepţionale obţinute în cadrul programului nostru. De-a lungul anulor, am fost abordaţi de pacienţii de la Herghelia, dar şi de mulţi alţii care ar fi dorit să adopte o dietă ideală, care s-a dovedit a fi eficientă în obezitate, diabet, ateroscleroză, hipertensiune sau în prevenţia cancerului.
Ne-au întrebat: Aveţi o carte de bucătărie terapeutică vegetariană? De ce nu scoateţi o astfel de carte, cu experienţa pe care o aveţi şi cu reţetele delicioase pe care le folosiţi de atâţia ani?
A sosit momentul să dăm curs respectivelor cereri prin acest prim volum cu reţete de la Herghelia.
A sosit momentul ca şi cei care nu au venit încă la Herghelia să poată beneficia de informaţiile şi rezultatele aplicării unei diete total vegetariene echilibrate.
Autorii