Knowledge is everything

Frumusete si sanatate prin hrana vie

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Frumusete si sanatate prin hrana vie

FRUMUSEŢE ŞI SĂNĂTATE PRIN HRANĂ VIE

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

În toate cele 25 de cărţi care mi-au apărut până în prezent am scris despre o alimentaţie corectă care ne ajută să ne păstrăm sănătatea.


Un accent deosebit am pus pe hrana vie, apoi pe bucătăria creativă (o combinaţie de fierturi la care se adaugă crudităţi în proporţie de 50-75%, de aici fiind excluse prăjelile).


Nu trebuie să uitaţi că orice corp gras (ulei, unt, margarină, untură) numai dacă este încălzit la 38 grade C devine cancerigen, ca să nu mai vorbim de alte produse alimentare care se rumenesc în grăsimi.


Este foarte adevărat că sunt plăcute la gust, dar numai pentru cerul gurii, pentru că stomacului şi intestinelor nu le aduc decât mari suferinţe odată cu trecerea timpului. În lucrarea de faţă o să găsiţi o bună parte de reţete ale bucătăriei creative, dar nu lipsesc nici reţetele de hrană vie preparate după bucătăria fără foc, reţete pe care le-am experimentat într-o perioadă lungă de timp, începând cu peste 50 de ani în urmă când, datorită lor, am scăpat cu bine de o boală necruţătoare – cancerul.


M-am convins aşadar pe deplin că hrana naturală este mult mai sănătoasă şi mult mai hrănitoare.

Informaţii adiţionale

Autor Elena Nita Ibrian
Editura Eikon
Nr. pagini 176
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.